Hali!
Mind Laca előttem már leírta megvolt az utolsó meccsünk, és mint az utóbbi meccseken most is rengeteget bakiztam, általában olyankor amikor volt egy két minimális helyzeti előnyöm. A hajóba sikerül elég korán beünöm, még a negyedik nap, majd vártam hogy az ellenfél mikor ül hajóba. Mondjuk itt a pirosnak előnye van, mert hamarabb tud hajóba ülni és aki itt hamarabb ül hajóba annak nagy előnye van a vizen, mert az örvényen kersztül meg tudja támadni az ellenfelet ha hajóba szál. Ez történt a mi esetünkben is, amikor Laca hajóba szállt, megtámadtam és elsülyesztettem a hajóját, így már csak az én hajóm maradt a vizen, amivel felderítettem a közepét, ahol egy +6 pajzs, +2power+knowledge batyú és egy +3 knowl. sisak voltak a tárgyak. A relic meg a sentinel shield. Mivel nekem csak egy +3-s kardom volt, gondoltam a pajzs jól fog jönni, de akkor láttam hogy Laca bement középre és elindult a pajzs felé, ott meg elkövettem egy bakit hogy kiszálltam a droid mellett aki felvette a tárgyat, de a főhőse elérte a hősömet és miután megölte ővé lett a hajó. De akkor én is jöttem a közepe felé ahol skorpik és war unicornok védték az átjárókat, a skorpikat választott miután upgradeltem és megpróbáltam utolérni a Laca hősét, mivel láttam hogy a lényei nincsenek feljavítva. De gyorsabban mozgott a mocsárban mint az én hősöm, kihasználva egy fortresszes lényét, és sikerült lelépjen mielőtt elértem volna. Itt megint hibáztam mert ahelyett hogy továbbmentem volna és megtámadtam volna Lacát, az épp ott veszteglő hajóba ültem és elmentem hogy felszedjem a pandorát és a 2 angyalt.
Utánna jött a +2all, majd hajóval át az örvényen a másik library, ahol majdnem sikerült megint elkapnom Laca főhősét, de mivel nála csak az arkangyalok voltak, megint gyorsabb volt mint én. Ekkor már a negyedik hét körül jártunk. Na gondoltam akkor megyek a relickért, hajóba szálltam mert az gyorsabb volt mint körbe menni, és pont előttem egy lépéssel ért oda Laca is akinek a hősét elzártam az utánpótlástól de jött a meglepetés miután felvette a relicet townportálal eltünt. Ekkor a statjaink attack defensben nagyjából egyformák voltak, illetve nekem az attackom volt nagyobb neki a defense, de nekem nem volt semmi ütős varázslatom, csak clone de az is víz mágia nélkül, és se haste se slow, pedig föld exp. volt. A második várak nekem stronghold, neki inferno.
A harc eléggé kilátástalan volt, neki refugeeből jött 2 hetes szintű lény, igaz a Titán-t majdnem én vettem ki egy droiddal, 1 lépésen múlt hogy nem értem el. Griffekben jobban álltam, mivel már első héten felhúztam őket, a többi kb. egyforma volt. Mivel exp. tactikom volt előre mentem a lényekkel de sajnos az exp slow miatt eléggé leragadtam, Orinnál meg ott volt a golden bow is, a második körben meg Laca 5 morált és 2 luckot kapott, angyaltól megkezdve majdnem minden lénye kapott valamit, a crusaderek morál+luck combót. Így hamar lebontotta a csapatot.
Grat Laca, jól játszottál, bár az is igaz hogy szombaton is meg vasárnap is szülinapon voltam, és mind a két alkalommal az alkohol szintem elég magas volt, vasárnap amikor elkezdtünk játszani 10 percig kerestem az egér kurzorját

. De szerintem ha józanabb vagyok, akkor is megvertél volna.
Kár hogy olyan sokan kiléptek a bajnokságból, bár igaz nekem sem volt mindig időm játszani, ilyenkor nyáron azért elég sok minden lefoglalja az embert

. De majd ősszel ha folytatódik majd a bajnokság remélem több idő lesz játszani.