Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 20:27 

Csá Adler, nem akarsz 1et nyomni online, már qrva régen játszottam...
Jó lenne menni táborba,de sajnos már betelt?! Még 1 csomó mindentől függ, h. tudnék -e menni, de majd meglátom...

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 20 csüt., 22:05 

Betelt?
en is szeretnek menni,de meg nem tudom pontossan mi hany meter,nem hiszem,hogy nem lenne hely,remelem az illetekesek valaszolnak,hogy igy van e,ill mennyi az ures hely meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 21 pén., 8:34 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Karesz: Tervbe van véve a 2vs2, de ezt már írtam korábban, kicsit vissza kellene olvasni a topicban! :evil:

Teki1986: Remélem FTC-n segít a Tippmix! :D Bár azt gondolom, ha kedved van és szabadidőd, sőt pénzed is, akkor érdemes eljönnöd, mert sokan visszavágynak, akik már voltak a táborban! :D
A max. létszám: 18 fő (eddig 3 jelentkező van... :cry: ld. feljebb!)

DiLaen: Te nem akarsz a táborba jönni? :wink:

Cooper: Végy erőt magadon, dolgozz és gyere táborozni! :wink:

Adler: Remélem téged is láthatlak a táborban! Szotyi és Zizi jön! :D

Kazakh: Sajnálom, hogy nem tudsz jönni! Hiányozni fogsz! Azért még mindig várom a postaládámba az ötleteidet a versenyekkel kapcsolatban!

Petrus: Örülök, hogy itt vagy! A táborban gyakorolhatnál! Nem jössz? Nem telt be a tábor, még 15 jelentkezőt tudunk fogadni! :D

Remélem mindenkinek tudtam válaszolni! Június közepéig még lehet jelentkezni a topic elején találhatóak szerint! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 21 pén., 12:30 

Megnyugtatott Igazgató úr!
mail ment:)

hm ilyen "nevek" is mennek,hiu ábránd volt,hogy én leszek egy személyben a "kemény mag" :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 21 pén., 14:18 

Nem.

DiLaen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 3:22 
Heroes Team

az egyenes kiesésnél (min már sokszo mondtam) mindenkinek lehetne mondjuk 3 vagy 4 élete. Azaz csak a 3. vereség után esik ki mindenki, igy még 2 egymás utáni vereség után is lehetne tovább játszani. Aki meg 3x kikap annak eleve felesleges tovább játszania hisz ugy nem is juthatna be a legjobb 3-ba. Aki meg jó az tovább birja. Ha már csak 4 esetleg 6 játékos marad akkor az is lehet hogy mindenki elveszti az életét és onnan már valódi kieséses alapon mennek a meccsek. A csoportos is jo hogy mindenki 3 mérközést viv, és ott se számit hogy ki milyen csoportba kerul mert ha gyengében akkor is gyenge valaki fog kijutni a csoportbol, ha meg van ott egy erős akkor az, de ez másfajta felállásban is igy lenne.
Szerintem a lényeg most az, hogy ne legyen annyira zsúfolt az egész mint tavaly volt, nekem pl 6-7 1v1 bőven megteszi, meg inkább a 2v2 hoz izgalomba meg a támadás versenyek. Akinek meg nem elég az meg bármikor játszhat barátságos mérkőzést bárkivel, bárhányszor.
És az anti-boti 7-es lények is (remélve) ki lesznek véve és olyan normál 1v1 mapokon fogunk játszani mint amiket mindenhol máshol világszerte használnak, nem lehetnek olyan rosszak ha mindenki azokon nyomja a neten (amugy meg ezért is nyultak el nagyon a meccsek).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 4:48 

bocsánat,milyen anti-boti lények,régota jatszom de lehet lemaradtam valamiről??

hosszura azert nyulik,mert van olyan map ahol sokat kell csatazni,vagy esetleg 2 szintu es sok a quest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 9:14 

