Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 21 csüt., 0:35 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcos!

Sajnos a végigjátszáshoz nem áll rendelkezésünkre a VÉGLEGES magyar nyelvi fájlokat tartalmazó excel, ezért előfordulhat, hogy a végigjátszás és a játék tartalmaz eltéréseket... :oops: Ígéretet kaptunk a végleges nyelvi fájlok megkapására és akkor kijavítjuk ezeket az "eltéréseket"... Addig remélem boldogulsz valahogyan! :wink: A semminél ez a leírás is jobb szvsz... :roll: Baráti üdv!

Köszönöm a gyors választ, ez a leírás nagyon is hasznos. Azért volna még pár kérdésem :lol: :
- Visszatérve még egy kicsit erre a "Védelmező angyal" képességre, ez gondolom képességpontból vásárolható meg, gyaníthatóan fizikai képesség, azon belül 5 kategória van (sorrendben Etalon pl. itt van a logisztika, Birodalom, itt vannak a gazdasági dolgok, Taktika, itt van persze a taktika is, Csatakiáltások, itt van pl a hősiesség, Hadviselés, itt van pl az íjászat). Melyikbe tartozik és hányas szinttől elérhető? Esetleg mit ábrázol az ikonja? :D Ha rossz helyen kerestem, akkor bocsánat....
- Minden küldetés elején tudok választani ún. "dinasztia-jellemzőket", az mitől függ, hogy hányat? Pl. a leírásban van olyan rész is, ahol hármat választ az író, de én nem tudtam, csak egyet...
- Mi alapján nőnek a vér, illetve könny pontok csatában? Tudom, hogy kapok valamennyit, de nem tudom, miért mennyit.
- EGyáltalán van valahol manual a játékhoz? Mert én nem találtam, ha van, nekem az is elegendő lenne :)

Bocsánat, hogy ennyi esetlegesen nyilvánvaló dolgot kérdeztem, köszi előre is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 17:40 

Sziasztok!

Eléggé kezdő vagyok a heros-ban és csodák csodájára elakadtam. Az V.-ben Agrael utolsó küldetésében (Agrael döntése) sehogy sem tudom legyőzni azokat a fránya samragd sárkányokat. Hiába veszem a népet az inferno szigeten, egyre kevésbé megy (sárkányok jobban növekednek mint az én seregem). Hogyan tudnám őket legyőzni? Per pillanat van kb. 33 cerberusom, 14 rémparipám, 17 veremuram és 55 scubbus úrnőm. A sárkányok 54-en vannak. A másik kérdésem pedig az, hogy nem találom azt a mappát ahova, be kéne írni azt az izét, és nem tudok sehogy se cheat-elni. (A Heroes V könyvtárában nekem csak Profiles mappa van.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 17:51 

Nem tudom, hogy milyen varázslataid, és képességeid vannak, úgyhogy lehet újra kell kezdened a pályát. Próbáld minél gyorsabban teljesíteni a küldetést, és minél több csatát megnyerni minimális veszteséggel. (Mentés visszatöltés... aki sokat játszott ezzel a játékkal bizony tudja, hogy a nehezebb pályákat így kell megnyerni.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 18:40 

Nem 55 hanem 65 scubbus úrnő.

Értékek:
-támadás 16
-védekezés 10
-varázserő 6
-tudás 18
-morál 0
-szerencse 3
-mana 180

Képességek: (minden gyakorlott)
-támadás: őrjönés, íjászat, taktika
-logisztika: nyomkeresés, felderítés, navigáció
-harci szerkezetek: balliszta
-védekezés: szívósság, védelem
-szerencse: mágiaellenállás, leleményesség
-kapunyitás: kárhozottak jele, pokoltűz, holttestek elemésztése
-hős képessége: gyorsaság aurája

Varázslatok:
-igaz hatalom
-kárhozottak jele
-lassítás
-isteni erő
-kődárdák
-villámcsapás
-gyorsítás
-tűzcsapda
-kitartás
-jégcsapás
-rothadás
-földöntúli nyíl
-gyengeség
-holtak feltámasztása
-a harag ökle
-sebezhetőség
-holttestek elemésztése

Egyéb:
-lényeim vakságra immunisak
-föld varázslatok sebzéséhez +50%

Ez minden amit tudni lehet a hősömről a csata előtti pillanatban.
Sajnos a rendszeres elmentést kénytelen voltam megtanulni. (De botor mód most csak felülírogattam a régieket.)
Amúgy szerintetek miért nem tudok csalni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 26 kedd, 20:59 

Emlékszem, annak idején nekem ez a pálya elsőre ment. A pit lordokkal öltem meg őket azt hiszem...

