Dave vs Noname
Conflux vs Castle
Luna vs Valeska
Nostalgia template XL+U
Kipróbáltunk vmi újat,érdekes template azt meg kell hagyni.Kezdőzónádból út vezet néhány vár nélküli zónába azokból pedig tovább váras zónák vannak.Szinte minden zónában van 1-2 hive,cons ritkásabb.Közepesen gazdag.Kezdőzónából út vezet sivatagba is,amely olyasmi mint jebuson a sivatag.Vicces mert lehet sivatagos zóna máshol is,de az nem kincses
Luna firewalljával eleinte nehézkesen,később könnyedén haladtam.Más hőssel nemigen lehet kivenni maxos hiveot 7 pikással,meg throng cerberit leverni 2.hét 2.napján 25 marksmennel.Na igen,a cerberik ellen a marksmen szépen belesétált a tűzfalba ahelyett hogy a mellette lévő hexára lépett volna,1 pixieval éltem túl a csatát

.Ezen a templaten többször is lehetséges seregcsere,2.héten castle 3.hét elején rampart unitokkal mászkáltam.4.héten bementem a sivatagba,kiszedtem elementálozással egy utópiát és hazaszaladtam.Strongholdos zónába volt manaduplázó,dupláztam lett 960 mana

2.hónap elején csatáztunk Noname területén,volt minden varázslatom ami kell exp berserk exp meteor elementálok stb stb. Orb of inhibiton figyelt nála

A conflux seregek elhulltak,még arkja sem volt az ellennek,hiába a phoenix ritka használhatatlan egy unit.
Dave vs Mastino
Tower vs Dungeon
Yog vs Kalt
Balance L
WT
Itt jól haladtam annak ellenére hogy 1.héten ezeket kellett leverjem:horde halfling,lots elf granddal,lots marksmen ezek álltak az utamon zónablokk 45 orc.Valahogy kiszenvedtem a naga kastélyt 2.zónámban volt egy 30as cons füves terepen 13 gargoyle 14 gólem árán kiszedtem.Yog keményen gyúrt 3.hét 1.nap már lvl 15 volt 18as attackkal 12es deffel ezt meglátta az ellen tavernában és feladta a meccset.
Dave vs Sziky
Dungeon vs Fortress
Shakti vs Tazar
Balance L
WT
Itt közepes tempóban haladtam itt is kemény hősöm volt 2 exp mágiával taktik offense armor 3.hét elejére.Szikyt megszedték a sivatagot őrző diamond golemek így feladta a küzdelmet.
Dave vs Noname
Tower vs Rampart
Jenova vs Mephala
Panic L
WT
1.héten gyorsan odafigyelve haladtam egészen 117ig amikor is a necro zónából vezető úton álló 45 iron golem levett 35 gremlint mert hagytam hogy blokkoljanak

Aztán 121en egy 60as imp cacheban elment még 35 gremlin

Volt 3 váram,de korántsem örültem neki ilyen veszteségek árán.Elindultam saját területem irányába hogy felvegyem a dragon wing tabardot meg kiszedjek egy consot és nagabankot.Szerencsére 20as volt a cons így könnyedén kivettem majd a 4es nagabankot is veszteség nélkül sikerült kivennem.Visszavettem heromat necro zónába ahol mégegy 20as cons volt azt is kivettem majd hála az exp lognak még 2.héten meglett 5 váram,ha kicsit jobban odafigyelek 127en bemegyek az egyik kincses zónába.131 lett belőle,kivettem egy 4es nagabankot meg 1 5x9es hiveot.Volt sok pénzem így 133nál felhúztam a titánt.132n bementem egy másik kincses zónába is ahol két 5x12es hiveot szedtem ki.Ekkor már megjelent Mephala is,visszavettem herot necro várba és csatáztunk.
http://imgur.com/fowEG
Volt exp archerym artival exp armor earth ballistics(exp ballistics=golden bow) adv sorcery exp taktik
Az íjászok lelőttek mindenkit kisebb veszteségekkel sikerült nyernem.