Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 13:59 

Teqesz írta:
Sziasztok!

A várak lényei és egyéb (forrás - celestial heavens):

Haven:
Creatures: 1) Peasant / Militia Guard 2) Archer / Marksman 3) Squire / Knight 4) Griffin / Royal Griffin 5) Priest / Inquisitor 6) Cavalier / Paladin 7) Angel / Archangel

Inferno:
Creatures: 1) Imp / Familiar 2) Horned Demon / Horned Overseer 3) Hell Hound / Cerberus 4) Succubus / Succubus Favorite 5) Hell Stallion / Nightmare 6) Pit Fiend / Pit Lord 7) Devil / Arch Devil

és a képek: http://home.houston.rr.com/thepliskepag ... pt_art.htm

Na ez egész jónak igérkezik. Mekkora felfújt hójag lett már a Pit Lord nem de? :)
Remélem tényleg ilyen jók lesznek és a többivárnak hasonló lesz a kidolgozása.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 14:59 

Sziasztok!

Hát, szerintem az Inferno lényei gusztustalanul rondák :( :( :cry: NEM TETSZIK. A haevennél 1-2 azért tűrhető.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 15:03 

Gyerekek, most már csak az a kérdés, melyik lesz a maradék négy vár? Az én tippem: Namármost, élőholtak tuti lesznek, mert ugye a videóban volt az az Árnysárkány, gondolom az lesz a Ghost Dragon a Necropolisban. Aztán, hippik és természetvédők nélkül is elképzelhetetlen, tehát Rampart is tuti lesz elfekkel unikornissal meg minden egyéb aranyossággal. (Ezt valószínű kombózzák a Confluxxal, tehát olyan lesz, mint anno a heroes 2-ben) Namármost, a régiek közül négy maradt, mert ugye a Confluxot imént kilőttem: Stronghold, Dungeon, Tower, Fortress. Ezek közül az első kettő számít igazán nagy öregnek, mivel azok voltak a legelső részben is, az ősidőkben. Csak az a gond, hogy számomra mindkettő nélkül elképzelhetetlen az egész. A tippem a következő: az ötödik a Stronghold lesz, orkokkal, trollokkal, barbárokkal meg egyéb aranyosságokkal, a hatodik pedig a Tower és a Dungeon kombója... Tudom, ez furán hangzik, de valaki ebben a topicban már említette, hogy egyesülnek a varázslók, és az egy ilyen medzsisön vár lenne... Vagy, kapunk egy teljesen újat (erre is van tippem, majd később), és ugyebár tervezték a kiegészítőt, ott pedig szépen sorban visszatérnének a régi várak, mind a jó és gonosz varázslók, mind a gyíkfajzatok. De akár a Dungeont is lehet a Fortressel kombózni, és akkor ilyen lények lennének mint gnoll, minótaurusz, hidra, gyíkember, sárkány, baziliszkusz együtt. (Tehát valami káosz serege, amit gonosz varázslók irányítanak. Ebben az esetben a Tower lesz a kiegészítőben...) Ugyebár említettem, hogy előfordulhat az is, hogy tökéletesen új lesz a vár, erre három lehetőséget látok: az első, ami remélem hogy nem lesz, bár illik a Might and Magic világba (aki játszott már Might and Magic RPG-vel, az tudja miért) az egyfajta technológiailag fejlett vár (NAGYON remélem hogy nem ez lesz, bár mondom, elméletileg illik bele, vagyis annyira mégsem, mert a technológia az ilyen baromira rejtett dolog volt mindigis), a második, az egyfajta "Dark Rampart", sötét elfekkel, óriáspókokkal, vérfarkasokkal, mindenféle édi-bédi gonosz lényekkel. (Tehát a természet torz teremtményei, teccikérteni?) Én spec. ezt tartom legesélyesebbnek. A harmadik, az pedig egyfajta vízi, vagy tengeri vár, szirének, sellők, krákok, esetleg gyíkemberek (tehát valamennyire hajaz a Fortressre, de mégsem, a neve mondjuk Lagoon lenne, asszem pont itt olvastam ilyesmi várötletet). Ti mit gondoltok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 15:26 

A Lagoon az tényleg egy elég eredeti ötlet lenne (egyébként a H3-as az én ötletem volt), sok ötletességgel nagyon jó kis vár lehetne belőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 16:08 

Amúgy szerintem a Succubus Favorite név nagyon idióta. Hogy fog ez magyarul hangzani? Kedvenc Succubus? :? :shock: És a Horned Overseer? Csak azért aggódok, mert egyik haveromtól hallottam, hogy a Might and Magic 7 magyarosításában voltak ilyen balfaszságok, hogy Goblin Lord az Manó Úr (lol :lol: ), Cavalier meg Gavallér (tudom, ezt is jelenti, csak hülyén hangizk, akkor már inkább Dalia vagy Vitéz, nem? Itt is láttam hogy lesz Cavalier, remélem nem Gavallér lesz belőle...) Amúgy nekem tetszenek ezek a grafikák, igaz, így az egésznek egyfajta gothic hangulata van, de sebaj, remélem azért tényleg nem lesz belőle Disciples... Amúgy örülök, hogy újra lesz paraszt, de remélem szigorúan 1 hp-ja lesz, 1-es attack-kal, defense-el, sebzéssel. :D (A heroes -ben ezt is elbaszták, mármint az ágyútöltelék fílinget... :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 17:48 

bogpista írta:
Sziasztok!

