Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 03 kedd, 21:43 

4 kör
Rampart vs Tower
Shakti vs Pyrre

Bozso - Pyrre - végig gyorsabban tolta, mondjuk én az első nap bebuktam az aktuális hőst, igy nehezen indultam.
Hiába volt azonban gyorsabb, igy is kb a végére egyformára volt gyurva a két sereg, bár 2 vel több volt a titán, -castle, meg buktam 1 goldot valahol, statban, főleg defben is jobb volt, ennek ellenére a speed bonus, chain, +1 resist miatt odáig fajult a főlényem, hogy jöttek az elementálok, igy Bozso nyert, gz, jobban megérdemelte, Brest viszont jó háborús film:)

A map egy fos, hiába jó valaki, a durva blokkok miatt simán van esélye a másiknak akár egy hét lemaradást is behozni, fix artik miatt sem kell sokat aggódni, mondjuk egy resist csizma a szigeten, a random helyén enyhe szivrohamot azért okozhat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 03 kedd, 22:32 

Adler (Rampart - Shakti lvl19 28/31/24/23 460 manna)

vs

Bozso (Tower - Pyre lvl20 24/43/35/26 550 manna)

Jó pár tesztelés után alakult ki az a stratégia, amivel erre a mapra készültem, ám csak e közben vettem észre, hogy a főváramban és a faluban is szinte minden lvl5 magic tiltva van (earth elemental, implo), így alapvetően nem a mágiára akartam gyúrni, de a tény, hogy 66% esélyem van rá, hogy air elementált kapjak, szükségessé teszi a wisdom/air magic megszerzését, hátha...
Az első nap egyetlen értelmes hős jött, Pyre személyében, ám ballista nélkül, amit némileg kompenzált hogy a box után meglett a offense/földmágia/wisdom, légmágia azonban sehol...A gondok akkor jöttek, amikor pack pegasi 2. napon megszedte a seregemet, így hiába lett meg a falu 2.nap és hoztam onnan némi hadianyagot, a bányák/aréna útvonal után alig maradt emberem így nem tudtam áttörni 4. napon a garrisonon. Hoztam az utánpótlást (naga, giant) és sima volt az út, de 1 nap hátrányt összeszedtem, ami a 2.hét elejére 2 napra duzzadt. Nagyon nem örültem, pláne hogy láttam odaát Deemert és Coroniust, valamint a főhőst aki a tacticjával kínos helyzetbe hozhat.
1.2.3-nál ütöttem a monolithokat (Cavaliers, Wyvern, Diamond Golem), majd bevettem az alsó falut, az aranybányát és indultam a Blackek által őrzött Libraryhoz.
1.2.7-re odaálltam a monilithoz, megvártam az új sereget (amit csak ki tudtam venni) és 1.3.1-nél ütöttem a szigetem a Redeket, akik Sentinelt és gyémánt gyűrűt védtek (Adlernél Gladius és kristály köpeny), majd másnap menekültem, hoztam fel a csapatokat és irány a pandora/+6all.
Mivel itt már volt Titán (és a taktik/air is bejött), sima ügy volt, majd 1.4.1-re megérkeztem az Arch Devilekhez. Ezt követően hazamenekültem, varázslatokat tanultam (chain/shower/lég elementál), majd manaduplázással irány a Goldok középen, hogy áttörjek és ha van rá idő, akkor bemenjek az ellenfél Libraryjéba.
Az áttörést végül 2.1.3-nál vittem véghez, majd sikerült libraryznom, eddigre Shakti megizmosodott és másnap jött is a főcsata:

7Gold, 16W.Unicorn, 29DendroS., 42SilverP., 52GrandE., 112 BattleD., 191CentaurC.

vs

9 Titán, 21NagaQ, 21MGenie, 37AMagie, 58 IronG., 91ObsidianG, 149MGremlin

Mivel Shaktinál volt armorer és resist elég gyászosan indult a csata első köre (chain resist, és alig tudtam sebezni a Goldot). Itt már eldőlt bennem, hogy szükség lesz az elementálokra, ezért arra kezdtem ügyelni, hogy maradjon saját emberem a csata végére (főleg golem, mert azt nem tudja levarázsolni). Minden erőmmel a Gold és a WarUnicorn pusztításán voltam, és egy sikeres chain levette a dendrokat. Shakti chain/icebolt (+50% vízgömbbel) kombóval operált, de a második 140 légelementálos stack megjelenése után (amikor már csak 164 CentaurC, 61 BattleD, 52 Grandelf és 6 Dendro állt) Adler feladta a harcot (nálam ekkor még 34 Iron Golem állt)

Szerencsés leosztást kaptam és nem akartam az elementálokhoz nyúlni, de a Towerben ez is benne van.

GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 05 csüt., 2:31 

Giant Wars

Kiki vs T-Rex
Tower (Orrin) vs Rampart (Ivor)
3 - 0

Ízelítőnek annyit, hogy nagyon sokat szenvedtünk azzal, hogy letudjuk játszani egymás ellen a meccset. Elég sok mindent kipróbáltunk és szinte semmi nem volt jó, ám egyszer csak a Heroes istenei megkönyörültek nekünk és engedték, hogy lejátszuk.

