Sziasztok!
Először is szeretném meg köszönni mégegyszer Muggernek a szervezést és a vendéglátást.
Igaz számomra a verseny balul sűlt el...,de ennek elenére mégis jóléreztem magamat.Ugy érzem játék is elég jól ment.A várakat jól osztottam be,mind a 4 csatában jól döntöttem.Igaz a kedvenceim a necro és az inferno még hátra maradt

,de azok ott is maradtak.
Sokan keveselték az idő limitet,szerintem pont elég volt.Nekem sikerült a 2 perc alatt 8 hőst irányítani,még az első napokban is.Volt,hogy kicentiztem,de az építkezésekről se maradtam le.
A csoport mecseim simák voltak(nem lebecsülni akarom az ellenfeleimet,de minden bejött és jó taktikákat választottam)
Cooper:a csatánkról,csak anyitt,hogy nem a Recanter's Cloak hiánya döntött,a herom és a seregem is jóval erősebb volt.
Ja,meg volt egy írásod: "Jött az elődöntő, szerintem Hitehagyott ellen (szerintem)
igen jól játszottam, és tudtam tartani a lépést vele. De leimplózott... és konyec filma... "
Ha jól játszottál,akkor miért voltál tanácstalan a 6. napon,hogy mikép épits Giant-ot?És miért kértél tőllem tanácsot,hogyan is szerezz 5 gems-et?( még a piacod se volt elfoglalva)
Szotyi elleni mecsem,már ismert,egyet értek a véleményével,jó kis csata volt.Nyert a jobb,itt még a luck is elpártolt tőllem.

De ezért is szép ez a játék,szerencse nélkül nem lenne izgalmas.
A sorsolásokról inkább nem is írok.....
Különben a szervezés jól sikerűlt és remélem nem ez volt az utsó Heroes Budapest Bajnokság.
Ami nem tetszet egyesek hozzáállása:"nincs értelme játszani,ugy is gyengébb vagyok"vagy "most föladom,mert nincs éretelme folytatni"Pl Hzsolt,vagy Vologya.Én személy szerint Szotyi ellen sem adtam fel a végsőkig küzdöttem.Pedig az artifaktjaim gagyik voltak,mint bizonyitja,az Én Neela-m 21-es attak,20-as deffenz,az Ő Tazar-ja 23-as attak és 40!-es deffenzel rendelkezet.Ijjesztő....
A győzteseknek gratulálok!Szerintem az erőfölényeket ismerve igazságos helyezések születtek.Talán szotyit hiányoltam a 4 között.Ja és Teki se jutott túl a csoportbol,Ő azért ennél jobb játékos.
Örültem,hogy találkoztam a jól ísmert táborosokkal,Coouper-el

és meg ismertem még egy pár újj arcot.