Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 20:44 

Hát annó volt infó róla hogy az Academy már szinte kész volt az alap játékba s idő és pénz hiányában mégse rakták be vagy mi. Tudjátok abban a kiszivárgott angol nyelvű Black Hole levélben írtak róla.

A puzzle a nekrók városképét mutatta!!

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2374_n.jpg

Na és szerintem szuper lett. A többi is hasonló lesz ugye? Követik akkor a 3. rész szuper városnézeteit. A városmenedzselés viszont marad úgy ahogy volt vagy ez is teljes képernyős lesz és alul navigálhatunk mint a 3. részben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 14 csüt., 18:46 

Arról sajna nincs info, csak bízni tudunk benne, hogy azt is megregulázzák. Mert a jelenlegi menedzs egy kupac kaki... Ha egy heroes 3 szintűt sikerülne csinálniuk, már elégedett volnék. De hát ugye az idő és a pénz mindig is közbe fog szólni...

HALLOTTÁTOK??

Júl. 12.-én jönnek a városképek és az 1.5-ös patch. Valamint 10 euróért az első letölthető aligvalami kiegészítés. Vajon érdemes ezért pénzt kiadni??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 14 csüt., 22:39 

ElderOne írta:
HALLOTTÁTOK??

Júl. 12.-én jönnek a városképek és az 1.5-ös patch. Valamint 10 euróért az első letölthető aligvalami kiegészítés. Vajon érdemes ezért pénzt kiadni??

Ha hihető amit írnak azért az alig valaminél talán több lesz:
- 10 óra játékidő
- Új dinasztia fegyver és teljes szett
- Extra nagy térkép...

Így legyen , ideje lenne már valami jót is kapni...mondjuk ingyen is adhatnák kárpótlásként az eddigiekért...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 16 szomb., 12:52 

Nosztalgiázom és elölről kezdtem a H5 kampányt. A Menedék kampány 2. küldetésében, miután elfoglaltad Ashwood-ot, Isabellnek van egy ilyen mondata hogy :
"Sietnünk kell, mint ha Maga Crag Hack üldözne"...

Ashanban ez igen szép mondat, talán esetleg a H6ban nem csak egyedi hősként találkozhatunk vele? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 17 vas., 1:03 

Szégyen gyalázat, de besültem a Necro második pályánál, ahol az álomban kell mászkerálni. Szépen elkezdetem a szokásos módon lezúzni az ellenekt, a seregem pedig elkopott és utánpótlás szinte semmi. Így a végén a a hősöm testvére széjjel nyír.

Valami ötelt, hogy ne kelljen újrakezdeni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 10:16 

Nekróval úgy kell játszani, hogy ne legyen veszteséged, illetve több csontit / egyéb gazt kapj a végén, mint amennyit esetleg veszítettél...

Persze lehet, hülyeséget beszélek, de emlékeim szerint nekem pont ezért tetszett a nekró kampány, mert ezt meg is lehetett csinálni benne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 10:22 

Igen köszi, így játszom, de az álompálya kicsit sok. Rengeteg az ellen, nem szabad mindenkinek neki menni, csak a küldi teljesítőseknek, de még úgy is megcsúsztam. Ráadásul limitált a mentett állás így már 3.szor kezdtem újra....

A végén a rokon faszinak akkora serege van, hogy 5 kör alatt legyak...

És egy fontos kérdés: hogy ad csontikat???? Csak ha a hőssel gyilkolok, azok alapján??? Vagy minden gyilok szerint? Én nem nagyon látom, hogy gyarapodna a sereg...

Viszont: egyik játékkor kaptam ajándékba 15 Lichet, míg a visszatötések után sehogy sem adja meg őket már...

Vmi okosság esetleg, hogy átugorjam ezt a szörnyű pályát???

Beorn the Shapeshifter írta:
Nekróval úgy kell játszani, hogy ne legyen veszteséged, illetve több csontit / egyéb gazt kapj a végén, mint amennyit esetleg veszítettél...

