Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 15:01 

Bozso84 írta:
De ugyebár alap, hogy bugokat nem használunk ki :) szóval ez itt szerintem senkinek sem opció, hiába lehetne :)

Ez így igaz, de ez nem bug... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 15:31 

Pedig reménykedtem egy ingyen kannában, hogy verem el enélkül Dreegart? :(

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 17:52 

Elmenni a shrine-ig, kiszállni a hajóval, beszállni a hajóba, elmenekülni, ennyi időveszteséggel inkább beverem a dragon :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 18:04 

Dreegar írta:
Elmenni a shrine-ig, kiszállni a hajóval, beszállni a hajóba, elmenekülni, ennyi időveszteséggel inkább beverem a dragon :D

Valami ilyesmit vártam Dreegartól :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 23:32 

embertervez írta:
Az utolsó pályán a fekete sárkány mögül ki lehet venni a +6 allos sapkát harc nélkül, hogyha kikötnek mellette, majd egy summon boattal(amit az egyik random shrineból elvileg akár meg is lehet tanulni) bemennek mögé, utána pedig vissza ugyanez, vagy tacticcal neki a sárkánynak.

Javítottam a mapot, már nem lehet kikötni mellette. Köszi az észrevételt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 02 szomb., 10:37 

Desert War

Laca (Stronghold) – Karesz (Dungeon)

Kicsit féltem ettől a meccstől, mert én személy szerint még nem sok meccset vívtam ezen a mapon. Ennek ellenére a taktikám működött, Gurni lett a főheró, jó skilleket kapott, szépen fejlődött. Időben meglett a 2. vár, bementem a szigetre is. Meglett volna a madár dwell, a küklopsz is az első héten és terveim szerint 1-2-1nél kitörtem volna alul a black knightokon. De sajnos Karesz az 5. napon szólt, hogy bukta a főhősét a szigetre vezető kapunál ahol lovakkal küzdött. Sajnálom, mert így nem az igazi a győzelem íze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 02 szomb., 17:18 

A forduló meccsét lejátszanám ma este vagy holnap este, msn vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 02 szomb., 20:51 

Desert War

Bozso (Dungeon, Darkstorm, lvl12, 13/17/17/15, 300 manna)

vs

Jou (Inferno, Malekith)

Rengeteget teszteltem a pályára (ahogy azt korábban Süni is írta, minden nap előre megtervezve) és kialakult egy menetrend, hogy mikor mi következik, ám ehhez kellett: warlock hős - de legalábbis vmi caster, villám - amit első nap húzok és exp. föld a pandora után.
Nos Darkstorm azonnal jött (ami jó), lvl2-ben ott a villám (még jobb), ám csak adv föld-ig jutottam, ami sokáig nem is fejlődött, így hiába a 6-os power, csupán 40 mannával nem mehettem neki a monolithot védő pack War Unicorn/Efreet párosnak. 1.1.4 másik vár - sajnos Stronghold, majd slow, és irány a Giantek.
1.1.6-nál pár trottyos veszteséggel ez meg is volt, majd stables és vártam az új sereget. 1.2.3-nál megvolt az arti, majd menekülés és sereg haza.
A szigetemen volt az egyetlen értelmes artifakt, +6Def, így az következett, de az efreet dwellt és az aranybányát is be kellett verni, mert Jou megszerezte az enyémet, és nem akartam, hogy túl sok szultánnal álljon ki. Malekith 1.2.6-nál bukkant elő a Gianteknél és indult az artifaktért, így arra számoltam, hogy ha sietek, talán megcsíphetem. 1.3.1-nél full sereg (Dragon nem sikerült), manna duplázás és már a stables-höz közeledtem, amikor Jou írt, hogy bebukta a főhősét a Gianteknél...
Sajnáltam, hogy nem tudtunk csatázni, érdekes lett volna, kb. hasonló értékek ha ő is felteszi a +6All-t (nálam villám és 2x annyi manna, nála ice bolt), de ahogy néztem, a serege egy része bent maradt volna, talán ez billenthette volna a mérleg nyelvét az én oldalamra.

Kösz a game-t, izgalmas volt így is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 03 vas., 17:08 

Tegnap lejátszottuk Merlinnel a 2. fordulót hajnalba nyúlóan. A meccs előtti 1-2 hétben picit gyakoroltam a pályán, ahogyan azt régen is tettem, aztán rájöttem, miért hagytam el ezt egy idő után: szinte minden bejött, élesben meg semmi (lásd: egyhősös pályán gyakorláson Malekith, a meccsen meg GEON).

