Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 30 hétf., 20:24 

komolyabb gond van a DRM-el mint gyanítottam, gondoltam megosztom veletek is, illetve ki mit hallott erről?

itt a cikk:

http://gamepod.hu/hir/ubisoft_komoly_pr ... m-ben.html

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 30 hétf., 21:17 

ÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúú

Ez kegyetlen én részese vagyok ennek a pluginnak, ahogy elindítom a gépet kiírja azt a plugint a gép jobb oldalán az óra felölin, és azonnal letiltotta a vírusírtó vagy a kémprogram, aztán a böngészőből is gyorsan töröltem mindent csak a tévénézős maradt meg meg a kings bounty legions-hoz való plugin van rajta.
De azt hogy tudom megcsinálni, hogy ne írja ki a gép indításakkor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 02 csüt., 23:56 

Maverick írta:
komolyabb gond van a DRM-el mint gyanítottam, gondoltam megosztom veletek is, illetve ki mit hallott erről?

itt a cikk:

http://gamepod.hu/hir/ubisoft_komoly_pr ... m-ben.html

Ezt már fixálták.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: térkép
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 03 pén., 16:19 

A h6-ban a teljes verzióban hány skirmish pálya van(multiplayerben) előre is thx. Baráti üdv. Ricsi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 aug. 09 csüt., 15:14 

Nekem a mentés szinkronizációval van gondom az UPlaynél. Pedig azt írták, hogy voltak ilyen irányú javítások. Ki írja, hogy szinkronizációs hiba. Igaz engedi indítani a Heroes 6-ot, ha a skipre kattintok illetve 3-4 kisérlet után mégis csak sikerül neki. Nem tudom, hogy ennek következménye, de olyan mintha elvesztek volna a mentéseim, illetve régebbit mutat mint aminek lennie kell. Lehet, hogy elrontotta a szinkronizációval. Most 1.5.2 patch van fent a Heroesből, de ez is csak úgy akart felmenni, ha manuálisan indítom a gu.exe-t. kb 4 óra játék után kírta, hogy szinkron hiba és kilépett a játékból. De a legnagyobb gondom az volt, amikor nem tudtam elindítani a visszatöltött multiplayer gamet. Egyszerűen hiába kattitnttam a játék indítása gombra, nem akart elindulni. Igaz előtte is vacakolt, de legalább a 3-4 klikk után elindult. És nem az volt a baj, hogy nem volt mindenki ready. Egyszerűen nem akart elindulni. Igencsak bosszankodtunk. Jó kis játék lenne ez, talán a heroes 3 után a legjobb, de ilyen hibákkal elveszik az ember kedvét. Remélem orvosolják hamar, mert különben heroes 3-ra visszatérek és ezt nyugodtan vegyék fenyegetésnek! :) Amúgy az új városképek nagyon szépek lettek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 14 kedd, 15:28 

Sziasztok!

Egy olyan segítség kéne hogy nekem eredetibe van meg a Heroes 6 és szinte nincsenek is magyarok a többszemélyes szervereken.Esetleg nem tudtok valami linket ahol magyarokkal is tudok játszani?vagy valami ötlet? előre is köszi:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítség
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 14 kedd, 18:31 

Hahó! Segítsetek legyetek szívesek, van kettő dinasztiafegyver, amiket sehol sem tudok megtalálni. Az egyik, az a fehér bot, amelyiken egy szem van, olyan egyiptomias. A másik pedig egy fehér bot, amely szerintem a szentélyhez tartozhat. A nyele spirálban csavarodik és a végén pici kék gömbök vannak. Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 16 csüt., 16:09 

Sziasztok!

Most sikerált megvenni a Heoes VI-ot, és van vele egy-két problémám.

Először is az UPLAY. Ezt muszáj mindig eljátszani? Betölt, szinkronizál, stb.. Az idő megy, majd bejelenti, hogy csatlakozna a confluxra (de eddig még nem bírt, igaz, sohase bírtam öt percnél tovább). Szóval. Nem lehet csak úgy, mezeien elindítani a játékot? Mindenfajta UPLAY és internet nélkül?

