Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 19:20 

Adler :) mivan ha van nálam 10 mighty gorgon, egy dragon fly,és egy db gnoll és persze expert haste... :D nem egy csillagászati összeg a lelépés ilyen esetben, annyiszor megyek neki 7. szintü lényednek ( amennyi pénzem van, sőt ha belegondolok érdemes lenne ebbe fektetni a lóvét :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 19:23 

Hali!

Adler kihivott Vermillion Borderen. Nekem bejött Tazar az elején, refugeeból champion jött, majd a 2. héten gold dragon, jött kesztyű, Tazarnak bejött a logistic. Mentem mint a rakéta. Droidok között volt pár ütésváltás változó sikerrel. A hill fortomat ghost dragonok védték, Adlerét vmi könnyebb lény védhette, mert a 2. héten már blackekkel rohangált. Míg ő délre nyomult a tombokhoz, odalopóztam a hill fortjához, upgradeltem, majd a fővárát bevettem, igaz a gremlinjeim a falak előtt maradtak. Adlernek nekró vára volt. Utána megindult felfelé, kifosztott két hive-ot, így kicsit tartottam tőle. A középső váram előtt kaptam el. A hősök kb. hasonló értékekkel rendelkeztek, neki csak 10 manája volt, 18 wyvernt gyűjtött be. A főcsata nem volt túl hosszú, Adler feladta a küzdelmet!
Kösz a gamet!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 20:58 

hali

A hr - ami nálam magia and runt jelent - adott körben való varázslást jelent, tahát ha valamelyik fél varázsolt az nem menekülhet abban a körben, kivéve ha az ellen is varázsolt. A magia lehet bármi slow, res implo.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 21:00 

sorry ugyan az mint adleré :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 21:22 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 9:44 

ez meg sokkal egyszerübb.. kicsit drágább de nagyon egyszerü megcsinálni. adjuk az ötleteket :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 14:32 

Nem tudom hogy amit én leirok az kinek a véleményéhez fog közelebb állni, de ha nagyon le akarjuk szabályozni, akkor szerintem...

Az számít hit and runnak, ha úgy támadsz a lényeiddel (pl AD akinek nem ütnek vissza, vagy vmi íjász aki lő), és/vagy varázsolsz, hogy a másik a körben nem jutott szóhoz, majd pedig lelépsz, akár fizetéssel akár anélkül...

legyen "A" aki menekülni akar és "B" aki nem

Ha B kezd és waitet nyom, akkor A
- leléphet (akkor nincs gond)
- támadhat (de addig nem léphet le, amig B vmelyik lénye nem következik)
- varázsol (de addig nem léphet le amig B nem varázsolt)

Ha B kezd és támad és varázsol (támadó varázslattal), akkor A
- támadhat, varázsolhat (mind1 mit) és leléphet, függetlenül attól ki mekkora kárt okozott...

Azért gondolom ezt az utobbit igy, mert a lehetőség mind2 félnek adott volt...

Ha viszont B kezd de csak saját magára nyom vmi varázslatot (bless, vagy haste), akkor A
- leléphet (akkor nincs gond)
- támadhat (de addig nem léphet mig B egyik lénye nem következik)
- varázsolhat (bármit, de addig nem léphet le, mig B egyik lénye nem következik)

Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy nem kéne ezt agyonszabályozni, mert úgysem találunk olyan megoldást amit mindenki elfogad, és a meccsek során ebből úgy is csak vita lesz...

Azt hiszem Coanan említette az etikai részét a dolognak...Ennyi...Sztem nem kéne több. Egy józan normális ember (pláne ha évek óta H3-zik) pontosan tudja, mi etikátlan és mi nem, és ezt kell szem előtt tartania!

Én pl gyűlölök főcsatát várban eldönteni, legyen az Random, Tábori map, vagy Lords és legyek akár védő vagy támadó. Miért? mert nem etikus!
Ezen a szinten tudjátok jól mekkora előnyt jelent ha vki várban csücsül...

