Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 03 hétf., 21:56 

Szerintem se menjen a dungeon, inkább a legyenek a nagakkal együtt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 03 hétf., 22:52 

Január végén lesz a zárt VIP-sek számára elindított béta! Orosz és a Heroes Community fórumokon írták.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 04 kedd, 18:15 

Jó szóval ez azt jelenti, hogy három-négy hónap és kint van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 04 kedd, 19:22 

No e héttől várható hetente egy-egy nagy infó áradat. Most pénteken lesz az első.

Jaja márciusra ígérik pontos dátum még nincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 04 kedd, 21:01 

hahakocka írta:
No e héttől várható hetente egy-egy nagy infó áradat. Most pénteken lesz az első.

Már éppen itt az ideje ... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 05 szer., 1:10 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Xhane (Noémie Verpeaux - az UBI Community Developere) megkért, hogy néhány videót tegyek közkinccsé:

http://www.youtube.com/watch?v=TyMvcuRg ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=eoHVPRw8 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=7wR4GnM060g http://www.youtube.com/user/LightVSDark ... enmLE6k8hw http://www.youtube.com/user/LightVSDark ... 12Lx65B0DA

Ebben LightVSDarkness64 (egy fan) beszél arról (angolul), hogy Heroes VI-ban mit szeretne látni, mik az elképzelései.

És Nektek? A játék már fejlesztés alatt (ez nem titok), de még mindig lehet rajta változtatni. Szóval ha videót nem is töltötök fel a Youtube-ra, akkor itt írásban is megoszthatjátok a fejlesztőkkel az ötleteiteket, véleményeteket. Várom a javaslataitokat, hogy továbbíthassam az UBI és a fejlesztő csapat részére... Hajrá!!! :wink: Baráti üdv!

ui: Megerősíthetem, hogy minden pénteken rendszeresen kaptok majd friss híreket a készülő Heroes VI-ról. :P

Sajnos nem magyar a szerencsés, akit a január végi zárt béta tesztelésre kisorsoltak... :( A szerencsés nyertes neve: Ivo Žvejk Veselý

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 05 szer., 1:30 

Hát nekem lenne néhány elképzelésem de sztem mondjuk ez már sokaknak eszébe jutott :D :
1.Először is mindenképp több frakció kellene mint 5, mert így igen kevesen vannak... bár nem tom h ez most még kiegészíthető-e a kiadás előtt.
2.A Heroes 4-ben nekem kifejezetten tetszett, h a hősök aktív részesei a csatának, ez nagyon jó lenne ha a H6-ban is meg lenne.
3.A H4-ben a vár szerinti mágiafrakciók is nagyon jók voltak, és h a lények önállóan is tudnak mozogni.
4.Átvehetnék a H5-ből azt, h három fejlesztése van minden lénynek, és a seregek lábnyomait erősség szerint látni lehet.
5.H5-ben a forgatható várkép és kaland térkép szintén nagyon jó húzás volt.
6.A H3 színt vivő lényei közül sokat már nem láthattunk az újabb részekben (pl. mighty gorgon, sharpshooter, rozsdasárkány és még sokan mások), amik pedig nagyon jók voltak, néhányat közülük betehetnének az új részbe.

Röviden ennyi. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 05 szer., 17:12 

Ja ezek a videók már régiek én is láttam annó youtubeos keresgéléskor, jó véleménye van a srácnak.

Facebook might and magic oldalra már írtam, most nem írok kívánságlistát ezért bocsi.

Aki nyert, azt nem tudom már pár napja hogy orosz e neve alapján vagy sem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 05 szer., 17:20 

Nekem van egy két elképzelésem, hogy mi kellene bele :D :
1- Sok féle nyersi (pl: kén, kristály, fa érc, arany, higany, gyémánt + (törpe várnál), mithrill, adamantium)
2- Kaszt rendszer (harcos, lovag, varázsló, ősmágus, harcimágus, stb...)
3- Sok képesség + egy-két új (nyomkeresés+gyógyítás+lényerősítés + csapdaállítás, stb)
4- Több vár, faj
5- Fejlődés rendszer kidolgozottsága (talán tényleg ilyen képességfaként kéne ábrázolni és minden hős arra fele fejleszteni, amerre szeretnénk [a nekró is rendelkezhessen leadership-vel, ami egy kaszthoz kellene]
6- Sok lény + fejlődés + újszerűségek (pl: a breeder)
7- multiplayer + online lehetőség
8- sok varázslat + egy-két új (pl: desintegrate, sztázisfal, az isten haragja)
9- új fajta csatarendszer (pl: védekezésnél véd, úgymint a H3-ban)
10- hősők a csatában (egy csapatban lehet max. 3 hős)
11- varázstárgyak, italok, fegyverek megjelenése a hősőn (vagyis, ha buzogány van nála, látszik a csatában.
12- A hős viselhessen egyszerre több fegyvert (max. két kézben egy-egy)
13- persze, bizonyos páncél korlátozzon (lemezvértnél nem lehetne íjjat használni vagy varázsolni rendessen)
14- pályaszerkesztő egyszerűsítése

