Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 01 pén., 14:07 

végre megy nekem is a game, de engem sem enged be, másrészt félelmetes mennyi frissitést tölt le hozzá:)

szerk:
ha minden igaz az oktató kampányba a császár akaratánál járok
és elakadtam 1 kicsit
van 1 pont ami nem enged tovább amig nem vagyok meg 1 vár fejlesztésével hogy épitsek benne, de nem lehet a várba épitkezni mert le van korlátolva.. lehet valami felett elsiklottam mutatom képekkel

1 kép: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120602/ ... es.hu_.png
2 kép: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120602/ ... es.hu_.png
3 kép: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120602/ ... es.hu_.png

ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 03 vas., 6:58 

Valekpeti írta:

ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném

Kattints a Város ikon bal felső sarkában lévő felfelé mutató nyílra, így lehet fejleszteni (3. képen "kastély Város (1. szintű)" felirat alatti kép bal felső sarka.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 03 vas., 15:02 

Sziasztok!

Sikerült elérnem a platina dinasztia szintet a Heroes 6-ban. Van ott egy olyan dinasztia jellemző hogy Főnix, ami 2000 dinasztia pontba kerül.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez mit takar? Megkapom alapból a Főnix idézés varázslatot? Azért kérdezem, mert nem szeretnék feleslegesen 2000 pontot elkölteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 04 hétf., 10:22 

Nem. Csak tehetsz főnix csirke képet az avatárod képe helyére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Yumi
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 04 hétf., 15:13 

Egyébként szerintem a végigjátszásba bele lehetne tenni hogy ha olyan néppel vagyunk akiknek nincs fejlesztett piactere akkor egy Menedék/Szentély várat érdemes megtartani és "bevásárolni".

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 09 szomb., 0:57 
Heroes Team

Davidoff85

Belépett: 2012 Jan 11

Hozzászólás elküldve: 2012 Jún 08 P, 7:11:45
Hozzászólás tárgya: cd-kulcs

Sziasztok! Van egy komoly problémám! Megvettem a Heroes 6-ot! Miután felraktam a játékot kéri a cd-kulcsot! Be is írom de azt az üzenetet írja hogy a kulcs nem helyes! Mit tudok ilyenkor tenni? Illetve mit csinálhattam rosszul? Előre is köszönöm!

Bocsánat!!!!! :roll: Ez elrontottam! Nem akartam új témát csinálni! 100000000000sorry

Beorn the Shapeshifter

Belépett: 2005 Aug 16
Város: Dungeon

Hozzászólás elküldve: 2012 Jún 08 P, 15:36:02

Semmi gond, majd az egyik jó admin átpaszírozza egy másik helyre... :)

Első ütemben nézd meg még egyszer alaposan a cd kulcsot, jól írtál-e be mindent.
A nulla és a kis "O" szokott problémát okozni a legtöbbször.
Ha tutibiztosan jól írtad be, és ezt sem fogadja el, akkor lehet, hogy egy drága jó ember már pont az általad vett termékkel májerkodik a saját maga által lopott cd kulccsal. Amennyiben eredeti a játékod, jelezd ott, ahol vetted, és majd ők segítenek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 11 hétf., 13:57 

Sziasztok!

Végre beszereztem én is a játékot és a hétvégén bele is vetettem magam. Amit nem tudok teljes mértékben kezelni és tálátni az a "dinasztia" dolog. Bemegyek a dinasztia menübe, kreálok saját hőst, váltok ki pontokért cuccokat, de játékoban ez hol jelenik meg? a Kiválasztott hős sehol sem bukkan elő, vmi csodakardot csak a próbaküldis Slava herceg tudott használni, a csajcit aki a Nekro kampányban nyomul, átneveztem, de adott hős, nem tudtam cserélni, ami nem feltétlenül baj.

Szóval alényeg: mi előnyöm van a folyamaots online-ságból?
Ja, mentéseket hova teszi a game? azt a kemény 10 db-ot ami elfér...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 11 hétf., 14:27 

vonladislaus írta:
Sziasztok!

