Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 12:58 

Az én álláspontomat leírtam már. Azonban ha Noname belemegy és újrajászátok és fordított eredmény születik, akkor módosítom a honlapon is. Minden más esetben marad a jelenlegi állapot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 13:46 

Nimbus írta:
Gyerekök... könyörgöm ne generáljunk már felesleges marhaságokat!
(Süninek hogy hízik a mája...) Lehet, hogy valamikor belekerült valamelyik tábori szabályzatba, no de indokoljuk már meg!!!

Még egyszer kérdem akkor az Orb of Vulnerability is TILTOTT???? :roll:

Visszanéztem az utóbbi 3 tábor szabályzatát, mindegyikben tiltott a badge of courage használata, ezek alapján a BB-ken is ugyanez lehet a helyzet.
Azzal, hogy Te nem egy alkalommal ott voltál az utóbbi versenyeken, elfogadtad a szabályzatot(ami nem egy viccgyűjtemény), még a megvitatásában is részt vettél és most ezt megkérdőjelezed. Érdekes felfogás...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2012 máj. 23 szer., 15:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 14:24 
Heroes Team

Senki nem mondta, hogy viccgyűjtemény, de ha adott esetben van egy rossz, vagy idejét múlt szabály, akkor azt nem vizsgálhatjuk felül, mert ez x éve elfogadásra került? Érdekes felfogás...

Süni talán próbálj meg konstruktív lenni, és ne csak a kötekedéssel törődj, bár neked ez valami fétised, hogy engem cs****getsz és próbálsz lejáratni.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 15:47 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Én csak annyit tennék hozzá, hogy a tábori térképeken (kivéve a randomot és a TOH-os eredeti térképeket) alapból kiszedésre került a Badge of Courage varázstárgy. A szabályban ezért is van benne (és persze nem elavult és viccgyűjtemény, mert minden évben aktualizálom az észrevételeitek alapján...). A többi már a Ti dolgotok... Persze a hiba ott lett elkövetve, hogy Pista elfelejtette kivenni a térképekről ezt az artifactot... További sikeres játékot Mindenkinek! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 18:25 

Szamomra egyaltalan nem ertelemszeru az, hogy tilos-e ezt artit hasznalni vagy sem. Mivel sem BB-n sem taborban nem voltam, igy nem is asztalom vitatni az ottani szabalyokat.
Az OB szabalyai kozott konkretan szerepelni ezt nem lattam sehol es nem jelenik meg sehol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 19:05 

Sztem nézzük meg a mentést. Ha úgy látjuk hogy olyan szoros főcsata volt aminél múlhatott volna hogy van e blind, akkor lehet helye panasznak, ha nem, az eredmény már ki van írva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 19:39 

Ja, ránézésre eldől kb. és akkor nincs több vita.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 20:16 

2. szintu spelljeim voltak. Blind lockkal, 2 behemottal + toltelekkel vertem le 11 hydrat a vegen, es az sem rajtam mult, hogy a ballistam tulelte. Gondolom ketszer nem kovetned el ezt a hibat.
Ilyen feltetelek mellett, hogy nem tudtal vakitani (resu mellett), ha kivanod Merlin, legyen tied a gyozelem, mert nalam volt egy tiltott artifact, ami a szabalyzatban benne sincs.
Azert a jovoben a szabalyzatot, ha javasolhatom pontositsatok. En megkoszonom a reszvetelt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 20:24 

Gyerekek, hagyjuk már ezt a mártír szerepet. Most mindenki köszöni a részvételt, akinek valami apró baja van, vagy egy meccsel kapcsolatban valami zűr van? Ez nevetséges! :evil:

Ez játék könyörgöm! Ez legyen már a cél!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 20:30 

Gyerekek, láthatatlan amit írok? Minek elmélkedtek még rajta? Én már rég döntöttem a kérdésről. Lépjünk már tovább! Azon legyetek, hogy a következő meccset mikor fogjátok lejátszani. :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2012 máj. 24 csüt., 7:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 22:24 

Néha nem is a játék, hanem a reakciók és a hozzászólások miatt hiányzik a heroes :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 23 szer., 23:15 

Tényleg nem lehet vakítani a titánt :oops: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 24 csüt., 7:37 

