Nah, meglestem a csapatokat. A jóba ismételten nem sikerült belenyúlom, majd legközelebb

Nah nézzük miféle összeeszkábált alakulatok vannak, nem mintha értenék hozzá
H3
Adler: Ghost öregít, Chain meg szétcsap. Bár a sárkányok köztudott nem valami izom lények, így könnyen elhullhatnak, bár egy-két villám után már igencsak erősek azok
Bic: Black, Impló + töltelék. A többi varázslós csapat örülni fog ám a sariknak, de a gömbösök ellen lehet kevés lesz az a pár sárkány a díszkísérettel.
Bogpista: Ördögök némi plusz attackal és karácsonyfadísszel ( piros gömb ) megáldva. Bár így hirtelen nem tűnik soknak az a 20 ördög, majd meglátjuk mit kezdenek a sokféle alakulattal
Csizu: Fejlesztett démonok kisegítve tüzesdzsini szultánokkal meg egy rakat varázstárggyal. Varázslatnak van ott gyorsítás-gyógyítás, amivel egész szép sebességben szaladgálnak majd a démon-hadak. Bár nem tudom a több ezres varázslatokat hogy fogják bírni.
Dave: Kicsit több mint másfél ezer hobgoblin, díszkísérettel, varázslat-arzenállal és pár artival meghajigálva. Haste segítségével jó gyorsan fogják szedni a lábukat a kicsi zöldek, és +1 HP-val elég jó életerőnek örvendeznek.
Dragon: 448 Zombáj, ami nem nagy haderő, de itt inkább az idézett föld-sereggel lesz gond. A gömbőcösök valószínűleg darabolni fogják a kriptaszökevényeket, a többiek pedig szenvedhetnek az elemnetálokkal
Fairy Eared Amber: Egy szál Ark, meg egy sereg lovas Gladiussal és Haste-el, gyorsan, nagyot üthet. Vagy ha nem érne oda még így se, Tyris-nek ott a Tactics, ezért a varázslósokat is könnyen meglepheti, ami nagy előny lehet egy ilyen vegyes mezőnyben.
Jou: Agyon artifactolt, teleportáló, áldott Harci Törpék + plusz a kísérő aranysari és repülő lovasok. Nem tudom a törpikék mekkorákat kalapálnak, minden estre a teleportal sok mindent ki lehet hozni belőlük.
Karesz: Egy újabb Zombi + Földelementálos csapat. Erről már írtam, mindenesetre a Karesz - Dragon csatára kíváncsi vagyok
LordShaba: Pit Fiendek, az azok átkozott gyors kiadásban. Az ostorosok nagyon gyorsak lesznek, akár az Olimpián is befuthatnak, kérdés itt mi lesz a sorsuk. De ez nem majdnem ugyan az a csapat, amivel Lord Csabi a tavaszi BB-n is indult?
Magix: Újabb lovas sereg, csak most épp vörös gombóccal. A mágusokat szvsz meg fogja verni, az a rakás ló tán még a többi csapat orra alá is odadughatja a lándzsáját ha jól mennek a dolgok
Rt: Arany sarik szép számmal, +5 attackal. Jó gyorsak, első körben odacsapnak ha akarnak, de az Impló fogja őket. Bár ha négyfelől jönnek, lehet az implós alakulatoknak is hozhatnak kellemetlen köröket.
ShurTugal: Impló + ördögök, de azok nem sokan. A gömbösök szét fogják verni és a legerősebb varázslós csapatok között sincs. Ez már megint nem jött be, de azért vicces egy csapat
Azért így utólag okos vagyok, de látom hogy a Cavalieres vagy Hobgoblinos csapatommal kellett volna indulni, de hát azok ott porosodnak tovább, Dukomentum 2 és Dukomentum 3 néven
Süni: Egy rakat kentaur, Haste-el és Expert Önbizalmmal. A kenták gyorsak lesznek, az biztos, majd meglátjuk hogy működik az Expert Önbizalom
Szilupa: 111 szép sárga villámos veréb piros gombolyaggal. Varázslósok ellen biztos a 2 pötty, de sokféle alakulat teszi tiszteletét majd, úgyhogy majd meglátjuk hányadik helyre repkednek a viharmadarak
Teki1986: Ebben a brigádban tiszteletét teszi a fél Castle. Van itt minden, Ark, Zealot és egy rakat szurkálós. Ha a kék ruhások nem lövik szét az ellent, ott a berserk, majd kinyírják saját magukat

Erős egy banda az biztos, majd meglássuk hol végeznek
Titi: Több mint 2000 Hobgoblin! Minden féle tárgyal megdobálva, Haste-el ütős alakulatot alkotnak a kis, gyors zöldek
Vologya: És egy újabb Démonos csapat. Valódi mágia-arzenállal felvértezve indulnak a többi csapatot felszarvazni. És persze ne feledkezzünk el arról se hogy Mr.Lucky irányítja őket, és a Luck + Morál + Luck kombinációra is számíthatunk ám
Warheart: Dzsinik, kis piros cipővel, Haste-el megáldva. Az ellennek ajándékba blind, a Mesterek meg majd hátulról buffolják orba-szájba a tanítványt vagy mit.
Zsombi: Újabb láncvillám-szóró sereg, csak most Titánokkal az élen. A Titánok tekintély parancsoló lények, kérdés mennyire bírják majd a vörös gombócos seregeket. Akinek meg nincsen gömb, annak szembe kell néznie azzal, hogy ez a sereg lő, varázsol meg mindeneli majd őt villámokkal