Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 357 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 13:44 
Heroes Team

Dave írta:
Nem értem mi probléma lenne ha 2 randomon tapasztalatlan összekerülne,tavaly a Dave-Hahakocka páros mégis milyen esélyekkel indult? :roll:

Benne van hogy nem a legjobb embert fogja ki valaki,majd legközelebb jobban megy és kész.

Üdv Bátor Harcosok!

Dave barátom gondolkodj kicsit, mielőtt írsz és rájössz magadtól is, nem hinném, hogy ennyire butuska lennél... :shock: :roll: Tavaly, ha jobban játszotok, akár a 4. helyért is játszhattatok volna, de nem így történt, ez már történelem... Mellesleg jól mutatja a döntőben nyújtott teljesítményünk Pumpással, hogy mennyire nem játszottunk még randomon... Az ellen jeles képviselői viszont igen, így még megnehezíteni sem tudtuk a dolgukat... Hát kb. ennyit... De már ez is csak történelem... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 14:02 

Akkor ha mi képesek voltunk helytállni,másnak is menni fog szerintem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 15:38 

Szeretnék egy félreértést eloszlatni. A random az ugyanolyan map mint az előregyártott fix térkép. Annyi a különbség, hogy nem ismered a térképet. Nem játszottál rajta gyakorlómeccset, nem tudtad begyakorolni, hogy mikor merre lehet benne menni. Aki tud heroesozni, az a random mapon is tud. Emlékszem Nimbus úgy nyomta múltkor ahogy azt kell a random mapon is. Az meg hogy hosszabb lenne se feltétlenül igaz, mivel Jebuson szinte kötelező a 2. héten megjelenni a sivatagba, míg a fix mapokon ez nagyon ritka, a 3. héten vagy csak a 4. héten van konfrontáció.

Sajnos értelmes 2vs2 templatét Jebuson kívül nem ismerek, de azért keresgélek hátha van esetleg valami új és játszható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 15:45 

Nimbi:
a területeden van 1 fővár+2 másik valahol, fa és kőbánya a váraidhoz közel, minden más kicsit meszebb, egyébként olyan gazdagság, amit a herélt mappokon el sem tudsz képzelni,+ Pandora Box mindenféle földi jóval.
sivatagos terület kb középen, az maga a kánaán, csak erős blokkok örzik, kb. ennyi.
Szarakodás nincs, mert előre lesznek a mappok legenerálva, várak/team megcsinálva, egyből mehet a móka.

Karesz szerintem jól tolja randomon is,legalábbis nem rosszabbul, mint én, nem hiszem, hogy ne érezné jól magát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 15:51 

titi írta:
Vologyával egyetértek abban, hogy nagyon sok idő míg legenerálunk egy randomot, és átnézzük. Én a magam részéről nem tartom jónak azt sem, hogy átnézzük előre, de belátom, hogy a többség ezt akarja. Ha már random, akkor random, generál amit generál a gép.

Nem értem Titi mi a problem, aki játszik rajta az nem látja a mapot előtte! Ugyanúgy random marad, nem lesz rajta árgenerálva semmi. Annyi, hogy arrébb raksz 1 monstert, mert blokkol, vagy ha rosszat generál a gép (igen kis %-ban előfordul), akkor újat csinálsz. Mindenki megadja a vártípust hogy mivel lesz és le lesz generálva, át lesz nézve és ennyi. Arra kell csak figyelni, hogy aki átnézi, az saját mapot nem nézhet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 15:55 

ez tavaly is igy volt, csak biztos a tonhalas pizzát sütötte, ezért nem emlékszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 16:29 
Heroes Team

Adler: Ezt majd a helyszínen is mond el. :)

Jól esik, hogy mindenki velem példálózik, de mondom még1szer nem leszek kerékkötője semminek, max. véleményem van. ;)
Egyébként rémlik, h vmi olyasmit műveltem, hogy megnéztem előzetesen egy olyan random mapot, amin nem mi játszottunk, hogy kb. el tudjam képzelni mi is vár rám. :) Ezt a módszert esetleg tudom ajánlani a többi lámának is... :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 16:45 

Példa pályákat akár fel is rakhatunk nem nagy ördöngőség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 16:54 

Én 6 fixre szavazok! :P

Egyébként én is elfogadom a többség akaratát. Jó a random-fix-random-fix-random-fix sorrend. És az is jó ötlet Vologyától, hogy H5 támadás alatt az ott nem résztvevők kezdjék el legenerálni a mapokat! Vogyi majd üsd-vágd őket, hogy generáljanak és javítsanak. Mire odaérek minden rendben legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 16:56 

Én mindenképpens segítek!(Nem h5támadok csak h3)

http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=25276
Ez szerintem sokat segíthet a templatek megértéséhez.Angolul le van írva minden lényeges,ha kicsit lejjebb teker az ember láthatóak a bányák is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 19:05 
Heroes Team

Adler írta:
ez tavaly is igy volt, csak biztos a tonhalas pizzát sütötte, ezért nem emlékszik.

És Igen! :lol: Dave-hez hasonlóan én sem indulok H5-ben, így az időmet fel tudom áldozni térképek szerkesztésre.

Keresgélek és kiteszek pár térképet mintának (illetve megkérek valakit, hogy tegye ki) :)

A "rutintalanság" pedig nem gondolnám, hogy hátrány, majd a társad ellát tanácsokkal, ebből is lehet tanulni/fejlődni.

