Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 8:22 

Kedves Vologya, engem mindenképpen érdekelne! :)

Más: Town screenek, magyarul a vár belső nézete. Lesz, nem lesz, hogy lesz? A játék Ubisoftos fórumán sokat beszélnek erről, nem tudom, van-e valami friss infó ezzel kapcsolatban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 10:14 

Vologya: Két kérdés. Ugye mondták, hogy minden fajnak lesz külön nyersije. Szóval, ha én a Heaven-nel vagyok és elfoglalok egy nekrot, akkor mi lesz a nyersi eloszlással, ha én nem akarom átváltoztatni a nekro várat? Tudnám-e értékesíteni a nekro különleges nyersit a Heaven várban?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 10:30 

Nagyon jó lehetett igazi nagy emlékezetes hangulat alakulhatott ki. :) A lengyel nyertes srácnak nagyon tetszhetett ez a nap. Budapesten voltatok kirándulni a külföldiekkel? (egy kis sight-seeing tour) Remélem tetszett nekik Magyarország és a főváros. Gondolom a forgalom nagy volt főleg most hogy EU elnökök is vagyunk. 1-2 magyar szót betanítottatok a fejlesztőkkel? :)

Csütörtöktől-péntekig volt akkor a béta teszt? A Gamestartól GYU is ott volt vagy Mazur vagy kik? Mondogattam már rég Skypeen Gyu-nak hogy lesz a béta úgy csinált mintha nem is tudnának róla szinte. :) Nem válaszolt teljesen rá. :) A kis agyafúrt. :)

Ha jól láttam az egyik képen 12 fős multival játszottatok. Az szép lehetett. Óriási térkép lehetett. Az 5. fajt láttátok mozgásban? Vagy a várakat belülről? Grafika gondolom lehengerlő lehetett. Gépigény remélem nem Intel CoreI7 lesz. :) Háttérzene is volt már a térképen? Nem tudom mennyire tudtátok átlátni hogy kb milyen állapotban van a játék megjelenhet-e 2 hónap múltán kb? Nagyjából bugmentesen.

Xhane fényképezett mint megtudtam, ezért nem láthattuk ejnye. :) Kellett volna egy olyan fénykép is amin rajta van. :)
Erwan hozta az ork imitációt valamikor? :) Hányan dolgoznak kb a játékon?

No elég a kérdésekből. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 12:56 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Este igyekszem azokra a kérdésekre válaszolni, amire tudok/lehetőségem van rá. :) Addig is türelmeteket kérem, mert most viszem a lányomat a kórházba... :( Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 13:00 

Üdv. Jaj remélem nem nagy baj. Azt kívánom neki is, hogy gyógyuljon meg minél hamarabb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 13:31 

Én is remélem, hogy hamar meggyógyul.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 15:46 

Ja én se tudtam mik azok a csillogó ajándékplakett szerű dolgok. De most már tudom szuper ötlet volt tőled Vologya.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 18:44 

Remélem mondta mellé Vologya hogy darabjáért ugyanennyi béta kulcsot is kér. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 20:29 

Jó lenne. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 22:25 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Na itt vagyok... Köszönöm, hogy aggódtok a lányomért... Én is, kedden műteni kell a fülecskéit... :( De majd túl leszünk ezen is remélem! :roll:

Megpróbálok pár infóval szolgálni/kérdésre válaszolni, ami még nem sérti a titoktartási dolgokat... :roll: No nézzük:

- Town screenek, magyarul a vár belső nézete. Lesz, nem lesz, hogy lesz?

Lesz town screen mindegyik várhoz, 2D-s lesz (lemondtak a 3D-s megjelenítésről, mert értelmetlen, sok időbe és pénzbe kerül az elkészítése). Még dolgoznak rajta, ezért nem látható semmi róla a külömböző fórumokon... De higgyétek el, jó lesz... :wink:

- Ugye mondták, hogy minden fajnak lesz külön nyersije. Szóval, ha én a Heaven-nel vagyok és elfoglalok egy nekrot, akkor mi lesz a nyersi eloszlással, ha én nem akarom átváltoztatni a nekro várat? Tudnám-e értékesíteni a nekro különleges nyersit a Heaven várban?