Ennyi lenne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 05 szer., 18:48 

Pályaszerkesztőt fogják egyszerűsíteni sokkal átláthatóbb és egyszerűbb lesz mit az 5. résznél azt mondták. Nyersanyag marad biztosan sajnos 4 féle az eddigi 7 helyett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 05 szer., 22:12 

Ha a küldetés szerkesztő sokkal áttekinthetőbb lesz az nagyon jó lenne. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 0:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Próbáljatok meg olyan dolgokat írni/kérni, amik nem gyökeresen megváltoztatják magát a játékot, mert az már úgysem fog belekerülni a játékba. (gondolok itt pl. a hősök is harcoljanak, önállóan is járkáljanak a térképen a lények...) Több frakció biztosan lesz a kiegészítő(k)ben, ha jól fog fogyni az alapjáték. Lehet, hogy 1-nél több lényfejlesztés is lesz, ha nagyon sokan szeretnétek, de erre nincs garancia. Szóval ötleteljetek még péntekig! Ne feledjétek, a "NAGY TESTVÉR" figyel Benneteket! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 1:28 

nem olvastam végig a topikot, lehet tudni valamit az optimális gépigényről?

(nálam eddig mindig úgy volt a második rész óta, hogy új heroes megjelenésnél új gép beruházás)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 7:06 
Heroes Team

manci_hu írta:
nem olvastam végig a topikot, lehet tudni valamit az optimális gépigényről?

(nálam eddig mindig úgy volt a második rész óta, hogy új heroes megjelenésnél új gép beruházás)

Üdv Bátor Harcosok!

Erre vonatkozóan még nincsenek információk, talán a béta teszt után... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 7:14 

Az gyökeres változásnak számít, hogy a hős végre kinézzen úgy, ahogy a képen vagy az, hogy abban a felszerelésben jelenjen meg, amit épp a csata idején hord.? :roll:

Amúgy, egy másik topikból a "kitalált" várainkat, ide írhatnánk, ki tudja, lehet, hogy a kiegben vagy az alapban viszont látjuk őket :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 15:52 

Nem emlékszem, hogy azt tervezték-e a 6-osba, hogy a csatamezőnél teljesen körbeforgatható legyen a kamera. Számomra zavaró, hogy az 5-ben nem lehet.
Az, hogy több cuccot is lehessen a hősre aggatni, azzal egyet értek. Ez a régi kérdésem, hogy miért nem lehet egy páncélra egy köpenyt is rárakni és miért csak egy gyűrűt, nyakláncot, medált lehet viselni? Persze ésszerű keretek között. Nem így: http://www.denatale.com/blog/wp-content ... 6/Mr-T.jpg :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 16:12 

Én annyit kérdeznék még, hogy a mentési rendszer hogy lesz lesz e autosave vagy checkpoint szerű, vagy a bármikor felvehetős módszer? Hogy a várba úgy megy be a kamera mint eddig vagy úgy lesz minta augusztusi demóban, hogy csak egy ablakban látjuk majd a várat a térképen. A gépigény engem is érdekelne a minimum és az optimális. (4 giga Kingston ram, HD 4850 sapphire vaporX- AMD Phenom X4 2.6 ghz -en menne e jól).
A Speed hogyan hat majd a lények gyorsaságára úgy, mint a Heroes 2-3-4ben (ezekkel játszottam 97 óta +5. rész és kiegjei)? A szerencse is marad e úgy ahogy eddig? Iniaitive-os Heroes 5 féle rendszer akkor már egyáltalán nem lesz csak jelzik alul a lépési sorrendet?

A varázslatokkal s azok ágaival, az új hero skill rendszerrel, a változó harci tereppel, a várak/ kontroll erődök menedzselésével kapcsolatban is jöhet videó majd.

Ja és jó lenne a magyarok számára egy kis színfalak mögötti így készült a Heroes VI videó. :) Hot Seat és a netes multiról még esetleg videó.

Ja és lesz e sivatagi terep e majd a kiegekben ezzel együtt Academy? :) Hiányolom, havast azt láttam mégis be tudták rakni a srácok , lányok gratula nekik.

Sok sikert és boldogságot és nagyon sok órával teli baráti Heroes VI partyzást kívánok a készítőknek is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 16:13 

Ja még egy picit kérdés amit a hivatalos angol fórumon is láttam. a Core, Elite és Champion egységeknek lesz 1-1-1 épülete vagy marad a megszokott 7 féle lény 7 épület rendszer? remélem a régi marad. Köszike.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 19:09 

Üdv!