De mivel a Lords teljesen más tészta én a mai naptól csak és kizárólag No Rules formájában fogok ebben a verenyben játszani, és akkor nincs vita...

Bocs ha hosszú voltam, azért várnám a hozzászólásokat, ellen példákat (tudom hogy van dögivel)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 17:58 

nem példák és ellen példák kellenek, hanem egy konkrét megfogalmazás, mert nyulik az egész, mint a rétestészta:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 19:46 

Adrienne célja ebben a körben Tidewater meghódítása volt. Megbízta Tyrist a lehetlen feladattal. Az első két hétben minden a tervek szerint haladt. Tyrisnek azonban nem kedvezett a szerencse, mindkét konzervatórium csak egy angyalt adott. Így hát azonnal cselekedni kellett és a 4.héten átrohant az ellenséghez. Megint nem állt mellé a szerencse, 2 lépés híán nem sikerült elkapni az ellenséges hőst Wystant. Így a várban kellett megostromolnia a mocsárlakókat. A védők nagyságrendekkel nagyobb sereggel rendelkeztek. Az ostrom hosszú volt és véres. A számszeríjászok lőszerük elfogyása után késsel támadtak az ellenségre. A 43 mighty gorgon soknak bizonyult, így a védők győzedelmeskedtek. Achilles nagyúr azon nyomban elindult hajóval Spaward partjai felé.

Adrienne felkészült az ellentámadásra. Az elfek leggyorsabb bajnokát bízta meg a feladattal. Kyrre-ről azt tartják, olyan gyors hogy szinte a levegőben lépked nem is a földön. A támadókat Tower várral áldotta meg a sors. A védők jobban ismerték a terepet és nem küszködtek pénzügyi gondokkal ellentétben a támadókkal. Kyrre a 4.héten megtámadta a gyémántgólemeket és beváltotta az életvér fiolát.
Thane rögtön meg is támadta Kyrret, azonban a Rampart seregek jókora fölényben voltak és kiűzték a támadókat a földről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 20:23 

.

A hozzászólást 16 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 22:39 

Kihívásos meccs - Deathknellen

Boti Necro - Galthran(4-3-5-4) vs Sorceress Tower - Fafner(5-3-7-5)

Lassan haladtam nagyon, a 2. hét közepén Boti átnézett szomszédolni, és leamortizáltuk egymás főseregét, majd léptem.
Eztán 2 napig foglalgattuk egymástól a várakat, majd 1.3.2-nél Boti feladta a játékot.
A kihívás sikeres volt. A tartomány új ura Sorceress.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 10:27 
Heroes Team

Támadás Tularean Foresten

Adler(Rampart - Ignatius) vs. Csizu(Rampart - Shakti)

Shakti hozott 112 trottyost, amivel már lehetett kezdeni valamit. A dwelleket elfoglaltam, kincstárakat kifosztottam, ami pénz volt, azt megszereztem. Így volt elég pénzem, hogy mindent kivegyek a 2. héten, war uni és grand elves és dendro soldier társaságában. Áttörtem a Green Dragonokon, bevertem a sari dwellt. Ignatius épp ekkor sietett hazafelé. Mivel kaptam Logisticset is, így elkaptam a hét 7. napján, mielőtt feltápolja magát. A csataterep nekem kedvezett, túlerőben is voltam. Adler feladta a harcot.
A támadás sikeres volt, Tulareant Forest új Lordja Adela.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 11:44 

Buktam az utolsó területem is, grat Sorcy. Bocs hogy már nem volt kedvem befejezni de befordultam hogy mindig lejárt az időm amikor a teleportokon próbáltam átmenni, és mindig máshova rakott ki mint ahova számoltam. Amikor elmenekültél először a főhősöddel, kevés kellett volna hogy befoglaljam mindegyik váradat, de össze vissza tettek ki a térkapuk, és már akkor eléggé befordultam, de amikor másodjára tett ki full csapattal a jobb alsó várhoz ahonnan nincs trékapu vissza, csak a gyalog út, már nem volt kedvem folytatni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 13:43 

Hali!Megszületett második győzelmem is,bár sokat nem tettem érte!

