Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 09 szomb., 16:17 

The Empire of the world 2, letölthető atérképek közül, azt hiszem, a második.Angol szöveg van hozzá, de nagyon jó.Kb. 15-20 hónap kell a véghezviteléhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 9:26 

Oh , tényleg.Kössz.Én is megbírkózok vele , de az van kiírva , hogy lehetetlen. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 9:59 

Ez nagyon nehéz pálya.Pl.:a narancssárgának 4 azursárkány-gyára van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 11:01 

Csak nem írtál be cheat-et?:)))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 11:43 

Hát amikor már csak 1 napom volt és nem volt közelben vár , akkor beírtam a teljes térkép kódot.Azóta újrakezdtem és már a váram is megvan.A következő lenne a kérdésem:Folyamatosan megadja a lények épületeit.A lények fejlesztését is megadja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 12:15 

Az upg. Portal of gloryn kívül mindegyiket, ha jól emlékszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 12:41 

Akkor újrakezdem , mert 4-5-öt én fejlesztettem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 14:36 
Heroes Team

Szia!

A higanytermelő külön az alvilág jobb legalsó részén van, kb. 3000 enchanter őrzi, de azt már fel kellett szedned... (lehet, hogy le is adtad?)
A Cornucopiát Dzsingisz kánhoz menet közben kellett felvenned, a mocsárban, egy vízenjárás vagy hajókázás során.

Hogy ezek közül melyik kell most, nem emlékszem, de majd ha nem jutsz tovább, írj.

Fantom: lehet, hogy nem ezzel a pályával kellene kezdened, ha imígyen teszed fel a kérdéseket... :wink:
Pl. az első részt megcsináltad-e már????? "Kicsit" könnyebb!!!!

Sziasztok: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 15:13 

Krityó írta:
Szia!

A higanytermelő külön az alvilág jobb legalsó részén van, kb. 3000 enchanter őrzi, de azt már fel kellett szedned... (lehet, hogy le is adtad?)
A Cornucopiát Dzsingisz kánhoz menet közben kellett felvenned, a mocsárban, egy vízenjárás vagy hajókázás során.

Hogy ezek közül melyik kell most, nem emlékszem, de majd ha nem jutsz tovább, írj.

Fantom: lehet, hogy nem ezzel a pályával kellene kezdened, ha imígyen teszed fel a kérdéseket... :wink:
Pl. az első részt megcsináltad-e már????? "Kicsit" könnyebb!!!!

Sziasztok: Krityó

Még nem csináltam meg , de lehet , hogy azzal fogom kezdeni.Gondolom nehezebb a Back for Revenge-nél , de az is lehetetlen.Amúgy a sod hadjárat utolsó képénél tartok kód nélkül. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 18:41 
Heroes Team

A legnagyobb különbség a két pálya között, hogy az gyári térkép, kvázi mindenki meg tudja csinálni (bár impossible szinten /ezen játszol?/ a SoD kampány is nehéz...), a profi térképkészítők térképei pedig a csúcsra kihegyezett, nagyon nehéz és hosszadalmas játékok! Ők ugyanis már sokat játszottak, és tudják, mi az, amitől jó a Heroes: hogy az XL-es pályákon nem lesz a sereged ultrahiperfőnök :lol: a 4. hónap elején, hanem küzdened kell a 300 titános seregeddel is a túlélésért! :)
Ez a tuti pálya, amit akár fél-egy évig készítenek a fanatikus pályakészítők!!! Ők már megengedhetik azt is, hogy nem mindenki számára csinálják a mapokat, hanem "pár tucat" jó játékosnak! (SENKI ne vegye magára sértésként!!!!!!!!)
Ha majd megcsináltad végig és megölted a ceasart, mint főgonoszt, meglátod, milyen szuper jó érzés kerít majd hatalmába!
Kitartás hozzá, Krityó

Ja, és impossible szinten kell megcsinálni ezeket, mert úgy van értelme!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 10 vas., 19:52 

Jó lenne, ha pontosabban megmondanád a cornucopia felvételének helyét, mert már az egészet bejártam kétszer, de semmi. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 11 hétf., 12:49 
Heroes Team

A felvilágon, alul a mocsárvilágban, ha Arthur király kastélyától mész le az egérrel egy kis tóig, aminek jobb oldalán egy stables van, egy táblával "Swimmings only" felirattal, na ennek a közepén van egy sziget, ahol bele kell botlanod a szokott módon elrejtett Cornucopiába. 62, 135, 0 a térképi pozíciója.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 17:22 

