Én rögtön azzal nyitok hogy ezer hála Muggernek és Muggernénak
És az egész családnak, meg mindenkinek, meg anyunak, apunak... ja sok lesz.
Nagyon jól éreztem magam... szerintem
Mindenki leírta mi merre történt vele, hát én is.
Két éve nem heroes 3-aztam, inkább 4eztem, de a verseny kedvéért előkotortam, mindegyik pályán nyomtam eccer, meg a támadásosra készültem.
De ált. napi 2-3 órám van gépezni, ebből még sokat elvisz a digit képmanipulálós hobbim, hétvégén pedig sosincs alkalmam jáccani.
De azért az anno 3évben bízhattam egy picit. Összegezve arra spekuláltam, hogy 1vs1 ben max. büszkén távozok a csoportból. De tovább jutottam, sőt be a legjobb 8, azaz 6 közé. Ennek én iszonyatosan örülök, mert effektive csak Hitehagyottól (2.) és zizitől (3.) kaptam ki.
Sőt, ha egyperces időlimit lett volna, kitudja még, ugyanis azt megtapasztalták ellenfeleim, hogy ha nem csatáztam, akkor 1 percet ritkán léptem át. Én sajna sosem tudtam sok hőssel játszani
A támadásosra meg olyan szinten felőrlődtek az idegeim, hogy ihaj, és jópár taktikai bakit, és egy két meglepetést kaptam arcomba.
Ssth-t magam ellen mindig legyőztem, ott meg ráadásul olyan helyzet volt, hogy ő 3 körig nem ütött vissza én meg igen, és így is megvert
A gremlinek és a pikemanek ellen azért a gorgon hoz képest jól nyomtam, szerintem.
Sőt a csontikat letoltam
Nimbus ellen is sokat bénáztam, talán ha odafigyelek és egy kis mázlim van, akkor legyőzhető, de végül is első nekifutásra, plussz egyetlen fortressesként szerintem jó volt. Ill. upg. spécis lényt vettem, ilyen az első 3ban nem szerepelt!
Ami még szerintem komment:
- a refugees játékos sokkal inkább eltolja az amúgy is sok szerencsén múló gamét a szerencse irányába.
- az extra várakból ki kéne venni A 6-7. szintű lényt és a mage guild 4-5-t talán?? (annak ellenére hogy én bemákoltam egy dupla várt, igaz, nekro és zizi dungeona ellen és semmit sem értem el vele, de talán mégis)
- valamit ki kéne találni, hogy ne csak 1, hanem legalább 3 típusú várral ne keljen jáccani???
persze csak vélemények!
és még egy, remélem lesz legközelebb h4es támadásosos
üdv mindenkinek jó mulatást, köszi mégeccer