Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 03 szomb., 14:47 

mihalyt.toth25 írta:
Wikhtor - nem kell nagyon okosnak lenni... válaszd ki az árny elementál idézés képességet (15 szint után lehet) és gyúrj a mágia erőre. Ha már kb. 22-24db-t idézel belőle, bevágod a lövök (ellenség lövője) elé és kb. semmit se fogsz veszteni..

Ha nem is próbálkozol, akkor nem fog menni, nem kell itt célozgatni...

Üdv.

Ha nem próbálkozom? :D ha 30X nem álltam neki különböző módokon a játék ezen pályájának akkor egyszer sem.. Azóta túl vagyok rajt úgy, hogy tök8.. és nem célozgattam de ritkán akadok el játékokba és ebbe meglepett, hogy ennyire béna vagyok elvileg hozzá. A képességeket meg nem lehet újraválasztani és én nem abba az irányba fejlesztettem magam így nekem nehezebb volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 03 szomb., 15:23 

Valaki meg tudná mondani nekem, a démonos kampány 3. pályáján, túl a játék felén, miért írja ki valamennyi váramban a toborozható lényeim alá öles betűkkel, hogy pl. -243123 stb? És így vásárolni sem enged egyet sem. Minden lény alatt ilyen irdatlan mínusz számok terpeszkednek. Nem látok semmi utalást rá a naplóban, hogy valami miatt nem toborozhatok, vagy valami elkerülte a figyelmemet? Mindenesetre furcsálom nagyon. Újrakezdeni nem szívesen kezdeném, mert a démonos kampányt nagyon utálom, ez az a vár, amitől mindig is rosszul voltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 03 szomb., 16:10 

Hát, ha van elég lényed akkor azokkal még végigcsinálhatod a pályát, de szerintem kezd előröl, mert csak akkor váltana pozitívba a toborozható lények száma, ha elérték a 243 123as szaporulatot és csak utána kezdenek el újra termelődni a lények. Enyhénszólva is több év lenne :S
Esetleg tölts vissza az nem tudom mennyire hasznos, de lehet hogy segít.

Egyébként tört játékkal játszol? Ez velem is megesett régebben amikor még nem volt meg az eredeti.

Üdv: Orin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 03 szomb., 16:58 

Orin írta:
Hát, ha van elég lényed akkor azokkal még végigcsinálhatod a pályát, de szerintem kezd előröl, mert csak akkor váltana pozitívba a toborozható lények száma, ha elérték a 243 123as szaporulatot és csak utána kezdenek el újra termelődni a lények. Enyhénszólva is több év lenne :S

Egyébként tört játékkal játszol? Ez velem is megesett régebben amikor még nem volt meg az eredeti.

Eredeti természetesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 07 szer., 0:45 

@Smithchrstn
Olvastam a necrós leírásodat és egy két kérdés felmerült bennem... Pl milyen repuval vitted végig a hadjáratot? Mert tapasztalataim szerint, amikor oldat választasz a másik oldal képességei nem fognak fejlődni. pl.: ha a vér útját járod akkor az ellencsapás III.(max szinten is csak első körben üt vissza, könny eseten azt hiszem 3 körig lehet tolni...) és az erősítés nem igazán lesznek eredményesek, viszont az íjászat annál inkább... Másik megfigyelésem az, hogy mightos hőssel nem feltétlen könnyebb a játék maximum az eleje egyszerűbb, hisz az alap lények többsége might-os, viszont, ha mágust hoz az ember akkor a szellem és lics lesz eszméletlenül erős, valamint a bajnok egység távolsági formában... viszont egy kellemet hiba miatt mágus hőssel a második pálya nagyon cinkes tud lenni, mivel shadow elementál az 50% immunitását 100% tudja be és így a kedves hősön és a kedves szellemeink sem sebzik, de ezt leszámítva a 4. pályán nagyon meghálálja magát a mágus is... Bár a 3. pályán az ember ha ész nélkül csak shadow magicre rakott akkor lesz pár kellemetlenül nehéz harca map vége felé...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Portálás
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 07 szer., 3:39 

