Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 357 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 17:45 

Én azt tanácsolnám neked Nimbus, inkább maradj otthon, asszonypajtárs úgysem engedne el további fél napra, plusz ahogy Th is írta, az utolsó hely tuti biztos neked... Vologya már egy oklevelet is kreált a részedre :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 17:49 
Heroes Team

bogpista írta:
Sziasztok,

Így a támadáscsapatok elemezgetése közben szeretnék felvetni valamit.
Igaz Vologya Mester nem közölte még a végleges lebonyolítási rendszert, de a sejtéseimre alapozva mondom az alábbiakat:
A 2vs2-vel kapcsolatban. Az lenne az elképzelésem, hogy mivel 6 csapat lesz csak összesen, ne legyen két 3-as csoport, hanem mind a 6 csapat 1 kalapban, mindenki játszik mindenkivel és az határozza meg a végső sorrendet. Ez 1 meccsel több 2vs2-t eredményez, itt Nimbustól függ, hogy tud-e tovább maradni, mert a többi résztvevő mind rajtol 1vs1-en is.
Ezt azért próbálom felhozni, mert 1vs1-re se vagyunk túl sokan, ott se lesz olyan sok meccs és bőven beleférne.
A legfőbb indok, hogy így szerintem sokkal jobban kijönnének az erőviszonyok 2vs2-ben.

Vélemények?

Üdv Bátor Harcosok!

Én eredetileg 2db 3 csapatos csoportot gondoltam, a kimaradó párok a másik kimaradó párossal meccseltek volna minden körben. Ha Nektek nem gond a napi 2 meccs, akkor nekem nem gond. Egyelőre 12 fő van az 1vs1-re, ami 12 meccs a ráadás fordulóval, amire 4 nap lenne, tehát nem nagyon tudunk plussz napot a 2vs2-re áldozni... Ha csak 10 fő lesz 1vs1-en (van rá esély sajnos), akkor lehet csak szó a 2vs2 miatti +nap hosszabbításra. Baráti üdv!

ui: Ez a Süni miket tud! :shock: Méghogy oklevelet... Már azt sem tudom mikor gyártottam utoljára... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 18:18 

Nekem is jó a napi két 2vs2 meccs :) Jó ötlet Pista! Ha már 6 meccs van, akkor én a 3 random 3 fixet preferálom, de valószínűleg ez nem életképes :) De én egynél több randomot szeretnék :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 18:33 

titi írta:
Nekem is jó a napi két 2vs2 meccs :) Jó ötlet Pista! Ha már 6 meccs van, akkor én a 3 random 3 fixet preferálom, de valószínűleg ez nem életképes :) De én egynél több randomot szeretnék :)

Titi

6 csapat van. Az nem 6 meccs, hanem csak 5... Simán belefér 2 napig 2 meccs. Nem aludni megyünk ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 18:34 

Nah, meglestem a csapatokat. A jóba ismételten nem sikerült belenyúlom, majd legközelebb :lol: Nah nézzük miféle összeeszkábált alakulatok vannak, nem mintha értenék hozzá :P

H3

Adler: Ghost öregít, Chain meg szétcsap. Bár a sárkányok köztudott nem valami izom lények, így könnyen elhullhatnak, bár egy-két villám után már igencsak erősek azok :wink:

Bic: Black, Impló + töltelék. A többi varázslós csapat örülni fog ám a sariknak, de a gömbösök ellen lehet kevés lesz az a pár sárkány a díszkísérettel.

Bogpista: Ördögök némi plusz attackal és karácsonyfadísszel ( piros gömb ) megáldva. Bár így hirtelen nem tűnik soknak az a 20 ördög, majd meglátjuk mit kezdenek a sokféle alakulattal :wink:

Csizu: Fejlesztett démonok kisegítve tüzesdzsini szultánokkal meg egy rakat varázstárggyal. Varázslatnak van ott gyorsítás-gyógyítás, amivel egész szép sebességben szaladgálnak majd a démon-hadak. Bár nem tudom a több ezres varázslatokat hogy fogják bírni.

