Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 14 csüt., 18:25 

Sir Stevensen írta:
Már fenn vannak valahol a csapatok? Segítsetek mán, me nem találom őket. :oops: Köszi!

Hello Sir!

A Versenyek menü ---> Heroes támadás ---> Eredmények ---> Csapatok összetétele alatt megtalálod a zip-pelt fájlt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 14 csüt., 19:29 

Sziasztok!

44 Dread Knight 2 Ghost Dragon és 4 Wraight ez az én csapatom és mellette sok-sok artifact +Tamika és természetesen animate dead.
Csak hogy gyorsabban tudjatok ellenem készülni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 14 csüt., 22:09 
Heroes Team

Amugy se volt még időm elkezdeni a mentések gyártását, szóval nem gáz hogy teki későn küldte. Majd hétvégén nekiállok :-)
Szerintem az lesz, hogy legyártom a seregeket, elkezdem ABC sorrendben a pályákat, ,majd ha kész van vagy 3-4 akkor átküldöm annak aki a mentéseket csinálja. Nem fontos egyszerre kitenni az egészet, fokozatosan lesznek kirakva, ha már kész a sereg minek várjunk vele? Idő lesz a végigjátszásokra bőven...
:-)
A szerencsések azok lesznek, akik az abc elején vannak :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 15 pén., 12:30 

Köszi BogPista! Hát senki ellen nem kapok ki, de akkora veszteségem lesz... El vagyok kenődve teljesen, nem gondoltam át mindent... Na mind1, pedig reméltem, h jól sikerül! Örülök, ha nem leszek uccsó... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 15 pén., 22:31 

Tisztelt map készítők!
Szabadna javasolni, hogy csak az ellenfélnél legyen Shackles of War?
Üdv!
Lyba

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 15 pén., 22:34 

Ez hülyeség volt , visszavonom, csak úgy utálom a CtrlAltDel-t nyomogatni ha vmit elcsesztem...
Üdv!
Lyba

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 15 pén., 22:39 

Megvan!!!
Viszont ha nem lenne vára, neki se kéne adni mert nem tudna elmenekülni...
Nem?
Üdv!
Lyba
(ezt jól meg is beszéltem magammal :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 16 szomb., 0:34 
Heroes Team

Nincs vára, de attol még elmenekülhet, ugyanis van a térképen egy másik kék hős is! Ez a miatt kell, hogy ha legyozik a kéket akkor ne legyen vége a játéknak, Viszont azért mert nincs vára, kénytelen átjönni a kapun. Régen ezzel a kapun átjövős dologgal voltak gondok, igy be kellett tenni a térképre pár apróságot... :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 18 hétf., 13:52 

Érdekes!

Vagy kétszer átnéztem a seregeket és nem emléxem, hogy barbárt láttam volna. Minden várból jöttek szép számmal, olyan viszont senki sincs, aki barbár hőst, vagy lényt vett volna ( bár valaki mintha vett volna 2 T-börd-öt, amit nem egészen értettem. )

Én sem barbárral lettem, pedig kedvencem a Stronghold ( és ezzel biztos nem vagyok egyedül ... ) !

Legközelebbi H3 támadásnál ezt a szervezők biztosan figyelembe veszik és tesznek róla.
Én alapvetően 2 dolgon változtatnék:

1-kicsit emberibbé tenném a barbáros lények árait. Ahhoz képest, hogy a legtöbbnek nincs semmi extrája elég drágák. Vagy ha meg van ( lásd ősbihi ) az meg nagyon lassú a többi főlényhez képest és úgy nem biztos, hogy megéri a majd 900 aranyat.

2-nem tiltanék el annyi hőst. Egyik sráccal beszéltünk erről sokat és ebben nagyon egyetértettünk. Nem el kell tiltani Crag bébit, hanem adni vagy 5000 aranyért. Akinek kell hadd vigye. ( Én vinném :twisted: )

Amúgy nagyon érdekes lesz a mostani versengés is hála annak, hogy az árlista egyre finomabb.

Szóltam!

ubul, a vérengző harcieb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 19 kedd, 23:08 
Heroes Team

Üdv!
Sajnos csak ma volt időm nekikezdeni a csapatok összeállitásának map editorban. Rengeteg azonos főhős van, több mint 80%, igy a gyors pályakészités miatt nem szórakozok a póthősökkel: A főhősnek fixen beállitom a 2nd skilljeit és varázslatát (ha van), és ha a hősök bemásolásakor 2 azonos lenne, akkor a gépi hős ctrl+v -vel valo másoláskor ugyis átállitódik a legközelebbi hasonlo várbol való másik hősre, akinek ugyanazok lesznek a tulajdonságai, egyedül a speckója nem az lesz mint a játékosé (póthősnél amúgy se lenne), és mivel a játékos mindig a saját hősével megy csak a gép használja a póthőst, igy hátrány sem származik belőle.
Igyekszem mielőbb legyártani a pályákat, de sajnos igen kevés időm van rá, napi max 1 óra, igy valószinülkeg csuszni fognak a mentések is 1-2 héttel...
:cry:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára damagepy 2004 okt. 20 szer., 10:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 19 kedd, 23:33 

damagepy írta:
Igyekszem mielőbb legyártani a pályákat, de sajnos igen kevés időm van rá, napi max 1 óra, ,igy valószinülkeg csuszni fognak a mentések is 1-2 héttel... :cry:

Hali!

