Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 07 vas., 23:26 
Heroes Team

Csizu írta:
...tartósan eddig nagyon kevesen tudtak a topon maradni (Petrus, Süni talán).

Csizukám a listádat én bővíteném Botival és levenném onnan Sünit (nem lebecsülve Süni eredményeit!), Petrus meg nyilvánvaló! ;) Persze ezen nagyon nehéz vitatkozni. :)

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2012 okt. 08 hétf., 10:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 0:30 

ssth írta:
Ezzel az idei tábor első két helyezettje kiesett az élvonalból. Nem semmi fordulat ...

Nem baj, erre iszunk egyet a szobatársaimmal(az én pálinkámból)... Amennyire komolyan vettem az egészet, megérdemeltem az utolsó helyemet:) Bezzeg a táborban :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 8:25 

Kemény idény van a hátunk mögött, amit nekem a random várválasztás fűszerezett igazán szórakoztatóra. Nagyon jó meccseim voltak, bár sajnos a 7ből 3 olyan map volt ahol nem éreztem úgy hogy kijött volna a játékosi tudás (én olyanokon kaptam ki amin elvileg ki kéne jönnie :D) köszi mindenkinek a játékot, örülök hogy ennyien összejöttünk erre a versenyre.

Az első csoportban nekem Titi helyezése a meglepő (Süniről lehetett tudni hogy nem játszik most szívvel lélekkel, meg ő különben is az offline pálinkás kungfu stílus mestere ^^) .
A második csoportban pontosan az történt amire számítottam, mondhatni Bozso hoza a kötelezőt és a 2. helyért folyt izgalmasabb csata az OB-n.
A harmadik csoportban a számomra ismeretlen Embertervez tarolt, remélem hogy valamikor tudok vele egyet játszani, hisz Dave-t nem hogy leszorítani a dobogóról de a továbbjutástól is megfosztani immár embert próbáló feladat! Grat Gjodie-nak is, gyönyörű visszatérést láthattunk!

Köszi a meccseket és a jó hangulatot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 9:09 

Dreegar írta:
hisz Dave-t nem hogy leszorítani a dobogóról de a továbbjutástól is megfosztani immár embert próbáló feladat!

Azért a dobogóra felfért :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 10:24 
Heroes Team

Ha már az érdekességeknél tartunk az én esetem is kellően pikáns, mivel úgy végeztem 11 ponttal az 5. helyen, hogy simán kikaptam a két mögöttem végzőtől, azaz Tititől és Tekitől, miközben megvertem Ssth-t és Csizu-t, akik a 2. ill. a 3. helyen végeztek.
Hozzá kell, hogy tegyem a 11 pont kicsit megtévesztő, hiszen Süni (ismert kiakadós körülmények között) nem játszott ellenem (aminek vélhetőleg a következménye, hogy az egész idényt feladta), míg Bogpista egyszeri halasztás majd, a hétvégi fogfájás (remélem már jobban vagy) után szintén feladta a meccsét. Ennek némi ellensúlyozása, hogy Dreegar ellen egy igen jó felállást buktam be, totálisan a saját balfékségem okán. Talán ez utóbbi két meccset sajnálom a legjobban, hogy nem sikerült tisztességgel lejátszani.

Összességében viszont jó élmény volt ez az idény, köszönet érte és gratula a helyezetteknek! :)

Update: Most nézem a táblát és szerintem van egy pici probléma! Titi nem kapta meg valamilyen oknál fogva Süni ellen a 3 pontot, amit pedig mindenki más megkapott. Ezen tény pedig azt eredményezi, hogy Titi és Teki helyet kellene, hogy cseréljen, hiszen azonos pontszámmal állnak, de Titi megverte Tekit.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 11:40 

bogpista írta:
titi írta:
Én írtam Süninek, hogy mikor játszunk, csütörtökön írta, hogy pénteken szól ezzel kapcsolatban. Nem írt semmit, nem tudom, hogy mi legyen... Ha nulla pont, akkor nulla pont :)

Titi

Srácok, ez az 5. forduló meccse volt. Az 5. forduló 07.23-án :!: kezdődött. 6 hét lett volna rá. Illetve elég lett volna ma eljönni amikorra ki volt írva. 13:00-ra volt kiírva, de 14:00-ig vártam ott még. De egyikőtök se jött és ami a legnagyobb baj egyikőtök se jelzett semmit. Nem írtatok se nekem se a fórumba, hogy mi a szitu. Ha írtatok volna, hogy haladékot kértek, mert ez van, vagy az van, akkor nyilván adtam volna, mert aranyszívem van. :) De így nem :twisted:

Én eddig is azon az állásponton voltam,hogy Titi kapjon 3 pontot, de nem én vagyok a főnök :)

Titi írt nekem anno,hogy mikor érnék rá, én erre nem válaszoltam, azt sem tudtam meddig játszhatjuk le, szeptember 6. napján ezt Pistával közöltem privát üzenetben,illetve azt is,hogy nem kívánom folytatni a versenyt.
Szerintem úgy lenne az igazi ha megkapná végre a 3 pontot, kicsivel jobban érezném magam, meg így lenne fair :P

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2012 okt. 08 hétf., 14:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 12:42 
Heroes Team

Erre nem emlékeztem. Ebben az esetben nyilván más a helyzet, és Pityunak is meg kell húznia valahol a határt, pláne nincs megfelelően informálva (bár Titi joggal gondolhatta az előzmények alapján, hogy nincs teendője).

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 15:31 

Sziasztok,

Először is köszönöm mindenkinek aki részt vett a versenysorozatban!
Szép számmal voltunk jelen, még úgy is, hogy közben páran lemorzsolódtak. Külön gratulálok a csoportok győzteseinek: Dreegar, Bozso és Embertervez kollégáknak :)
A mapokra többeknek volt panasza, nos így utólag elárulom, hogy a 7 fordulóra az előző 7 szezon mapjaiból választottam 1-1 darabot. Vagyis minden szezonból kiválasztottam egyet. Kis módosításokkal persze :)

A meccsek lejátszása nem volt gördülékeny. Az esetek 70-80%-ában az utolsó napon voltak a partik letudva, amikor már nem volt több határidő. És volt pár le nem játszott meccs is.

A Süni-Titi meccshez: Süni szeptember 6.-án jelezte, hogy nem játssza le a többi meccsét. Azonban a Titi elleni meccsre szeptember 2-a volt a határidő! Amelyre ugyanúgy nem jelent meg Titi sem és nem tudott épkézláb magyarázatot sem adni arra hogy miért nem. Titi nem is reklamált miatta. Case Closed.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 17:42 

Csak érdekességnek mondanám, hogy egyetlen-egy embernek sikerült mindvégig az OB-n az első csoportban maradnia.
Na ki lehet az? :roll: :P 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 17:51 

Thx az elismerő szavakért és hadd gratuláljak én is a másik két csoport nyertesének. A képet némileg árnyalja hogy a meccsek fele le se lett játszva, bár ez annyira nem szorzott-osztott. Annyit mondanék így utólag, ha már Dave ennyiszer szóba került, hogy az ellene való meccsre nagyon sokat készültem, egyrészt mert az volt életem első online meccse, másrészt mert tudtam, hogy nem akárki az ellenfél. Amúgy pedig nagyon sokat segítettek a fórumra kilőtt meccsleírások, általában azokból igyekeztem felépíteni a taktikámat, elsősorban pont Dreegar játékát és időpontjait próbáltam több-(de inkább kevesebb) sikerrel utánozni (így utólag kiderült, hogy jó lóra tettem :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 20:53 

Gratulálok a három első helyezettnek :) Mindegyik első helyezés teljesen megérdemelt.
Pista jól mondja, Süni ellen jogos a 0 pont! Köszönöm mindenkinek a játékot, a kupában igyekszem majd visszavágni és helyrehozni a renomémat egy kicsit :P

Th: csak szerényen, de tudjuk ám, hogy csak te lehetsz a megfejtés :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 09 kedd, 7:08 
Heroes Team

ssth írta:
Csak érdekességnek mondanám, hogy egyetlen-egy embernek sikerült mindvégig az OB-n az első csoportban maradnia.
Na ki lehet az? :roll: :P 8)

Ennek ellenére nem nyerted meg túl sokszor :roll: :wink:

Számomra is érdekes és izgalmas idény volt: sokáig a kieső helyen, az utolsó három meccs behúzásával a dobogón találtam magam, alig lemaradva az előttem lévőktől.

Bozsonak külön gratula, komolyan vette a meccseket, sokat készült rájuk (várválasztás, tesztelés) és ennek is köszönhetően egy másik dimenziót képviselt. Nagy kár, hogy különböző okok miatt egyesek visszaléptek vagy játék nélkül kerültek kiosztásra a 3 pontok. Szerintem az ilyen eseteket lehetne a jövőben szankcionálni, hiszen ha már nevezünk, akkor a döntésünkért vállaljuk a felelősséget és játsszuk le a partikat.