Én az elementál várat szívesen viszont látnám :)
Sztem lehetne jóval izgalmasabb 1 pálya mint a 3ban.Ott ha szerkesztettél 1 pályát sokkal több ellenfelet nyersanyagot utópiát kirabolásra váró épületeket találtál!Pandóra szelencéjét is szívesen viszont látnám!Illetve azokból a fullos varázstárgyakból is szívesen többet látnék amikhez össze kell gyűjtögetni a megfelelő varázstárgyakat hogy kapj egy nagyot :D
Előttem már soroltak fel rengeteg lényt akik kimaradtak az 5ből de a 3ban benne voltak!Tom nem lehet mindet rendesen visszatenni mert akkor eleve több várat kellene csinálniuk azaz szakítanának a 6váras alapjátékos elvvel (sztem ezt sokan azért nem bánnák) de ha az alap várak számán nem is változtatnak útonállóknak simán be lehetne tenni őket sőt párnak toborzóhelye is lehetne!Ami sokak tetszését és nemtetszését okozhatja sztem az hogy a hőssel is lehessen aktívan csatázni.Erre csinálhatnának egy menüpontot vagy valami hasonlót hogy ha akarsz akkor a hősöd ott legyen rendesen a csatamezőn illetve maradjon ott oldalt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 20:53 

A védelemről tudni valamit? Sokan voltak idegesek a múlt évi DRM miatt, úgy hallom a jövőbeli Ubis játékok már ennek egy jobb verziójával jönnek ki. Remélem a Heroes VI is. Nálam sokszor megszakad a net a t-com jóvoltából. (meg az esős időjáráséból) Ezért volt sok helyen idegesítő gondolom a régi DRM. Mentések elvesztek.

Lenne még egy javaslatom, ha a képek alapján minden nép hősének lova lesz és nem úgy mint a Heros V-ben, hogy mindenkinek más fajta utazáshoz használt állata lesz, akkor gondoltam hogy lehetne úgy hogy pl az Infeno esetében egy Nightamre szerű tüzes sörényű piros-fekete pariipa lenne, a Havennál egy aranyló színű aranylóan fénylő ló. :), a halottaknál egy halott ló vagy egy éjfekete halálfejes páncélos ló, a barbároknál pedig egy barnás, erős izmos ló, az esetleges nagaknál (akiket szintén várunk bejelentésre :), pedig valamilyen kékes díszekkel ellátott ló vagy valami vízzel kapcsolatos lehetne.

Az átvezetők kérdése még: A játék grafikájával lesznek elkészítve, (ami ugyebár a Warhammer Mark of Chaos és a Armies of Exigo fejlettebb motorja? ) vagy egy külsős CGI filmeket készítő céggel pl. : Digic Pictures. Lesz e intro és ha igen ugye nem a Gamescomos lesz hanem megy újabb?

A játék magyar feliratos lesz? Ajánlott szerintem mivel az 5. részt sokan itthon úgy játszották tapasztalataim szerint.

Az egyes népek specifikus építményeire is kíváncsiak lennénk, meg hogy lesz e végülis Mage Guild e vagy sem (ha nem tényleg a skill fán lesznek a választható varázslatok Magices hősnél? Gondolom az erősebbek magas hős szinthez lesznek kötve.). Fontos lesz a balance, az egyensúly a népek egységei, képességei és épületei között. Tényleg tudnátok még leírásokat felrakni az egyes népek egységeiről képességek, egyes statisztikai adataik (attack, defense, stb) terén?

Egy utolsó kérdés megmarad e a hősöknél, az Attack-Defense-Spell power-Knowledge, 4-es vagy lesz valami új szisztéma vagy kiegészül valami újjal ez a 4-es.

Egy javaslat még a zenéhez, amit az ausztrál Light vs Darkness nevű Heroes fan kollega is mondott a Youtubeon. az 5. részben sok népnél hasonló volt a zenei téma ami egyébként mint mindig akkor is nagyszerű volt, csak sokszor önismétlő. (pl Haven-Nekropolis-Inferno) Academy-Stronghold) Sokszor egy-egy városi téma előjött más nép területi, vagy városi, vagy kampány zenéjénél. A 2-3-4. részben nagyon különböztek a csodaszép muzsikák. Persze történetileg lehetett magyarázni az 5. rész esetében részben emiatt meg is értettem a dolgot, de akkor is fő a változatosság, a játékmenetben a zenben, a népekben és remélhetőleg nő majd a számuk is a játszható frakcióknak a jövőben.

Köszönettel a hosszú írás utáni türelmeteket és még egyszer, jó munkát, hatalmas sikert és dicsőséget kívánok a fejlesztő csapatnak. Előző játékaitok nekem is tetszettek, viszont elég sok patchet igényeltek mint kritika ezt tudom róluk elmondani. Reméljük a Heroes VI béta pedig ide is elér majd hogy minél tökéletesebben jöjjön ki a játék Márciusban.

Mély üdvözlettel:
Hahakocka

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]