Végre beszereztem én is a játékot és a hétvégén bele is vetettem magam. Amit nem tudok teljes mértékben kezelni és tálátni az a "dinasztia" dolog. Bemegyek a dinasztia menübe, kreálok saját hőst, váltok ki pontokért cuccokat, de játékoban ez hol jelenik meg? a Kiválasztott hős sehol sem bukkan elő, vmi csodakardot csak a próbaküldis Slava herceg tudott használni, a csajcit aki a Nekro kampányban nyomul, átneveztem, de adott hős, nem tudtam cserélni, ami nem feltétlenül baj.

Szia!A kampányban az alap hőst az alatta lévő + jellel cserélheted sajátra,és a kampányban a 'cuccokat' amiket pontokért vettél bónuszként lehet kiválasztani egy képernyőn.A fegyveredet (csodakard) nem csak Slava tudja használni,hanem akármelyik erő-hősöd.Ja ezeket a hősöket többjátékos módban is fel lehet használni, és ha engedélyezed a Dinasztia bónuszokat akkor a 'csodafegyvereket is' és a bónuszokat is.Az online-játéknak az a lényege hogy minden tp amit szereztél hozzáadódik a dinasztia szintedhez,amivel ha szintet lépsz egy idő után új bónuszokat tudsz majd unlockolni.Ezen kívül ilyenkor fejlődnek a dinasztia fegyvereid is.Ja, és persze tudsz beszélgetni a haverokkal,barátkozni,stb.A mentések pedig ha online módban vagy akkor a Confluxban,azaz egy számodra elérhetetlen helyen tárolódnak.Ha offline vagy akkor megtalálod őket a C:/Felhasználók/(felhasználóneved)/Dokumentumok/Might and Magic Heroes VI/(felhasználóneved) mappában.Remélem érthetően írtam le... :) Ha nem akkor kérdezz egy nálam okosabb,jobban fogalmazó embert.(nem sok ilyen van :twisted: :twisted: :twisted: (egyébként rengeteg XD))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 11 hétf., 14:44 

sajtoswarlock írta:
vonladislaus írta:
Sziasztok!

Szia!A kampányban az alap hőst az alatta lévő + jellel cserélheted sajátra,és a kampányban a 'cuccokat' amiket pontokért vettél bónuszként lehet kiválasztani egy képernyőn.A fegyveredet (csodakard) nem csak Slava tudja használni,hanem akármelyik erő-hősöd.Ja ezeket a hősöket többjátékos módban is fel lehet használni, és ha engedélyezed a Dinasztia bónuszokat akkor a 'csodafegyvereket is' és a bónuszokat is.Az online-játéknak az a lényege hogy minden tp amit szereztél hozzáadódik a dinasztia szintedhez,amivel ha szintet lépsz egy idő után új bónuszokat tudsz majd unlockolni.Ezen kívül ilyenkor fejlődnek a dinasztia fegyvereid is.Ja, és persze tudsz beszélgetni a haverokkal,barátkozni,stb.A mentések pedig ha online módban vagy akkor a Confluxban,azaz egy számodra elérhetetlen helyen tárolódnak.Ha offline vagy akkor megtalálod őket a C:/Felhasználók/(felhasználóneved)/Dokumentumok/Might and Magic Heroes VI/(felhasználóneved) mappában.Remélem érthetően írtam le... :) Ha nem akkor kérdezz egy nálam okosabb,jobban fogalmazó embert.(nem sok ilyen van :twisted: :twisted: :twisted: (egyébként rengeteg XD))

Köszi a gyors választ!
Abszulute érthető :-) DE: kerestem a hőseim között a Necro csajt és nincs a kedvenc hőseimnél, így a kardot sem tudom hozzápasszintani. Ugyanakkor készítettem egy saját hőst, Bélát, aki rögvest kapott 30 elosztható pontot, meg Slava is kapott 30 pontot. Pedig a kampányban az elvileg 30 szint, hogy 30 pontom legyen, tévedek?

Olvastam egy végéijátszás leírást, ott azt írták, hogy ha saját hőssel játszunk, bug miatt nem tudjuk befejezni a jaátékot, igaz ez vagy javították azóta ezt a hibát?