Na ezért szóltam jó előre, hogy ha kell segítség a pályák készítésében akkor szóljatok. Integettem, mint a marha, hogy hahó segítek, heló! :D De ha nem kell a segítség akkor nem kell. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 27 szer., 9:12 
Heroes Team

Hali!

Ajaj, baj van srácok! Több mint egy hete nem mozdult a támadás topic!
November 1. mindjárt itt van...
Gepy hogy állunk? Tudom, hogy sok, de ne mond azt, hogy nem győzöd, hiszen Bogpista két hónapja itt lelkeskedik, hogy segít... és (nyilvánosan) még csak válaszra sem méltattad...

No (be)szóltam! :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 27 szer., 9:31 

Nimbus írta:
Hali!

Ajaj, baj van srácok! Több mint egy hete nem mozdult a támadás topic!
November 1. mindjárt itt van...
Gepy hogy állunk? Tudom, hogy sok, de ne mond azt, hogy nem győzöd, hiszen Bogpista két hónapja itt lelkeskedik, hogy segít... és (nyilvánosan) még csak válaszra sem méltattad...

No (be)szóltam! :lol:

Sziasztok!

Nyilvánosan nem, de fű alatt :) igen. A pályák készülnek, a Nov.1-i dátum egyenlőre tartható (szerintem :)) vagy ha nem akkor is csak pár napos csúszás ami elképzelhető. Valószínűleg a mentések nem egybe, hanem folyamatosan lesznek kitéve. Aki középtájon szerepel az húzta a rövidebbet, mert a 2 széléről haladunk befelé a pályák és mentések kreálásával. 1122 térképet kell legyártani és abból ugyanennyi mentést készíteni. Én megteszek minden tőlem telhetőt, hogy minél hamarabb meglegyen. Ja, jöttök 1 sörrel :D :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 27 szer., 21:44 
Heroes Team

Úgy van ahogy Bogpista mondja, gőzerővel segít be, sokkal jobban halad mint én... A mentéseket Vologya csinálja, őt se irigylem... Amint visszaküld pár mentéskupacot azonnal kiteszem!
Szerencsére (sajnos) igen sokan jelentkeztek igy a tervezettnél tovább fog tartani a munka, de persze a beküldési határidők is csúszni fognak. Fix időpontot nem tudunk mondani. Igyekszünk.
8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 9:22 

Csak hajrá Mindenki!

Nem vagyok türelmetlen :x , nem probléma a csúszás :evil:, ja és nem is mindennap álmodok stone gargoylokkal... :P

A névsor közepe a vége :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 12:22 

levko írta:
Csak hajrá Mindenki!

Nem vagyok türelmetlen :x , nem probléma a csúszás :evil:, ja és nem is mindennap álmodok stone gargoylokkal... :P

A névsor közepe a vége :shock:

Sziasztok!

Nos úgy alakulnak a dolgok, hogy a jövő7 elején lesz kirakva 1 nagyobb csomag(hogy mennyi, az a körülményektől függ, de szerintem 20 emberé biztosan kb.) Nem a közepe lesz a vége, mert én a közepétől fogom kezdeni, úgyhogy minden bizonnyal mégis csak a névsor vége lesz az akik 1 kicsit később vehetik birtokba a mentéseiket.
Most már 2 sörrel jöttök / kopp :) :D :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 13:08 

Magam ellen (?) beszélek de szerintem úgy fair, ha mindenki mentése egyszerre kerül ki. Akkor inkább mindenkinek egyformán csússzon a befejezési határidő. Vagy nincs igazam?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 15:04 

Levkonak igaza van. Mondjuk én könnyen beszélek magam mellett, eléggé hátul vagyok a névsorban... :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 17:37 

Na épp hozzá akartam szólni amikor láttam hogy Levko már kimondta amit akartam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 30 szomb., 10:40 

Sziasztok!
Nem tudom milyen hátránya származik annak aki két nappal később kezd el csatázni, mi abban az unfer, ha valaki hamarabb megkapja a mentéseit?
Ez nem versenyfutás, hogy startpisztolyra indulunk és minden másodperc számít.
Persze szivesen meghallgatom az ellenvélemény indokait.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]