Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 135 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 20 vas., 23:21 

chromanyon írta:
Sziasztok!
Autosave visszatöltésnél 90% ban nem lehet egérkurzorral de még nyilakal sem mozgatni a térképet... csak minimapon lehet kattintani ha körbe szeretnék nézni.
win7 64 en tapasztaltam.

Én is ezzel a gonddal küzdök, mindig ki kell lépnem a játékból és újra indítani, hogy működjön. Természetesen eredeti a játék.

A magyarítással nem volt eddig gondom.

Ezen felül van, hogy ha elmenekül a hősöm egy ellenséges hős elől a csatából és neki még folytatódna a köre akkor az AI lefagy és nem csinál semmit.

Csatában pedig indokolatlanul támadnak/sebeznek egymás mellett lévő két ellenséges egységet a lényeim. Még ha nincs rá képességem akkor is. Általában a Kastély egységeknél jött elő és azon belül mindenfajta egységnél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 27 vas., 20:24 

A betöltés utáni mozgatási hiba nálam is előjön, de nem csak autosave-nél, igaz nem 90 %-ban. Nekem is Win7 64 van. A betöltés is kritikán aluli, percekbe telik mire rendesen működik a játék (pl. nem látszanak tereptárgyak stb.) Más fórumokon viszont olyanokat hallottam, h 10 mp alatt betölt nekik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 28 hétf., 8:32 

atta írta:
A betöltés utáni mozgatási hiba nálam is előjön, de nem csak autosave-nél, igaz nem 90 %-ban. Nekem is Win7 64 van. A betöltés is kritikán aluli, percekbe telik mire rendesen működik a játék (pl. nem látszanak tereptárgyak stb.) Más fórumokon viszont olyanokat hallottam, h 10 mp alatt betölt nekik.

A betöltésnél a jelenség tényleg létezik de nekem is max 8-10 sec és csak az első belépésnél a játékba, utána nem. Az animációk nem találtam hol kell kikapcsolni de gyorsítani asszem lehet. Bár mondjuk nem olyan zavaróak mint az 5.-ben. Mondjuk nekem kifejezetten tetszenek az animok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 28 hétf., 16:59 

Nem tudom másnál is jelentkezett-e az a probléma, hogy a már megszerzett dinasztiafegyverek nem kerültek be a többi közé, hanem csak eltűntek. Nekem konkrétan eltűntek a kastélyhadjárat során szerzett két fegyver is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 28 hétf., 17:54 

Orin írta:
Nekem konkrétan eltűntek a kastélyhadjárat során szerzett két fegyver is.
Befejezted azt a pályát, amin megszerezted? Addig nem kerül a főmenübe a fegyver. Nekem csak ekkor tűnt el az összes (már 21-nél tartok :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 28 hétf., 19:44 

az egész hadjáratot befejeztem, de semmi :(

Srácok olvassátok már el a topic elejét, pls! Ide már konkrét hiba, vagy javaslat bejegyzéseket írjatok. Az eszmecserét a másik topciban folytassátok le. ;) Nem várok választ! :)
Köszi! Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 05 hétf., 20:34 

Csatározásnál egyszer csak az egyik hősöm irányítását átvette az ellenség és egyből le is fagyott a játék. Ez az ellenség egyébként a játék felétől nem csinált semmit. Addig igen aktív volt, de utána csak várta, hogy megtaláljam az utolsó várát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 07 szer., 2:58 

Haven második pályáján többször előfordult, hogy a Hadúr Parancsa varázslat bugos volt nálam. (A mentések hordták magukkal a problémát)

Az egész akkor kezdődött, amikor a gép megtámadott. Konkrétan nem tudom mit csinált, de a Sun Ridere egy idő után nem jött egyszer sem, és a lenti lépés sorrendjét mutató listán kevesebb lény szerepelt mint kéne. Minden kör végén mivel kevesebb ikon volt, így megjelentek új üres körök az utolsónak jövő lényeknél, továbbá az ikonok nem voltak megfelelőek, mindig váltott, de mivel nem mindegyik lénynek volt ikonja, így elcsúszott minden körben. Új kör kezdetén mindig visszaállt, de ugyanazoknak a lényeknek az ikonja állandóan hiányzott, így kezdődött elölről. A csata közben én tudtam támadni a Sun Rider-ét, sőt az vissza is tudott támadni, de sosem léphetett vele.