Annak örülnék ha arátjelölést fogadnátok Tőlem, legalább néha dumálhatnék a játékban :-) (én "urfiistvan" user néven tolom, egy barátomtól vetem át a vadiúj profilt, a név adott volt sajna...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 11 hétf., 20:56 

Remélem jó ha idetippelek, de a Puzzle a H6 Nekró várat ábrázolja :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 12 kedd, 11:38 

Szerintem mivel Nekró már van, de azért ez viszont mégis sötét csak nem Dungeon/Arctalanok lesznek? :D Lesz valami plusz sztori rész is esetleg a patchben vagy új nép vagy képek az új városképekről vagy mi? Hgy puzzlezenek. Blizzard szokott új bejelentésekkor. :) (Diablo 3 Starcraft 2)

Vagy új régen várt ismerős hős esetleg új fejlesztések? Mivel most már a 4-5. képen láthatóan nekró inkább a dolog csak nem visszatér egy régi ismerős karakter?.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 12 kedd, 23:35 

Én annak örülnék, ha valami új fajta városkép lenne.
(Bár... Nem tudom, hogy mennyit változott a demó óta)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 8:29 

Nem egy sokkarú Naga Queen szobor van a kép egyik felén?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 11:15 

Nem, az a Sorsfonó vagy mi. A Hatkezű, pókasszony szobra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 15:31 

Nekem van egy tippem, hogy a most meglévő 5 frakció mellé mit kellene berakni.

Ha valaki olvasta már Ashan történelmét, akkor az pontosan tudja, hogy ezekben az években tör ki a polgárháború az Elfek és a Sötét Elfek között.
Bár az erdőtüzet, amit a Sötét Elfekre fognak, valójában egy Démoni felderítő okozta... :wink:

Így Ashan világából igazából már csak 2 frakció hiányozna, ha a feltevésem helyes, így már 9 frakció lenne a 6. részben. Mert a Sötét Elfek a föld alá menekülnek, ahol is összetűzésbe keverednek a Törpökkel, akik lerombolnak párat Malassa templomai közül és pár ereklyét is elrabolnak az Arctalan ajándékai közül. ( Arról nem is beszélve hogy Tieru még fiatal vadász/druida )

Ami viszont csalóka, hogy a Nekromanták már elváltak a Varázslóktól, akik azért igencsak nagy szerepet játszanak minden Démoni invázió visszaverésében.

Így, szerény véleményem szerint végül 9 frakció lesz a Heroes VI-ban.

A Szentélyről pedig nem tudok mit mondani. A VI. rész után 400 évvel ( Isabell királynő hadjárata, V. rész ) már semmit nem tudunk róluk. Mert a Tavi Elfekhez elméletileg semmi közük nincs. Így hát vagy elpusztult az egész nép, vagy békésebb környékre költöztek, vagy valami.

Ha valaki esetleg ki tudja egészíteni, az írjon, bár nem tudom történik e még valami ebben az időszakban, ami beleszólhat a frakciók alakulásába, már ha ragaszkodnak a "történelemhez"...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 15:54 

Nekem is az a gyanúm, hogy 9 játszható faj lesz. Már, ha valaha is elkészülnek! SG fórumra írtam pár hónapja valamit, most bemásolom ide:

Találtam ezt a videót youtube-on. Ashan 8 Sárkányistene, mellettük ott egy ikon, hogy melyik néphez tartozik.

Sorban:
1. Asha (Rend sárkány, nekrók istene)
2. Elrath (Fény sárkány, emberek istene)
3. Urgash (Káosz sárkány, infernok istene)
4. Ylath (Levegő sárkány, talán a leendő Academy, varázsló nép istene?)
5. Shalassa (Víz sárkány, Snactuaryk istene)
6. Sylanna (Föld sárkány, talán a leendő elf nép istene?)
7. Arkath (Tűz sárkány, talán egy leendő Törp faj istene?)
8. Malassa (Sötétség sárkány, talán egy leendő Dungeon, sötét elf isten?)

Nézzétek meg!