Csáó!
Gepy:Szerintem az egyenes kiesés még igy is elég durva,ha mindeki-mindenkivel játszik,úgy izgalnmassabb/szerintem/.
Viszont az átjáróknál csökentve vannak a 7-es szintű lények,akkor hamarabb befejeződnek a csaták.Igy is marad még elég sok idő,(2vs2-re,focira,fürödni,ja és palacsintázni :lol: )
Tényleg Gepy,ha lejössz +hívlak palacsintázni,anyit fizetek,amenyit 1 éjjszaka alatt + tudsz enni :lol: Mennyi is volt a rekordod?
4?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 15:35 
Heroes Team

4 egyszerre, de volt mikor reggel delbe este azt ettem szal napi 10 de volt hamburgeres napom is :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 16:31 

Pontosítok egész nap palacsintával a kezedbe szaladgáltál,amit még regel vettél. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 22 szomb., 18:02 
Heroes Team

Hi!

Az egyenes kiesés nem jó! Pl. A csoport meccseken én is kikaptam háromszor aztán meg...

A csoport jó, de szabályozni kell valahogy, ki hova kerül! Gondold csak el Gepy, mi lenne ha mondjuk egybe kerülne 6 erős ill. 6 gyenge és mondjuk az első 2 jut tovább, így négy erős biztosan kiesne, az elődöntők pedig mélatatlanok lenének...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 4:22 

én ugy képzelem el,mint a fociban szokták,4 es csoportok,ahol az elso ketto megy tovabb...a csoportban mindenki jatszik mindenkivel.
utanna pedig parositas egyenes kiesesben.

A csoportoknal lennenek kiemeltek,akik nem kerulhetnek ossze a az elso korben,azaz egy csoportban nem lehetnenek.
miutan 18 fos a tabor,igy lenne 4 csoport,amibol kettoben 5 fo van,itt harman jutnanak fel.

mostmar csak azt kell majd eldonteni,kik lesznek a kiemeltek,a tobbi szerencse dolga,persze kicsit makos aki az 5 fosbe kerul,de tobbet is kell jatszania :D

a mappokhoz:
milyen gyengitett 7 lvl???
nem igazan jo otlet elterni az eredetitol,sot egy ilyen inkabb kedvez a rutinosabb rokaknak,akik szeretnek rush-ra jatszani.
Inkabb az legyen a cel,hogy mindenki elvezze a gamet,jo elmenyei legyenek,tanuljon valamit a tobbiektol,stb.
Mert ugyis csak egy lehet a gyoztes,de mindenki mas nyerhet :idea:

2vs2:
persze nagyon franko az is,csak picit hosszu,igya 2perces korokre bontva lehetne kicsit gyorsitani a tempot,valamint olyan mappokat talalni,amiket nem 8 oraig kell nyomni.
Ja es itt komoly szabalyokra is szukseg lehet,ti:
-unit,artifact csere
- melyik team gyoz,aki utoljara marad?? vagy aki az elso csatat nyeri??

sok melo lesz meg ezekkel,bar mar a 4. tabor,lehet a Mestereknek minden meg van elore :?: :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 10:51 

Hmmmm

Elolvastam a sok szerencsétlen firkálmányt....

Bazira gyengék vagytok.....

Mindenkit le fogok alázni a táborban....

Visszatértrm...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 11:18 
Heroes Team

Szeva Szotyi!

Reméltük is, hogy visszatérsz! :D

Alázás... hogy is volt az... én már nem is emléxem! :lol: :lol:

UI.: "LE FOGJUK KÖPNI A MONITORT!" :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 16:02 

Szotyi!!!!!!!!! De jó, h. újra látlak ( a monitoron )....... Remélem is,h. alázni fox :twisted:
Gepy te meg nehogy :oops: legyél a sok palacsintától vazzeg....
Kadyboss meg nehogy :shock: képet vágjon amikor első héten átmegyek hozzá legyengített 7th lvl szörnyek mellett :D
Adler mesternek meg mindenben igaza van,szal......... 8)