Dave: Kicsit több mint másfél ezer hobgoblin, díszkísérettel, varázslat-arzenállal és pár artival meghajigálva. Haste segítségével jó gyorsan fogják szedni a lábukat a kicsi zöldek, és +1 HP-val elég jó életerőnek örvendeznek.

Dragon: 448 Zombáj, ami nem nagy haderő, de itt inkább az idézett föld-sereggel lesz gond. A gömbőcösök valószínűleg darabolni fogják a kriptaszökevényeket, a többiek pedig szenvedhetnek az elemnetálokkal :P

Fairy Eared Amber: Egy szál Ark, meg egy sereg lovas Gladiussal és Haste-el, gyorsan, nagyot üthet. Vagy ha nem érne oda még így se, Tyris-nek ott a Tactics, ezért a varázslósokat is könnyen meglepheti, ami nagy előny lehet egy ilyen vegyes mezőnyben.

Jou: Agyon artifactolt, teleportáló, áldott Harci Törpék + plusz a kísérő aranysari és repülő lovasok. Nem tudom a törpikék mekkorákat kalapálnak, minden estre a teleportal sok mindent ki lehet hozni belőlük.

Karesz: Egy újabb Zombi + Földelementálos csapat. Erről már írtam, mindenesetre a Karesz - Dragon csatára kíváncsi vagyok :D

LordShaba: Pit Fiendek, az azok átkozott gyors kiadásban. Az ostorosok nagyon gyorsak lesznek, akár az Olimpián is befuthatnak, kérdés itt mi lesz a sorsuk. De ez nem majdnem ugyan az a csapat, amivel Lord Csabi a tavaszi BB-n is indult? :P

Magix: Újabb lovas sereg, csak most épp vörös gombóccal. A mágusokat szvsz meg fogja verni, az a rakás ló tán még a többi csapat orra alá is odadughatja a lándzsáját ha jól mennek a dolgok :wink:

Rt: Arany sarik szép számmal, +5 attackal. Jó gyorsak, első körben odacsapnak ha akarnak, de az Impló fogja őket. Bár ha négyfelől jönnek, lehet az implós alakulatoknak is hozhatnak kellemetlen köröket.

ShurTugal: Impló + ördögök, de azok nem sokan. A gömbösök szét fogják verni és a legerősebb varázslós csapatok között sincs. Ez már megint nem jött be, de azért vicces egy csapat :D
Azért így utólag okos vagyok, de látom hogy a Cavalieres vagy Hobgoblinos csapatommal kellett volna indulni, de hát azok ott porosodnak tovább, Dukomentum 2 és Dukomentum 3 néven :D

Süni: Egy rakat kentaur, Haste-el és Expert Önbizalmmal. A kenták gyorsak lesznek, az biztos, majd meglátjuk hogy működik az Expert Önbizalom :D

Szilupa: 111 szép sárga villámos veréb piros gombolyaggal. Varázslósok ellen biztos a 2 pötty, de sokféle alakulat teszi tiszteletét majd, úgyhogy majd meglátjuk hányadik helyre repkednek a viharmadarak :wink:

Teki1986: Ebben a brigádban tiszteletét teszi a fél Castle. Van itt minden, Ark, Zealot és egy rakat szurkálós. Ha a kék ruhások nem lövik szét az ellent, ott a berserk, majd kinyírják saját magukat :D Erős egy banda az biztos, majd meglássuk hol végeznek :wink:

Titi: Több mint 2000 Hobgoblin! Minden féle tárgyal megdobálva, Haste-el ütős alakulatot alkotnak a kis, gyors zöldek :D

Vologya: És egy újabb Démonos csapat. Valódi mágia-arzenállal felvértezve indulnak a többi csapatot felszarvazni. És persze ne feledkezzünk el arról se hogy Mr.Lucky irányítja őket, és a Luck + Morál + Luck kombinációra is számíthatunk ám :D

Warheart: Dzsinik, kis piros cipővel, Haste-el megáldva. Az ellennek ajándékba blind, a Mesterek meg majd hátulról buffolják orba-szájba a tanítványt vagy mit. :P