Az én buildem Agraellel ilyen volt(mind mester szinten):

Támadás: harci őrjöngés->kínzó csapás->sebesség hatalma
Pusztító m.: jég m.
Logisztika: nyomkövetés-> gyors kapunyitás-> teleport támadás
Megvilágosodás:-
Harci gépek: katapult-> kénköves eső-> rengés
Kapunyitás: kárhozottak jele, pokoltűz, holttestek elemésztése

Az összes pusztító mágiám megvolt. Mondjuk a Harci gépek helyett a Szerencse és a Megvilágosodás helyett a Sötét Mágia többet érhet.
Bár a Megvilágosodásnak is köszönhetően elég jó értékeim voltak:

támadás:29
védekezés:9
varázserő:19
tudás/bölcsesség:18

A smaragd sárkányokon nem fog az implosion, ezért vagy bábjátékos és őrjöngés (persze mázli kell hogy megkapd mert, ha jól emlékszem kevés inferno vár van a kampány során és nem emlékszem mennyire lehetett felhúzni a mágustornyokat), vagy a pusztító mágián belül jég és villámlás mestere-> villámcsapással, vagy jégcsapással kiütheted őket és késleltetheted a sorra kerülésüket, amíg a kezdő és "kapus" seregeddel legyőzöd a sárkányokat.

Szerk.:

Újrajátszottam a mapot a régi mentésemmel. Az értékeim 34.9,22,19-re változtak (arena,zsoldostábor,hatalom kardja,sárkányos nyaklánc, megvilágosodás kristálya).A 3. hónap végére értem oda( lehettem volna gyorsabb is.), 95 cerberussal 29 veremúrral (pit lord) és 55 succubbussal. Az ellenfelem heroicon is csak 32 smaragdsárkány volt, de a pit lordnak (egy kis jégcsapás és tél köre varázslat segítségével )gyerekjáték volt legyőzni őket.A cerberusaim és a succubbusok elhullottak, de ez nem volt probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 27 szer., 14:30 

Honnan szereztél 29 pit lordot? Az egész pályát átnéztem és minden szövetségest felvettem de így se jött össze ennyi. (Lehet heroicon többet ad.) Sajnos én nagyon sokáig húztam az időt mert nem találtam a jó utakat és hetek teltek el a semmivel. Azt hiszem kénytelen leszek újra kezdeni. :(
A csalásproblémában tudnátok még segíteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 27 szer., 14:49 

Ha már tudod merre kell menni már könnyebb lesz.

Én ajánlom hogy a mostani mentés alapján nézd meg az útvonalat. Majd a lehető leggyorsabban haladj.
Ládákból mindig az Aranyat válaszd! Bár a végén rengeteg pénzed lesz, szvsz felesleges az XP mert már minden fontos skill-t fel kellett venned.
A lénytermelőknél szerintem nem érdemes sokat állni, sőt. Hacsak nem a 6.-7. napon veszed ki őket, nem érdemes tovább várni ( talán a Succubusért 2-3napot, de csak ha muszáj ).
Minden Démoni egységet szabadíts fel, mert csatlakoznak! Ha mindenkit felszedsz akkor egyszerű lesz az utolsó csata.
Amelyik lény nem őriz Démoni egységet vagy az utat ahhoz hogy továbbjuss, azokat nem kell megtámadni. Bár Támadás/Védekezés növelő nem hátrány, ha kevésnek érzed.

Ha az úttal van gondot abban segít az oldalon lévő végigjátszás!
Ne félj az íjászoktól/ druidáktól. Agrael támadó értéke és sebző varázslatai operálnak majd. Bár ha kutyát vagy succubust veszítesz ( 1-2 belefér simán ) akkor próbáld megcsinálni ha lehető legkisebb veszteséggel ill. veszteség nélkül. A veremurak nem igazán fognak elfogyni, a sárkányig nem is nagyon kellene elfogyni egynek se.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 29 pén., 18:06 

Újabb problémám van (mondjuk ez már elég régi). Hiába van meg a hőseimnek a soldiers luck, nem működnek a képességek mindíg. (Még a fegyvernök pajzscsapása se).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 29 pén., 18:09 

Hát ez a skill ilyen. Ha jól tudom 50%-al növeli az esélyét, nem pedig biztosra adja, de én még nem vettem észre érzékelhető növekedést. Ezért csak egy esetben szoktam felvenni, mégpedig a Warlock Luck's miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 15:40 

Mivel HP alapú a képesség, ezért minél kevesebb a katonád, annál kevésbé működik, a SL csak ehhez ad egy multipliert, hosszú távon észre lehet venni a különbséget, ha ugyanazzal az adag lénnyel szaladgálsz - de hát ez a kettő együtt elég játékidegen feltételezés.
Még amúgy a Sylvannal érdemes felvenni, az Elvin Luck miatt, de a többségnél annyira sok értelme nincs, mert elég megbízhatatlan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: magyarosítás
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 03 kedd, 17:14 

Sziasztok!