Petrus :) :P :D :lol: :wink: :? :( :evil: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 23 vas., 20:44 

Alapból ugylátom 2 fajta csoport van itt,egy akik tudjaák mi a dörgés,ha villámlik,s ezeknek expert önbizalmuk van,már lvl 1 en.

a másik csoport azt sem tudja,hogy amiről az első csoport beszél,eszik vagy isszák,pedig 1999-től eltelt már egy kis idő,arról nem is beszélve,hogy az első csoport tagjai öregebbek, lassabbak, szenilisebbek, már nem is nyomják olyan tempoban a dolgokat,mint fénykorukban,de a sok sületlenség és okoskodás hallattán felébredt az alvó oroszlán,s e harcosok pajzsára a "Gyorsan,Gyorsabban,Leggyorsabban" felirat mellé
felkerül egy másik örök szállóige:
"Rutin meg az évek"

Mindenki nézzen magába vagy a tükörbe és döntse el,melyik csoportba tartozik, s ezek után nem keseredjen el,hiszen az egyikből átlehet kerülni a másikba, vissza viszont soha,szóval adott egy cél, a klub mindenki előtt nyitva áll,de az asztalra bizony le kell tenni.

GL

J. von Adler

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 24 hétf., 0:18 
Heroes Team

:idea:
1. A Palacsinta úgy jó, ha sokáig kitart, így sokáig lehet élvezni... :lol:
2. A TOH-on beváltak a TOH-os pályák ahol nincsenek egymástol elzárva a játékosok, szal ezt kéne követni
3. Az egyenes kieséses dolgot is rengeteg helyen használják, jól bevált dolog, ha megfejeljük mondjuk egy 3-4 "élet"-es dologgal akkor működhet. Az meg lehet hogy pl. egyik ágban pl gyengébbek vannak a másikban meg erősek, de ha valaki eljut az 5. 6. meccsig az azt jelenti hogy bizony megvert már pár játékost, igy semmiképp se lehet béna. Aki 6x veszit annak felesleges tovább játszania, nincs sokkal több esélye 7.-re se vagy ha igen akor se igen lesz legelső. Plusz a profik is hibázhatnak dehát mindenkinek 4 élete van, igy 3x lehet hibázni.
4. A párosításos egyenes (majdnem) kieséses dolgot meg úgy képzeltem el, hogy minden sorozat után új párosítások lennének (akár mint anno a h3 offline támadásnál, ahol mindenki megadott egy számot 1..1000-ig, amiket sorba állitottunk és igy kijött a sorrend, emelkedő sorrendben játszott mindenki a köv. párjával, és nem lehetett minket szidni, hiszen mindenki magának választotta a számot) :-)
5. 2v2 8 óra? Botival Nimbus és Skun ellen nem tartott tovább 1 óránál (vagy max 2) 8) . Igaz ott elszúrtuk az épitkezést, ezért vesztettünk ilyen gyorsan, hehe :twisted:
6. Én a köv táborra főleg a támadások és a 2v2 miatt várok nagyon, ezek tudnak leginkább ujdonságot jelenteni, a magam részéről megelégednék egy, a tavalyihoz képest kevésbé zsúfolt 1v1-el.
7. Gépet fix hogy nem viszünk (tavaly óta még nőtt egy keveset a ház, szal vonattal nem megoldható), kivéve ha valaki levisz Miskolc-ról, és aztán visszahoz Hajdúszoboszlóig (ott csatlakozunk a szüleinkhez plusz 1 hetes nyaralásra).
8. Remélve a régiek közül is sokan eljönnek a táborba (Adler, Petrus, ésatöbbi nameg Menyus is benéz)
9. Mivel nem most kezdtük, nem kell megismerni a várakat, szerintem majd szavazzunk, hogy minden várral kelljen-e lennünk, vagy mindenki azzal megy amivel akar, amivel (az adott pályán) erősnek hiszi magát. Igy nem lenne olyan hogy már csak 2 vagy 1 vár közül lehet "választani" ami agyhalál az adott pályán. Pl. én és kadi egy olyan pályán játszottunk ahol még necroval se tudtunk boldogulni, semmi bánya (volt ami nem is volt), 1 hét alatt bejárható terület, 7-es archdevilek őrségnek, és 8 hét után tudtunk áttámadni. Bármi más vár totál halál lett volna. Utána meg direkt nem játszottunk addig más erős játékosokkal amig valaki gyengébben el nem játszottuk a maradék várat (azelőtti táborban meg szegény kady-n meg tesómon avatta fel mindenki a fortresst, a végére nagyon megutálhatták ezt a vártipust) :D
10 Amondó vagyok, bocsássuk majd szavazásra a különféle ötleteket (más is irhat ilyet) és majd a többség eldönti mi a jó, és milyen feltételek mellett lesz igazán változatos és élvezetes a 4. heroes tábor.
11. Tizenegy. :wink: Táborra fel! Támadááááás...
12. Elmúlt éjfél, ideje aludni... Zzzzzz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 24 hétf., 10:34 