Zsombi: Újabb láncvillám-szóró sereg, csak most Titánokkal az élen. A Titánok tekintély parancsoló lények, kérdés mennyire bírják majd a vörös gombócos seregeket. Akinek meg nincsen gömb, annak szembe kell néznie azzal, hogy ez a sereg lő, varázsol meg mindeneli majd őt villámokkal :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 18:36 
Heroes Team

Ööööö, hogy mi, hogy még szerdán is toljuk?? Egyébként most akkor nem értem... Eddig ugye az volt a terv, hogy van három kör meccs, és egy helyosztó, három napra. Most lett 6 meccs, az napi két meccs, miért is kell, hogy átlógjon az utsó meccs szerdára? Ja hogy puhák vagytok?? :D:D Volt már ilyen egyébként... :wink:

Persze ha csak rajtam múlik tok maradni szerda estig. 8)

TH, és más gyengébb felfogóképességű pajtásunk kedvéért: 5 körmeccs + 1 helyosztó (szerintem a helyosztó az 1 csoportos verzióban is kell!) :wink:

Vologya, ugyan hagyd el... Süni úgy be van szívva-fújva-lőve, hogy azt sem tudja hol van és össze-vissza beszél... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 19:21 

Köszi Nimbi, én is akartam írni Th-nak, hogy 6 meccs lesz, mert a 6ik a helyosztó, de megelőztél :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 19:25 

H5 hozzánemértőelemzés :P

Fairy Eared Amber: A papok igen strapabíró lények és még lőnek is. Morál az lesz, az Inkvizítorok meg majd osztják az áldást, ezért igencsak tápos papokkal fog szembenézni a kedves ellenfél :P

LordShaba: Megint csak egy "remake". A kis kődobozok jól fogják bírni a strapát, a chain meg majd üt. Biztos hogy nem fog rossz helyen végezni a jól bevált alakulat :P

Dragon: Oda-vissza rohangálós csajék, slow meg speed gyűrű, mög attack mint állat :D. Szép nagyot fognak csapni a lányok a krumpli pucolós késekkel, csak bírják életerővel :D

Warheart: Most nem luck hegyek :D , hanem lichek uni horn bowal, teleportal. Sok lehetőség van benne, majd meglátjuk mit lőnek össze az élőholtak :wink:

Jou: Na itt minden van. A fél törpe vár, a rúnapapokkal az élen, tűzlabda, főnix idézés, tűzfal, ami csak kell. A sok tűzvarázslat mellé pedig ott a főnixtoll köpönyeg. Sokoldalú csapat, tetszik :P

Bogpista: Jó sok Griff, a hősnél pedig a városi fegyvertár színe-java. Mivel Irina vezeti őket, ezért a "felszállok és odacsapok" is működik, hiába alap madárkák :wink:

Magix: Magmadragonok ( 280HP!!! ) tűzlabdával, főnix köpennyel. A Magmasárkány nagyon durva egység + a tűzlabda, ami ugye nem fogja őket. Bár összesen nem sok hp, számítani lehet 40+os értékekre.

Titi: A BB győztes, a kutyái után most egy sereg Gólemet vet be. Van ott attack skillből + tárgyból, Isteni erő, ami csak kell. Ha egyszer odaérnek, jó nagyot vágnak majd oda. Ha a lövészeknek szépen jön a luck, azért az kellemetlen lesz.

Zsombi: Nah itt az egyik Vadász alakulat. A tündérvirágszálak majd beállnak falnak, a druida ott lesz tápnak, Ossirnak hála lesz Luck, meg att/def bónusz. Ha valamiből hiány lesz, ott a resu. 223 Ossirral tápolt, isteni erős, luckoló Hunter pedig igen durva tud ám lenni :wink:

Teki1986: A másik lich-es sereg, csak most Őslichek, Lethosal. Varázslat-repertoár az van, meg van ott pár díszlövész csontváz is dísznek. Lövészet az lesz, aztán majd kiderül mi lesz :D

Rt: Négykezű kékoroszlánok szép számmal és egy ballisztás hős. A Rakshasák jó nagyot ütnek, viszont a viszonylag szép számmal rendelkező lövész seregek megszedhetik őket, mielőtt lecsapnak.

