Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 19 hétf., 22:35 
Heroes Team

Én már megkaptam és még páran a Teamből, persze nekünk volt némi hátszelünk. Reméljük mielőbb pótolják majd mindenki más felé is. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: komoly kérdés
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 26 hétf., 19:28 

Egy kérdésem lenne. A húgomnak vettem ezt a játékot, csak az én gépemre sikerült felrakni, feltelepedett, be akarnék jelentkezni az indítóba, és azt írja ki:"Ez a Ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Próbáld újra később!" Ha ezt meg lehet oldani, valaki el tudná mondani, hogyan kell?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: komoly kérdés
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 26 hétf., 21:17 

koltai91 írta:
Egy kérdésem lenne. A húgomnak vettem ezt a játékot, csak az én gépemre sikerült felrakni, feltelepedett, be akarnék jelentkezni az indítóba, és azt írja ki:"Ez a Ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Próbáld újra később!" Ha ezt meg lehet oldani, valaki el tudná mondani, hogyan kell?

ez most általános probléma, valamiért nem lehet csatlkozni a Confluxhoz, offline tudsz csak játszani, de akkor a dinasztiás cuccok, szinkronizált mentés nem elérhetőek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 28 szer., 13:44 
Heroes Team

Nekem ma gond nélkül csatlakozott a confluxhoz. Igaz előtte lejött még valami frissítés a launcherhez, de utána semmi gond nem volt már.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 28 szer., 19:02 

Most végeztem a kampánnyal. Összességében az a véleményem, hogy a játéknak ez a része nagyon jól össze van rakva. Élvezetes, változatos, hangulatos. Ami a frakciókat illeti: az 5-ből 3 nyerte el a tetszésemet. Kifejezetten jónak tartom a Havent, a Necropolist és a Strongholdot. A másik kettőt valahogy nem tudtam megszokni/megszeretni. Az Infernohoz fűződő utálatom ősrégi, a Sanctuary pedig minden újdonsága ellenére is számomra kiábrándító, esetenként nevetséges. Ugráló "békák" és masírozó "cápák", aham... Több fantáziát vártam ennél jóval, főleg, hogy a snow maident meg a spring spiritet sikerült tök hasonló kinézetűre faragni. A csatatérképen elég könnyen összekeverhetőek, persze lehet, hogy csak nekem. Ami az egyes lényeket illeti: A Havenből a leghasználhatóbbak nekem a marksman és a sister voltak. Előbbi brutális. Ügyesen kell mozogni a térképen, hogy a saját egységeket ne lőjje halomra:-D Halálos az ellenségre nézve, az tény. Infernoból remek a succubus és a hellhound, ez utóbbihoz szinte kötelező a reinforcement képesség, azzal viszont nagyon jól érvényesül az ütközetben. A Necropolis szinte elpusztíthatatlan, nagyon könnyű megőrizni a hadsereg max. létszámát. Nagyon jó a ghoul, a vampire sajnos lassú, a lamassu meg csak jól néz ki, de gyengének tűnik. A Sanctuaryból a Kenshit jobbnak hittem, mint amilyen, a kappa viszont röhejes kinézete ellenére is komoly sebzésekre képes ugra-bugrálásával. A Stronghold-egységek kőkemények, talán az orkokkal élveztem a legjobban a játékot. Kiköveteli a might hőst, egyetlen gondja a manahiány lehet maximum. A fury, a kentaur, a jaguar warrior kegyetlen:-D. Talán a maulert használtam ki legkevésbé. Volt, hogy le sem raktam őket a csatatérképre. Összességében amúgy a might oldalt erősebbnek érzem a magicnél, a mágiarendszer erős upgradelést igényelne. Továbbra is butaságnak tartom az "egy várban megveszem az összes többi vár egységeit is" elvet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 01 vas., 18:40 

Meglehetősen frusztráló számomra, hogy az embernek mikor van egy kis szabadideje és játszani szeretne, vagy azért nem tud, mert az ubisoft szolgáltatás "átmenetileg" - elég gyakran - nem üzemel, így a saját vásárolt játékom felhasználónevén be se tudok lépni; vagy ha belépek, akkor meg nincs u-play és cseszik a confluxra csatlakozni, hogy még véletlen se tudjam elérni a mentett dolgaimat.

Régi heroes rajongó vagyok, de ilyet még eddig nem pipáltam és úgy igazából általában más játékoknál se. Elvárható lenne azt gondolom, ha valaki kiad összeget valamiért, akkor azt megfelelően tudja használni. Nem az lenne a baj, hogy előfordul ilyen probléma, hanem az hogy sorozatosan. Csak a mai napon elsőre várakoznom kellett mert nem tudtam fellépni, aztán meg ledobott a főmenübe. Végül megszűnt a conflux. No komment... meg lehet kövezni de ez engem akkor is felháborít.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 01 vas., 19:54 

liok írta:
Meglehetősen frusztráló számomra, hogy az embernek mikor van egy kis szabadideje és játszani szeretne, vagy azért nem tud, mert az ubisoft szolgáltatás "átmenetileg" - elég gyakran - nem üzemel, így a saját vásárolt játékom felhasználónevén be se tudok lépni; vagy ha belépek, akkor meg nincs u-play és cseszik a confluxra csatlakozni, hogy még véletlen se tudjam elérni a mentett dolgaimat.