A pályán elég jól haladt a hősöm, kezdő hősnek Ivor-t kaptam és mellé artit adott a gép. A környékemen elég sok pénzforrás volt, így a 6 napra már kész volt a kenta, törpe, grand elf és a pega, melléjük a fullos kastély. A pénzel nem volt gondom. A seregre volt mindig pénz, kivéve a sarit. A játék érdekes volt. Ivornak összesen két magic skillt tudtam megszerezni (expert wisdom és exp. earth), míg a többi csak might volt (exp. offense/armorer/luck/archery/resistance és basic pathfinding). Így a seregemet megpróbáltam minnél jobban erősíteni.
A környékemen volt sok jó arti és és mellé sok rossz arti. Volt gnoll buzogányom, Lion shieldem (bánom már, hogy nem a sentinelt vittem magammal), így lassan, de összejött 23 attack, 17 def, 9 spell és 8 knowledge.

8 hős rohangászott fel alá. Némelyikük reménykedett abban, hogy kap valami lvl 7-es lényt. Kaptam 1-1 ősi b-t és egy arki-t, kiket nem igen tudtam használni nire, max a gyenge lények lecsapására.

A 2. hónap környékén voltam úgy, hogy lerohanom Kiki-t és amikor kiszedtem 5*14 chaos hydra-t , észrevettem, hogy a közép szinte érintettlen, ám ekkor jelent meg Kiki a főseregével a főváramnál, vissza nem fordultam, mert sokáig tartott volna mire haza érek, így megtámadtam a fővárát.

Elöször átverekedtem magam 7*14 ősi behemóton. Egy nappal később elfoglaltam az alap tower falut és a következő nap elvettem a capitolos fővárát. Ez idő alatt az én váram is elesett.

Nagyjából 2.3.6 környékén történt meg a főcsata. Épp az egyik várában ültem, amikor megtámadott.

T-Rex:
112 grand elf
3 titán
80 silver
66 dendroid soldier
152 battle dwarf
295 centaur captain
39 war unicorn

Kiki:
16 titán
126 archmagi
44 naga queen
1 master genie
1 master genie
60 master genie
360 master gremlin

Mindenben erősebb volt, kivéve védelemben. Elsőre a grand elfek hullottak el, aztán sorban a többiek. Repültek a lassítás varázsigéi.
De elbuktunk...
A túlerőben lévő lvl 7-ek legyőztek minket, illetve néhány extra dolog is besegített a vereségbe.

Mindenesetre jó játék volt és örülök annak, hogy vége lett ennek az átkozott csatának.
(itt arra gondolok, hogy mennyit szenvedtünk, hogy elinduljon).

Azt is bevallom, hogy sokat tanultam belőle.

Köszönöm a csatát mégegyszer.

Ez már más.
Volt két dolog, amit nem értettem.
Az egyik az volt, hogy az entet kitudtam teleportálni a várból, de az unikornist nem.
A másik az volt, hogy a törpe előtt nem nyílt le az ajtó. Pedig az, aki előtte állt, meghalt a naga által.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 05 csüt., 10:03 
Heroes Team

T-Rex, beszámolódból kiviláglik, hogy rád is fér a tanulás. :) Persze mindenki elkezdte valahol. ;)

Pár dolog azért: ha a 6. napra csak a lvl4 van felhúzva kastéllyal , akkor az nagyon nagy baj... Sárkányos váraknál van olyan döntési lehetőség, hogy első héten nem húzok lvl7-et, a kastélyért cserébe, de a lvl6-ig akkor is kötelező. Sőt ezen a mapon a második várban is fel lehet húzni lvl6-ig az első héten.

Nem tudtál mit kezdeni a refukból kapott lvl7-es lényekkel??? Hát mert nem is a droidokkal kell használni őket, hanem a főhőssel!!! Gyakorlott kézben egy első héten kapott pl. ArkA., vagy szürke maci iszonyat halálos...

Utópiákról egyáltalán nem írsz, pedig lett volna időd kiszedni bőven, valsz Kiki ezért is volt jóval erősebb nálad. Legalább a saját utópia kiszedése alapkövetelmény a GW-n.

A teleportáláshoz nem ártott volna a víz mágia, valsz az ent valahol olyan helyen állt, ahol már nem akadályozta semmi a teleportban.
A másik kérdést nem egészen értem, látni kellett volna a pontos felállást.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 05 csüt., 12:21 
Heroes Team

A törpök pont azért nem tudtak kimenni, mert ha a kapu elé hal valami, a kaput csak a kata tudja kinyitni már :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 05 csüt., 12:35 

A vicc az egészben az volt, hogy mire megkaptam az arkit és a behemótot, addigra már nem értek sokat, többet ért a 100 elf :D
Jött helyettük zombi, lich, wight, genie, energy, pixie.

