Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 42  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Games
HozzászólásElküldve: 2012 márc. 28 szer., 12:37 

Heroes on kívül az RPG-ket részesítem előnyben

Gothic
Two Worlds
Witcher
Dragon Age
Risen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 márc. 28 szer., 17:03 

http://worldoftanks.eu/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 04 szer., 19:35 

Elnézést az alábbi önreklámért, de hátha valakit érdekel a jelenlévő tisztelt nagyérdeműből:

Blood Bowl (Vérfoci) szabálykönyv, eredeti szabályok átdolgozása, bővítése, kiegészítése, összelapátolása, stb:
https://docs.google.com/open?id=0B0AbI6 ... dnBRSW5qdw

Warhammer 40.000 wargame szabálykönyv (igaz, egy régebbi verzió, mint a jelenleg aktuális, de legalább ez magyarul):
https://docs.google.com/open?id=0B0AbI6 ... WlFITGdjdw

Warhammer 40.000 Space Marine seregkönyv, codex (eredetiből fordítva, kiegészítve, bővítve, torzítva... ez is egy régebbi verzió):
https://docs.google.com/open?id=0B0AbI6 ... dlczVUx1QQ

Warhammer 40.000 Space Orc (Űrork) seregkönyv, codex (lásd mint fenn):
https://docs.google.com/open?id=0B0AbI6 ... ZTBNY2xQdw

Magic the Gathering kártyajáték szabálykönyve, ami sokkal bővebb, mint a hivatalos alap, vagy bővített, de persze meg sem közelíti a versenyeken használt több száz oldalas komplett szabálykönyvet (ez is magyarul):
https://docs.google.com/open?id=0B0AbI6 ... bnozLTNiUQ

:tömjénlóbál: :elnézéstkér: :integet:
:roll: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 04 szer., 23:10 

Van amelyiket nem tudom megnyitni. :(
Pl: az űrorkosat

Kérdés hozzá:
Ezek a könyvek a "gépes" játékhoz jók vagy a"tábláshoz"?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 05 csüt., 8:10 

Én ellenőriztem mindet, már a Google megjeleníti a pdf-et nálam. Esetleg, ha nem a legfrissebb adobe readered van, tedd fel azt.

A Blood Bowl társasjáték, általad festett figurákkal játszható.
Így néz ki az alapdoboz:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1140161

A Warhammer 40k figurákkal játszható harci játék (wargame), aminek a lényege az, hogy a teáltalad összerakott, kifestett figurákkal elég nagy szabadságfokkal összeraksz egy sereget, és az általatok generált pályán (ti rakjátok fel a tereptárgyakat, ami lehet egy nagy rakás könyv is pl.) a szabályok alapján lefolytattok egy kisebb, vagy nagyobb háborút.
Egyik alapdoboza:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1570027

A Magic gyűjtögetős kártyajáték.
Hivatalos honlap:
http://www.wizards.com/Magic/Summoner/

Wazze, és még pénzt sem kapok a reklámért... :cry: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 05 csüt., 11:47 

Legfrissebb van mindenből a gépen (adobe reader, avast, Java...), a suli miatt kell állandóan készenlétben lennem a frissítések terén :wink:
Mostmár megnyitja :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 05 csüt., 13:55 

Valaki ismeri az Edain modot (Rise of the wichking )???

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 15 vas., 20:24 

Sziasztok! Magyarjaink másik játéka, az Armies of Exigo felkeltette érdeklődésemet.
De sehol se találtam meg melyik fajhoz milyen egységek tartoznak pontosan. Szóval:
- az embereken kívül van e más lény a Birodalomban? Ha igen akkor mik azok?
- a bestiákban van e olyan lény a boszorkányon kívül, ami nem tartozik a sztendert orkbarát egységek közé? (troll-ogre-goblin hármas például)
- és a harmadik frakcióban, milyen lényeket fedezhetek fel?