A másik gond. Nem egyedül vagyok a családban és akár hiszitek, akár nem, de egy gép van, és egy program. Eddig (Heroes V pl.) lehetett profilokat kialakítani és mindenki végig tudott menni a pályán a saját hősével. Itt ez hol van? Illetve van egyáltalán?

Előre is kösz, akinek van erről ötlete...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 16 csüt., 16:38 

Mdani91!

Uplay nélkül is lehet játszani annyi,hogy nem lépsz be az Uplaybe mármint a név és jelszóval és elindítod simában a játékot.A másikat nem tudom sajnos:S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 17 pén., 10:27 

Ez érdekes.. Nálam úgy működött, hogy rögtön az első indításkor kérte a belépést, no meg a kulcsot, különben nem megy.. Legalábbis ezt üzente..

Mindegy, kipróbálom (talán offline), hátha igazad van..

Viszont, ha valaki tud a több profilra valami megoldást, annak nagyon örülnék..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 23 csüt., 21:22 

Nálam megállt a számláló a Platina szint elérésekor 1.000.000 pontnál. Nem értem, mások hogy tudnak 20-30.000.000 pontot elérni.
Tudja valaki esetleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 24 pén., 12:54 

Biztos nekik meg van már a DLC s azért megint kapnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 24 pén., 15:06 

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/might ... ptemberben
Kit hoznak még vissza ??? Nincs ötlet,nincs eredetiség ??? Ez egy vicc..........

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 24 pén., 15:21 

A következő Solmyr lesz... :D

Szerintem ez egy jó dolog, mert epikus hősöket hoznak a történetbe, ami azért nem rossz. De hogy ilyen 2 pályás szutykokkal akarják lehúzni a drága játékost, az vicc! Az V-ben ez nagyon jól megoldották, "Egyedi Játék" címen, amik ilyen 1 pályás "hadjáratok".

A vége az lesz hogy megveheted a jogot, hogy megvehesd a hadjáratot és a sceniaro pályákat egyesével :D Majd megveheted a várakat, hősöket, lényeket is 1€/db áron :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 24 pén., 15:23 

Sanyikát elnézem mert jó karaakter plusz aszem meg is említik az V-ben.DE hogy DLC tömege fog jönni ez már vicc.ShurTugal elképzelhető hogy bevezetik....

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 24 pén., 17:21 

Crag Hack-et is megemlítik az V-ben. Isabell mondja az 1 hadjárat 2. pályáján "mintha maga Crag Hack üldözne...".

Sanyinak meg a köpenye artifact :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 25 szomb., 23:32 

Baráti Üdv!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Crag Hack kieg már elérhető dobozos változatban?Mert a játék honlapján úgy láttam, viszont magyar oldalakon se híre se hamva.Vagy itt nem is lesz elérhető.Nem vagyok nagy híve a steam letöltéseknek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 25 szomb., 23:50 
Heroes Team

sotyi6 írta:
Baráti Üdv!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Crag Hack kieg már elérhető dobozos változatban?Mert a játék honlapján úgy láttam, viszont magyar oldalakon se híre se hamva.Vagy itt nem is lesz elérhető.Nem vagyok nagy híve a steam letöltéseknek.

Üdv Bátor Harcos!

Tudomásom szerint az 576Kbyte üzletekbe hoztak 50db-ot, 2990Ft-os áron... Link:

http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Strat%C3%A9gia&SelectedGameTitle=Might%20&%20Magic%20Heroes%20VI:%20Pirates%20of%20the%20Savage%20Sea&SelectedGame=c7a4a40c-cfab-4149-b0e9-25bc2ee7a456&SelectedGameCategoryID=89af097e-c7d3-4e10-8337-59841af8c5f3

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 aug. 26 vas., 6:57 

3000 ft egy DLC :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 02 vas., 1:16 

Sziasztok!
van egy furcsa kérdésem.
Vettem egy h6 eredetibe de most újra kell raknom a gépet el fogja fogadni az eredeti kódomat újra vagy most buktam a játékomat.
Köszi a választ

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]