... én már csak azt nem értem, hogy... ha adott egy játék, amit egyszer valakik megálmodtak, megcsináltak... egy kerek egész... akkor mi miért mondjuk valamire hogy ezt lehet használni, ezt meg nem... van ennek értelme?
Ha megfosztjuk a Heroest azoktól a lehetőségektől, - akár szerencsének is mondhatnám - amire adott, és amire ki lett találva, akkor a játékélményt vesszük el, az izgalmat, hogy egy meccs során mi jut nekem az artikból, és azokból mit tudok kihozni. Ha "sterilizálunk", abból pont a lényeg marad el... a gyerek. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 24 csüt., 9:05 

GJodie írta:
... én már csak azt nem értem, hogy... ha adott egy játék, amit egyszer valakik megálmodtak, megcsináltak... egy kerek egész... akkor mi miért mondjuk valamire hogy ezt lehet használni, ezt meg nem... van ennek értelme?
Ha megfosztjuk a Heroest azoktól a lehetőségektől, - akár szerencsének is mondhatnám - amire adott, és amire ki lett találva, akkor a játékélményt vesszük el, az izgalmat, hogy egy meccs során mi jut nekem az artikból, és azokból mit tudok kihozni. Ha "sterilizálunk", abból pont a lényeg marad el... a gyerek. :wink:

az évek során sikerült belőni úgy a játékot, hogy a bugok - mert amin vergődnak az tényleg az - s a túl nagy alapelőnyök - log hero, 4th spell hero - eltünjenek, s kb. egyenlő feltételekkel menjen a játék.
Vannak olyan vélemények, hogy ez sem elég, probálták mégjobban "balance-olni", igy kerültek ki egyes relicek, ez is ok, érthető.
Nálam onnantól nem nyerő, hogy a refugee előtt őr van, nincs hajótörött, esetleg a blokk lények nem random, hanem fix unitok, kerülnek olyan artifactok tiltásra, mint a csizma, kesztyű, ez már tényleg túl steril, az én olvasatomban igy már nincs mire fogni, ha kikapok, azon kivül, persze, hogy az ellenfél volt a jobb:)

Az utóbbi Tábor szerintem nagyon jól megoldotta a problémát, ugyanis volt mindenféle map, eredeti ToH, kiherélt BB/OB/Tábori map, 1 hősös orál szexes, durva random - Panic, Balance - s nem utolsó sorban Jebus, ahol simán elveszel a részletekben, de kis szerencsével tolhatod Titi ellen az Armageddont.
Gondolom ebben az évben is lesz, ergo ott kell lenni, s tolni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 24 csüt., 17:21 
Heroes Team

GJodie írta:

erre a 2006os Ceglédi Random Party ad tökéletes ellenpéldát, ahol mindent lehetett, és eélvezetes volt végignézni azt például, ahogy az ellen a mákolt DD-vel körberohangálta a pályát és mindenféle több100 as lvl4-6 lényeket maga mellé sózva 10 utópiából kigyúrva verte el az ellent, vagy hogy 1 Thant-al meg párszáz csontvázzal végigröhögte a 10-15 nem gyenge armageddont 1 csatában, veszteség nélkül... Ott volt mindent szabad, soxor elég durva különbségek jöttek ki...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 24 csüt., 17:40 

Teljes mértékben egyetértek GJodival !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A különböző ..............."ezt nem lehet", meg "ez is tiltott"......hát, akkor most játszunk, vagy nem játszunk. Engem csak az ..............hogy is fogalmazzak, hogy ne bántsak meg senkit...........talán a legjobb ha azt mondom, hogy (kellemetlenül - váratlanul) érintett ez a szituáció az on-line versenyen és nem tudtam azt adni, amit a seregem ténylegesen tudott..........volna.
Véleményem továbbra is az, hogy meg kell...........kellene adni a lehetőséget (mindkét félnek)............felvonultatva a teljes általa elért és legjobbnak ítélt sereget ütköztetve kötöttségek nélkül. Álljunk ki.........ez az én legjobb seregem, ez meg a tiéd. Kezdhetjük. Na akkor, hajrá. Győzzön a jobbik. Én már csak ilyen kis mezei "paraszt gyerek" vagyok, stakkok, meg arktok, meg mit tudom én mik nélkül, szóval nem is nagyon akarok beleszólni a "NAGYOK" dolgába, egyszerűen csak játszani akartam - akarok, az én kis egyszerű módomon................ENNYI !!!
Bár látom, hogy a véleményemet nem sokan osztják, ez nem vette el a kedvem a játéktól..............úgyhogy mindenkit "szeretek" és...........ha lehetőségeim engedik a nyári táborban ott leszek - leszünk ZSOMBOR "MESTER" - ARY - és..........jómagam PIT LORD (ATI)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 24 csüt., 18:08 