Régi heroes rajongó vagyok, de ilyet még eddig nem pipáltam és úgy igazából általában más játékoknál se. Elvárható lenne azt gondolom, ha valaki kiad összeget valamiért, akkor azt megfelelően tudja használni. Nem az lenne a baj, hogy előfordul ilyen probléma, hanem az hogy sorozatosan. Csak a mai napon elsőre várakoznom kellett mert nem tudtam fellépni, aztán meg ledobott a főmenübe. Végül megszűnt a conflux. No komment... meg lehet kövezni de ez engem akkor is felháborít.

Egyet értek liok! Én is viszonylag keveset játszok és nálam is előfordult a csatlakozási hiba. Ha így folytatja a Heroes, még a legkitartóbb rajongok is elpártolnak a játéktól.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 01 vas., 22:05 
Heroes Team

liok írta:

Üdv Bátor Harcosok!

2012 január 1 és január 7-e között átalakítják a UBISoft fórumot és a UPlay nevű csodát, így ne lepődjetek meg, ha ezen idő alatt nem tudtok felcsatlakozni! Kösz a türelmet Mindenkinek! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 02 hétf., 4:54 

Szia Papirus és Vologya!

Buék mindkettőtöknek és mindenkinek egyébként! Talán kezdhettem volna ezzel az előbb.. Vologya, tisztelettel köszönöm hogy reagáltál és tájékoztattál!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 02 hétf., 12:21 

Segítség!

Egyszer telepítettem már a Heroes 6-ot, de sajna a gép behalt és most újra szeretném telepíteni. Igen ám, de amikor az azonosító kódot beírom, kiírja nekem hogy ezt a kódot már felhasználták.
Szóval nem tudom kétszer telepíteni a H6-ot?Mert az UPlay beengedett lépni így szerintem nem azzal van a probléma.

Valaki esetleg tud valamit ez ellen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 02 hétf., 15:59 

Igen, köszönjük Vologya! És ezúton szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni én is!

üdv. papirus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 02 hétf., 22:38 
Heroes Team

ShurTugal írta:
Segítség!

Egyszer telepítettem már a Heroes 6-ot, de sajna a gép behalt és most újra szeretném telepíteni. Igen ám, de amikor az azonosító kódot beírom, kiírja nekem hogy ezt a kódot már felhasználták.
Szóval nem tudom kétszer telepíteni a H6-ot?Mert az UPlay beengedett lépni így szerintem nem azzal van a probléma.

Valaki esetleg tud valamit ez ellen?

Üdv Bátor Harcosok!

Nem működik a Conflux, szerintem január 7-e után próbálkozz! Ha akkor sem megy, akkor írj...

papirus, liok: Nincs mit... :wink:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 03 kedd, 16:52 

Az én problémám azóta megoldódott és jól megy a játék. Egy kérdés: Milyen sorrendben kell végigvinni a kampányokat, hogy az események valahogy időrendben kövessék egymást?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 07 szomb., 13:19 

Nálatok is azt írja ki a steam, hogy Steam hiba jelenleg nem elérhető a játék, mikor a Heroes VI cd key-re kattintok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 07 szomb., 20:23 

Hát én nem steam es vagyok, de az ubi launcher nem enged be, azt írja hogy a szolgáltatás nem elérhető próbáljam később.
Szerk.: Visszaolvasva láttam 7 edike után már elvileg jó lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 08 vas., 23:59 
Heroes Team

Grimmjow89 írta:
Hát én nem steam es vagyok, de az ubi launcher nem enged be, azt írja hogy a szolgáltatás nem elérhető próbáljam később.

Üdv Bátor Harcosok!

A 7-e lehet, hogy 9-e lesz, de ne csüggedjetek, már csak holnapig kell várni... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 09 hétf., 21:59 

Vologya írta:
Grimmjow89 írta:

Üdv Bátor Harcosok!

A 7-e lehet, hogy 9-e lesz, de ne csüggedjetek, már csak holnapig kell várni... :wink: Baráti üdv!

Ma 9.-e van ,de már 2x szakadt le 1.5 órán belül...ez így elég idegesítő...Igazán kitalálhatnának valami "vész-offline-dinasztia" mentést, hogy ne keljen várni , meg félbehagyni csatákat stb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 09 hétf., 23:08 
Heroes Team

joeid írta:
Vologya írta:
Grimmjow89 írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Ma 9.-e van ,de már 2x szakadt le 1.5 órán belül...ez így elég idegesítő...Igazán kitalálhatnának valami "vész-offline-dinasztia" mentést, hogy ne keljen várni , meg félbehagyni csatákat stb...

Üdv Bátor Harcosok!

UBI mentalitás, ma átrakták a 9.-ét 12.-ére... :? No comment... :( Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 09 hétf., 23:22 

Bár... Még nem játszottam a H6-tal, mivel a gépem csak 1 magos.
Az a kérdésem lenne, hogy ennek így mi értelme van, hogy felkell csatlakozni a confluxhoz vagy a különböző achievmentekhez?
Miért nem maradhatott régiben? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 jan. 11 szer., 0:33 

Én is ezt kérdeztem... Gondolom nehezebb lopni a játékot. Csak csökkenti a játékélményt... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]