ssth írta:
Adler írta:
Jó game volt, de biztos nem igy kell megoldani ezt a pályát:)
Dehogynem így kell! A hajótöröttekre kell építeni, aztán a többi már adja magát

Te meg se szólalj

Hát igen, feltűnt 2. hét végén az a ~ 16-os defense...
Infernot dobott a sorsolás, Xyron volt a kezdőhős és mivel láttam Galthrant, mondom nincs az a sereg, ami harcban lenyomja a csontihadat (jött Alkin, de hát mit kezdjek vele), így a varázslatokban bíztam. Nekem a vízről nem jött ily' becses darab, viszont a witch hut logisticot dobott, a tomb meg kesztyűt

2. hét végén már olyan 13-as spell power körül jártam. Ajánlott levegőt, vízet, levegőt, tűzet, majd bejött a föld mágia (mellé még tactics, artillery, luck, sorcery). Amikor egyelőre csak a villám volt a legkeményebb varázslatom és megkaptam a levegő gömböt is, kicsit morci lettem, hogy kétszer is elutasítottam a levegő mágiát.
3. hét végén benéztem az utopiába (kettes volt) - ami előtt 3x6 vörös és 6 fekete sárkány volt, úgyhogy az impekből máris pattinthattam a démonokat, aminek egy része meg az utopiában veszett el, mivel nemigazán volt csapásmérő egység

9-10-es attackkal az 5 Archdevil belevert az arany sárkányba vagy 350-et...megépítettem a mage guild level 4-et a fővárban, bár nem értem miért nem a Tower sec várban kezdtem el, de ez a projekt elég sürgős lett, mivel fire shield és town portal volt a "jutalmam"... [a topiából szent szandál és sárkányfogas korona] Libraryval nyersanyag ügyileg elég nagy kihívás volt felhúzni még egy level 4-et. Sikerült és totál megérte: town portal, inferno (amit a hősöm alapból kapott, bruhhhaha

) slayer...még ha a főváramban lett volna 2 tűzvarázslat, de itt...ehh. Persze expert scholarja volt ennek a nyomorult Xyronnak, de sehol egy Deemer vagy Solmyr (2 Tower sec vár, nyeh)
2. héten amúgy volt egy izgi csatám, 3 devillel meg mittudomén 7 gnollal vagy ilyesmivel nekimentem few devilnek. 1 arch és 2x1 sima volt, morálozott az arch és 83 hp-ja maradt a devilemnek, ami elképesztő harmatosat sebzett. 30 manám volt, egy infernot el tudtam sütni, amúgy még slow és haste volt. Végül a ballista volt a megmentő, ráröppentek és nem szenvedtem veszteséget.
A +4 all pajzzsal szemeztem, de a random monster pack arany sárkány volt és a főcsatára lett 8-as a defense-em, úgyhogy

se offense, se armorer, így hagytam ott nyugodni. Amúgy még olyan építő artifactok hevertek a területemen, mint kristály köpeny, gem és sulfur gyűrű.
Adler már átjött középen, amikor építettem mage guild level 5-öt: víz elementál, magic mirror...
Xyron 16 8 29 17 értékekkel és 150 manával ment a főcsatára, Galthran kb. 10 21 7 6 105 mana. 690 csonti lett összesen, egész elégedett voltam az 1300 körüli villámommal. Az első kör elég rendhagyó lett, a power lichek megbújtak a sarokban, bevédték őket a zombik, szellemek. Aztán amikor a csontik defendeltek (

) én is azt tettem az egységeimmel. Adler nem is varázsolt az első körben, engem meg hidegzuhanyként ért a villám elleni nyakék. [Itt tulajdonképpen fel is adhattam volna.] Kör végén kapott a csonti egy 552-es magic arrowt - a ballista levett belőle 10-et, júúúúj - meg egy suhintást a sátántól. Kör elején újabb varázsnyíl - a csontik száma már 500 alatt! - majd visszamentem megütni a szellemsárkányt. Jött a mass haste, újabb szeg a koporsómba. Pár körrel később azért tényleg élesedett a csata, mert a holt seregen egy mass slow figyelt, a ballistám romjai körül volt a sárkány, lovas, vámpír, csonti, akik kaptak egy 350-es infernot és a közelben senki

archdevil, efreet a csatatér túloldalán. De aztán jöttek az ocsmány animate dead-ek és mákszemnyi esélyemnek is lőttek.
Az mondjuk röhej, hogy két level 5-ös és öt level 4-es varázslatból semmi értelmes nem jött, a kilenc level 2-esből meg egy ice bolt sem.