Figyu ATI, hidd el, nem véletlenül vannak ezek a szabályok évek óta. Sokan (Nálad és nálam is jóval okosabbak), sok időt és energiát áldoztak arra, hogy a játékélmény és a versenyélmény balance-át úgy-ahogy sikeresen megtalálják. Nem ítélheted el azokat, akik ezt nem csak játéknak, hanem egyben versenynek is tekintik és ha már készül az egyes ellenfelek ellen, gyakorol az adott pályán, majd rááldoz a szabadidejéből 5-6 órát, akkor nem szeretné, hogy az döntsön, hogy az elején ki milyen hőst kap, illetve, hogy bemákolja-e valaki a jó artikat vagy sem.
Ez egy verseny, nem pedig fun-game. Ha pedig verseny, akkor én maximálisan amellett érvelek, hogy a lehető legkisebb szerepet kapjon a luck. Gyorsan teszem hozzá, így is (mindenféle sterilizálással együtt) legalább 30%-ban szerencsefüggő, hogy ki nyeri az adott mapot.
Ami pedig a seregek teljes felvonultatását illeti, valóban nemes és lovagias gondolat. De ha az ellenfelemnek 10-15-el nagyobb minden értéke (utópia, jobb artik, hajótörött, mázli, stb.), akkor én mindent megtennék annak érdekében, hogy egy főcsata előtt rövidre zárjam a dolgot, hiszen ott semmi esélyem sem lenne. Ráadásul a Te esetedben a szemed előtt volt a bilincs, láttad, amikor eltűnt, előre adott volt mindkettőtök számára, Te is felvehetted volna. Azt pedig nem várhatod el valakitől, hogy a jogosan megszerzett előnyt a Te kedvedért ne használja fel...

Ez egy ilyen világ ATI, de fel a fejjel, próbálj meg alkalmazkodni. Hidd el, sokkal több sikert érsz majd el! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 24 csüt., 18:19 

Bocs Ati... én nem azt mondtam, hogy kötelező a végcsata, dehogy!!! Csak a különböző tiltások kapcsán írtam, amit írtam. Az számomra is természetes, hogy ebben a játékban akkor és ott ütöm vagy ütnek :D ahol lehet, és akkor, amikor tudnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 24 csüt., 18:22 

Figyu Bozsó !
Én sikereket nem akarok elérni, csak játszani, azt, hogy a bilincset hol kellett volna látnom, fogalmam sincs, mert még nem játszottam ilyen pályákon...............és on-line versenyen. Semmi gond, játszom tovább.......(ebből persze kiléptem........ezt megírtam Bogpistinek is) gyakorlok - nézegetem, hogy és mint kell, és majd ha úgy ítélem, hogy alkalmasnak tartom magam erre a típusú megmérettetésre..................jelentkezem.
Addig is ................jó versenyzést kívánok MINDENKINEK !!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 24 csüt., 18:38 

Bozsonak szinte minden egyes szavával egyetértek, talán azzal a mondattal kevésbé, hogy "minél kisebb szerepet kapjon a luck" , de erről megoszlik a mezőny véleménye, ezért is kellenek ebből a szempontból különböző mapok a versenyeken.
Ati itt SENKI sem fogja egy VERSENYEN neked azt megengedni, hogy addig szaladgálj, gyűjtögess amíg TE úgy gondolod, hogy kész vagy a végső harcra(kivételes esetben,ha az ellenfeled látja, hogy semmi esélyed...)
Amiről TE beszélsz az FUN, vagy BARÁTSÁGOS parti keretein belül elfogadható.
Mióta én itt vagyok, nagyon jól tudom, hogy ez az alapelvek közé tartozik, ezen nem lehet változtatni!
Ilyen alapon küldök a másiknak annyi aranyat,hogy mindent ki tudjon venni, vagy megengedem hogy elfoglalja az összes váramat stb...
Óriási a különbség egy VERSENY és egy BARÁTSÁGOS meccs között.
Félre ne értsd, nem támadlak, csak a társaságból MINDENKI ezen a véleményen van, és ez így helyes.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]