Köszönet Pistának a szervezésért, várjuk a következő idényt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 09 kedd, 7:46 

Gratulálok én is a győzteseknek/ dobogósoknak/ továbbjutóknak!
Külön gratula Bozsonak akik végig stabil, erős játékot mutatott! Sajnos a meccsem fel kényszerültem adni ellene, de ha nem lettem volna abban az időben ennyire behavazva se hiszem, hogy nyerhettem volna! Mind várválasztás, játéktudás, felkészültség, alaposság szintjén köröket ver rám! :)
Ehhez az is hozzátartozik, hogy manapság messze nem tudok már annyit foglalkozni kedvenc játékunkkal mint annak idején...

Nagyon várom a kupát és a következő idényt az OB-n is, melyeken mindenképp részt szeretnék venni! Közben fohászkodok a nálam jóval magasabb hatalmak felé, hogy adasson meg a lehetőség és az idő a meccsek lejátszásához!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 09 kedd, 10:24 

Én legfőképpen Bozsonak gratulálnék, igazán remek teljesítményt nyújtott mindvégig, de Embertervez eredménye sem lebecsülendő, nem gondoltam volna,hogy első lesz:)
Ez a szankcionálás érdekes,hiszen alig találni olyat aki az eddigi idények során az összes meccsét lejátszotta :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 09 kedd, 16:25 

Csizu írta:
Dave írta:
A 3.-helyezett pedig a harmadligában van és marad :)

Pont ma néztem és meglepetten konstatáltam :shock: Sebaj, a következő idényben szerintem könnyedén meglesz.. :)

Egész idényben Gjodie ellen vettem komolyan a meccsemet és nem írtam hogy Kiki-t nem tudom elérni de ez az én hülyeségem és semmit nem von le az első két helyezett érdeméből :)
Nem hiszem hogy OB-t többet fogok játszani így,egyébként sem volt hozzá sok kedvem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 09 kedd, 17:52 
Heroes Team

Dave: szíved joga eldönteni, de vannak páran a mezőnyben, akik küzdöttek azért, hogy elérjék a céljukat (pl. megnyerni egy versenyt). Szerintem kár lenne abbahagynod azért, mert nem jutottál tovább (még ha azt mondod nem is ez van mögötte, sztem igen :) ). Ha Titi megfelelően kommunikálja a Süni elleni létre nem jött meccsét, akkor most nem esik ki.. Ebből is lehet és kell tanulni.. szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 09 kedd, 18:50 

Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat, igyekeztem az egész OB során maximális felkészültséggel és koncentráltsággal játszani, ezúttal amikor kellett még a szerencse is mellém állt, így sikerült 100%-os eredményt elérni. Ugyanakkor sajnálom, hogy Laca ellen végül nem jött össze a meccs, biztos végletekig kiélezett csata lett volna.
Azt hiszem, hogy a legjobbak között már sokkal több szerencsére lesz szükség, nem elég a felkészültség, így alapvető célom a csoportban maradás lesz, a többit pedig meglátjuk.

A Kupát pedig már nagyon várom, de ha random és WT lesz, akkor végem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 09 kedd, 19:16 

Felraktam újabb 3 meccset, többen írtátok, hogy szivesen segítenétek, most van rá lehetőség, mert jelenleg csak azok szerepelnek a listán, amiket a fórumon felfedeztem, plusz a gmail-es címemre elküldtetek...
A többiről pedig nem tudom, hogy játék nélkül lett vége, vagy történt is valami rajtuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 09 kedd, 19:21 
Heroes Team

Süni, esetleg frissíthetnéd az utolsó meccsemre vonatkozó dátumot, viszont a Bogpityu elleni meccset nem hiszem, hogy fel kellene vinned a táblába (meg a hasonló le nem játszott meccseket). :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 12 pén., 15:08 

Csizu írta:
Dave: szíved joga eldönteni, de vannak páran a mezőnyben, akik küzdöttek azért, hogy elérjék a céljukat (pl. megnyerni egy versenyt). Szerintem kár lenne abbahagynod azért, mert nem jutottál tovább (még ha azt mondod nem is ez van mögötte, sztem igen :) ). Ha Titi megfelelően kommunikálja a Süni elleni létre nem jött meccsét, akkor most nem esik ki.. Ebből is lehet és kell tanulni.. szerintem.

Nem jutottam tovább-->3.csoportban maradok ahol lesz max 2 ember aki lejátssza a meccseit,innentől fogva nem látom sok értelmét az egésznek,maradok a WCL-nél.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]