Van magyarosítás a heroes 3 complete-hoz?

vagy tanuljak meg angolul, és most idéztem innen a Fórumról:-)

Köszi

Dit :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: magyarosítás
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 03 kedd, 20:49 
Heroes Team

Dit írta:
Sziasztok!

Van magyarosítás a heroes 3 complete-hoz?

vagy tanuljak meg angolul, és most idéztem innen a Fórumról:-)

Köszi

Dit :P

Üdv Bátor Harcosok!

Bal oldali menü -> Letöltések -> SOD magyarítás... Az AB kampányok ugyan nem lesznek magyarok, de a játék többi része igen! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 06 pén., 17:39 
Heroes Team

KingJ

Belépett: 2012 Júl 03
Város: Esztergom

Hozzászólás elküldve: 2012 Júl 03 K, 22:30:22
Hozzászólás tárgya: Segítség kellene

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem tudom, hogy jó helyre nyitottam még új vagyok errefelé:)
Probléma merült fel, a Heroes V - Tribles of The East játék utolsó kampányának az utolsó pályáján nem vagyok képes továbbjutni.

Ott akadtam el, hogy a törpe király megtámadja az első várat. Egyszerűen akármit varázsolok, támadok nem tudom leverni. A törpék speciális képességét, a Rúnamágiát nem tudom használni, a varázskönyv bizonyos, számomra ismeretlen okok miatt sajnos nem engedi használni azokat.

Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném, mert egész nap ezzel a résszel szenvedtem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: magyarosítás
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 11 szer., 16:24 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Bal oldali menü -> Letöltések -> SOD magyarítás... Az AB kampányok ugyan nem lesznek magyarok, de a játék többi része igen! :wink: Baráti üdv!

Valamit elronthattam mert hibát jelez....még a végén pörfekt angolul beszélő leszek :roll:
Azért köszönöm :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 12 csüt., 8:48 
ISTEN

Idézet:
Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem tudom, hogy jó helyre nyitottam még új vagyok errefelé:)
Probléma merült fel, a Heroes V - Tribles of The East játék utolsó kampányának az utolsó pályáján nem vagyok képes továbbjutni.

Ott akadtam el, hogy a törpe király megtámadja az első várat. Egyszerűen akármit varázsolok, támadok nem tudom leverni. A törpék speciális képességét, a Rúnamágiát nem tudom használni, a varázskönyv bizonyos, számomra ismeretlen okok miatt sajnos nem engedi használni azokat.

Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném, mert egész nap ezzel a résszel szenvedtem!

A rúnamágiának a baja az lehet, hogy nincs nyersanyagod, így nem tudod használni.
Nézd meg a nyersanyagjaidat. Ha kevés gyűjts még.
Jó lenne, ha meg tudnád mondani vagy fotón prezentálni a két sereg létszámát.
A kampány leírását a H5-->Tribles of The East-->Kampányok végigjátszás-->Harmadik kampánynál találod.
A varázskönyvre nincs tippem.

Bic

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 12 csüt., 10:35 

A törpék speciális képességét, a Rúnamágiát nem tudom használni, a varázskönyv bizonyos, számomra ismeretlen okok miatt sajnos nem engedi használni azokat.

Hát igen mert a rúnamágia az nem a varázskönyvben van. Ott lesz harc közben a bal alsó résznél, az ikonok fölött. De ahogy már írták nyersanyag kell hogy használni tudd őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 12 csüt., 14:37 

Igen, rúnamágiát értelemszerűen CSAK Törpehős tud használni, és mindegyik nyersanyagba kerül. Rúna rátétele egy lényre akkor lehetséges, amikor éppen a lény köre van. Nem a hőssel kell rávarázsolni.

Csatatérképen az elérhető rúnák a képernyő alsó részén, a soron következő lények képsora felett található!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 14 szomb., 11:13 

Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám.A tavalyi évben Heroes 5-höz leszedtem egy modot.A mod átváltoztatta az infernó várat kékké és kicserélte a lényeket.Azóta újratettem a gépet, és elfelejtettem a nevét. :cry:
Valaki, aki ismeri ezt a modot leírná nekem a nevét?Megköszönném :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 21 szomb., 9:41 

Egyik ismerősömnek a H3-a az 52. héten kifagy, van valami mód arra, hogy ezt tudjuk javítani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 21 szomb., 21:24 

H5-ben a gyári térképeket nem lehet valahogy elővarázsolni az Editorban?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]