Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 13:58 

Vologya írta:
Hivatalosan is bejelentették, hogy a Black Hole nem dolgozik többé a játékon, helyettük a német Limbic Entertainment vette át a dolgokat.

Még szerencse, hogy nem fizettem be ennek a szemét ubisoftnak a kasszájába. :twisted:

Időhiány miatt kidobtak 3 nyersanyagot a játékból...
Semmi nem lett volna ebből a játékból, ha a BlackHole fejlesztői nem dolgoznak a saját kontójukra.

Pedig már azon filóztam, hogy féláron megveszem.
Hát azért se. :evil:

chaoswar írta:
Múltkor a Necro kampányt kezdtem el, ...

Szerintem a necro kampány a legkönnyebb.
Egyetlen csontvázat sem vesztettem hard fokozaton, persze direkt erre játszottam.

Szóval, a dögevőket kell előre küldeni, hagy üssék a többiek. Lehetőleg úgy, hogy, minél messzebb legyenek a hátsó sortól. Így eszükbe se jut átjönni pályán az ellenség egységeinek.
Regeneration varázslat, alap.
Hátul szellemek támasztanak.
Lehetőleg, akkor, ha már többen körbevették a dögevőt, mivel ő az egyetlen célpont. Így sokkal többet támasztanak a szellemek.
Szellemek 2-3 kupacban, hogy mindig annyit támaszthass, amennyire szükség van. 3 kupacnál ugye van 6 támasztásod.

Veszel 3-4 hőst, kisebb hadsereged lesz. (Dögevő, szellem prioritás)

Továbbá, a Reg. varázslat, meg a necromancy spec tulajdonság.

Viszont a necró ellenfelekkel szemben vigyázni kell.

Ahogy halad a játék érdemes bevetni még a Vámpírt és a Leach-et.

A vámpírlord nagyon jó golyófogó.
Ha defenz-t nyomsz nem tudják utána semmivel eltalálni. Se varázslat, se ütés.

Ja és terepen mindig az aranyat választod XP helyett, kivéve spec helyzeteket, ha épp pár XP hiányzik a következő szinthez és megéri sietni a fejlesztéssel. Mondjuk komolyabb csata előtt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 22:01 

Köszi, megpróbálom.
Én majdnem mindig Xp-t választottam arannyal
szemben és nem néztem mennyit fejlődik ettől ténylegesen a hős.
Mindig 1 kupacba raktam az egyes lény fajtákat.
A helyőrségeket gondolom mind érdemes a kampányban elfoglalni, ezek nem adnak a kastélynak nagyobb lényszaporulatot?
Mert itt is hétről hétre több lénye van a hőseinek.

Szerintem a dögevők, mint karakterek már nagyon kellettek a necro-nak, mert ez egy viszonylag gyors egység, szemben a (régi) zombival.

A Limbic Entertaintment veszi át a játék további sorsát, egy neve nincs fejlesztő csapat szerintem, német..nekem még ez idáig egy német játék sem jött be, megnéztem a referenciát a honlapjukon, hát nem ájultam el tőle..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 22:46 

chaoswar írta:
Én majdnem mindig Xp-t választottam arannyal
szemben ...

Az XP azért rossz választás, mert ugyan fejlődik a hős, de nem lesz pénzed kiépíteni a várat és venni 3-4 plusz hőst, hadseregnek. Aztán már hadsereged sem lesz.

Ráadásul a segédhősök kellenek a felderítéshez (nagyon fontos), őrizetlen nyersanyagok begyűjtéséhez és mindent ők szednek fel, ahonnan a főhős eltakarította az őrzőket. A főhős útját úgy kell megtervezni, hogy a lehető legkevesebb felesleges lépést tegye. Ez hatékony felderítés nélkül nem fog menni.
Katonát nem érdemes a segédhősöknél tartani csak ritkán, ha más nem tudja pl megvédeni a várat a közelgő ellenség elől.

Az erődöket nem csak érdemes, de el is kell foglalni. Bányák + katonák.
Továbbá közlekedő pontok, ha van már Town portálod, azaz dimenziókapud.
A bal alsó sarokban a kistérkép sarkában van egy nyíl, ha arra kattintasz és fent a sisakra, akkor meglátod melyik lényből mennyi jön hetente.

A játék további fejlesztése az Black Hole mellőzésével kapcsolatban nem vagyok optimista.
Mindenesetre a fejlesztési problémák ellenére így is nagyon jó játék lett.
Akármelyik fajt próbáltam ki, mindegyikre azt mondtam magamban, hogy hát ez brutál erős.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 15 kedd, 11:45 
Heroes Team

Itt és ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy szívből GRATULÁLJAK a Heroes VI háttérkép készítő verseny helyezettjeinek és valamennyi indulónak! 8)

Kíváló munkák érkeztek, kimondottan nehéz dolga lehetett a zsűrinek! 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 20 vas., 22:13 

A Heroes Community-ről idézek csak, hogy érezzük át mennyire komoly az állítás, amit az UBI kommunikál és a tény közötti, amit a német cég produkál javítás címén:

1.4-es patch:
Idézet:
1) Skills/spells scrollbar bug (which occurs when switching between All skills/Tears/Blood/Balanced in Spell book) ---> NOT FIXED.