Úgyhogy első nap megint ezt a pechet éreztem, Piquedramot kaptam kezdőnek, 8 kemény gargoyle-lal :D a kocsmában Josephine és Synca ücsörgött (32 gremlin, 2 gólem ill. 30 trogi, 5 hárpia) úgyhogy ahelyett, hogy 70 vagy 100 gremlinnel kezdtem volna meg a szántást, ehelyett 48-cal...további hősök: Calid, Aine – na, ki kit választott volna? :D múltkor téma volt Xyron, mint kezdőhős, hát én Josephine-re tettem le a voksom. Az a miszticizmus és sorcery nyerő párosításnak tűnt, utána kapott még földet :D [ez a 3 expert lett első nap] plusz még egy basic armorer és felmartam a pathfindingot is [ami level 17-en is basic maradt :) ] 4 3 4 3 voltak az értékei level 9-en.

Az artifactokkal viszont elég nagy szerencsém volt. A várnál 750-es aranyzsák volt, az ércbánya mellett +3 spell power/knowledge nyaklánc. A zsáknak köszönhetően beszereztem a teljes harckocsi állományt (különösen az ammo cart volt fontos) és még mage guildet is húztam a 2. várban, ahová a főhőssel mentem be, mert a slowt meg akartam tanulni. Sec vár mellett +4 pajzs, térkapu fölött +2 spell/k. köpeny (mázlik). Így a tervezett negyedik helyett az ötödik napon mentem át a térkapun (sima nagák) a már említett piszlicsáré sereggel plusz 4 magival. De a varázslattal hasítottam egyértelműen, ekkor Josephine már 5 9 9 9 értékkel bírt, kapott offense, tactics-ot, úgyhogy nagyon elégedett voltam vele :D [a 8. skill pedig air lett később]. A szigeten championok vártak, a két ottani artifact +1 speed gyűrű és antidispel gömb. Itt a tervezettnél több napot töltöttem, mert a sereg annyira harmatos volt, hogy még a nagákat, thunderbirdöket se tudtam volna droidokkal veszteség nélkül elintézni, úgyhogy a főhőssel oldottam meg mindent, bementem az arénába, majd a championokkal hazavágattam magam.

Naga lett castle-lal 7. napra, Josephine pedig 1-2-5-nél ment át az alsó blokkon. Bementem a libraryba és Terek máris ott kolbászolt, szándékosan erre jöttem, nehogy holmi teáskannákon járjon már az esze :) nálam 9 genie volt, nála 2x8 madár, nem támadott meg, következő nap viszont megtámadtam teljes sereggel, elértem még. +1 speeddel csodálkoztam, hogy nem én kezdem, odaát +2 speed figyelt...vártam a fizetést és távozást, de nem, a gremlinek kaptak egy százas villámot (az enyém úgy 380 körül sebzett), én pedig toltam a mass slowt. Így következő körben a nagával aprítottam az egyik madarat, a másikat meg egy villámmal, maradt 2-2, Merlin ekkor távozott fizetve.

Ezután pedig hosszú-hosszú hetek következtek, Terek próbált rejtőzködve, szaladgálva erősödni, közben az aréna fölötti fabányánál +4-es buzogányért elmentem, a saját utopiám maximumos volt, azt kihagytam, Terek pedig elszánkázott a sajátja előtt :o és nekiment a bányát őrző level 6-nak, huh. Úgyhogy kifosztottam én azt, jött +5 all kard, Sentinel és +1 health (amit a főcsatánál elfelejtettem berakni, nyehh). Jó pár nappal később rátaláltam Terekre a sec váram fölött, én hülye pedig ha nem veszem fel a spell powert, pont elértem volna a hazafelé iszkoló barbárt, 2-3 nap üldözés vette kezdetét, de 1-2 mozgáspont mindig hiányzott (elsején elértem volna, de a stables hatása pont megszűnt :D ). Úgyhogy nagy unalmamban bevettem a középső várat és átmentem hozzá a giantokon keresztül. Ott a nagy kapkodásban az egyik droidnál maradt 5 küklopsz meg 41 ork, azt levágtuk. Másnap Merlin kirontott a várból, mint Zrínyi.

