Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 06 szer., 0:26 

Megtaláltam a heroes3-hoz a new_upgrades-t (blood mino, medusa empresses, enrothian ghost).
Ha kell valakinek, akkor dobjon egy pm-et és küldöm :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 07 csüt., 16:50 

Sziasztok!

Most igyekszek feltelepíteni a HOMM 5 Collector's Edition-jét, sikerült is mountolni telepíteni, de mikor elindítom, megjelenik egy pillanatra, aztán kikapcsol és ennyi.
A laptopon működik, de az asztali gépen akarok játszani vele, azon viszont nem megy... Windows XP, ahogy a laptop is, szóval nem tudom, mi lehet a baj...
Valaki tudna segíteni?

Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 07 csüt., 17:39 
Heroes Team

Nem tűnik eredetinek :o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 jún. 09 szomb., 11:49 

Sziasztok!

Jóbarátommal szeretnénk hálózatba játszani egymással, a H3 Complete van meg mindkettőnknek.
Nekem asztali gépem van, ő hozza a laptopját. Mindekttőnknek win7 64 bit-es rendszere van.

Le tudnátok írni pár lépésben, hogy mit kell tennünk hozzá?
Nem vagyunk túl nagy gép szakik, de imádjuk a H3-at, csak már végre szeretnénk úgy játszani, hogy nem látjuk a másik lépését... :)

Köszönöm ha tudtok segíteni.
üdv,Szabolcs

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 jún. 09 szomb., 13:21 

Szabolcs_81 írta:
Sziasztok!

Jóbarátommal szeretnénk hálózatba játszani egymással, a H3 Complete van meg mindkettőnknek.
Nekem asztali gépem van, ő hozza a laptopját. Mindekttőnknek win7 64 bit-es rendszere van.

Nem vagyunk túl nagy gép szakik, de imádjuk a H3-at, csak már végre szeretnénk úgy játszani, hogy nem látjuk a másik lépését... :)

üdv,Szabolcs

Otthoni hálózathoz töltsétek le hamachi nevű programot

http://hamachi.en.softonic.com/?ab=4

Majd hozzatok létre egy hálózatot, és a másik lépjen be (a menü meg a gombok adják magukat)

Ezután indítsátok el a heroes-t, multiplayer, TCP/IP elméletben látni fogjátok egymást HA kilőttetek minden tűzfal jellegű szart. Egyikőtök hostoljon, a másik látni fogja a játékot és tud joinolni. Ha vmiért mégsem látná, alt-tab és nézzétek meg a másik HAMACHI ip címét, majd a heroeson belül a tcp/ip-nél válasszátok azt a gombot amivel ip alapján lehet keresni és írjátok be. Így működnie kell.

Interneten keresztül való játékhoz töltsétek le a gameranger nevű programot

http://www.gameranger.com/

az egyiktek csináljon szobát, a másik lépjen be és mehet a jöhet. Tűzfalat itt is kilőni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 09 szomb., 18:00 

Helló, még új vagyok a fórumon.
A Heroes 3 magyarosításával van némi problémám mert mikor feltelepítem akkor a játék nem indul el. Azt írja ki, hogy hibás analizáció vagy hasonló.
A Heroes of might and magic 3 complete van meg eredetiben.
A segítséget előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 jún. 09 szomb., 19:31 

Dreegar írta:
Szabolcs_81 írta:
Sziasztok!

üdv,Szabolcs

Otthoni hálózathoz töltsétek le hamachi nevű programot

http://hamachi.en.softonic.com/?ab=4

Majd hozzatok létre egy hálózatot, és a másik lépjen be (a menü meg a gombok adják magukat)

Ezután indítsátok el a heroes-t, multiplayer, TCP/IP elméletben látni fogjátok egymást HA kilőttetek minden tűzfal jellegű szart. Egyikőtök hostoljon, a másik látni fogja a játékot és tud joinolni. Ha vmiért mégsem látná, alt-tab és nézzétek meg a másik HAMACHI ip címét, majd a heroeson belül a tcp/ip-nél válasszátok azt a gombot amivel ip alapján lehet keresni és írjátok be. Így működnie kell.

Interneten keresztül való játékhoz töltsétek le a gameranger nevű programot

http://www.gameranger.com/

az egyiktek csináljon szobát, a másik lépjen be és mehet a jöhet. Tűzfalat itt is kilőni.

Köszönöm Dreegar!
Minden szuper!
Összejött!
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 16 szomb., 15:01 

Heroes 3-nál nem nyílik meg a map editorom helpje. (Failed to launch help hibaüzenetet dob ki.) Hogyan lehet ezt orvosolni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 17 vas., 18:26 

Hová telepítetted? Az elérési útban van ékezetes betű?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 17 vas., 19:51 

Nincs, C/username/games/Heroes of might and magic 3 úgyhogy ilyen problémák nem lesznek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 17 vas., 23:17 
Heroes Team

Heroical írta:
Heroes 3-nál nem nyílik meg a map editorom helpje. (Failed to launch help hibaüzenetet dob ki.) Hogyan lehet ezt orvosolni?