A csata végén a Sun Rider-e halottnak számított anélkül, hogy megöltem volna.

Innentől kezdődött az én problémám. A pályán bármelyik későbbi csatában, ha a Hadúr parancsát akkor varázsoltam, amikor az én Sun Rider-em jött volna, az halottnak számított, és nem jött többet, de a pályán jelen volt, a lenti lista ugyanúgy hibás lett mindig.

Nem segített sem az újraindítás, a mentés visszatöltése, sem az első problémás csata újrajátszása.

A pályán a probléma végig fennmaradt. Másik pályán, vagy a pálya teljes újrajátszása esetén nem ütköztem újra ebbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 08 csüt., 12:33 

Necro egyes pálya, megtaláltam az öt tömegsírt, de az egyiket (bal alsó)nem tudtam 'aktiválni', így nem kaptam meg a fontos jutalmat sem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 08 csüt., 20:32 

Garvey írta:
Az orc 2 pályán lévő bugba rajtam kivül belefutot valaki? Tear repuval kezdtem a 2 küldit majd jön a video ahol a törzsfönök elé visznek majd kapok egy üzenetet hogy a tear repuválasztása miatt bukok egy blood küldit és nem tudok semmit csiálni innentől kezdve

Ha az első pályán már elhatároztad a vérmérsékletedet akkor a második pályán automatikusan a megfelelő küldetést kapod... amennyiben nem el döntheted hogy melyik utat akarod járni. De lényeg a lényeg csak az egyik küldetés oldható meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 09 pén., 15:36 

a vizes kampány harmadik pályáján, van pár szörnycsoport amit ha megtámadok lefagy a program..., automatában is, és csata közben is...

csak a gépujraindítás segít...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 09 pén., 19:37 

Nos egy újabb aranyos hibát találtam. jelenesetben a hasítás képességnél.. Néha előfordul, az, hogy az egység visszaütésből öli meg az ellenfelet, de nem kapja meg a bónusz lépést, de többi effektjét igen... viszont, ezután más öl meg valakit az meg megkapja... (a képesség leírásában nincs szó kizárásról visszaütésesetén)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 11 vas., 1:13 

fosztogato írta:
Garvey írta:
Az orc 2 pályán lévő bugba rajtam kivül belefutot valaki? Tear repuval kezdtem a 2 küldit majd jön a video ahol a törzsfönök elé visznek majd kapok egy üzenetet hogy a tear repuválasztása miatt bukok egy blood küldit és nem tudok semmit csiálni innentől kezdve

Ha az első pályán már elhatároztad a vérmérsékletedet akkor a második pályán automatikusan a megfelelő küldetést kapod... amennyiben nem el döntheted hogy melyik utat akarod járni. De lényeg a lényeg csak az egyik küldetés oldható meg.

Ugyanebbe a "hibába"? futottam én is. Orc 2 pálya. Könny repu jön a videó és kapok egy ablakot amin a Bezár gomb nem aktív nem csinál semmit esc sem műxik. A játék fut, fagyi nincs. Ja és itt teljesen lineáris a pálya más irány nincs, csak erre lehet menni. Ötlet?

PS: Eredeti a játék.

Kép

Kép LINK

Átméretezte: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 11 vas., 11:44 

Utolsó kampányt csináltam és két hiba is keletkezett:

Nekróval csináltam és az egyik Alap várportálnál a seregem egyszerűen átalakult Ork sereggé :) Még szerencse, hogy nem a fősereg...

A másik,hogy Malassa Lánya küldetésnél addig nem működött a nekró spec képessége (felélesztés) és a szellem gyógyító képessége amíg nem tűnt el a sárkány és nem varázsolt be pár árnyat.
Utána működött. Először észre sem vettem csak amikor a lics speckóját akartam használni megfagyott az egész game és újra kellett csinálni :)

Érdekes módon az életszívás és a regeneráció (ez is bug szerintem. hogy lehet egy hullát regenerálni ?) működött.