Hát, szerintem az Inferno lényei gusztustalanul rondák :( :( :cry: NEM TETSZIK. A haevennél 1-2 azért tűrhető.

Na végre valaki, akinek - rajtam kívül - nem tetszenek az Inferno lényei. Télleg nincs jobb szó rá, mint hogy gusztustalan. Kivétel a Nightmare, és határeset a Cerberus. Viszont szerintem a Heaven lényei jók lettek. 8) Az Inquisitor nagyon táp. :D Már csak az angyal nem akar tetszeni. :? (Meg az ápgrédelt griff)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 18:06 

Hmm... Néhány helyen durván szembeköszön a Disciples 2, példának okáért az IMP(D2ben a "Fat imp" néz így ki) vagy az INKVIZÍTOR(hasonló kaliberű és kinézetű a Disciplesben is), de... én szeretem a Disciplest is... :)
Nekem tetszik, hogy démonék eltérnek az előző részektől, nekem asszem be fog jönni ez a Heroes(egy kis D2vel vegyítve, mert a vak is látja, hogy van benne), csak ez az átkozott 3D... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 18:20 

Petro Mester: a magyar nevekkel ne foglalkozz, játssz a játékkal eredetiben! Egyébként az már rég megtárgyaltuk, hogy a sárkányok nem fognak a várakban lenni, mivel a sárkányok istenek ebben a világban. Egyébként én is remélem, hogy nem lesznek ilyen gépes lények, a másik 2 új várötleted jó volt szerintem. Szerintem még korai a többi várról beszélni, majd a demo után:D Remélem az már hamrosan megjelenik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 21:36 

Akkor a sárkányok neutral lények lesznek? Amúgy tényleg bocs, ha ezt már mondtátok, de ***** hosszú ez a topic és a franc se olvas vissza. :P
Amúgy eszembe jutott még egy-két dolog: először is, nem tudtok arról infot, hogy esetleg a várkapitány nem-e tér vissza? (Ugye a heroes 2-ben volt egy ilyen fasza dolog, hogy miután megépítetted a Captain's Quarters-t, kaptál egy várkapitányt, így nem kellett aggódnod, ha nincs hős a várban...) Másodszor, milyen lesz az ostrom? Ugye ezt eléggé elbaszták a 4-ben, meg arra gondoltam, hogy milyen fasza lenne, ha ebben is minden frakció egyedi lenne, pl. a Szent Griff Birodalom (ők az emberek) az hajítógépekkel meg katapultokkal jön, a nekromanták mondjuk csontkatapulttal, a barbárok küklopsszal ( :lol: ), az elfek hurrikánt meg földrengést keltenek, a trogloditák (ha lesznek) aláaknázzák meg ilyesmi... Aztán, mit lehet tudni a mágiarendszerről? Elementális lesz, vagy szférákra lesz osztva, mint a 4-ben? (Remélem inkább elementális, bár a halálmágiát külön lehetne venni) Aztán, lesz karaván? (Ez volt az egyik olyan ötlet, ami tetszett a 4-ben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 11 csüt., 22:38 

Mit találtam! Azon az oldalon - ahol a már említett képek vannak - körülnéztem és boldogan konstatáltam, hogy visszajött a H2-ből a FORTIFICATIONS, tök jó. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 7:03 

Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem még csatolni ezt:

Haven: "A feudal Holy Empire, the strongest realm of Ashan. (...) On the battlefield, Haven troops are known to be extremely resistant, relying more on the mighty power of brutal force than on the delicate art of magic. The heroes of the Haven faction will develop skills and abilities to support the hurricane of steel and fury that will rush into the enemy’s rank."

Ebbol kitunik, hogy a Stronghold igencsak kieso helyre szorult, mert ha a Haven lesz az ero és ellenállás vára, akkor mi marad a Strongholdnak...
Szerintem a Stronghold és a Fortress marad ki + talán a Tower és ahogy már elottem említették a Rampart meg a Conflux ossze lesz vonva. :?:

Ja, és azt is írták, hogy a lények megnevezései még nem véglegesek és lehet még rajta változtatni (tobb játékosnak nem tetszett a Succubus Favorite)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 10:04 

Ha nem lesz Stronghold, akkor mi lesz az orkokkal? Semlegesek lesznek?Vagy az Ogrével? Őket nem hagyhatják ki a játékból!! Alap fantasy lények 8). Meg még talán a Goblint is ide sorolnám, bár ő annyira nem tipikus... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 10:50 
Heroes Team

Plussz a Cyclops meg talán a behemót is ehhhez az alaphoz tartozik (asszem).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 11:53 