Üdv Bátor Harcosok!

Win7-tel használnád? Oda javasol valamit telepíteni (már nem emlékszem a progi nevére, de felajánlja), ami segít a régebbi progik helpjének megnyitásában... Én is szívtam vele, de most már remekül működik. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 17 vas., 23:20 

Köszönöm szépen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 10:08 

Sziasztok, az volna a kérdésem, hogy hogyan lehet a Heroes 5-tel multiban játszani?A hardwereket, meg a softwareket is írjátok le.
Köszi Rita 20

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 12:01 

Szia Rita 20!
Hogy szeretnétek multiban játszani? Ha Hot seat-ben, LAN-on vagy neten keresztül?

Hot seat-ben, azaz többen egy gépen elég egy gép, rajta a heroessal és fut.

LAN-hoz elég egy hálózati kábel, aminek mindkét végén ugyanolyan dugasz van, mint az internet kábelen. Azzal összekötitek a két gépet, és már megy is! (Tűzfalakat érdemes tiltani)

Ha neten keresztül, abban nem tudok segíteni, még én se próbáltam..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 18 hétf., 13:40 

Mi haverokkal Heroes 5 ToE-t GameRanger-ön keresztül szoktunk játszani. Ez egy ingyenesen letölthető program. A lényeg az hogy valaki Host-ol, szervert készít és a többiek pedig erre a szerverre csatlakoznak, persze ha mindenkinek ugyanaz a verzió van meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Patch
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 20 szer., 15:01 

a heroes 6-t, hogy tudom patchelni?Nekem a jobb alsó sarokban azt írja hogy még 1.1.1-es (magyar és nem tört verzióról beszélek)
választ előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 20 szer., 18:47 

Elvileg a játék minden indításánál automatikusan átnézi az internetet újabb verziók után kutatva, és ha talál egyet, fel is telepíti. De ha mégse, akkor lépj be a játék könyvtárába, és indítsd el a gu.exe nevű fájlt. Ez frissíti a verziódat. DE csak egy lépéssel, szóval az 1.1.1-ből 1.2-t fog csinálni. Ha ez kész, indítsd el újra, és megkapod az 1.2.1-et. És így tovább egészen 1.4-ig, a jelenlegi verzióig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 20 szer., 22:36 

Sziasztok,

én még "új" vagyok ezen a fórumon (read-only voltam eddig), bár a Heroes-sorozatot már jó ideje szeretem. Van egy valószínűleg igen egyszerű kérdésem, előre is elnézést érte: nemrég vettem meg a Heroes VI-ot, mert munka mellett kevés időm lett volna eddig rá, és gondoltam nekiállok a kampányoknak. A Heaven kampánynál írjátok a következőt (egységmegőrzés rész vége): "És ne felejtsétek el használni, a Védelmező angyal képességet, hogy így elnyelhessétek a visszatámadások sebzését. Ezt majdnem csalásnak érzi az ember. " Ezt hol találom meg? Valószínűleg ott van a probléma, hogy nálam magyar nyelvű a H6, és nem azok a képzettségek nevei, mint amiket TI írtatok, de gondolom meg tudja valaki mondani, hogy jutok ehhez a képességhez hozzá:)

Köszönöm előre is,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 20 szer., 22:42 

Remélem nem mondok hülyeséget, de ez a "Faji képesség", amit harc közben a jobb alsó sarokban találsz meg, a többi csata közben használható dologgal együtt ( védekezés, stb )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 20 szer., 23:03 
Heroes Team

kukutyin írta:
Sziasztok,

én még "új" vagyok ezen a fórumon (read-only voltam eddig), bár a Heroes-sorozatot már jó ideje szeretem. Van egy valószínűleg igen egyszerű kérdésem, előre is elnézést érte: nemrég vettem meg a Heroes VI-ot, mert munka mellett kevés időm lett volna eddig rá, és gondoltam nekiállok a kampányoknak. A Heaven kampánynál írjátok a következőt (egységmegőrzés rész vége): "És ne felejtsétek el használni, a Védelmező angyal képességet, hogy így elnyelhessétek a visszatámadások sebzését. Ezt majdnem csalásnak érzi az ember. " Ezt hol találom meg? Valószínűleg ott van a probléma, hogy nálam magyar nyelvű a H6, és nem azok a képzettségek nevei, mint amiket TI írtatok, de gondolom meg tudja valaki mondani, hogy jutok ehhez a képességhez hozzá:)

Köszönöm előre is,

Üdv Bátor Harcos!

Sajnos a végigjátszáshoz nem áll rendelkezésünkre a VÉGLEGES magyar nyelvi fájlokat tartalmazó excel, ezért előfordulhat, hogy a végigjátszás és a játék tartalmaz eltéréseket... :oops: Ígéretet kaptunk a végleges nyelvi fájlok megkapására és akkor kijavítjuk ezeket az "eltéréseket"... Addig remélem boldogulsz valahogyan! :wink: A semminél ez a leírás is jobb szvsz... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]