Ezt meg nem tudom hova írjam ,de végül is javaslat szóval :

Szerintem a fejlődési rendszeren lenne még mit csiszolni.
- egy Might hős ne tanulhasson Magic képességeket és fordítva(vagy a mostani 2. szont helyett csak 1. szintűeket)
- minden kasztnak legyen egy egyedi fejlődési fája ami más kaszttal nem elérhető , mivel most egy Neckró Might hős meg egy Ork Might hős gyakorlatilag ugyanazt tudja
- a fejlődési rendszerben van jó sok dolog...sok fölösleges...pl. valaki használta már a több fejlődési pontot adó képességet ? Helyettük lehetne pl. véletlenszerűen beadott képesség amit vagy választasz vagy nem (ebből jó sok ,hogy legyen motiváció az újra és újra játszáshoz:).
- a dinasztia fegyvereket ne használhassa más kaszt és legyen szinthez kötve a használatuk (most egy Nekró 1es szintű hősnek odaadhatok egy fullosan felfejlesztett Lélekfalót ,de akár egy Ork dinasztia fegyvert is, elég vicces és kicsit unalmassá teszi a játékot)
- biztos van rengeteg fegyver készlet ,de én a teljes játék során olyan 3-4-el találkoztam, lehetne több esetleg szintén szint megkötéssel
- sok a fölösleges hős (az építész tulajdonságokkal kapcsolatban) helyettük egy fejleszthető "Helytartó" sokkal inkább megfelelne

Így hirtelen ennyi..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes 6 fagyás
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 12 hétf., 1:03 

Nekro kampány 5 pályáján, ha megtámadom a dél nyugati erődöt a játék lefagy mindig akkor amikor a dárdás csontvázakkal támadnék.
A játé eredeti, és csak ennél a várnál csak evvel az egységgel támadva jön elő a hiba.

Próbáltam nemzetközi fórumot is olvasni, de egyik megoldási javaslat sem jött be van valakinek valamilyen ötlete?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 13 kedd, 22:54 

unseen írta:
fosztogato írta:
Garvey írta:

Ugyanebbe a "hibába"? futottam én is. Orc 2 pálya. Könny repu jön a videó és kapok egy ablakot amin a Bezár gomb nem aktív nem csinál semmit esc sem műxik. A játék fut, fagyi nincs. Ja és itt teljesen lineáris a pálya más irány nincs, csak erre lehet menni. Ötlet?

PS: Eredeti a játék.

Vér repu-val a csatolt képen nem a bezár gomb jelenik meg, hanem egy tovább, és folytatható a játék. Úgy néz ki ez tényleg egy bug.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 26 hétf., 12:22 

Úgy volt hogy a Taktika képzettség esetén végre megjegyzi, hogy pakoltuk le az egységeket és nem kell minden csata előtt újra megcsinálni.
Sikerült is meg nem is: most már megjegyzi ám ha a rendezett beállításba nem fér be egy új hatalmas lény akkor hiába rendezzük be újra hogy elférjen, minden csata előtt vissza állítódik és a hatalmas lényt visszarakja "várólistára".
Jah és persze van helye neki ,tehát nem egy extra egység.

Nem nagy hiba inkább csak kicsit bosszantó 20-30 csata után...

A Nekromata továbbra sem tudja használni a Hősi Roham képzettséget. Most vagy használhatóvá kéne tenni vagy kivenni a képzettség listából...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 26 hétf., 19:20 

Csatában még mindig cincognak az egységek.
Volt olyan, hogy engedtem a menekülni a semleges egységeket, de könny pontot nem adott érte a gép.
Piacon vettem mágikus tárgyat, ám az nem tűnt el a listából, engedte volna újra megvenni. A következő körben viszont - ahogy lennie kell - már nem lehetett megvenni ezt a tárgyat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 27 kedd, 19:37 

Pontosítok, újra előjött a semleges egységek elengedésénél a fent leírt probléma. Most jobban figyelve kiderült, hogy a könny pontokat megadta, csak a játék képen nem jelezte. A karakter lapját megnézve megvannak a pontok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 dec. 28 szer., 13:38 
Heroes Team

Sziasztok!

Mivel ez a topic kezd kicsit szétcsúszni és az 1.2-es verzió nagyrészt javította az eddigi hibákat ezért mostantól ez a topic is lehet vitafórum, remélhetőleg egyre kevesebb bejegyzéssel! :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 135 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]