Conan megtámadott uj földemen Crustacean.Nagyon jól kezdődött a meccs. Két infernó várat kaptam,Conan más taktikát követhetett,mint amit nekem elmondott a múltkor,nagyon későn lett meg a 2. vára.A vízről minden túélőt én szedtem fel,de relik nem volt közte.A napi +1 higanyos arti nagyon jól jött viszont.Húztam két city halt meg efreetet, de csak egyik várban sikerült,mert köven nem sok volt. Harmadik héten lett fővárosom és ördögöm is,a másik várban is lett efreetem.Két ásvány silóm volt még.Conan eközben befoglalta a kartógrfáfert,lett 3 vára. 4.héten váratlanul feladta,pedig még egy csatát se vívtunk meg!Azzal indokolta,hogy castle gate mellett esélytelen a heti dupla populációt megverni és semmi jó varázslata sem jött!Persze ez a castle gates dolog nem biztos,hogy nekem is eszembe jutott és kövem is alig volt...

A visszavágó sajnos elég siralmas volt Lands Of The Giantsen.Egy normális hős sem jött.Conan barbár várat kapott,ha jól láttam és a ballista specilaista barbárt.Éreztem,hogy gáz lessz.Első héten kastély plussz efreetig húztam az infernót.Megint azt kaptam,de most nem örültem neki annyira,mint előző meccsen.Conan most gyorsan lépett első héten,második héten kezdődtek a harcok az őrzőkkel.Két rossz döntést hoztam és annyi volt.Először a pack minotaurusz király helyett a several lichet válaszottam, azok leszedtek minden impet,mert 3x3 volt :(.Utánna a several küklopsz király és pack champion közül,okulva az elzőekből,inkább a lovagokat választottam.De ez megint rosszul sült el :(.
Minden körben kettő morált kapott legalább,lebénítottáka a küklopszomat,gógjaimat rögtön.Utánna szétverték a ballistát és egyszerűen alig tudtam bennük kárt okozni. :( Így feladtam,mert sereg nélkül,pénz nélkül semmi értelme nem lett volna húzni az időt.De így is elégedett vagyok,mert legalább megint nyertem.

Land OF The Giantre, Hamrondalere már nem fogok többet támadni az tuti,Crustace viszont nagyon teccik!!Kiakarom próbálni az összes pályát,amennyit lehet.Ezért kihívom következő körre Conant Monolith Barronson!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 17:40 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 18:44 

ez a kihivás napja:
- Vermillion Border t szeretném még mindig.

más:
- földnélküliek pályázhatnak a jelenleg szabad területekre, jelentkezni péntek 24 ig lehet, fejenként 1 földdel, érkezési sorrendben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 18:54 
Heroes Team

Kihívott fél továbbra is Süni, Infernal Joungle-n, Thunder Mountains felöl. Az előző körben - az ígéretekkel ellentétben - nem került sor a játékra. :( Remélem ebben a körben kiállsz Süni.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 19:04 

Kihívom Csizut Thunder Mountains-on,Stone City-ről.

Süni:ugy tudom velem is lett volna 1 gamed....(az utolsó msn-emre se válaszoltál...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 19:05 

Ennek a körnek negyjából mikor lessz vége? Jól számolom Adler, valmikor ennek a hétnek a közepe táján?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gezsa 2007 márc. 20 kedd, 19:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20 kedd, 19:05 
Heroes Team

Karesz írta:
Kihívom Csizut Thunder Mountains-on,Stone City-ről.

Elfogadva, MSNen egyeztetünk.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]