Fight for Glory
Nimbus (Castle - Gurnisson) 2 - 1 Csizu (Rampart - Clancy)
Kénytelen voltam a kopasz ürgét alkalmazni, a resistje döntő tényező is lehetett volna, mint ahogy nem volt az. Az első napokban elfoglaltam a bányákat, mert számítottam a varázslatokra. Végül Clone, Counterstrike, Meteor Shower, Slayer és Water Elemental gazdagította a repertoárt. A +50% Slit gömb kellett a pontszerzéshez.
Amikor várat választottam erre a térképre, akkor a tower és a rampart között vacilláltam, a füves terep miatt döntöttem az utóbbi mellett. Sárkánnyal elég nehéz volt haladni, a 2*5 titánt 270-es ice bolttal és töltelék lényekkel is csak veszteségek árán tudtam legyőzni (-3 unicorn). Az AD ellen vettem +1 speed nyakéket, amelynek köszönhetően ujjgyakorlat volt csak a csata, ellenkező esetben lemészároltak volna.
Az utolsó ~45 percben osztott figyelmemnek és a nehezebb körülményeknek köszönhetően belassultam és mire Nimbi átjött összeszedtem ugyan mindent, de a könyvtárban még okosodott Gurni egy picit. De a meccset nem a könyvtár vagy az elvesztett 5 unicornom döntötte el, hanem az, hogy Gurni 148 elementált tudott idézni és volt chainje a 37-es powere mellé. Varázslókat megszégyenítő manőverekkel operált a két might hős, ahol az unicornjaimon landolt az első chain (ezért nem számított hogy mennyit bukok el), míg a meteorral az ágyú, crusader, championt triót fektettem el. Az ark elég nagyot ütött, így az volt a célom, hogy rámenjek az 1 pontra. Így amíg én meteorral bontottam az arkot és a griffet, Nimbi elementálokat idézett. Mire én is elkezdtem volna elementált idézni, a seregem elfogyott és maradt a pontszerzés, mint elérhető cél.
Clancy A:31 D:34 S:25 K:25
Gurnisson A:34 D:32 S:37 K:22
Nimbi relicje a Titán mellvért, az enyém a pénzeszsák (el se mentem érte). A fekete piacról vásárolt cuccoknak köszönhetően Clancy értékei szalonképesek voltak, de az 1580-as chain ellen tehetetlen voltam, a resist nem jött, így döntött a varázslat. Azzal kaptam ki, amivel Gurni ellen operálni lehetett volna. Az operáció félig sikeresnek mondható, ebben a leosztásban az 1 pont a maximum volt, amit ki tudtam hozni.
Köszönöm a partit és gratulálok!

2v2 során még találkozunk