Nálam a frakciók és választékaik sokat nyomnak a lapban, tudom hülye dolog, de én szeretem ha színes egy játék. :D
Szóval, valaki tudna adni pár dolgot?
Ui: aki a Starcraft és Warcraft hasonlóságok miatt akar lebeszélni a játékról:ne tegye. Az a két játék etalon az RTS műfajban, majdnem mindegyik hasonlít rájuk, legalábbis az RTS fantasyk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 16 hétf., 15:54 

-Birodalom: Emberek,Elfek,Gnómok és még a törpök tartoznak ide.
Embereket gondolom ismered :) Elfeknek vannak íjászai,nimfái,valkűrjei főnixei.Nimfa varázsolni képes pl.állatok idézése,köd.Főnix csak égi egységeget képes megtámadni, míg valkűr földi és repülőket is (sas hátán elf)Gnómok léghajókat tudsz gyártani a műhelyeikbe amelyekkel csapatokat szállíthatsz ezen felül van gyilogkoptere és és egy jakra erősített katapultja.
Törpök egyetlen egy egysége van az pedig a bányász ami képes a föld alá járatokat építeni taktika okokból jó ;)

-Bestiák. leszögezném hogy alapegység nem ork hanem valami más nem derül ki hogy mi de utálják az orkokat.Troll ogre és goblin pároson kívül a lényei:bufflonok bölény szerű teremtmények,gyík emberek melyek között van sámán és raptor lovas,mantikor mely egy hatalmas repülő bestia,wywern gyík sárkány mely földi egységek ellen hatásos.Bosszorkányok segítségével képes vagy Démonokat idézni ;)

-Bukottak.Építőik és varázslóik egy másik dimenzióból származó gonosz faj.Alapegységei a rovarok:sáska félék mely rajban erősek képesek a repülésre is,köpködők távolsági harcosok,repülő darazsak melyek ismételten rajban veszélyesek, és végül kullancs mely kémkedésre jó.
Sötét elfek: patkány lovasok melyek képesek a fagyasztásra,matrialka mely egy varázslónő aki csontvázakat képes létre hozni elég hasznos :) és égül egy mutáns elf aki az épületek rombolásába jeleskedik (sötét elfeknek van egy kis jég beütése és baromi rondák)
Dimenzió lényei:Elit szörnyek vannak itt.Beholder ami legerősebb egysége :D és két szárnyas jószág az egyik egy gömb fejű valami ami csapatszállító és egy égi harcos mely egy rákhoz hasonlít véleményem szerint.

Ezen kívül megtalálhatóak a játékba egyéb lények amelyeket nem tudunk irányítani:pókok,lidércék,óriás patkányok,rémfarkasok,orkok,

U.i. Rovarok neveit én találtam és remélem segítettem :)

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 16 hétf., 20:01 

Nagyon is sokat, köszönöm szépen. :) Tehát akkor bestia nem egyenlő ork. Jó tudni :twisted:
Főnix, valkűr, akkor még az emberi birodalom is színesebb, mint általában szokott.
Számomra ez igen meggyőző, azt hiszem beszerzem a játékot elégé színesnek tűnik mind három csapat élvezhető kis játék lehet. Rákeresek CD galaxisnál, hátha még árulják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 16 hétf., 22:56 

Nem rég elkezdtem vele újra játszani, nagyon nehéz :D

Skirmishben nyomtam egy 12-es mentet. 5 perc alatt két Easy Ai hullott el, utána jött egy nagy rakás pókszerű lény ellenem.
15 kardos, 10 elf és 4 pap, 2 mágus megtudta fogni az első hullámot, a másodikat már nem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 17 kedd, 13:59 

Küldetés sorozata már közepesen vért izzadó, Hardon pedig ajánlatos a nyugtató :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 24 kedd, 21:13 

Sajnos még nem sikerült megszerezni, de szerencsére egy másik klasszikust igen.
A Wizardry 8-at, zseniális játék, műfajának nem csupán utolsó, hanem egyben legjobb képviselője. Persze vannak hibái (és nem értem, hogyha az elfeknek, gnómoknak volt hely, miért nincs valami "primitívebb" is a klasszikus fajok közül, de így is nagyon színes és minőségi a választék) de nagyon meghatározó játék.
Bár elkezdődne egy új harmadik sztori ebben a világban és jönne a Wizardry 9, néhány új kaszttal és fajjal, a megszokott hangulattal, ahol ugyanúgy be lehetne tölteni az old school csapatodat...