Szilupa: Mérgezős, jégvarázslós, lövöldözős Assasinok. Bár nincsenek sokan, a Dungeon lények a H5ben minőségben igencsak a többi fölött állnak, majd kiderül mikre lesznek képesek a hosszú fülűek. :wink:

Bic: Bár a mestervadászok a többi Robin Hood-os erdei alakulathoz képest kevesebben vannak, vannak ott varázslatok, 4 luck és a faji skill is bejött a Hunterek és Assasinok ellen. Céllövölde az lesz ám itt is :D

ShurTugal: Jéé, tán csak nem a BB-s csapat, csak most alap lényekkel? Nah itt az újabb erdeilövész alakulat. A 252 Ossir által tápolt, isteni erővel megáldott Huntert ismét Treantok vigyázzák. Terepnek Sand került, ami elég hülye választás is lehet, mert néha csak egy kaktusz van, az is a pálya szélén, de van amikor a fél Grand Canyon oda terem az íjászok elé :D Meglátjuk mit sikerül kihozni ebben a céllövölde H5 támadásban :D

most vettem észre, kihagytam az Ammo Cartot... megint...

Vologya: Az igen. Ősi Treantok, szép számmal, amik igencsak jól bírják, Aztán ott vannak az Artifact hegyek, tűzlabda és elementál idézés. A hős pedig nem más mint Deleb, akinek a ballisztája nem lesz gyengusz 20as szinten :D Oh, és persze Mr-Lucky-ról beszélünk, úgyhogy bármi megeshet :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 20:28 

titi írta:
H5-ről fogalmam sincsen, majd az első pár csata után meglátom, hogy mit tudok :)

Úgy mint múltkor? :D Vagy hogy Jout-t idézzem, miután megnyerted a H5 támadást a kutyákkal :wink:

Jou írta:
Grat Titi, még 1x nem akarom hallani hogy Te nem értel ehhez :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 20:37 

támogatom a 2vs2 mindenki mindenki ellen + a helyosztó.

miért ne lehetne 3 fix és 3 random, bár az utóbbinál volt valami gond, amikor teszteltük, de aztán azt hiszem sikerült megoldani.

napi kettő 2vs2, annyit pont jó az egészségnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 20:52 

Én nem tudok más normális 2v2 templateről Jebust leszámítva,ha mindenkinek megfelel hogy 3 jebust nyomatunk akkor nekem is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 20:59 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Úgy látom a többségnek tetszik az 1 csoportos mindenki-mindenki ellen felállás... Hát legyen... Viszon 5 FIX és a döntő/helyosztók RANDOM, csak ezt a verziót támogatom. Hogy miért is?

1. A randomnál az időfaktor nem kiszámítható, ha azt mondom végcsata, akkor a kérdés, hogy hol?
2. A ramdom map szerkesztésnek is lehetnek hibái, ami majd csak idővel derül ki, újrajátszásra nincs idő és lehetőség a szűkös időkeret miatt...
3. A várválasztás témaköre sem tisztázható, a fix mapokon jól kiszámítható...

Remélem így Mindenkinek megfelel! Aki már elküldte a várakat, hogy mivel nem akar lenni, az javítson és azt a 2-t küldje csak, amivel nem akar lenni... Kösz! Baráti üdv!

ui: ShurTugal, kösz a támadás elemzéseket! :P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2012 júl. 18 szer., 21:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 21:03 

Nincs mit. Bár majd Dragon vagy valaki ír valami értékelhetőbbet is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 21:52 
Heroes Team

H5:

ShurTugal mester elemzése nyomán már nem aggódom hogy elemzések nélkül maradtok, am nekem tetszett a kollega elemzése, rövid frappáns lényegretörő :)
Megnéztem a csapatok 2. felét is, ez a rész a krém úgymond azon a bizonyos tortán :) A Teki féle seregtől egyenesen roszullettem (ez nagyon kreatív és tetszetős ötlet), a Vogyi féle szuperbeteg treantok ezt az élményt csak fokozták, de Warheart tette fel az i-re a pontot :D
Ha tippelnem kellene:
1. Teki
2. Magix (ezek a sárkányok azzal a 60 deffel lebonthatatlanok basszus)
3. Warheart
4. Vologya
5. Jou
6. Lord Shaba

Hozzátenném a Hunter csapatokat képtelen voltam bekategorizálni, illetve ez a felállított helyezéses dolog is roppantul kétséges, mivel mindenkinek megvannak a nagy ellenségei és a könnyű meccsei, ha jól sejtem az eddigi évek egyik legszorosabb támadásával állunk szemben, kíváncsian várom a végeredményt! :wink:

H3:

Itt sokan gondoltak mágiára velem együtt illetve ennek ellentétére a gömbre. Megjegyzem, legelső csapatötletem nekemis Hobgoblinos volt :) Csak utánna elvetettem azt, mivel 100 föld elementál leabbálta őket a francba... :O Nem tudom mit jósolhatnék... valamelyik gömbös csapatra tenném le a voksom. Talán a Bogpista féle ördögök. De fogalmam sincs, vhogy még most sem látom át ennyi idő után sem hogy mikor mi lehetne a nyerő felállás :oops:

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 22:00 

Dragon kolléga elismerését köszönöm szépen :wink:

A Hunteres csapatoknál szvsz lényeges tényező lesz a luck, ha az elején szépen jön nem lesznek rosszak azok, de lehetnek olyan körbeverések hogy féltávnál megjósolhatatlan lesz az eredmény. Mindenesetre majd holnap nekiállok tesztelni, megnézzük azt a 60+ defes sarit meg a többi apróságot. :wink:

H3 terén is a sok gömb, mágus és gömb nélküli nem mágus csapatok szépen megoszlanak. De ezt nem fogom sokat tesztelni... gömbösöket bukom, többinél meg nyomom az Implót ameddig bírom, majd lesz valami :D

Szerintem minden egyes pontért nagy csaták lesznek, izgalmas lesz mindkét torna :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 22:13 
Heroes Team

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Úgy látom a többségnek tetszik az 1 csoportos mindenki-mindenki ellen felállás... Hát legyen... Viszon 5 FIX és a döntő/helyosztók RANDOM, csak ezt a verziót támogatom. Hogy miért is?

1. A randomnál az időfaktor nem kiszámítható, ha azt mondom végcsata, akkor a kérdés, hogy hol?
2. A ramdom map szerkesztésnek is lehetnek hibái, ami majd csak idővel derül ki, újrajátszásra nincs idő és lehetőség a szűkös időkeret miatt...

Remélem így Mindenkinek megfelel! Aki már elküldte a várakat, hogy mivel nem akar lenni, az javítson és azt a 2-t küldje csak, amivel nem akar lenni... Kösz! Baráti üdv!

ui: ShurTugal, kösz a támadás elemzéseket! :P

Engedd meg Vologya, hogy megpróbáljam eloszlatni a fenti 3 akadályozó tényezőjét annak, hogy 1-nél több random legyen.

1. Úgy gondolom, hogy van néhány expert a csapatban, aki a főbb blokkok típusától és létszámától függően a játékidőt képes befolyásolni (azaz csökkenteni). Fix pályán is tudjuk befolyásolni a játék ritmusát a tereptárgyak és lények függvényében, miután a randomot is szerkesztjük, gyakorlatilag kivitelezhető.

2. Kisebb hibák lehetnek, de ez nem hat a játékidőre, legfeljebb nagyon csekély mértékben. A legfontosabb az átjárhatóság (ne blokkoljon semmi az úton és azon kívül, hacsak nem az a funkciója) és a zónák közötti blokkok. Ezekre van lehetőségünk szerkeszteni, akár a tábor első napján, hogy ne kelljen kapkodni, legyen elég idő szerkeszteni.