Castle rulez!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 24 hétf., 12:53 
Heroes Team

Castle v Castle rulez.
Gunnar meg elmegy nyaralni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 26 szer., 14:18 

Hello !

Én ha jól emlékszem már a tavaly a tábor után megemlítettem hogy úgy kéne lebonyolítani az 1v1 versenyt hogy 2 csoportra felosztani a tömeget. Ez 12-15 embernél azt jelenti hogy 6-7 fős csoportok. Mindenki játszik mindenkivel ez 5-6 mecs / fő . Ez elsö kettö mind a két csoportból tovább megy és lessz egy 4-es döntő ahol mindenki mindenkivel jatszik még egyszer, ez még 3 meccs így a szerencse tényező nem fogja döntően befolyásolni az helyezéseket, mondjuk nem lessz valakinek oriási mákja a döntőben és amiatt nyer. (mint ahogy nekem volt Adler ellen, vagy Nimbusznak ellenem :) ). Ez azt jelenti hogy max 10 meccs abban az esetben ha valaki bejut az első 4 közzé , mondjuk a többiek játszhatnak sima osztályozót , pl. a harmadik helyezettek a csoportban az 5-6 helyert és igy tovább ami még plussz egy meccs nekik. Ez szerintem senkinek sem sok 7 vagy 8 nap alatt ha már heroes táborba jött. Tavaly volt olyan nap amikor 4 meccset is lejátszottunk egymás után (igaz csak 2-3 vakmerőbb egyén valalkozott erre) de a legtöbbnek sok volt a napi 3 is de igy összesen lessz max 8 meccs a számukra.
A páros az tényleg érdekes játék ott nem mindig az számit hogy 2 nagyon jó ember összeáll, inkább a csapatjáték a fontos és ezért vétek lenne kihagyni a nagy kérdés hogy mi szerint allítsuk össze a párokat.
Itt lenne egy olyan javaslatom hogy mindenki válassza ki magának a párjat , akinek meg nem sikerül azokat összesorsoljuk . Lehet erre sokan azt mondják hogy akkor meg lessznek nagyon erős párosok meg nagyon gyengék de itt most a lényeg a csapatjáték, tehát megkapni mondjuk a legjobb párost, mert ha a csapatokat úgy álítjuk össze hogy egy erős meg egy gyenge akkor általában a gyengébbik az erősebbre fog hallgatni és ez oda vezet hogy nem ő fog játszani a saját körében sem hanem inkább a társa, de ha két azonos képességü játékos kerül egy csapatba akkor mind a kettő megpróbál hozzátenni valamit a játékhoz magátol.
Visszatérva az 1v1 csoportok beosztására lehetni kiindulni pl. az elmult táborok helyezéseiből és aszerint felosztani a játékosokat .

Üdv,
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 229 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]