Terek - 17 8 10 11 220 mana, 8 ősi behemót, 10 küklopsz király, 40 madár, 36 ogre, 18 ork, 114 farkas, 214 hobgoblin

Josephine - 16 27 19 22 220 mana, 7 óriás, 33 naga queen, 27 genie, 32 arch magi, 54 gólem, 31 gargoyle, 221 master gremlin, adv armorer, tactics, air, expert offense.

Taktika nem volt, vártam a mass haste-et, de nem jött. Helyette megvakultak a nagák (a genie-vel varázsoltam rájuk – protection from water :D ), a behemótok pedig azonnal kaptak olyan 640 körüli villámot. A kis manók bebújtak az ammo cart és a ballista közé és onnan lődözgettek, előttük a gólemhad sereglett össze. A gargoyle-okkal berepültem a ballista elé, de pont odaértek a behemótok, nagy ötlet volt, 3 maradt belőlük. A morálra ácsingózó (+3) barbár hordák csak szivárogtak előre, következő körben pedig a geniem vakult meg, úgyhogy eljött a mass slow ideje, a 40 madár brutális volt, 10 genie-t le is vettek egyből. Kalapáltuk a behemótot, már csak 3 körül volt, a gremlinnel én buta meg a goblint lőttem, nem a farkast, így a farkas odament az óriáshoz és levett hármat belőle...meg is érdemeltem. Igen, de életben maradtak és a következő kört mi kezdtük, eljött a csapásmérő egység ideje :D kúráltam a nagákat, akik azonnyomban leszedték a maradék 33 madarat :o (1,9 k sebzés). Még egy mass haste, akkor pedig kezdtem megijedni, amikor a 36 ogre először luck-kal, majd morállal kínálta meg a nagákat, le is vett 9-et :o a nagák megint megvakultak, a behemótok szétszedték a lőszerkocsit, ogrék harapták már a gremlineket, de aztán még egy slow/cure kombó és amint lehentelték a százkezűek a zöld bitangokat, Merlin feladta.

Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 03 vas., 18:16 
Heroes Team

Desert War

Ssth (Tower - Tazar) vs. Csizu (Dungeon - Iona)

Készültem a partira, 5-6 óra tesztidőt öltem bele, hogy elkapjam th-t. Minden nap megvolt tervezve többféle variációval attól függően milyen hős/skill és lény kombináció jön létre. A lvl3-as artifactom a pénzeszsák (szemben Th +6-os pajzsával), ami ezen a térképen nem számít annyira rossznak. Iona és Grid között vacilláltam, és az előbbi mellett döntöttem a mana mennyiség miatt. Offense-t és Tactic-ot utasítottam el a szintlépésnél, hogy az earth magicet felhúzzam expertre a resist mellett - tudvalevő, hogy 5 skillt tudsz feltápolni 2. hét végére. Az earth magic volt az utolsó képesség, amely expert lett a játék vége felé..
A 3. nap bevertem a 5*8 felállásban próbálkozó medusákat és bevettem a várat is. Ezt követően 12 mino king és 13 wyvern pusztult el és indultam a quest arti felé. Expert earth hiányában a giantek és a hydrak ellen volt némi veszteség, de 1-2-2-re meglett az ereklye és hazamentem, ahol egy fullos naga bank és törpe kincstár kifosztását követően indultam középre.

A szigeten lévő +2 speed köpenyt kivettem, a többi dologra nem áldoztam időt és lépést, mert nem tartottam fontosnak - nem is befolyásolta a végkifejletet.

Th 2 nappal később tűnt fel a quest arti közelében, ami nagyon gyorsnak számít annak fényében, hogy a szigeten szotyozitt 2 napot. Ahogy sejtettem, utóbb ki is derült, hogy exp.log és kesztyű segítette a gyorsaságban.

1-3-1-nél volt a főcsata, miután Th kiszedte az utopiát és 30-28-11-11 értékei az én 15-14-15-15-vel álltak szemben. A csata gyors és unalmas volt, ahol hiába volt 3 sárkányom, a ballista körönte leszedett 1-et én pedig csak a villámmal tudtam sebezni, de 8 mino nálam elhullott hála Th +50%-ot érő levegő gömbjének..

Th győzelméhez gratulálok, minden összejött neki, Tazar egyszerre volt spellcaster és barbár állat, nagyobb villámja volt, mint nekem. Biztos, ami tuti, volt egy recanter's is és bilincs is nála, hogy az esélyét se adja meg, ha trükközni próbálnék..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 03 vas., 18:36 

Csizu már röviden összefoglalta a meccsünket. Kicsit az én szemszögömből is leírom az eseményeket.

