Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 11 hétf., 18:03 

Én ha indultam volna én is a gógokat választottam volna (ez volt a 2. számú csapatom) számszerint 1420-at :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 11 hétf., 18:34 

Sziasztok!

én most cavalier-kel probalom nehezebbe tenni a csatakat.
majd meglatjuk! jo csata lesz!

cU.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 11 hétf., 18:35 
Heroes Team

Sziasztok!

Én is szívesen kipróbáltam volna a h4-et, de nekem csak az alap van meg.

A h3-at viszont most már nem hagyhattam ki. Még mielőtt kiadták volna az új árlistát én is gondoltam a necro csapatra. Ghost Dragon-ok és Black Knight-ok vagy Dread Knight-okra. De nem számoltam ekkora áremelkedésre.
Kipróbáltam egy-két régi mentést pl.: Muggerét is. Sokszor köszönhettem meg az öregítést a Ghost Dragon-oknak. Már nem emléxem, 8-900 beholderje volt vkinek. Na ott jól jött az öregítés.
Itt most nem számíthatok rájuk.
Szerintem is nagyon izgalmas lesz a verseny.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 11 hétf., 20:58 

scoundrel írta:
én most cavalier-kel probalom nehezebbe tenni a csatakat.

Sziasztok!

Akkor két lovashadsereg ellen kell majd szembenéznetek, mert a főlény nálam is cavalier. Bevetjük a nehézlovasságot. :) :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 7:28 
Heroes Team

Sziasztok!

Az eszem tudja, hogy rosszul döntött, mégis ellenállhatatlan vágyat éreztem arra, hogy ismét a clone arkangyalt válasszam ....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 8:58 

Hát!

Nem t'om mennyi lovagot hoztatok ki a dologból de szerintem nem olyan sokat...

Mindenesetre egyre kiváncsibb vagyok a dologra... egyébként az én fő lényem a Stone Gargoyle. A számuk pedig... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 9:39 

sziasztok!

mivel 3 nappal a leadási határidő előtt töltöttem le
a táblázatokat nem volt sok időm tesztelni a csapatokat.

de kíváncsi vagyok hányan válaszották Tamikát,
aki szerintem még most is nagyon durván megállja a helyét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 9:52 

Hú! Az AI-val nem fog sokat érni a seregem, de remélem, h a maréknyi nagám a varázslataimnak és a hősöm felszereltségének köszönhetően jól bírja majd az irányításom alatt! :) Ha meg pofára esek, majd ráfogom, h ez az első versenyem! :wink: ...Jobban belegondolva...Nem is olyan rossz a seregem :!: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 10:26 
Heroes Team

Hali!

Látom felbuzdult a nép! :D
Érdekes csaták lesznek az biztos!

Gepy: No meg a kőböl egy darab vámpírt sem fogsz visszaszívni, és hidd el el foglak érni... Annyira hülye még az AI sem lesz. 8) Ja és mit gondolsz mekkorát fogsz ütni... :oops:

Kertics: Jelentem vízköpőim le lettek kezelve repedezés gátlóval (+10 A.,+10 D. :wink: ) Ja és felszereltem őket pár baltával és fűrésszel... tüzifa aprítás végett! :wink:

Összefoglalva S.Gargoyle: Vologya, Cooper, Levko, Nimbus... kihagytam valakit?... Egy biztos... szegény Gepy :lol: !

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2004 okt. 12 kedd, 10:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 10:30 

Ahoj!

Repedezésgátló nálam is műxik... :D

Ja, utánanéztem a számoknak... Nekem csak 1000 van, de kiegészítettem őket néhány finomsággal. :D

Nimbus, Vologya, Levko! Ti mennyi plusz speedet vettetek a madárkáknak?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cooper 2004 okt. 12 kedd, 10:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 10:32 
Heroes Team

Sir Stevensen írta:
Hú! Az AI-val nem fog sokat érni a seregem, de remélem, h a maréknyi nagám a varázslataimnak és a hősöm felszereltségének köszönhetően jól bírja majd az irányításom alatt! :) Ha meg pofára esek, majd ráfogom, h ez az első versenyem! :wink: ...Jobban belegondolva...Nem is olyan rossz a seregem :!: :twisted:

Sziasztok!

Én is a naga-kat választottam M. Genie-kel kiegészítve. Hát nem lesz könnyű dolgom! De erre előre is gondolhattam volna. Én is bízok a M. Genie-k jó varázslataiban + no enemy retaliation-ban.

Huh de nagyon várom már!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 10:47 

Sziasztok!

Látom sokan észrevették a stone gargoyle meglepően jó árkombinációját. Még jó, hogy előtte leteszteltem a seregem ellenük :wink:
A csaták végére elkél majd az állatorvos, mert a sok kavics feltöri majd paripáim patáit. :D :D :D Azért minden csatára regenerálódnak majd :)
Egyébként nem rossz választás, én is gondolkodtam rajta, de végül elvetettem. (a sulykot :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 10:57 

csodálkozom a 4db stone g. hadseregen, en is teszteltem ellenük...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 11:02 
Heroes Team

Heyho!

