Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 21:01 
Heroes Team

Azért Mugger bácsi nem semmi!
Felhívtam, beszéltem neki a problémáról, megnyugtatott, hogy megnézi, erre én adtam magamnak még egy esélyt, és megoldottam a rejtélyt!:)
Így bevégeztetett Maximus kalandjainak sora, 15-3-2 alatt! Ez a második leghosszabb játékom, mindenkinek ajánlom!

Sziasztok: Krityó

Köszi Mugger! :lol:

Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 21:57 

Sziasztok!

Bár már megoldódott a probléma azért kiváncsi volnék, hogy oldottad meg. Én először a Chain Lightningra gondoltam a H3-ban lévő igen nagy hiba miatt, ugyanis ez a vari ugyebár duplát sebez a légelementálokon, pedig pont, hogy erre kéne immunisnak lenniük. Nah sz'al lényeg a lényeg, hogy csináltad?

üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 10:48 
Heroes Team

Elnézést, nem akartam ide írni, csak coopernek magánban.

Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 17:27 

cooper írta:
Sziasztok!

Bár már megoldódott a probléma azért kiváncsi volnék, hogy oldottad meg. Én először a Chain Lightningra gondoltam a H3-ban lévő igen nagy hiba miatt, ugyanis ez a vari ugyebár duplát sebez a légelementálokon, pedig pont, hogy erre kéne immunisnak lenniük. Nah sz'al lényeg a lényeg, hogy csináltad?

üdv, Cooper

Ja meg az earth elementálnak a meteor shower :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 21:38 

Nehéz csata? Huhh,eddig a legnagyobb az volt,mikor 28OO Echanterrel+56O titánnal + (kettészedve)2*8OOvalahány Faeri dragonnal 7*1999 Ayure sárkányt támadtam.Berserker+Counter strike(Expert air+fire magic-el), a végére maradt 1OO titánom,túloltalt maradt 28O Azure sárki...innen sajna 2szer tuttam még ütni,oszt késy,meghaltam :()

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 15 szomb., 13:21 

cimbalmos írta:
Nehéz csata? Huhh,eddig a legnagyobb az volt,mikor 28OO Echanterrel+56O titánnal + (kettészedve)2*8OOvalahány Faeri dragonnal 7*1999 Ayure sárkányt támadtam.Berserker+Counter strike(Expert air+fire magic-el), a végére maradt 1OO titánom,túloltalt maradt 28O Azure sárki...innen sajna 2szer tuttam még ütni,oszt késy,meghaltam :()

Persze kóddal :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 16 vas., 10:53 

agent.007 írta:
cimbalmos írta:

Nem kóddal,ismétlem,berserker varázslattal.Nem tom a map nevét,de a Sir mullich hőssel voltam+1 meccs közben-i sebbességnövelőm is volt,így én kezdtem a faeri-vel.A berserker 4 azure-t fogott be 1szerre,tehát csak 3 támadt rám.Az már "csak" 6K. Volt magas defense+attackom,mondom kishíján megöltem őket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 16 vas., 10:55 

cimbalmos írta:
agent.007 írta:
cimbalmos írta:

Nem kóddal,ismétlem,berserker varázslattal.Nem tom a map nevét,de a Sir mullich hőssel voltam+1 meccs közben-i sebbességnövelőm is volt,így én kezdtem a faeri-vel.A berserker 4 azure-t fogott be 1szerre,tehát csak 3 támadt rám.Az már "csak" 6K. Volt magas defense+attackom,mondom kishíján megöltem őket!

Különben is!Meccs közben milyen kódot akarsz használni??? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 18 kedd, 17:16 

Mégis mikorra lesz ennyi katonád? :?
1. Vagy cheateltél
2. Vagy addig játszottál, aminek véleményem szerint semmi érteme

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 8:49 

Vagy a térkép szerkesztéséből adódóan, jellemző volt az, hogy nagy seregek lesznek a pályán. Próbáld csak ki Kmetti Arena sorozatából bármelyik pályát, de az elsőn tuti, hogy gigászi nagyságú seregek vannak. :)
XL-es pályán normális az, hogy 100 fölötti 7-es egységed van, sőt...