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy várból várba hogy a ge**be lehet portálni ha megvan építve maxosan a portál meg a város, minden és sehol nem találom!!! fontos lenne

választ előre is köszönöm
Üdv: Craft

Óvatosan a szavakkal!!! Moderálta: Vologya Mester

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Portálás
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 07 szer., 10:07 

bazsi345: Beéllsz a várba a hőssel, megnyitod a varázskönyvet és az alapportál varázslatra kattintasz, majd kiválasztod azt a várat vagy erődöt, ahova menni akarsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 07 szer., 16:26 

Köszi Szépen majd meglesem
Hallod az a váráskönyv hol van?, mert nekem csak egy ököl van lent jobbra
és ott vannak a spellek
Nah megvan végre homokóra mellett könyv és ott várportál és ahol kivan építve onnan

Szerintem amúgy azért sok a hiba; mert magyarok csinálták!! XĐ ,De amúgy király lett szerintem nagyon mondjuk a King Arthur neocoretól ezerszer jobb
megjegyzés:(ne írjátok pls. hogy akkor toljam azzal amúgy gameltem vele)
majd előbb kijátszom ezt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 07 szer., 18:23 

Idézet:
Szerintem amúgy azért sok a hiba; mert magyarok csinálták!!

1)Ezt mondd, mégis hogy érted? :? :x
2)Ne írj egymás után ennyi hsz-t, inkább szerkeszd az azelőttit. Összevonta: Trunks
3)Jó játék a King Artur, de mivel teljesen más irányba ment el, azért fölösleges összehasonlítani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 07 szer., 22:03 

Szerintem, megkellene inkább becsülni,azt hogy, egy ilyen jó játékot magyarok fejlesztettek;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2011 dec. 08 csüt., 0:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 07 szer., 23:58 

Valahogy egyetértek az előttem szólókkal... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 08 csüt., 4:52 

Am jah igazatok van de akkor is elég sok hiba van benne!,
Confluxhoz, hogy lehet csatlakozni? jelszót hova kéne beírni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 11:42 

A PcGuru Online tesztje:
http://www.youtube.com/watch?v=9PmKQdNxlvI

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 15:49 

Sziasztok!

Adminoktól kérdezném hogy a varázslatok, varázstárgyak és a többi mikor kerül kiírásra a H6 szekcióban?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 21:22 

V-kony írta:

Valószínű csak a kifejezést nem ismerem, de mi az a Boss Fight?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 22:20 
Heroes Team

Barbar írta:
Sziasztok!

Adminoktól kérdezném hogy a varázslatok, varázstárgyak és a többi mikor kerül kiírásra a H6 szekcióban?

Üdv Bátor Harcosok!

Folyamatban van... Nagyon sok a munka vele, de nagyon kevesen vagyunk... :( Türelem, minden felkerül idővel! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 23:28 

Vologya írta:
Barbar írta:
Sziasztok!

Üdv Bátor Harcosok!

Folyamatban van... Nagyon sok a munka vele, de nagyon kevesen vagyunk... :( Türelem, minden felkerül idővel! :wink: Baráti üdv!

Rendben köszi!

Azért kérdeztem csak mert ettől függ, hogy megveszem e a játékot. Előbb áttanulmányozok mindent és majd utána... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 16 pén., 16:38 

Orin írta:

Alátámasztom én is az állítását, miszerint jogtiszta játékban tűnt fel ez, nálam előfordult többször is, bár nem mostanában.

K Andris írta:
V-kony írta:

Valószínű csak a kifejezést nem ismerem, de mi az a Boss Fight?

A Boss Fight olyan csata a játékban, amikor valamilyen egyedi, extrém erős teremtménnyel kell megütköznöd. Pl. a nekromanta kampány végén, amikor Uriel angyallal szállsz szembe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 16 pén., 17:51 

Értem, köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes VI CE
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 19 hétf., 21:53 

Sziasztok!
Egy gyors közvélemény kutatás. Aki Heroes VI gyűjtői változatot rendelte meg, az megkapta az elmaradt dolgokat?

Én hiába írok vagy telefonálok a kiadó felé ígéret az van... De egyenlőre nem látok eredményt...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]