2) Archlich Special does not heal target friendly stack if the enemy stack dies (and sometimes even if it does not). --> NF

3) Dual monitor + Alt-Tab bug - mouse goes to 2nd monitor ---> NF.

4) Sometimes (not always) when trying to save a game, the game crashes!! ---> NF
This usually happens when I have some web browser running with a few tabs open. I think it is a conflict with Adobe Flash or other video or ads in the browser. And/or conflict with a chat program (ICQ/AIM/Skype/etc). Or, it might be caused by trying to save too quickly, before the scroll bar has finished updating (loading all save games into the list).

5) Slow exit time - NOT fixed. Takes 20-30+ seconds to exit.
With 1.2 exit time was under 5 seconds.

6) Blazing Glories Special ability loses troops, although in the description of it it says they should return after battle. ---> NF

7) Meditation spell restores much more mana (50%) than it is supposed to. (Description says 15%.) ---> NF

8) Advanced Merchant artifacts change on Save/Load ---> NF

9) Exploit with buying artifacts from Artifact Seller building on adventure map to a remote hero. ---> NF

10) Sometimes can't view enemy hero stats in a battle. ---> NF

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 25 pén., 6:20 
Heroes Team

Fili

Belépett: 2011 Ápr 04

Hozzászólás eküldve: 2012 Máj 21 H, 13:54:02
Hozzászólás tárgya: Heroes VI. segítség

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, megvásároltam már hónapokkal ezelőtt a Heroes VI. játékot, és minden tökéletesen működött, (nagyon tetszik semmi probléma) míg pár napja egy multi játék közben a csevegés panelt annyira a képernyő szélére húztam, hogy eltűnt.
A főmenüben már próbáltam mindent, ha megnyitom a csevegést, baloldalt alul meg is jelenik a csevegés ikon, de a képernyőjét nem találom, és nem látom. Jobboldalt alul lévő négyzet ikon, ami elrejti-megjeleníti a modulokat sem segít, így nem tudok kommunikálni senkivel.
A játékot újratelepítettem, de mivel a profilomat nem akartam törölni, és elveszteni minden pontot, dinasztia fegyvert stb, természetesen nem segített, a modulok beállításait pedig nem tudom visszaállítani alaphelyzetbe, mégha ki-be kapcsolom őket akkor sem.
Ha valaki tudna ezen a problémámon segíteni, hogy ne kelljen a profilomat is törölni nagyon megköszönném!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 25 pén., 22:48 

Véraláfutás írta:
A Heroes Community-ről idézek csak, hogy érezzük át mennyire komoly az állítás, amit az UBI kommunikál és a tény közötti, amit a német cég produkál javítás címén:

1.4-es patch:
Idézet:
1) Skills/spells scrollbar bug (which occurs when switching between All skills/Tears/Blood/Balanced in Spell book) ---> NOT FIXED.

2) Archlich Special does not heal target friendly stack if the enemy stack dies (and sometimes even if it does not). --> NF

3) Dual monitor + Alt-Tab bug - mouse goes to 2nd monitor ---> NF.

4) Sometimes (not always) when trying to save a game, the game crashes!! ---> NF
This usually happens when I have some web browser running with a few tabs open. I think it is a conflict with Adobe Flash or other video or ads in the browser. And/or conflict with a chat program (ICQ/AIM/Skype/etc). Or, it might be caused by trying to save too quickly, before the scroll bar has finished updating (loading all save games into the list).

5) Slow exit time - NOT fixed. Takes 20-30+ seconds to exit.
With 1.2 exit time was under 5 seconds.

6) Blazing Glories Special ability loses troops, although in the description of it it says they should return after battle. ---> NF

7) Meditation spell restores much more mana (50%) than it is supposed to. (Description says 15%.) ---> NF

8) Advanced Merchant artifacts change on Save/Load ---> NF

9) Exploit with buying artifacts from Artifact Seller building on adventure map to a remote hero. ---> NF

10) Sometimes can't view enemy hero stats in a battle. ---> NF

Hja, ez nem az összes fagyi, a nekrót kb. 50 fagyival tudtam végigjátszani, de lehet hogy több volt. Az exit time (1.4-es patch-el kb 3 perc, de minima 2.5 Minden jogtiszta, a gép meg egy igen combos jószág, 4 magos Phenom X4 955 BE, minőségi RAM, uptodate driverek)
Szerintem jó idegzet kell hozzá, mert ha kivág, kb. 2-3 perc amíg teljesen vissza lehet lépni.
Ami a bugoknál zavaróbb, hogy egyes kampányokban (pl. a Naga) van ahol már 1 milka arnyon ülök, de pörgetni kell a köröket, hogy az utoldsó csatához legyen elég legénység. Azért az nagyon gagyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 26 szomb., 15:15 

Sziasztok!

kb reggel óta nemtok a conflux-hoz kapcsolódni. Ez általános probléma, vagy csak nálam jelentkezik?

