Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 22:05 
Heroes Team

Csizu, félreérted... Nem az a bajom, hogy közbe jön valakinek valami, hanem az, hogy nem szól, hogy bocs ez van...

Még tegnap írtam Süninek privát üzenetet, amit mostanáig nem olvasott el...
pedig ma is itt lettem volna, ha tudunk egyeztetni.

Sebaj, majd Pityu jövőhét végén kijelöli a véghatáridőt, és mivel én nem leszek a jövő hétvégén net közelben, automatikusan vesztek...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 05 szomb., 23:24 

Nimbus írta:
Sebaj, majd Pityu jövőhét végén kijelöli a véghatáridőt, és mivel én nem leszek a jövő hétvégén net közelben, automatikusan vesztek...

Nem jövő hét végén van a véghatáridő. A forduló vége május 20-a

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 0:04 

Titi (Fortress, Alkin vs Teki (Dungeon, Tazar) 3-0 Erők csatája 3

A pálya nagyon nagy, hatalmasak a távolságok, és sok mindent lehet csinálni rajta egy bizonyos ideig :) Az elején lassan haladtam log nélkül, meg az ellenfelek se voltak épp a legjobbak. (grand elf, royal griff, magi, arch magi) Szerencsére a helyzetem a második hétre rendeződött és egy emberrel felfedeztem, hogy kanna a középső relic. Siettem középre, a gép ezt érzékelte és a 10ik szinten megkaptam a log-ot :) és felvettem a saját relicemet, ami szerencsémre +4 all volt. Utána a a doboz, könyvtár, kanna volt a sorrend. Tekinek egy közepes utópiája volt, ami nem Tazar eszét növelte így nem tudta leverázsolni a csak lvl1es spellekkel rendelkező Alkint. A főcsatában a magasabb értékeim és a lvl6-7 lényekből lévő többletem döntött.
Köszönöm a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 0:25 

Húha. Itt valami nagy turpisság van. Ezen a mapon nincsen kanna... Nem töltöttétek le a frissítést és a régi mapon játszottatok...
Ezúton kérnék mindenkit, hogy töltse le a javított mapokat és azon játsszon!!!

Még gondolkozom rajta, hogy elfogadjam-e ezt az eredményt. Két ilyen tapasztalt játékostól nem vártam ekkora bakit. Ide is ki voltak linkelve a javított mapok, meg a letöltéseknél is a javított térképek vannak kint (most ellenőriztem le)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 0:58 

Teki volt a host, nála lehetett benn a régi map. Nekem a javított van benne a maps könyvtárban. De mivel középen volt a kanna, így mindketten megszerezhettük, nem volt belőle senkinek sem nagy előnye szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 2:07 

04.23 Ami nekem van meg. Nem gondoltam hogy azóta változik. A lényegen nem változtat, csak a saját relicem lett volna jobb, bár számomra az kb. elérhetetlen volt.

Gondoltam hogy várválasztásnál már azokat a mappokat látjuk amin játszani fogunk, nem pedig leadjuk a várakat és utána még javítasz rajta...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 11:20 

Ha tudom hogy ennyi jelentkező lesz hamarabb idenézek a fórumba :shock:
Így lemaradtam :(
Ha esetleg valaki kiesik szívesen beállok a helyére ha ez lehetséges!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 11:59 

Túl nagy változtatás nem volt, csak annyi, hogy fix lett a relic, valamint a középső relic is fix, de nehezebb elérni. A luck faktor lett kicsit csökkentve. A várválasztást ez nem befolyásolja, a Bozso által említett hibák lettek ezen kívül még orvosolva a többi térképen is.
De ha nektek jó nekem is jó :) A többieket viszont kérném, hogy töltsék le a javított verziót és azon játszanak!
Gratula Titinek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 12:30 

Dave írta:
Ha tudom hogy ennyi jelentkező lesz hamarabb idenézek a fórumba :shock:
Így lemaradtam :(
Ha esetleg valaki kiesik szívesen beállok a helyére ha ez lehetséges!

A harmadik csoportban van még egy hely, ha szépen megkéred Pistát sztem randomol neked egy várválasztást hogy beférj : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 13:31 

Nekem tökéletes a random vár is csak játszhassak :)
Tábor óta nem h3aztam :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 15:22 

Hol voltál eddig?? Direkt küldtem neked privát üzenetet is, hogy lesz ez a verseny. Valamelyik nap kitöröltem, mert meg se volt nyitva... A harmadik csoport nem a te csoportod. Ott kezdő játékosok vannak, akik csak most ismerkednek az online világgal.

Csak abban az esetben veszlek fel a 3. csoportba, ha a csoport tagjai beleegyeznek! De neked kell őket megkérni, ha akarsz jönni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 16:05 

Kicsit rendhagyóan, de megvolt az első csatánk Ary-val

T-Rex (Tower, Astral) vs Ary (Inferno, Rashka) 3-0 Neverwinter

Érdekes volt a pálya, mivel sok volt rajta a fekete sárkány, amik nagy számban fordultak elő. A vár választás, tökéletesnek bizonyult a havas terület miatt, de a játék elején a homok és a mocsár megnehezítette a haladást. Mert lassan haladtam a varázslómmal. Hála a sok spellpower/knowledge cuccnak és a rengeteg school of magic/star axis-nak gyorsan össze lehetett szedni egy rakat spellpower-t, mellé gyűlt a sok mana. Mielőtt bementem volna középre, előbb belementem egy csapat behemótba, csak azért, hogy meglegyen az "igazság kardja", megérte, de2 hetet kellett otthon maradnom, hogy a seregem helyreálljon. Aztán már nem volt probléma a haladással. Viszonylag kevés katonával rohangásztam a pályán, ahol tudtam még tápoltam magam. A végén egy vár csata mellett döntöttünk, ahol repültek az erősebbnél erősebb mágiák, ahol mindkettőnknél voltak komoly ember veszteségek.