3. Eliminációval izgalmasabbá tehető, stratégiai fegyvertárat gazdagítja.

Összefoglalva azt gondolom, hogy csak ráfordított idő kérdése, hogy a random mapot olyan állapotúvá tegyük, hogy azt be lehessen fejezni a játékidőn belül és mentesíteni a nagyobb hibák alól. 3-4 embert (beleértve magamat is) biztosan tudok mondani, aki "szakavatott" szemmel képes minőségi munkát végezni.

Ezzel is csak színesítenénk a repertoárt, persze csak ha a többség így akarja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 22:24 
Heroes Team

Csizu írta:
Vologya írta:

Engedd meg Vologya, hogy megpróbáljam eloszlatni a fenti 3 akadályozó tényezőjét annak, hogy 1-nél több random legyen.

1. Úgy gondolom, hogy van néhány expert a csapatban, aki a főbb blokkok típusától és létszámától függően a játékidőt képes befolyásolni (azaz csökkenteni). Fix pályán is tudjuk befolyásolni a játék ritmusát a tereptárgyak és lények függvényében, miután a randomot is szerkesztjük, gyakorlatilag kivitelezhető.

2. Kisebb hibák lehetnek, de ez nem hat a játékidőre, legfeljebb nagyon csekély mértékben. A legfontosabb az átjárhatóság (ne blokkoljon semmi az úton és azon kívül, hacsak nem az a funkciója) és a zónák közötti blokkok. Ezekre van lehetőségünk szerkeszteni, akár a tábor első napján, hogy ne kelljen kapkodni, legyen elég idő szerkeszteni.

3. Eliminációval izgalmasabbá tehető, stratégiai fegyvertárat gazdagítja.

Összefoglalva azt gondolom, hogy csak ráfordított idő kérdése, hogy a random mapot olyan állapotúvá tegyük, hogy azt be lehessen fejezni a játékidőn belül és mentesíteni a nagyobb hibák alól. 3-4 embert (beleértve magamat is) biztosan tudok mondani, aki "szakavatott" szemmel képes minőségi munkát végezni.

Ezzel is csak színesítenénk a repertoárt, persze csak ha a többség így akarja.

Üdv Bátor Harcosok!

Nem vagyok RANDOM ellenes, de volt már pár olyan verseny, ahol mindenféle ígéret ellenére a RANDOM pályákon nem sikerült sem a hibákat kiküszöbölni 100%-osan, sem az időt betartani. Én elfogadom, hogy profik fognak játszani és a társaság fele még a randomban is otthon van, de nem szeretnék keserű szájízt a 2vs2 után, mert valami nem stimmelt a másik javára... Nem mondom a FIX-nél is előfordulhat/előfordult ilyen, de ott azért könnyebben meg lehet akadályozni ezeket a problémákat... Nem beszélve arról, hogy az elimináció miatt a térképek korábbi leszerkesztése lehetetlen és a táborban létrehozásuk pedig rengeteg időt emészt fel, a napi 16 órás játékidő mellett... Én azt szeretném, ha jól éreznétek magatokat, de nem látom 100%-osnak ezt a fele fix, fele random 2vs2 lebonyolítást... Persze döntsön a többség, de bizonytalan lebonyolítás esetén nem vállalok felelősséget az egész 2vs2-ért! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 22:33 
Heroes Team

Muszáj Vogyinak igazat adnom... A random fanoknak bőven elég kell legyen az, hogy a lényeg azaz a helyosztó már randomon megy majd. Amit meg tolhatunk mikulásig... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 22:51 

Nemár :)
Igazán nem értem mi a probléma a randommal.Tavaly tudtommal gond nélkül ment a WT senkinek nem volt problémája vele.Ha biztosra akarunk menni előre generálunk mapokat és aki nem játszik rajta átnézi...
Végcsata bemondás esetén piszok egyszerű dolgunk van,Jebuson mindössze 1 úton juthatsz el az ellenfélhez,a sivatagon át...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 22:57 
Heroes Team

Énis fixre teszem a voksot a Vogyi által leírtak miatt.

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 357 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]