Bogpista:
Tesztelni lehet, de nem mindegy hogyan műveljük. Pálne ha azt vesszük, hogy az ember általában valamelyik csapatot szeretné győztesként látni... és így néha a másik sereget "bénábban" irányítja, és nem használja ki a lehetőségeit... (Én egyébként általában idő hiányában "buta" módszerrel szoktam tesztelni)
Node, hogy kerek legyen a történet (amolyan bokszoló módra, expert önbizalommal), természetesen azt mondom, hogy azt a 120-140 pacit, már előre sajnálom... :twisted: :twisted:

Bakos Zsolt: Nem lesz kevés az 20 angyal? :shock: (Még ha klónozod is őket...) N de lehet, hod valamit megint kitalált, hisz el ne feledjem, az előző OFFLINE-t te nyerted... :oops:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 11:36 

Legjobbakat minden elvetemült fanatikusnak!

Én is "szűz" versenyző vagyok, ezért kiváncsian várom mit fognak az alig 5500 HP-s seregemhez szólni a profik.
Csapatom gerincét grand elfek adják, megtámogatva egy golden bow-val, meg némi speed-del. Azt már látom, hogy gargoyle evés lesz... , de a pacik is jöhetnek!

ubul, a vérengző harcieb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 11:59 

Nimbus írta:
Heyho!

Bogpista:
Tesztelni lehet, de nem mindegy hogyan műveljük. Pálne ha azt vesszük, hogy az ember általában valamelyik csapatot szeretné győztesként látni... és így néha a másik sereget "bénábban" irányítja, és nem használja ki a lehetőségeit...

Nézd, a másik sereget így is úgy is az AI irányítja :wink: Offline :) Úgyhogy tudtam tesztelni :) Egyébként biztosra veszem, hogy le tudjuk győzni egymás seregeit. A verseny a kis különbségeken dől majd el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 12:57 
Heroes Team

Üdv!

Nimbus:
Az előzőhöz képest annyi, finomítás történt, hogy elhagytam a sátor és a ballisztát, aminek a megvédése nagyon sok energiát emésztett fel. (amikor az A1 gyengülni kezdett, rögtön neki esett a védtelen sátramnak és ugye azt nem lehet visszaállítani, viszont eélg csekély hasznot hozott a veszteséghez viszonyítva)
Ennek az árából inkább Know és Power cuccokat vettem, így több és hatékonyabb klónozásom (és ezzel együtt Resurection-om) lesz. (Csak az első csapásokat kell túlélni, utána már OK.)
Reményre ad okot, hogy nagyon sokan választottatok lassabb lényeket így enyém az első csapás, ráadásul duplán. (Ami végül 2X22 arkangyal esetében nem is olyan rossz.)
A1-ként nem rúgok labdába, de az nem is számít - a többit meg majd meglátjuk...

Heroes Team:
Nem tudom mekkora fáradtság, de múltkor nagyon jó volt, hogy az összeállításokat már jóval a mentések előtt lehetett böngészni.
Szóval lehetne kérni, hogy kitegyétek most is?

B. Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 13:08 

KTibsza írta:
Sir Stevensen írta:

Sziasztok!

Én is a naga-kat választottam M. Genie-kel kiegészítve. Hát nem lesz könnyű dolgom! De erre előre is gondolhattam volna. Én is bízok a M. Genie-k jó varázslataiban + no enemy retaliation-ban.

Huh de nagyon várom már!

Én is Master Genie-ket vettem a maradék pénzből :!: 8) Meg rengeteg fasza cuccot! A HP-m csak 8600 :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 13:18 

Teszteltem jólfejlett Tamika ellen a stone gargoyle-okat, a veszteség 1-5% közötti volt. Egy adat; varázslatokkal feltuningolt gargoljaim egy harapásra kerek 50(!!!) db dread(!) knightot ettek. Ehhez kevés lesz az animate dead. Dudunak meg csak 71 van (volt) belőle.

Stone gargoyleok egymás ellen, ezt nem tudom...

A Mugger-gog combo azért elgondolkoztat, tesztjeimen a gogok nem voltak rosszak.

Izgalom szerintem is lesz, a cavaliereket nem tartom esélyesnek. Scoundrel unicornjai a múltkor olcsók voltak, a lovasok pedig most mind drágák. Lepődnék, ha Tamikával, vagy cavalierrel 8% veszteség alá lehetne menni, a nyeréshez pedig tuti 4% alatti kell...

Hajrá mindenki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 12 kedd, 14:39 

levko írta:
Izgalom szerintem is lesz, a cavaliereket nem tartom esélyesnek. Scoundrel unicornjai a múltkor olcsók voltak, a lovasok pedig most mind drágák. Lepődnék, ha Tamikával, vagy cavalierrel 8% veszteség alá lehetne menni, a nyeréshez pedig tuti 4% alatti kell...

Azért én nem szaladnék ennyire előre. Kiváncsi leszek a sok közel egyforma vízköpők mire mennek egymás ellen. A lovasaim gyorsabbak erősebbek és nekifutva akkorát sebeznek, hogy a gargoylék repedezettségmentesítő ragasztója az első csapás után 10 lábnyi hosszon kilövell a kőtestekből :twisted: :) :D :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]