Persze lehet, hülyeséget beszélek, de emlékeim szerint nekem pont ezért tetszett a nekró kampány, mert ezt meg is lehetett csinálni benne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 10:34 

Beorn nem beszéltél hülyeséget, úgy kell csinálni.

Érdemes minden lénykupacot leírtani, amit veszteség nélkül le lehet győzni. Emlékeim szerint vannak lénytermelők is, azokat is érdemes kivenni.
Még az első pályán érdemes arra építeni a hőst hogy az életszívás, feltámasztás és ennek tömeges változatai meglegyenek, vagy az előfeltételeket megteremteni és ehhez a taktikához illő skilleket felvenni.
A Arachne vagy hogy hívják kard is segíthet, ezért kell lehetőleg többet csatázni, hogy minél hamarabb adjon újabb bónuszokat.

Átlépni nem nagyon lehet, esetleg másik hadjáratot kezdeni és az Arachne-t fejleszteni ott, szvsz a legjobb dinasztia fegyver.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 10:43 

Köszi!

Tudom, hogy nem írt hülyeségeket, ahogy Te is jó ötleteket adtál, bár 90%-ban így jártam el, szerintem az elején megcsúsztam kicsit, abban reménykedve, hogy ajd kapok várat és lényeket és nem lesz gond. Meg midnenkinek nekimentem és nagyon kevés fogyott, de lassan azért elkopott a sereg.

Életszívás megvan (bár rengeteg az élőhalott ellen, tehát sokra nem megyek vele), regenráció megvan, villámcsapás nagyon hasznos, taktika, mozgás pont növelő, gyötrelem..szóval amik kellenek betárazva. Fegyvernek az életszívós bot van még nálam, vmi kardot is kaptam, de az a Slavanal, ott is maradt, nem adja vissza a mocsok :-)

Tehát summa sumárom, előírásszserűen csinálom, de ezek szerint mégiscsak elrontottam.

Ja, és igen: amikor a férfi ellen hőst le kell győzni, az nagyon leszívja seregemet, és utána borulok meg rendszerint...

Hogy is van a necro lénygyarapítás?

ShurTugal írta:
Beorn nem beszéltél hülyeséget, úgy kell csinálni.

Érdemes minden lénykupacot leírtani, amit veszteség nélkül le lehet győzni. Emlékeim szerint vannak lénytermelők is, azokat is érdemes kivenni.
Még az első pályán érdemes arra építeni a hőst hogy az életszívás, feltámasztás és ennek tömeges változatai meglegyenek, vagy az előfeltételeket megteremteni és ehhez a taktikához illő skilleket felvenni.
A Arachne vagy hogy hívják kard is segíthet, ezért kell lehetőleg többet csatázni, hogy minél hamarabb adjon újabb bónuszokat.

Átlépni nem nagyon lehet, esetleg másik hadjáratot kezdeni és az Arachne-t fejleszteni ott, szvsz a legjobb dinasztia fegyver.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 12:10 

A fene se emlékszik már arra a pályára, de (remélem nem mondok hülyeségeket) Ha vannak bizonyos kifosztani való cavernek, ahol egy sereget kell lenyomni, és jutalomként kapsz egységeket (ahogy írtad a 15 licset is)

Arachnet nem fogod tudni használni, mivel az kard, Anastasia meg mágus hős, szóval csak botokat tudsz a kezébe adni.
Ebben a részben sajna nincs nekromancia, mint a H3-ban, hogy csata után özönlöttek a csontik a seregbe.

Egyszerűen próbálj mindig mindenkit éleszteni! Használd a szellemeket, a hős spec képességét, és az őslícseket is, (ha vannak)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 13:06 

Rendben! Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, ezek szerint a taktikám jó volt, csak rosszul viteleztem ki. elkezdem teljesen előről a pályát és übermódon figyelek, hogy a végén az ellen májer hőst kinyírjam.