Nem lenne jó kihagyni az orkokat, mert már az első részben is szerepeltek a barbárok, ha pedig semlegessé válnak, akkor még egy a sok Disciples 2 vonás közül, aki játszott vele, tudja miért :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 12:23 

Lehet, h hülyeség, amit írok... :oops: Szal megeshet, h az egyet veszik alapul. Tehát lesz a Knight :arrow: Heaven, Sorceress, Warlock és a barbárok. És ehhez jön az Inferno, és az élőhalottak lesznek a semlegesek. Vagy csak szívatnak minket, és megis több vár lesz. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 14:07 

Szerintem meg aki most kimarad, azok lesznek a kiegészítőben, ugyanis azt hallottam, hogy az Ubisoft már azt is tervezi. Sőt, lehet, hogy két kiegészítő lesz, és akkor minden vár visszatér, hisz gondolkodjatok csak egy üzletember fejével... :wink: :twisted:
Amúgy meg nem hiszem, hogy Disciplest csinálnának belőle, hisz tudják, hogy akkor ennek az epizódnak is bukás lesz a sorsa...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 14:26 

Nem fognak Disciplest csinálni belőle, mert túl sok munkájuk van már így is benne. Már így is elkezdték kialakítani az új M&M világot. Nem, nem a csokigolyókról van szó...
Meg mostanában ahogy nézem a Heroes 5 hivatalos oldalát, látom, hogy egyre gyakrabban frissítenek. Ma pl. felkerültek a Haven-es egységek leírásai, emg a képük is, körülbelül ugyanaz, mint a Celestial Heavens-es, csak szebb külsővel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 16:32 

Fizban írta:
Nem fognak Disciplest csinálni belőle, mert túl sok munkájuk van már így is benne. Már így is elkezdték kialakítani az új M&M világot. Nem, nem a csokigolyókról van szó...
Meg mostanában ahogy nézem a Heroes 5 hivatalos oldalát, látom, hogy egyre gyakrabban frissítenek. Ma pl. felkerültek a Haven-es egységek leírásai, emg a képük is, körülbelül ugyanaz, mint a Celestial Heavens-es, csak szebb külsővel.

Ja, kúl a leírás. 8) 1 vmit nem értek, idézem: As priests they will not enter the melee... Akkor mi az a nagy csúnyaság a kezében? :roll: Vagy ez csak a priestre érvényes, az Inquisitorra nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 17:28 

A lényeg az az, hogy nem érdemes őket elküldeni közelharcolni, hanem inkább a varázslataikra kell hagyatkozni. A fgeyver azért van ott a kezükben, hogy azért legyen mivel támadniuk. Heroes 4-ben te beküldenéd a magijaidat a másik csapat közepébe? Ugye, hogy nem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 18:48 

Jó anyám... ez télleg murphys. Ha két héten át mindennap nézem a hiv. honalpot, akkor tuti semmi, ha random kihagyok 2-3 napot, akkor mindig van vmi :evil:
Na mind1 olvasgattam az írásokat és 2 dologhoz hozzá kell szóljak, de nem idézek mert többen vannak uazon a véleményen:
1. A concept art-ok. Nem véletlenül art, hisz ezek művészi alkotások, de még ha nem is tekintik 1esek művészetnek, akkor is kreativ alkotás, az alkotó sajátja. Mint ilyen sosem fog minden embernek megfelelni, így jogos az, hogy szerintem sz*r, de csupán az hogy sz*r nem jogos. Egy alkotás megítélése mindig szubjektív, sosem lehet igazán objektíven szemlélni. Csak azért mondom, mert szerintem meg jók. Nekem bejön. És a fél karom odaadnám ha ilyet tudnék összehozni (persze nem azt amelyikkel csinálnám :lol: ). Sőt, az hogy kevertek stílusokat, kimondottan üdíti! Mindenből egy kicsi, több ember ismer a kedvencére... akinek inge... Persze egy picit kuszább is az öszkép, de azért szerintem kibírható. A végeredmény pedig úgyis a játékban lesz.
Nekem pl. a Pit Lord tetszik a legjobban. Abban a lényben igazán ott van a gonosz, a pokol. Az inquisitor meg nagyon katolikus (ha már angyalok meg minden) szóval nekem pl. bejött. És szerintem nem vagyok egyedül:)
2. A fordítás. Valóban tök jó a magyar fordítás. Büszkék lehetünk h. lesz s bár én is inkább angolul játszok (nem nagyképűség, ehhez vagyok hozzászokva a 2 óta...) de télleg nem kéne elrontani. Én szerettem volna részt venni a fordításban, a hiv. honlapon fórumban jeleztem ebbéli szándékom... de aztán leszedték amit írtam :roll: hülye volnék? Pedig egy ötletem már megfoganni látszik amit két éve írtam vmelyik fórumon, no nem feltétlen azért mert én írtam, de én már akkor javasoltam, hogy a sárkányok legyenek különlegesek, hisz valóban azok! Nem csak úgy heti-egy két fekete sárkányt összevásárolok meg minden :?

1enlőre ennyi, megyek csekkolom a hiv. lapot.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]