Az igaz, hogy rám fér a tanulás, de hát mire való a bajnokság számomra, hanem erre :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 05 csüt., 13:01 
Heroes Team

T-Rex írta:
A vicc az egészben az volt, hogy mire megkaptam az arkit és a behemótot, addigra már nem értek sokat, többet ért a 100 elf :D
Jött helyettük zombi, lich, wight, genie, energy, pixie.

Az igaz, hogy rám fér a tanulás, de hát mire való a bajnokság számomra, hanem erre :D

Ha később jönnek, akkor meg az utópiába kellenek. Ott 1 ark ezerszer többet ér mint 100 elf. ;)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 08 vas., 14:15 

Dave vs T-rex
Inf vs Necro
Pyre vs Septienna
Kék voltam,pyre-nél nem jött értelmesebb szal ő lett a főcsöves.Gyors 5 perces tervet összedobtam a meccs előtt de ez kevés volt,főleg a 4perc idegesített,állandóan kapkodni kellett amit nem szeretek.2 scoutot elküldtem az ellenhez sephinroth és xarfax személyében akik tették a dolgukat és kinyírtak 2 ellenséges hőst és mélyen bemerészkedtek az ellenfél területére.Pyre a lognak hála egész jól haladt,jól fejlődött jött armor meg earth,felajánlotta offenset is de elutasítottam hogy meglegyen az exp earth dread knightokhoz.1.hét végére devil castle lett.Nem haladtam olyan rosszul de volt pár hülyeség amit elkövettem meg jópár napot elnézelődtem.Pl. quest artit 125nél váltottam be úgy hogy visszamentem és 2 nap mínusz.123kor elkezdtem démonizálni,találtam +2hps cuccot aminek örültem.3.héten vagy 60 démonom volt és még beáldozásra várt 11 griff 30 gog meg 52 gnoll+60imp,amit sikeresen benéztem 49 medusa quenn ellen :? Mivel nem néztem meg a mapon mennyien vannak simán beütöttem őket kis sereggel droiddal(még artikat se adtam át) úgyhogy elment 60 imp 11 griff 1 efreet 1 pit és a végén éleszteni se tudtam mert megfagyasztották a pitet aztán köv körben visszaütésből leütötte a pit az utso stackot :?
Na mindegy 132nél kivettem dreadek mögül a +2+2 sp/knowl köpenyt meg ogre pajzsot 133nál megöltem a ghostokat aztán inkább lemondtam a +3allról mert féltem a pack arktól inkább átmentem az ellenhez.136nál főcsata ahol nem szenvedtem jelentős veszteségeket :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 09 hétf., 2:18 

Könnyű volt a démoni seregekkel. :P

Én erre a mapra rosszul választottam várat. Eleinte az volt az elképzelés, hogy a mellék hősök seregeiből csinálom meg az ütő csapatot (eddigi legtöbb esetben ez bejött). Volt a környékemen amulet of the undertaker és Vampire Cowl, de aminek örültem volna az sehol nem volt. Akár, hogy erőlködtem a legnagyobb ellenség a pénz volt. A vége felé démoni sereg lecsapott. Ez volt, az eddigi legrövidebb csatám :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 14 szomb., 10:31 

A hétvégén, azaz ma és holnap van gépem, aki ráér azzal le tudom játszani a meccsem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 14 szomb., 22:10 

Karesz, írj kérlek levelet, mikor érnél rá a következő 8 napban. Msn-em hétfő óta nincs. Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 14 szomb., 22:30 
Heroes Team

Hi,

Dreegar, írtam Csizunak, hogy holnap ráérnék lejátszani a fordulót, de ha nem jelentkezik, akkor én szívesen lejátszanám veled a meccsünket, kicsit előrehozva azt.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 14 szomb., 22:47 

Zsombor,Gjodie,Kiki:Ha valamelyikőtöknek van ideje lejátszani a meccsét velem jelentkezzen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 15 vas., 10:39 

Nimbus írta:
Hi,

Dreegar, írtam Csizunak, hogy holnap ráérnék lejátszani a fordulót, de ha nem jelentkezik, akkor én szívesen lejátszanám veled a meccsünket, kicsit előrehozva azt.

Írj privit h mikortól mehet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 16 hétf., 6:57 
Heroes Team

Írtam volna, ha működött volna az oldal (legalábbis nálam a vírusírtó letiltotta rendre...).
MSN-en néztelek, de nem voltál fent te sem, és Csizu sem... :(

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 16 hétf., 13:20 

Nem az én gépem volt, sajnos nem tehettem rá msnt... mind1, majd a jövő héten

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 20:39 

letolnám az 5. kör meccsét, holnap ráérsz Merlin?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 22:13 

Adler írta:
letolnám az 5. kör meccsét, holnap ráérsz Merlin?

A mi pályánkra még nem készültem fel. Amennyiben sikerül átnézni a map-ot, akkor 14 óra körül MSN-en leszek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 23:27 

Fiúk/lányok nem nagyon van aktivitás! Vasárnap 15:00 deadline! Aki nem lesz ott az veszít! Alig van lejátszva meccs! Húzzatok bele!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 18 szer., 23:40 

Egy ellenfelem se jelentkezett...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]