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 24 hétf., 11:22 

Ahogy cooper mondta, direkt ez volt a pálya lényege.Nem tudom a nevét,vmi ciril-betűs xar volt (nem innen szedtem).Echanter specialitású hőst kaptam,4 fullos varázsló váram volt,így a titánok is érthetőek.Volt 7-8 faery dragon lelőhely, plusz a nagyobb csaták után kaptam 1 rakat katonát.Tényleg sokáig nyomtam,kicsit több mint 1 évig tartott,de jó térkép volt.Elégedett vagy,agent.007? :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 24 hétf., 14:39 

Az :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 18 pén., 23:04 

Az egyik csatám a H4-ben egy 1vs1-es pályán volt legnehezebb fokozatban. Az ellenség (kastélyban):1740akárhány fairy dragon+19000 sprite+7000 unikornis+11000 fehértigris és 15000 farkas
az én seregem(én támadtam a kastélyt):400 black dragon+1200 efreet+2200 medúza+3 gm hős (chaos+nature+death)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 16 csüt., 11:30 

Sziasztok, nemtudom játszottátok-e a Peasant Leader c. pályát WOG-ban, nekem ott voltak érdekes csatáim. Kb. 160 War zealot, 180 arctic sharps., 100 sharpshooter, 1600 peasant, 3000 imp meg asszem egy arkangyal (refugee-ből). A hős 20-22 körül, ja Sir Mullich, p. skillek 25-30 között. Na ezzel vertem le vmi 3000 minotaur kinget, obstacle+exp. force fielddel. Nehéz csatákra jó gyakorlás a WOG Life of ADVENTURE kampánya, ott 1 db swordsmannal kell leverni 15 goblinokat meg 12 wolf ridereket, sebzővarázs nélkül. Ja egyébként volt már commanderem 6000 life-al 150-es p.skillekkel, úgy, hogy a harcmező másik felére 13 k sebzést lőtt, kétszer! Ráment vagy 300 efreet szultán, a commanderem meg visszakézből lecsapta mindet, aztán meghalt a fireshield miatt :? . Ja egyébként volt kb 50. szintű.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 02 szomb., 11:11 

sziasztok!

Ez az első hozzászólásom, bár már két éve vagyok a Heroes 3 rabja.Krityótól kérdezném, hogy egyáltalán hogyan jutott el a The Empire of the world 2 pálya 3/4 részéig.Én mér 5 hónap után elakadtam, miután elfoglaltam Princetown-t.Nem tudok semerre se tovább menni, csak a God of air nevű hős legyőzésével.King Arthurt kellene legyőzni, de a Princetown-t körülvevő curse groundon nem lehet átmenni.A Dragon Utopiat is elfoglaltam, de nincs semmi repülő(angels wings) artifact.Légyszi segíts!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 02 szomb., 13:08 
Heroes Team

Szia Verne!

Viszonylag egyszerű a továbblépés módja OTT még: az átkozott föld alatt víz van, tehát vízenjárással vagy csizmával, esetleg hajóhívással. (Sajna, fejből nem emlékszem, melyik volt elérhető ott.)
Majd King Arthur után lesznek bonyodalmaid, de keress nyugodtan, fekvőgipszben vagyok itthon, viszonylag jól ráérek a Heroes-zal foglalkozni :( :)!

Szia: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 07 csüt., 10:51 

Szia Krityó!

Köszi a segítséget, sikerült legyőzni a red-et, sőt még a teal-t is, meglátogattam a lila sátrat, kicsináltam Nosferatut, de most megállt a tudományom.Van néhány teljesítetlen küldetésem, de ezek teljesítéséért valószínűleg, csak jutalmat kapok majd.Az egyetlen út, amit látok, az a Titan Master legyőzése lenne, de őt még nem fedeztem fel, úgyhogy újra
a God of air nevű hős maradt.Hát ez az állás, de kb. 500 arkangyallal nehéz lenne győzni.
Ha tudsz még más járható utat is, akkor légysz írd meg a bjozsi@inf.elte.hu címre, mert félek, hogy a topicot nem igazán arra használom, amire létrehozták.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 07 csüt., 10:58 
Heroes Team
Heroes Team

verne írta:
...Ha tudsz még más járható utat is, akkor légysz írd meg a bjozsi@inf.elte.hu címre, mert félek, hogy a topicot nem igazán arra használom, amire létrehozták.

Szia!

Efelől ne aggódj, pont arra használod amire kell.

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 09 szomb., 13:52 

Szia Krityó!

Megtaláltam az utat a barbárokhoz, egy kis wood miatt nem tudtam továbbmenni.Úgy tele van zsúfolva a térkép, hogy nem látni az útban lévő nyersanyagokat.A kék legyőzése után azonban újra megoldhatatlannak tűnő problémába ütköztem.A fehér sátor meglátogatásához ki kell nyitni egy kaput, amihez a négy nyersanyaghozó artifact combója szükséges.Három megvan, de a mercury-csináló sehol sincs.Azt mondja a kapu, hogy Ghengis Khan-tól kell visszaszerezni, de nem kaptam meg a legyőzésekor, bár ez már hónapokkal ezelőtt volt.Tehát a kérdés:hol van az a francos artifact????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 09 szomb., 15:41 

Melyik pályárol beszéltek?A pálya magyar fejlesztésű?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]