Összességében nagyon jó játék, ajánlom mindenkinek. Jelenleg egy szamuráj, egy lord, egy bárd, egy püspök, egy varázsló, egy íjász és egy később csatlakozott valkűr teszi ki a csapatomat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 25 szer., 11:51 

Hehhe! Wiz8 a király! :) Alapgamma.

Az ideális parti szerintem: 2 gyík fighter + 1 faerie ninja + 1 törpe pap + 2 faeri mage (vagy wizard, vagy mi). Harcosoknak kardot a kezébe, üssenek azzal, abból vannak a legjobb fegyók (pl. fénykard :) ). Faerie ninja a Don Caloni-tól elszedhető übertápos paralizálós staff miatt kell. Két varázsló meg nagyon durva. Én ehhez a brancshoz még felvettem a kis valkűr csajt (hátvédnek és plusz gyógyítónak), akit meg lehet menteni a városban. Ügyelni kell a csapat elosztására, varázslókat középre, ninját előre, a rövid botjával.

Van egy nem hivatalos kiegészítő is, ami a hard fokozatnál is hardosabbá teszi a játékot. Neve fogalmam sincs mi, de utána tudok nézni otthon. Na az az igazi! Kb. egy teljes napomba telt, míg a kezdő kolostorból ki tudtam jönni. Csomó új, tápos fegyót berak (kétkezes, messzi elérő kardok, amikkel a gyíkok már az oldalsó pozíciókból is tudnak csapkodni előre). Cool.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 25 szer., 12:50 

De egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi jó kasztot kitudtak találni. Na jó én mondjuk az alkimistának nem láttam értelmét őszintén szólva, mert minden második felvehető tárgy pia volt tulajdonképen. De a többi kaszt elég élvezhető lett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 26 csüt., 11:45 

Nagyon jó játék, mintha a Might and Magic 6 és az Eye of the beholder sorozat keveréke lenne :D

Most kezdtem a játékot és már tépem a hajam a repülő koponyák miatt. :?
Rám dobtak egy félelem varázst, mely 4 emberemet a 6-ból megfélemlített, utána kaptam a berserk-et és a saját embereim egymást csapták.
Még jó, hogy a mágus észnél volt és a berserkeres embereim a legnagyobb hp-val rendelkező karakteremet ütötték.

Ez mellett megtámadtam azt a patkány Higardot. Kapásból megidézett 3 fa szellemet és az egyik lazán kivégzett :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 26 csüt., 15:57 

Jaja. És a fejlődési rendszerét, a mágiarendszerét is tanítani lehetne szvsz.

Milyen brutál már, amikor egy kimaxolt nuclear blast visszacsap a parti arczatába... :)

Ui. Mert annyira rendi vagyok, meg is osztom veletek.

Wizardry 8 Deathstalker mod

Ezt mindenképp javaslom, ha már úgy érzed, nem kihívás számodra az alap Wiz 8. Nagyon sokat dob a játékon!

Jah, és az alap gamma patch-e, ami nélkül meglehetősen játszhatatlan, mert lefagy az asztális síkon:

Wizardy 8 patch

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 26 csüt., 19:14 

Hát nem tudom, ha már ez a csapat szerepjáték akkor már Kotor és Mass Effect :) De lehet hogy kipróbálom ezt is kezd megtetszeni .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 26 csüt., 23:19 

Köszi!
Szerintem, ez lesz egy darabig a porondon.
Persze, a heroes részek mellett :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 ápr. 29 vas., 9:47 

Ó én elég béna vagyok egyelőre, úgyhogy én örülök, ha az eredetit túlélem :lol: Viszont későbbiekben ez a mod nagyon jól jöhet, úgyhogy virtuális ölelés :D
Azon gondolkodtam, hogy nagyon-nagyon régen láttam van a GameOne csatornán, vagy pedig olvastam egy PcGuruban egy olyan hasonló szerepjátékról, ahol voltak valami elefánt emberek. Az melyik lehet vajon?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 42  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]