Egyszervolt, holnem volt, volt egyszer egy hatalmas uralkodó, kinek neve Throteer volt. Throteer udvarában volt egy nagyhírű lovag, aki nagyon szerette Throteer király lányát, de erről a király nem tudott. Ám volt egy másik lovag is, akinek tetszett a királylány,. aki viszont a királylány eltitkolt ikertestvére volt, de ő erről nem tudott, és amikor találkoztak, a király rajtakapta őket, és jól elpáholta a királykisasszonyt.A királylányra furcsa megmagyarázhatatlan érzések támadtak, amik hatására hírtelen egy furcsa vízió jelent meg előtte, amiben látta, ahogy az apja rajtakapja őket azon az estén. Ettől megijedt és úgy döntött, hozzámegy a másik lovaghoz, aki közben bánatában ellovagolt a messzeségbe, ezért a királylány bánatában felakasztotta magát. Ekkor az udvari varázsló, aki valójában nekromanta volt, feltámasztotta élőholtként...de olyan ronda volt, hogy a király száműzte országából. És amikor a zombi királylány betévedt egy faluba, a földművesek nyomban elégették egy máglyán.Ezzel a sztorinak vége is.... Vagy mégsem? Aznap éjjel a lány visszatért, mint wraith, és egymás után minden parasztot áttranszformált kísértetté, akihez csak hozzáért és a szellemhadsereg megindult a királyság felé, amit éppen démoni csapatok ostromlottak, és éppen ekkor tért vissza hosszú útjárola hős, a bújdosó lovag. Viszont egy szerencsétlenség folytán belefulladt egy folyóba, de a királylány áttranszformálta őt is, és boldogan "éltek"... Ám ekkor megjelent a másik lovag,az ikertesó, és megölte mind a kettőt, ezért a király átadta neki a koronáját:-Én már nem bírom tovább.- és kiugrott a toronyból. Ezért a király eltitkolt gyermeke, Khabtikhiti lett a király, ám egy nap látogató érkezett Khabtikhiti királyhoz, aki egy csodacsirkét ajándékozott neki. Ám volt valami furcsa ebben a csodacsirkében: ugyanis valójában egy Royal Griffin volt! Amikor a csírke átváltozott Khabtikhiti király ijdetében olyat tett mint még soha... Lecsapta egy Szent Griff fejét, amiért a nép száműzte a királyságából. Száműzetése közben találkozott egy különös, zöld csuklyás idegennel,aki egy réz garast nyomott a kezébe. Hát ez nem sok- gondolta és bement a kocsmába, ahol egy bandányi bandita támadt rá. Mérgében földhőz vágta a réz garast és akkor láss csodát, a banditák mind rézgarassá változtak. Hősünk mindenkit meghívott egy italra, de egy valaki rondán visszautasította, ezért a sértésért párbajra hívta a tiszteletlent, aki szó nélkül követte hősünket az udvarra. Khabtikhiti került ki győztesként, és ennek örömére hörpintett még egyet és azon gondolkodott, hogy merre tovább... Azt találta ki, hogy megkeresi régi cimboráját Ghimmirox-ot, aki valójában egy Ork Sámán volt. Ezért Khabtikhiti elindult a Keleti-Kanyonba ahol az orkok táboroztak. De útközben éhen-szomjan halt a lova, ezért gyalog ment tovább. Hősünk alig látott már a fáradtságtól de nem adta fel a célját, ment tovább hajthatatlanul amég egy útelágazáshoz nem ért, ahol már Ghimmirox várta, mert szóltak neki a szellemei. Mivel látták,hogy esteledig tábortüzet gyújtottak és Ghimmirox elmesélte Khabtikhiti-nek, hogy van egy terve: A terv lényege annyi volt, hogy be kellene hatolniuk az Óriás Fekete Sárkány barlangjába, mivel ott őrzi a Bátorság Bazaltszobrát aminek árán életük végéig vedelhetnék a vajsört Sandro kocsmájában.
Így hát eldöntötték,hogy belevágnak a nagy kalandba,de Khabtikhiti-nek volt még egy ötlete,
amit nem osztott meg a többiekkel.
Szerintem folytassuk így, sokkal átláthatóbb a sztori
Szerk.: nem a hozzászólásodra értettem, csak amikor még én posztoltam, nem láttam a tiédet