Sziasztok,
Következzen akkor az én beszámolóm is:
Mint minden Tábor ez is nagyon jól sikerült! Köszi Vologyának a szervezésért, a végére totál elfelejtettem az elején lévő kellemetlenségeket

Foci jó volt mint mindig, egyértelműen Th volt a csúcspont, látszik rajta, hogy rendszeresen focizik, ez bók volt, nem piszkálás
A Táborra komoly célokkal érkeztem, ez meg is látszik a tippversenyre beküldött tippjeimen. Igyekeztem minél jobban koncentrálni a H3 támadástól kezdve, bevetettem mindent, hogy ne fáradjak el. Süni pálesze külön erőt adott
H5 támadás: itt tudtam, hogy nem valami jó a csapatom, bár utólag belátom, hogy ha tesztelek, itt is meglehetett volna a top6, csak fogalmam sem volt róla, hogy mit tud a csapatom. Gratulálok Vologyának a bajnoknak, Kucy-nak és Csabinak a két dobogósnak és persze a többi helyezettnek is!
H3 támadás: itt sok tesztelés előzte meg a csapatom összeállítását. Végül a goblinok lettek kiválasztva, mint nyerő csapat. A csapatok kitétele után is teszteltem, és tudtam, ha nem szúrom el vagy nem leszek irtózatosan peches, akkor meg fogom nyerni a versenyt. Szerencsére a herom jól fejlődött, én meg koncentrált voltam, így sikerült megnyernem az első kupámat

(két egymást követő pontazonos 2ik hely után, nagyon örültem, hogy most sikerült nyernem

) Gratulálok a többi helyezettnek is, kiemelném Rt-t aki nagyon jól játszott és a maximumot hozta ki a csapatából! Szilupának is gratula az első dobogós helyezéséhez
2 vs 2: Th-val lenni jó dolog, csak tudtam, ha kikapunk egyszer is akkor nem lehetünk már döntősök, hála a toplistás helyezésünknek

Szerintem nagyon jól játszottunk, szerencsénk nem sok volt, amikor meg volt egy kicsi, akkor is kihoztuk belőle a maximumot. Th nagyon jól tolta, sok meccset ő nyert meg. Volt olyan csatánk, ahol én már temettem magunkat, de Ő valahogy megnyerte

Amikor kellett, akkor odatettem magamat. Szerintem egyformán kivettük a részünket a sikerből, én gratulálok magunknak

Meg persze a többi helyezettnek is

Szép volt Th! (ne haragudj, hogy nem hagytalak megtámadni mindent, legközelebb is így lesz

)
1 vs 1: ebben a versenyszámban is szerettem volna már valamit alkotni, két elbukott döntő után... Voltak olyan meccsek, ahol simán lehetett volna más a vége: Th, Jou, Teki és Bogpista ellen. A húzósabb meccsek közül mindegyiket sikerült megnyernem, nem nagyon követettem el hibát a verseny során szerintem. A döntő előtt tudtam, hogy hiába ez eddigi hibátlan játékom, ha itt elbukom, akkor megint 2ik hely...
Th zseniális ötletének köszönhetően (DUNGEON!!!!!!) dungeont választottunk mindketten Sünivel. Koncentrált, gyors és pontos voltam szerintem. A loggal és path-tal rendelkező Shaktit lecseréltem Valeskára, mikor megláttam, hogy vízkönyv a relicem... Erre a húzásra büszke vagyok kicsit

A döntő is úgy sikerült ahogy a többi meccsem, sikerült nyernem

Nagyon boldog voltam, hogy sikerült nyernem ebben az erős és kiegyensúlyozott mezőnyben! Köszi a játékot mindenkinek, jó csaták voltak!
Titi