Készültem a meccsre. A taktika az volt, hogy lemákolom Csizut és vagy belehajszolom, hogy bukja el a főhősét vagy megpróbálom leverni nyers erővel. Ez utóbbi lett a nyertes.
Meglátszott a készülés, hiszen 1-1-3 ra exp log és kesztyű figyelt Tazarnál, akinél ott volt a levegő gömb és a +6-os pajzs is. Az 1-es spell powerral így voltak pillanatok, amikor 60-at is sikerült sebeznem magic arrow-val. Kimentem a szigetre aztán mászkálgattam ide-oda, majd 1-2-1nél bevertem 13 read Knightot és elindultam a kanna felé. A seregem kabaréba illett, ugyanis nem volt pénzem így a giantokhoz 2 naga quennel és 60 mastergremlinnel értem. Persze eddigre már 20-as körüli volt a defensem, szóval nem okoztak problémát. Elmenekültem, majd 1-3-1 nél bevertem az utópiát. Adott +12 att kardot meg +4att def páncélt egy bilincset meg egy csizmát. Így gyorsan átszaladtam Csizu felé, ahol a bohóc védelme és powere győzedelmeskedni tudott.

Köszönöm a játékot ellenfelemnek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 05 kedd, 13:14 

Felhívnám, a figyelmet arra, hogy a hét végén lejár ennek a fordulónak a határideje. Voltak itt közben, akik feladták a meccset. Azonban a lehetőség adott, hogy most vasárnapig, illetve vasárnap le legyen játszva a party. A deadline 06.10-e vasárnap 15:00-kor lesz. Ekkor kell mindenkinek majd megjelenni, aki addig nem játsza le a meccset. Gamerangeren kell rámírni, (a nicknevem: bogpista) hogy készen áll a delikvens a meccs lejátszására.
Köszönöm a figyelmet. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 06 szer., 6:55 

Az NG elleni meccsemről, a saját játékom.
Főhősömnek Tereket választottam. A kezdő doboz kinyitása után a hősömnek expert föld mágiája volt, valamint kapott logisztikát is. A térfelemen lévő tárgyak: 3db lénynövelő, 1db +3 varázserő mellvért, Pendant of Courage (+3 luck, +3 morale), +2-es speed köpeny. Középen lévő tárgyaim: tengeri irányítás nyaklánc +5 varázserő mellvért.
A játékban részemről is egy lépésen sok múlott. Az első héten egy lépés kellett volna, hogy meglegyen az ellenfelem naga lelőhelye. A mások héten, amikor mentem a küldetés tárgyamért egy lépés kellett volna még, hogy elérjem NG 9 genies főhősét. :cry:
A küldetés tárgyam megszerzésére tettem még kísérletet, de NG védte azt a területet, nem is ment a sajátjáért.
Ezután ellátogattam az ellenfelem könyvtárába, valamint megnéztem milyen tárgya van középen. +5 támadás kard volt.
:P
A nyerési esélyeim véleményem szerint azzal növelhettem volna, ha utópiázok, valamint ha a várban védekezem, de sajnos nem ezt az utat választottam.
NG-nek köszönöm a játékot, valamint gratulálok Neki az ellenem elért első győzelméhez.
:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 06 szer., 15:36 

bogpista írta:
Felhívnám, a figyelmet arra, hogy a hét végén lejár ennek a fordulónak a határideje. Voltak itt közben, akik feladták a meccset. Azonban a lehetőség adott, hogy most vasárnapig, illetve vasárnap le legyen játszva a party. A deadline 06.10-e vasárnap 15:00-kor lesz. Ekkor kell mindenkinek majd megjelenni, aki addig nem játsza le a meccset. Gamerangeren kell rámírni, (a nicknevem: bogpista) hogy készen áll a delikvens a meccs lejátszására.
Köszönöm a figyelmet. 8)

Ati feladta,ez esetben is meg kell jelennem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 06 szer., 19:50 

nem számolom, de a **** Terek eddig csak kikapott, sosem tanultok vagy nem olvastok beszámolókat?

noname-t eddig 1x láttam msn, irtam rá, de offline lett, lehet Ő is Terket választotta volna?
éjszakás leszek, szóval nem leszek minden est, jó lenne előkerülne vagy szólna valami biztatót.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 06 szer., 20:16 

Dave írta:

Nem. De ha Ati úgy dönt hogy mégis lejátssza és megjelenik és te nem vagy ott, akkor te vesztesz :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 06 szer., 21:34 

bogpista írta:
Dave írta:

Nem. De ha Ati úgy dönt hogy mégis lejátssza és megjelenik és te nem vagy ott, akkor te vesztesz :P

ok :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 10 vas., 16:41 

Bogpista vs Dreegar 1:0

Esélyt sem adott a map. Kaptam 2 magic hero-t és semmi sebző varázslatot (arrowot se) az első guildból. Ezzel nem lehetett megütni a championt, ezért elterveztem hogy majd összeszedek minden csontit és kemény leszek. MINDEN minimumos volt. 122őn kimentem és megütöttem Pista hősét a kannája előtt úgy hogy nem tudta kivenni a library-t én meg igen. 79 csonti jött össze, buktam játék során 14 darabot, expert necro és amphillerrel együtt 79 db. Odaaát 140 mastergremlin, +3 speed (az én artijaim resisköpeny egyszer nem működött és recanters cloak voltak) Kb egál veszteséggekkel futottam (2 sárkány minden csonti vs 120 master 3 naga) majd összeszedtem ami seregem maradt mert láttam hogy középen van egy jó kard amiért megy az ellen, mondom megütöm a giantokon keresztül. Hát, volt benne 3 titán, levett mindent amit nem buktam el eddig. GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 10 vas., 16:42 

Sziasztok,

Nem megjelenések, illetve a feladások következtében kerültek beírásra az alábbi eredmények:

Adler - Noname: 3-0
ARY - GJodie: 0-3
Pit Lord(Ati) - Dave: 0-3
Kiki - Zsombor: 3-0

Jöhet a 3. forduló!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 10 vas., 17:13 

OB 2. forduló
Desert war
Bogpista (Tower) - Dreegar (Necro)

Nem jöttek jó magic hősök, így gondoltam megpróbálkozok Thorgrimmel, hogy majd jól lerezisztálom az ellenfelet. Sikerült kifutnom a várból úgy, hogy nem vettem neki könyvet :shock: Kapott logot a fószer+föld+tactic. (a föld advanced maradt a végéig) +3AD-s pajzs és sulfur gyürü volt fent az artik. A varázskönyv benézés miatt, meg 1 félrement hős miatt nem tartottam eléggé a tempót. A kapunál unikornis figyelt 10 db, amiből 2 war... Úgy megszedtek, hogy nem bírtam nekimenni a túl oldalon lévő war unikornnak. Kellett hoznom magit+gargót, ez +1 nap veszteség. A war unik után maradt 85 gremlin+2 naga+4magi, de szerencsém volt, mert alul volt +3 speed artik formájában. Ütöttem a dwell előtti queeneket majd a dwellt is. Ilyen kis sereggel nem tudtam megoldani, hogy ne a főhős üsse az aranybányát, így arra kellett kerülnöm. A 7. napon ütüttem csak így a giantokat, de olyan kis seregem volt, hogy nem volt egyszerű... 1 nagát el is buktam. Volt scholaros hős, így az első nap sikerült lvl2-es varikat tanulnia a górénak, de mivel csak 3-as powere volt sokat nem ért. A quest arti előtt volt 1 sejtésem, hogy Dreegar erre felé fog jönni, ezért felkapcsoltam a villanyt, ahol meg is láttam. Úgy számoltam, hogy épp beérek a libraryba és ottmaradok, de 1 lépés híján elszámoltam magam, így a kövi körben Sandro libraryzott és támadott. Thorgrim specialitása talán ha egyszer működött, a gremlinek kapták a 123-as arrowokat, én hastéztam a nagákat, mivel nagyobbakat ütöttek mint az 50-es arrowom. Dreegar fizetett, mikor már csak 1 sárki+3 lova volt. Ekkor nem maradt elég emberem a quest arti ellen és manám se volt, így utánpótlás után néztem, megindultam fölfelé a stables irányába. Kivettem a lényeimet amit tudtam és középen voltam a vár alatt, a +2AD kard előtt. Ekkor Dreegar Zrínyit játszva kirontott és megtámadott. De ekkor már full manám volt ás a libraryt is meglátogattam, így nem volt esélye Dreegarnak. 135-ös villám +3 speed és a második kör elejére le is amortizáltam a fő ütőegységeit. Ekkor kilépett és feladta a partit.
Köszi a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]