Dave írta:
http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=25276
Ez szerintem sokat segíthet a templatek megértéséhez.Angolul le van írva minden lényeges,ha kicsit lejjebb teker az ember láthatóak a bányák is.

Ez roppant hasznos, Nimbi kérésére válasz a pálya felépítésére!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 19 csüt., 19:10 

én sem indulok h5 ben, 3 an csak megoldjuk, 5 perccel kevesebbet csajozunk a strandon majd:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 20 pén., 16:02 

A nagy radnom-fix vita közepette egy kis népszerűségi statisztika a H5 támadásról :P

A legnépszerűbb lény a Pixie, 4 csapatot képviselnek a kis tündérvirágszálak. Összesen 28 féle lény fog harcolni a csatamezőkön.

A két legnépszerűbb varázstárgy a Beginner's Wand és a Robe of Saar-Issus, ezen ereklyékből 4-4 található a hősök között. Hőseinknél összesen 36 különféle varázstárgy lesz a küzdelmek során.

A két legnépszerűbb varázslat a Divine Strenght és a Fireball, amiket 4-4 hős fog varázsolni a saját, illetve az ellenséges lényekre. A csaták során 18 féle varázslattal találkozhatunk majd.

A legnépszerűbb hős Ossir, aki 3 sereget is harcba vezet a tornán. Összesen 12 hős fogja tiszteletét tenni a harcmezőn.

A két legnépszerűbb terep a "füves" és "sivatagos", más terepért nem adtak ki pénzt.

És a H3-ról is :P

A négy legnépszerűbb hős, Malekith, Marius, Gretchin és Tyris. Mind a négy Legenda 2-2 sereget fog vezetni a tornán. Összesen 15 hős vesz részt a versenyen.

A három legnépszerűbb lény, a Thunderbird, a Gold Dragon és a Silver Pegasi. A három bestia 3 alakulatban képviselteti magát. Összesen 34 féle legendás lény fog küzdeni a harctereken.

A két legnépszerűbb varázslat a Haste és a Cure. Ezzel a két varázslattal 8-8 hős fogja áldani seregeit. A tornán összesen 19 féle varázslattal találkozhatunk majd.

A legnépszerűbb varázstárgy a Collar of Conjuring. 6 hős viseli ezt a varázstárgyat a harcok során. A hősöknél összesen 34 féle ereklyét találhatunk majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 20 pén., 21:03 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

ShurTugal köszönjük az érdekes statisztikákat... :wink:

Szeretném felhívni minden táborozó figyelmét, hogy az 1vs1 és 2vs2 térképekre még 1 hétig lehet javítási javaslatokat tenni. Ennek lezárulta után megkérném Sünit és Csizut, hogy a javított verziókat küldjék el Nekem, hogy kitetethessem Gepyvel és megcsinálhassam a sorsolásokat. Valamint kérem a H3 és H5 támadás térképkészítőit, hogy szintén július 27-ig juttassák el hozzám a kész térképeket, hogy azok is kikerülhessenek és legyen pár nap mindenkinek a tesztelésre. Előre is köszönöm! Baráti üdv!

ui: Aki nem válaszolt még az adatos és infós e-mailemre, az szintén július 27-ig tegye meg, mert aki nem küldi a titkos számot és a várválasztást 2vs2-re (az érintettek közül), azoknak én adok számot és mondom meg melyik várakkal nem játszanak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 20 pén., 21:09 
Heroes Team

Ha már várválasztás... elvileg akkor 6 vár típust kell választani nem 4-et, jól gondolom? :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 20 pén., 21:12 
Heroes Team

Nimbus írta:
Ha már várválasztás... elvileg akkor 6 vár típust kell választani nem 4-et, jól gondolom? :)

Üdv Bátor Harcosok!

Igen, de a másik oldalról közelítsük meg... :P 2-t kell választani, amivel NEM akarsz játszani és ezt kell elküldened a titkos számmal (1-999) együtt (no és a többi válasszal)... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 21 szomb., 14:06 
Heroes Team

H5 támadás: hangyányi javítás lett eszközölve Bic adatlapjában, ugyanis az avenger skillnél vett Hunter, meg MH is, ellenben az ellett felejtve ( ellenőrzéskor is sajnos :( ) hogy Sylvan lények nem tehetőek meg esküdt ellenséggé, ill elég csak 1 lényre 1 felárat venni ( ezt most néztem meg, engem is meglepett, van még mi csodálatos úgynézki :S ), ez annyit tesz, hogy +4 vadász a sereghez...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 21 szomb., 23:19 

ssth írta:

Vogyi majd üsd-vágd őket, hogy generáljanak és javítsanak. Mire odaérek minden rendben legyen.

Amikor társrendező voltál BB-ken, akkor is belehajszoltad Csizut a térképek javításába, meg egyebekbe, és mire te odaértél, már kész is volt minden :lol: :lol: Csak mond azt,hogy nincs igazam 8)

Hogy ne legyek teljesen off, holnap előveszem a mapjaimat, aztán végignézem Titi javaslatait
Adler hiányolta a klasszikus mapot(kat), kérdezem én melyiket kellene berakni?

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 21 szomb., 23:20 
ISTEN

Jou: ennek Bic nem fog örülni... bár a vakítás segíti majd a hunterek ellen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 21 szomb., 23:26 

Hát, az erdei alakulatok egymás elleni párharcai igen érdekes csaták. Aki először luck-ol, az már 70-80%-al nyert is...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 357 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]