Gondolom pálya végén már nem lehet átállítani a nehézségi szintet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 13:10 

Én még hozzátenném hogy látogasd meg a lénytermelőket.És ha végképp nem megy akkor főcsata előtt várj 5 hetet és azzal a sereggel menj neki magadnak. :D Ha még így sem megy, nézz végigjátszást.A Celestial Heavens oldalon van egy részletes végigjátszás róla.(Sajnos angol, mivel eme oldal lelkes fordítói egyedül a Nekró kampányt nem írták még le :x meg az epilógust)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 13:27 

Hát igen, a leírást olvastam, egyedül a NEcro kampányból hiányzik 3 pálya :-)
Lénytermelőket látogatom, de nem ad túl sokat. Azt viszont nem értem, hogy mi változik ha várok 5 hetet? Mert több lényem attól nem lesz, vagy a láényermelők hetente újra látogathatók?

sajtoswarlock írta:
Én még hozzátenném hogy látogasd meg a lénytermelőket.És ha végképp nem megy akkor főcsata előtt várj 5 hetet és azzal a sereggel menj neki magadnak. :D Ha még így sem megy, nézz végigjátszást.A Celestial Heavens oldalon van egy részletes végigjátszás róla.(Sajnos angol, mivel eme oldal lelkes fordítói egyedül a Nekró kampányt nem írták még le :x meg az epilógust)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 13:33 

Hogyne! Minden héten adnak plusz egységet, csak nem ott tudod megvenni őket, hanem a váradban vagy erődödben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 13:37 

Jajj hát, ennyire nem vagyok láma, de ezen a pályán nincs se vár, se erőd, csak a magányos hős és a kis csapata...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 14:29 
Heroes Team

Nekró kampány végigjátszása 1-2 napon belül várható az oldalon :)
leforditottam, a doc-ot elküldhetem, csak eddig még nem volt időm megszerkeszteni és képeket szerkeszteni hozzá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 14:54 

ElderOne írta:
HALLOTTÁTOK??

Ha ez igaz, akkor Júl 12. felrakom újra a H6-ot de volna egy kérdésem. Már felhasználtam a CD kulcsomat, a gép meg azóta újra lett rakva és sehogy sem tudom felrakni.
Online CD kulcs kerül valamibe ha tudom igazolni hogy megvettem a játékot? Vagy ha már mindenképpen fizetni kell érte mennyit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 30 szomb., 15:34 

A játékot CD kulcs nélkül is fel tudod rakni, a kulcs az online játékhoz kell, ha a fiókod megvan és nem felejtetted el a jelszavadat, akkor be tudsz lépni. Ha elfelejtetted, írj az uplay supportnak, de küldj mindjárt mellé képet ahogy a kezedben van a játék és a CD kulcs!

Nekem más a problémám, de eléggé dühít már:

Feltettem a laptopomra is a játékot, hogy onnét is tudjak online játszani, de hiába lépek be, nem látja az online mentéseket online módban...
Tehát az új gépen nem látja az online mentéseket, de amit ott elmentek, a régi gépen belépek, ott látja. De hogyan vagy mire írja fel azt nem értem, mert ugye csak 10 hely van mentésnek, amit én ki is használtam, tehát nincs szabad helyem, míg ha az új gépen lépek be, 10 üres helyet lát, ezek egyikére mentetten egy játékot, ami a régi gépen is látszik. Vajon mit írt felül?

Természetesen a mentés szinkronizáció be van jelölve.

ShurTugal írta:
ElderOne írta:
HALLOTTÁTOK??

Ha ez igaz, akkor Júl 12. felrakom újra a H6-ot de volna egy kérdésem. Már felhasználtam a CD kulcsomat, a gép meg azóta újra lett rakva és sehogy sem tudom felrakni.
Online CD kulcs kerül valamibe ha tudom igazolni hogy megvettem a játékot? Vagy ha már mindenképpen fizetni kell érte mennyit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 02 hétf., 19:22 

Most játszom a 6. rész 4. szentély küldetést normálon. Valószínűleg az egyik patchben javították ki, amit amikor a végigjátszás készült még benn volt. A semleges Kastélyt könny útján foglaltam el,( a világítótorony környékén kellett megölni a szörnyeket) így elbuktam a mellékküldetést, hogy ne foglaljak el egy Farkas Kastély erődítményt sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 04 szer., 10:50 

Még 8 nap :wink:

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]