Ez tévedés, illetve pontatlan... A játékban 3 féle nyersanyag lesz, fa, kő, kék kristály, valamint arany... Minden faj ezekért fog küzdeni. Tehát a kérdésedben szereplő problémád nem lesz! :shock:

- 1-2 magyar szót betanítottatok a fejlesztőkkel? Csütörtöktől-péntekig volt akkor a béta teszt? A Gamestartól GYU is ott volt vagy Mazur vagy kik? Ha jól láttam az egyik képen 12 fős multival játszottatok. Az szép lehetett. Óriási térkép lehetett. Az 5. fajt láttátok mozgásban? Vagy a várakat belülről? Háttérzene is volt már a térképen? Nem tudom mennyire tudtátok átlátni hogy kb milyen állapotban van a játék megjelenhet-e 2 hónap múltán kb? Xhane fényképezett mint megtudtam, ezért nem láthattuk ejnye. Kellett volna egy olyan fénykép is amin rajta van. Erwan hozta az ork imitációt valamikor? Hányan dolgoznak kb a játékon?

Húúúú... Ez nem kevés kérdés... :shock: Csütörtök este együtt vacsorázott a társaság, majd egy kis buli... :P Pénteken volt reggeli, a Black Hole Stúdióban prezentáció, majd stúdiólátogatás, utána pedig ebéd és volt 5 teljes egész óránk a tesztelésre. Szóval magyar szót nem hallottam az UBI-s emberkéktől, de mivel a fejlesztők magyarok, Ők felváltva beszéltek... Velem privátban magyarul, a többiekkel és a többi dologgal kapcsolatban pedig angolul. A Gamestartól Ender-re (remélem jól írtam a nevét) emlékszem és volt még ott 2 másik srác is, bocsássatok meg, szinte mindenki új volt, a memóriám nem a nevekre koncentrált, hanem a játékra! :oops: Multi? Láttál ilyet... Hmmm... Valami sas szemed lehet! :P 5. faj? Az meg mi a szösz? Amikor erről beszéltek egy "S" betű jelent meg a képen, amit megkérdeztünk mi az és azt mondták, ez "SECRET"... :wink: Gábor (Boci) szerint a játék béta-alfa állapotú változatával játszottunk, tehát értitek, hogy egy semleges választ kaptunk, tehát erre nincs egyértelmű válasz... :roll: Háttérzene és hangeffektek is voltak, de hogy ez lesz e a végleges játékban is nem tudom, ugyanis felismertem bennük korábbi részek zenéjét... :shock: Vagy lehet, hogy nem vagyok már normális??? :oops: Közkívánatra teszek fel majd képeket hamarosan ide a fórumba Noémie-ről is (Xhane), hogy láthassátok, valamint a kis meglepetésről is, amit a többiek kaptak és még néhány exkluzív fotót... (Persze csak a saját példányom tudtam lefotózni a meglepiből, mert az utolsó pillanatban készült el...) Erwan nagyon jó fej, természetesen nagyon jó szinészi vénával megáldva, tehát az Orc beszólások sem maradhattak el... :wink: Nagyon sokan dolgoznak a játékon és a tesztelésen is, nem számoltam össze, de lehet, hogy 3 számjegyű a gárda... :shock:

Természetesen, ha lesz béta kulcs, akkor nem azon fog múlni, hogy mennyit kapunk, hogy mit kaptak Tőlem, akik ott voltak, de ígérem mindent megteszek, hogy minnél többen kipróbálhassátok majd... Bízzatok Bennem! :wink:

Remélem azért tudtam érdekességekkel szolgálni... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 23:20 

Kedves Vologya, először is mielőbbi jobbulást a kislányodnak, másodszor köszönöm szépen a választ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 30 vas., 23:34 

Köszi a válaszokat. A meglepi megvalósulásához pedig sok sikert.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 0:33 

Én is jobbulást kívánok a lányodnak. Köszi a választ és most egy véleményt kérnék tőled erről a négy nyersis megoldásról.
Te, hogy érezted a béta tesztelés folyamán, meg voltak(voltatok) elégedve vele? Nem hiányzott senkinek sem a jó öreg higany, kén, stb.?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 1:25 

Vologya, én is szeretnék mielőbbi jobbulást kívánni a Lányodnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 1:40 
Heroes Team

T-Rex írta:
Én is jobbulást kívánok a lányodnak. Köszi a választ és most egy véleményt kérnék tőled erről a négy nyersis megoldásról.
Te, hogy érezted a béta tesztelés folyamán, meg voltak(voltatok) elégedve vele? Nem hiányzott senkinek sem a jó öreg higany, kén, stb.?

Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm a jókívánságaitokat... :) Őszintén megvallva ez a négy nyersi bőven elég volt, voltak ezzel is gondjaim ( :shock: ), de nem hiányoztak a kimaradt nyersanyagok, ezt bátran kijelenthetem! :P Remélem megnyugtattalak a válaszommal. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 7:15 

Ha, te mondod akkor némileg meg :wink:, de, hogy teljesen az majd kiderül a játékban.

Ezt nem tudom, hogy elárulhatod-e nekünk. Valamelyik fórum részlegünkön felmerült az, hogy a csatákat befolyásolja az időjárás, apály, dagály, stb... Mennyire sikerült ezt kivitelezni vagy ezt az ötletet be sem teszik?

Mert ilyen időjárásos szerencsétlenséggel az amigás Celtic Legends-ben találkoztam és ott nagyon izgultam, nehogy egy-két égből jövő villám
eltaláljon. (MEGJ: nem Sogron villámai voltak és még csak nem is Eskel-é)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 12:49 
Heroes Team

T-Rex írta:
Ezt nem tudom, hogy elárulhatod-e nekünk. Valamelyik fórum részlegünkön felmerült az, hogy a csatákat befolyásolja az időjárás, apály, dagály, stb... Mennyire sikerült ezt kivitelezni vagy ezt az ötletet be sem teszik?

Üdv Bátor Harcosok!

Sajnos erről nem szolgálhatok infóval... Majd február végén visszatérünk rá... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 12:58 

Újabb kép ezúttal egy a fák felett lebegő(?) hajóval. :) Lehet lesz Age of Wonder2-höz hasonló zeppelin :) vagy lebegés varázslat. :)

http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... -ssotd.jpg

Itt pedig limitált kiadáshoz készül a Michael arkangyal szobor reméljük az orra nem lesz Michael Jacksoné. :)
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... hael-2.jpg
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... hael-5.jpg
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... hael-8.jpg

Üdv Fórumtársak:

Jó híreim vannak:

Vologya Mesterrel beszéltem, elmondom, amit megtudtam a béta tesztről.  Persze csak általánosságban és barátilag beszélgettünk, de azért megnyugtatóak a hírek szerintem. Az ő véleménye szerint a játék jó állapotban van, a megjelenésig hátralévő idő alatt a bugokat ki lehet javítani, polírozni a játékot. A grafika 10/10-es, a Játékélmény a béta alapján még 10/9, a Zenék Romeroék visszatérésének köszönhetően 10/10, a Tartóssága 10/7, (a Map Editor elkészültéről még nincs információ ugyebár, szóval ez javulni fog várhatóan) a Játszhatóság 10/8 áttekinthetőbb, mint az 5. rész az új és a régi játékosok is jobban átlátják majd a dolgokat. A grafikától elállt a lélegzete nagyon szép volt. (persze biztosan erős gépeket is adtak, de várhatóan nem lesz nagy gépigénye továbbra is tartják, hogy 2-3 éves laptopokon is menni fog persze nem maximumon gondolom). A városok 2D-sek, ahogy eddig is tudható volt. Én ennek örülök. Nagyon sokféle taktika lesz a skill rendszer által pedig változatosan fejleszthetjük majd lovagunkat. Végre nem a szerencse fog dönteni, hogy épp mit ad ki a gép. Demokrácia lesz a hősfejlesztésben.  Minden él a térképen jók az animációk nagyon. A régi Heroes hangulat visszatért Vologya Mester szerint csak grafikailag csodás új köntöst kapott és mindemellett ésszerű, logikus és nagyszerű újításokkal vértezték fel honfitársaink a játékot. Lesznek újítások is, de hamar meg lehet szokni ezeket és a játék könnyen játszhatóvá válik mind az új, mind a régi játékosok számára. Szóval megéri várni rá.  Sajnos a magyar feliratos verzió valószínűleg késik a Seven m Kft. kiadói honlapon áprilisi dátumot láthattok. Itt a Heroes Magyarország honlapon pedig elő is rendelhetitek majd a játékot. Új szuper hír még hogy február 23.-a körül megjelenő magyar Gamestarban exkluzív Heroes VI írás lesz ezen, a béta teszttel kapcsolatban. Vologya Mester készül egy nagy meglepetésre hamarosan, figyeljétek folyamatosan a Heroes Magyarország honlapját. Várjuk szeretettel. A játék remélhetőleg a tervezett időben megjelenhet, persze addig még bármi történhet Vologya véleménye alapján (hosszú idő még az a 1,5-2 hónap). A teszt nagyon kellemes környezetben zajlott, egy csodaszép szállodában, előtte a Black Hole irodáiban voltak a prezentációk, megbeszélések, fotózások, interjúk, (voltak újságírók is). Nagyon hangulatos a Black Hole hadiszállása (több mint 10 irodájuk is van). Igazán szívélyesek, kedvesek, nyíltak fejlesztő honfitársaink. Volt vacsora és buli is csütörtökön este, pénteken pedig egy nagy Black Hole irodai túra, és Heroes VI teszt, néhány VIP-s emberke pedig maradt egy budapesti városnézésre is. Szóval nagyon emlékezetes és hangulatos nap lehetett tényleg. A projekt láthatóan Vologya Mester szerint is jó kezekben van. Láthatóan és érezhetően az Ubisoft is teljesen elégedett velük. A plakett, amit láthattok a csoportképen Vologya Mester szép kis ajándéka volt a VIP tagoknak, a Black Hole-os fejlesztő uraknak és az UBI-nál érdekelt hölgyeknek és uraknak. Nagyon örvendtek neki, nem is csodálom. Egy négylevelű lóhere van rajta és egy kis személyre szóló aláírás. (Képek hamarosan a Heroes Magyarország fórumán a HoMM VI topikban!!!) És miért négylevelű lóhere? (aki ismeri a Heroes 1-6 sorozatot az tudja  ) Köszönjük meg Vologya Mesternek a sok hírfolyamot és a béta tesztről való beszélgetést, még ha konkrétumokat nem is árulhatott el. Sok Heroes VI kutakodást kívánunk neki a továbbiakban is.  Nem kevés idejébe telik a munkája mellett nekem elhihetitek.

Utóirat: A Nagy Fekete Szem (Lyuk  ) figyeli az SG-s Heroes VI és a Heroes Magyarország fórumot is a külföldi nagyobb fórumok és a hivatalos UBI fóruma mellett. Szóval javaslatok, pozitívumok, negatívumok, örömök, kedvenc játékelemek felsorolásai jöhetnek nyugodtan. Észrevételek, tetszési elemek, az épp bejelentett játékmechanikai újdonságokról is jöhetnek vélemények nyugodtan. Javaslatok is, hogy milyen lényeket szeretnétek, milyen várakat a jövőben (pl kiegészítőkben), varázstárgyakról, varázslatokról, stb. Az egyébként nagyon kedves, figyelmes fejlesztő brigád figyeli, e fórumokat szóval nyugodtan írjatok nekik a játék egyes elemeivel kapcsolatban ide is. És ne feledjétek, hamarosan BÉTA TESZT! 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 14:38 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188649321159225&set=a.188648484492642.45483.167026993321458&pid=594218&id=167026993321458

Ez mi a szösszenet? Én amit észrevettem egy konvertáló(?) épület lehet... vagy nem tudom. szerintetek?

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 14:45 

Az egy majd féléves kép és nem konvertáló épület, hanem maga a vár amit épp konvertálnak. Azóta biztos máshogy fest.

Tényleg Vologya konvertáltál át várat?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]