Bárcsak mind belekerülne egy leendő kiegészítőbe, mint Boss-szörny! :) Továbbá az a 4 másik nép is, és akkor azt hiszem letaszítaná a trónjáról ez a játék a nagy elődöt, a H3-at! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 16:16 

Ehh. 9? 8? Én még csak az első (Necro) küldetés első pályáján tartok, örülök ha ezt befejezem idén :-)

Ellenben zavar, hogy a mentéseim csak neten vannak, nem fognak azok onnét egyszercsak eltűnni? Nem lehet valahogy lementeni őket a gépemre? Mivan ha vmi régi pályát akarnék egyszer visszatölteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 16:29 

Elvileg nem fognak eltűnni soha. Még ha újratelepíted a vindózt, a mentéseid akkor is ott lesznek.

Az 1.5-ös patch-be ígértek olyan frissítést, hogy az online játékban készített mentések a Te gépeden is elhelyeződnek majd, illetve az offline mentett mentések is felkerülnek majd a francia szerverre, ha online csatlakozol. Majd meglátjuk mi lesz ebből. Egyáltaáln fog-e működni. mert hát semmi sem biztos itt... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 17:14 

ElderOne írta:
Sorban:
1. Asha (Rend sárkány, nekrók istene)
2. Elrath (Fény sárkány, emberek istene)
3. Urgash (Káosz sárkány, infernok istene)
4. Ylath (Levegő sárkány, talán a leendő Academy, varázsló nép istene?)
5. Shalassa (Víz sárkány, Snactuaryk istene)
6. Sylanna (Föld sárkány, talán a leendő elf nép istene?)
7. Arkath (Tűz sárkány, talán egy leendő Törp faj istene?)
8. Malassa (Sötétség sárkány, talán egy leendő Dungeon, sötét elf isten?)

1. Ez így van.
2. Ez is.
3. Ez meg pláne.
4. A varázslók nem hisznek a sárkányistenekben. Ezért támaszkodnak a mágiára és a tudományra. Ylath egy érdekes sárkány isten, mert hogy nem tudni kik hisznek benne.
5. Pontosan.
6. Pontosabban az elfek istene. A Sötét elfek is benne hittek, de elfordultak tőle és Malassa-t kezdték el imádni.
7. Ez így van, bár ők hisznek a Káosz Sárkányistenében is, Urgash-ban.
8. Így igaz, bár szerintem Ashan-ban maradnak Sötét elfek, de lényegében Dungeon lények, csak a Boszorkánymestereknek hosszú a fülük :wink:

Oh, és az orkok... nah most az "Ég Atya és Föld Anya" akikben ők hisznek. Mivel még nem játszottam sokat a H6-al ( várom az 1.6-ot ), nem tudom hogy közelebb kerültünk e az igazsághoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 13 szer., 17:36 

Emberek: Az első dinasztiájuk a sólyom lesz. De ők kihalnak a démonok közbe lépése miatt és őket követi a Nyikolaj családja akik egy új dinasztiát hoznak létre.

Démonok:Ők lényegébe háttérből dolgoznak és készülnek a holdfogyatkozásra.

Nekrók: Markal mestere tevékenykedik és több keresztes háború indul ellenük a varázslók vezetésével.

Varázslók: Keresztes háborúkat vezetnek az élőholtak ellen. Több város létrehoznak.

Elfek:Bosszú hadjárat a sötét társaik ellen. Tieru megalapítja a Sárkány lovag rendet vagy mit.

Dungeon: Berendezkednek a föld alá és lassacskán uralmuk alá veszik azt.Törpékkel össze tűzés folyamatosan, gerilla harcok. Démonokkal elkezdenek barátkozni. Agreal kezd létre jönni a Realag-ból.

Orkok: Kunyak vezette szabadságharc és az új haza megtalálása.

Törpék: Szövetség az emberekkel és gerilla harc a sötét elfekkel.

Szentély: Nekem fogalmam sincs honnan jöttek és hová lettek. De egy sanda gyanúm az hogy a démonok keze benne van.

Ezek így HVI után játszódnak egészen a Holdfogyatkozásig. Amiből lehetne a játékot csinálni simán. 3 szövetség a démonok ellen. Markal árulása.Izabella megjelölése és figyelése ,Nyikolaj apjának halála.

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]