Krityó írta:
A legnagyobb különbség a két pálya között, hogy az gyári térkép, kvázi mindenki meg tudja csinálni (bár impossible szinten /ezen játszol?/ a SoD kampány is nehéz...), a profi térképkészítők térképei pedig a csúcsra kihegyezett, nagyon nehéz és hosszadalmas játékok! Ők ugyanis már sokat játszottak, és tudják, mi az, amitől jó a Heroes: hogy az XL-es pályákon nem lesz a sereged ultrahiperfőnök :lol: a 4. hónap elején, hanem küzdened kell a 300 titános seregeddel is a túlélésért! :)
Ez a tuti pálya, amit akár fél-egy évig készítenek a fanatikus pályakészítők!!! Ők már megengedhetik azt is, hogy nem mindenki számára csinálják a mapokat, hanem "pár tucat" jó játékosnak! (SENKI ne vegye magára sértésként!!!!!!!!)
Ha majd megcsináltad végig és megölted a ceasart, mint főgonoszt, meglátod, milyen szuper jó érzés kerít majd hatalmába!
Kitartás hozzá, Krityó

Ja, és impossible szinten kell megcsinálni ezeket, mert úgy van értelme!!!

A SoD hadjárat utolsó képénél nemnagyon lehet állítani a nehézséget , de vagy impossible vagy az elötte lévő nehézség van berakva.Alig van nyersanyag és az első héten 5 db csontsárkánnyal meg a többivel támadnak.Na ezt nagyon nehéz megnyerni.Én se nem kezdő se nem profi vagyok.Megnézném , hogy egy profi , hogyan játszik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 13 szer., 11:01 

Végre Sikerült!!!!Megcsináltam az eddig általam játszott Heroes 3 pályák(nem volt kevés) legjobbikát.A vége 22-4-5(talán egy kicsit túl sok) lett, Maximus 68-as szintű.Köszi Krityónak a sok segítséget!Nagyon sokat tanultam ebből a pályából.A legjobb ötlet szerintem a barna utolsó vára bevételének módja volt.Már majdnem ezt is megkérdeztem, de aztán rájöttem.A végére már nem is volt szükség Christian és Marion segítségére, egyedül győztem le Caesart.Hogy nehéz csatákról is írjak, elmondom a pályán alkalmazott általános harci taktikát.Fontos volt a gyorsító köpeny megléte, hogy én kezdhessem a csatát.Aztán kezdésnek mass slow, majd lövöm az ellenséget a zelotokkal(a végére 4500), és a marksmenekkel(20000).Ezután sorra vakítom a legerősebb embereit, és mikor már nem tud támadni, Clone+akangyal kombóval felélesztem az összes halottamat, ha vannak, majd végül megütöm az igazi arkangyallal a "vakokat", akik nem tudnak visszaütni, a klónnal elveszem a visszaütési lehetőségüket, és az utolsó emberemig mindekivel végigütöm.Ha még mindig van belőle, akkor a kör végén blind, és a következő körben kezdem előlről.Az orb of vulnerability birtokában(nincs mágia immunitás), vesztesg nélkül nyertem az összes csatát.fontos a pályán legalább az earth, water és fire magic, amit meg lehet kapni az elején witch hutokban.Hát ennyit erről a szuper pályáról, mindenki játsza le , aki szeret heroesezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 13 szer., 15:28 
Heroes Team

Király!
Örülök, mert tudom, hogy egy igazi profi pálya végeztével így örül az ember!

Válassz a sok 5+ -os pálya közül, ha élményre vágysz! :)

Szia: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 19 kedd, 18:00 

Na szóval mégis elkezdtem a The Empire of the world II. pályát , remélem nem haragszik ezért meg Krityó. :D Nem elakadtam csak egy kérdésem lenne.A God of Air hőst meglehet valahogyan ölni?Van neki 7000 arkangyala és kb. 20000 légelementálja , az értékei 90 körüliek.Szerintem ez egy nagyon jó pálya. :wink: Kérnék még tippeket is a pályával kapcsolatban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 20 szer., 15:41 

Elfoglaltam a piros egyik várát.Ez az a Princetown vár.Balra mellette van egy School of War alatta elátkozott talaj van.A Scool of War mellett nem lehet elmenni , pedig ott van King Arthur és a vára.Másik lehetséges útat God of air nevű hős legyőzésével találom.Azt elég nehéz lenne legyőzni 30 arkangyallal és a többivel.Most ez egy játékhiba vagy a csupán a God of air hőst kell legyőzni? :roll: [/img]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 20 szer., 15:44 

Mégis megtuttam csinálni , egy vizenjárás varázslat segítségével. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 20 szer., 21:34 
Heroes Team

God of air-t kb. 6 hónap múlva kell legyőzni, ráérsz még az iránt érdeklődni! :)
Addig csak egyszerűen próbálgasd az egeredet, hogy mikor mutat ágaskodó lovacskát a térképen, mert minden zöld mögött, artifact mögött, minedn mögött :) lehet valami elrejtve!!!!! Nem vicc!

Szia:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 21 csüt., 14:42 

Most éppen a piros sátrat látogattam meg.Remélem nem baj , hogy ilyen sokat írok. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]