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 26 szomb., 15:48 

mihalyt.toth25 írta:
Sziasztok!

kb reggel óta nemtok a conflux-hoz kapcsolódni. Ez általános probléma, vagy csak nálam jelentkezik?

Üdv.

Sziasztok!

Nálam is ugyanez a probléma. Lehet, hogy valamilyen frissítésen dolgoznak?

Üdv: Orin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 26 szomb., 15:51 

Köszi hogy írtál :) már eléggé megijedtem :) ma nagy partit terveztünk... nem akartam lemaradni.

hajjaj - remélem gyorsan helyre hozzák

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 27 vas., 21:07 

Szombat délutánig nem volt Conflux, ma meg a H6 nem indul el, kidob hibával. Máshol ennyi buggal vagy bétának hívják a progit, vagy nem kérnek érte pénzt.
Most újrahúzom, bár nem biztos, hogy nálam a hiba, mert a "Játék" gomb megnyomása után száll el. Pont ilyet még nem csinált :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 29 kedd, 9:29 

akizuki írta:
Szombat délutánig nem volt Conflux, ma meg a H6 nem indul el, kidob hibával. Máshol ennyi buggal vagy bétának hívják a progit, vagy nem kérnek érte pénzt.
Most újrahúzom, bár nem biztos, hogy nálam a hiba, mert a "Játék" gomb megnyomása után száll el. Pont ilyet még nem csinált :((

Van egy spurom, hogy a "javítás" szétbarmolt más kódrészt és most a szopóálarcban nézik a német fiúk, hogy mit műveltek (lásd a belassúlt töltési időt, a patchben ígért de nem teljesített bugfixek, stb.) Ez eléggé vérző disznó mutatvány amit a UBI produkál.
Ha belegondolok, hogy a BH-nál az 1.2 után elkészült az 1.3 (bugok zöme fixálva) és azt már nem vette át a UBI , IDIÓTÁK...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 4:32 

sziasztok nemrég megvettem a heroes 6-ot, a laptopomnak simán vinnie kéne de valamiért mégse akarja az igazságot, na mondom kidobtam 1 kis pénzt de az eggyik forumon valami olyat olvastam hogy a heros 6 nem megy laptopokon de vannak trükkök amikkel el lehet inditani és lehet vele játszani, aki tud erröl valamit az irhatna nekem, de addig is tolom az 5-öt:))
de azért jó lenne ha tudnám használni ha már megvettem, jah és tudom hogy korai de lehet e már tudni vagy tervben van e a kiegészitöje?:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 8:55 

Mivel az előző 3 résznek ( III, IV, V ) két darab hivatalos kiegészítője van, ezért szerintem megint várható két darab. Szép hagyomány, csúnya dolog volna kihagyni...

Arról hogy milyen kiegészítők jönnek még nem lehet tudni, vagyis én biztos nem tudok semmit. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 10:35 

Valekpeti írta:
sziasztok nemrég megvettem a heroes 6-ot, a laptopomnak simán vinnie kéne de valamiért mégse akarja az igazságot, na mondom kidobtam 1 kis pénzt de az eggyik forumon valami olyat olvastam hogy a heros 6 nem megy laptopokon de vannak trükkök amikkel el lehet inditani és lehet vele játszani, aki tud erröl valamit az irhatna nekem, de addig is tolom az 5-öt:))
de azért jó lenne ha tudnám használni ha már megvettem, jah és tudom hogy korai de lehet e már tudni vagy tervben van e a kiegészitöje?:))

Nekem megvan a Heroes VI Collectors E. és megy a laptopomon, bár azt nem mondanám hogy tökéletesen, de azok a hibák az asztali gépemnél is megvannak. Max grafikai beállításokkal 25 fps-el is elmegy általában. Szóval nem tudom pontosan nálad mi lehet a hiba, de szerintem nem a laptop.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 31 csüt., 16:09 

én is laptoppal játszom és itt vannak hibák, mint CD nélkül nem viszi a játékot. De CD-vel renden van a dolog

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 01 pén., 12:32 

sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy hogy pár hónapja megvettem a heroes 6 játékot, és eddig ment is tökéletesen. Viszont ma sem a játék sem az Ubisoft hivatalos oldala nem akar beengedni, helytelen felhasználónév vagy jelszó üzenettel kidob. tudna vki segíteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 01 pén., 12:35 

Nekem ugyanez a problémám van, csak a Duel of Champions nem enged be...
Valószínű valami megint nem "múkodik" :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 01 pén., 13:26 

Nem megy az Uplay szerver.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jún. 01 pén., 14:02 

DoC-ra sikerült belépni, gondolom akkor a H6 is menni fog most már :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]