Szép, izgalmas csatánk volt.
Köszönöm a játékot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 16:59 

bogpista írta:
Csak abban az esetben veszlek fel a 3. csoportba, ha a csoport tagjai beleegyeznek! De neked kell őket megkérni, ha akarsz jönni!

Én áldásomat adom rá... ha már játszani szeretne :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 17:34 

Szabad a pálya felőlem is, mondjuk eléggé fel lesz így borulva az egyensúly. Egyrészt a tudáskülönbség miatt is, másrészt mivel nyilván mindenki a sajátmaga által két leghasználhatatlanabbnak tartott várát hagyta ki, így aki az üres helyre lép annak minden ellenfelével szemben lesz valamiféle kezdeti előnye. Mondjuk nyilván nem ez miatt jóval esélyesebb Dave mindenkinél, de ez még rá is erősít. De egyetértek, ne vegyük el senkitől a lehetőséget :P
Ja és az ellenfelek akkor választhatnak a megmaradt két váruk közül, vagy nekik is random?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 17:57 

embertervez írta:
Ja és az ellenfelek akkor választhatnak a megmaradt két váruk közül, vagy nekik is random?

Volt aki küldött várválasztást erre az eshetőségre is számolva, de aki nem az választhat a kettő közül. Dave természetesen random várválasztáson esik át ha a tövbbi csoporttag is beleegyezik az indulásába.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 18:03 

Akinek van kedve a masodik csoporbol jatszani, az irjon! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 18:07 

Legalább, az egyik pályát nem kell egyedül lejátszanom :D
Jöjjön csak :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 18:22 
Heroes Team

Újabb nap telt el úgy, hogy Süni jelentkezett volna. Ezzel csak az a baj, hogy még csak tervezni sem tudom, hogy mikor és hogy játszhatnánk le a meccset. :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 18:25 

Nimbus írta:
Újabb nap telt el úgy, hogy Süni jelentkezett volna. Ezzel csak az a baj, hogy még csak tervezni sem tudom, hogy mikor és hogy játszhatnánk le a meccset. :?

Május 20-ára tervezzél, akkor nem lehet baj :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 19:23 

Ssth(Necro) vs Dreegar(Rampart)
Clavius Mephala

Tűrhetően indult a parti, 4. napra megvolt a 2. vár, az aranybánya meg a hajóraszállás, valamint ekkor bonyolítottam életem legjobb csatáját, ahol 2 power, 20 mana, 19 csonti és 4 wight elvert 16 orcot meg 3 orc cheftain-t(2 wight élte túl). Ők őrizték a kristálybányát, innentől relatív simán meglett a sárkány, meg leküldtem két csicskát a sivatagba is felfedezni. A főhős a második hét elején kiszedett minden skillnövelőt a terepemről meg a sivatag szélét is besöpörte, közben sikerült halászni egy csizmát a vízről ami sokat dobott az amúgy segglassú maflán. Úgy terveztem hogy 1.3.1en beverem az angyalok mögül a +4all-t, de Th hőse vészesen megközelítette a középső térkaput, ráadásul csak ghostok voltak nála, így elkaptam a droidnál lévő fősereget. Sajna Gunnarnak volt tacticja, így simán futott, majd másnap Clavius is surrenderelt, mint utóbb kiderült, ez a laza 25k meg se látszott Th pénztárcáján, viszont legalább én szedtem ki 132őn a pandorát meg a library-t, a lóvét meg a légiós fejébe és kesztyűbe fektettem. Ezután hazamentem utópiázni ami természetesen az ég világon semmit nem adott, míg a várban townportal counterstrike mosolygott rám, ezért hajóval megpróbáltam hátbatámadni Th-t, aki közben középről megszerezte a +5all-t is (recanterem volt és jó kardom és pajzsom, ez utóbbi Thtól, így nem motivált annyira a 60 greendragon). sajna mint kiderült neki is volt townportalja, így simán hazaért, viszont fogalmam sincs miért nem állt be a fővárába, így én megtettem helyette. Innentől maradhattam volna benne és várhattam volna éveket hogy erősebb legyek, miközben ő a sivatagban rakhatott volna össze többezer csontit, de inkább megegyeztünk hogyha fűre áll, kijövök. Így is lett:

Kép
Igen, az ott 38 power, amivel 250es deathriple-t sütögetett, ami ledarálta a seregem 90%át. Néhány kép a csata sötétebb pillanataiból:
Kép
Kép

Végül kb 15 magic arrow meg icebolt elégnek bizonyult és elfogytak a csontok. GG, nagyon szórakoztató meccs volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]