Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 13:36 
Heroes Team

Sziasztok!

Szeretném én is megköszönni a szervezőknek a színvonalas versenyt, bár az
1 vs. 1 -ről én nem tudok nyilatkozni, de a H3 támadás minden eddigit felülmúlóan jól sikerült, szoros, izgalmas csatákkal.Én még olyan támadásversenyt nem láttam, ahol az első és a hatodik között összesen 2 pont különbség lett volna!!! Úgy, hogy ebben azért volt Magic -es, Might -os, Orb -os, mindenféle szerzet! Bár tudván tudom azt, a "ha" nem sokat ér egy versenyben sem, de ha nem szórok el Hell ellen egy fix pontot, s SenSeit sikerült volna 2x megverni, nem csak egyszer (amit azért előzetesen bekalkuláltam magamnak. :) ) akár még én is állhattam volna a dobogó tetején! S asszem hasonlókat az összes helyezett tudna mondani!:) :) :) Így kellőképpen tudom értékelni a támadás 5. helyemet, s sokkal nagyobb értéke van a szememben ennek a fityegőnek, mint némelyik 2. 3. helyes kupámnak, vagy akár a H5 támadás verseny 4. helyének! :) :) :)
Kivételesen SenSei -el egyetértve nagy javításra ez az árlista szerintem sem szorul, a mostani tapasztalatokat felhasználva a táborra tovább lehet finomítani, de a változatatások hasznosak voltak, jelentősen kiegyensúlyozódott a mezőny, s ez hasznára vált a játéknak!!!

Szóval még egyszer köszi s gratulálok minden játékosnak, külön kiemelve a dobogósokat s a győzteseket!!!

Titi: Vologya végül is elárulta a "titkot" mert nem volt véletlen a dolog, de Őt kérdezd róla, nekem nincs jogosultságom elmondani! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 15:31 

Köszönom a szervezőknek ezt a nagyon jó és izgalmas 3 napot, tényleg nagyon király volt.
Én támadni nem támadtam, csak 1vs1 ben indultam.

A csoprtból mindenképpen szerettem volna továbbjutni, ez volt a cél.

vs RT
Castle Gundullával igencsak ultimate volt, annak ellenére, hogy a 2. héten buktam egy angelt, a 36 os attacknak köszönhetően a végcsata sem volt problémás, pedig RT igencsak gyors volt, s igazából Ő jött át a területemre.

vs Ssth
Rampart voltam Gunnarral randomon, ami az elején kecsegtetett némi fénnyel az alagutban, de mikor legyen log hero, mikor nincs merre menni, Ssth lerohant én meg simán kikptam, hála a pályának.

vs Dreegar
fortress volt nekem, az ellenfélnek necro, a map a Crazy Island nevű őrület, sok sziget, csövezés, de mégsem, mert a refugeeban red dragont kaptam, igy haladtam, a haladásról még annyit, hogy water book volt a relic, aminek az elején nem örültem, de aztán mégis.
Ezek után nem hajóztam, ütöttem mindent ami jött, bár az utopia igencsak csöves volt, 1 relic, kanna.
A földalatti átjáróban találkoztam a necro sereggel, ahol volt vagy 400 csonti, 6 bone, s némi lovas, megmutattam a water elementálokat, ez eldöntötte a csatát.

Egyenes kiesés

vs Karesz
random csövezés, de teljesen, karesz Gundullával 2x annyi angel és 16 wyvern segitségével levert, akkor kellett volna hazamenni
de a harci probában 25 zombi leverte Sorci 1 war unicornját, igy én jutottam tovább.

vs Karesz
kaptam egy ajándék lehetőséget, s visszavágót Karesz ellen, egy fix mappon...............persze nem éltem vele:)
12 hőst vettem, vártam egy hetet amig jött egy épkézláb valaki,Pyrre, amig Neela ott figyelt a másik oldalon, igazából csak a 2. héten kezdtem el játszani, Pyrre 7 nap alatt lépett 12 szintet, 2 Black segitségével.
Neela elég erős volt, sőt erősebb mint én, + recanteer+ 2 rampart a lvl 1-2-3-4 unitokkal, eléggé káromkodva, de meghajoltam a szerencse előtt, s szépen hazamentem.

A water bookot leszámitva azt hiszem igazán balszerencsés voltam ezen a versenyen, az első meccsen elveszett angelen kivül a többi meccsen nem vétettem semmilyen nagyobb, de lehet kisebb hibát sem, mégsem tudtam győzni csak 1x, szvsz a random mappok katasztrofálisak voltak, bárki is ellőnőrizte vagy sem, ha igen, akkor elárulhatná, hogy mit ellenőrzött....nem sorolnám a hibákat, de akkor jobb, ha ott helyben kreálunk.

A győzteseknek külön gratulálok, s remélem a legtöbb részvevővel majd találkozok a táborban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 15:38 
Heroes Team

Sziasztok!

Véget ért ez a BB is, s ezúton szeretném megköszönni azok segítségét, akik idejüket feláldozván sokat tettek azért, hogy ez a BB is létrejöjjön. Itt megemlíteném Vologya, Mugger, Conan, Mastino, Ssth, Titi, Jou, Laca, Zolirobi munkáját, akik szervezésben vagy az árlista készítésében jeleskedtek. Annál nagyobb dícséret, mint amit Mugger írt a H3 árlistát illetően, nem lehet. Örülünk annak Jou-val, hogy nem hiába fáradoztunk annyit az árlistával. A verseny előtt azt gondoltam, ha 2-3 ponton belül lesz az első 4-5 csapat, akkor nagyon rossz nem lehet az árlista. Táborra még itt-ott finomítunk rajta.
Tegnap Hajnali 3 körül ért véget az 1v1 küzdelem 3. és 1. helyéért folytatott játék, nagyon fáradtak voltunk mind. Köszönöm a gratulációkat a többieknek, de mint minden eddigi BB győztesnek, nekem is szükségem volt szerencsére valamennyi meccsen, mert nagyon erős mezőny volt. Kár, hogy Titi ebben nem tudott részt venni, sokáig juthatott volna...
Ami eszembe jut a meccsekről, megpróbálom röviden összefoglalni:

Csoportmeccsek:

Dicsőséges Háború

Csizu(Rampart - Melodia 8)) vs. Vologya(Stronghold - Gurnisson)

Valeska és Melodia volt a 2 lehetőség az eagle eyes hősök mellett, de miután a Witch's Hut Archery adott, gondoltam Melodia legyen... édes mind1 melyik, mind2 szánalmas. 3. nap meglett az aranybánya, majd gyorsan elfoglaltam a stratégiai szempontból kulcsfontosságú helyet jelentő szentélyeket, ahol a magical plainsen a view air Vologya minden lépéséről beszámolt nekem. Droidjait pusztítottam így el, gondoskodván arról, hogy ne fedezze fel nagyon a terepet. Ez így is lett, a kevés pénz nem tette lehetővé Vogyi számára, hogy sok hőst a halálba küldjön, így nem forszírozta a dolgot, s ki tudtam szedni sok aranyat a pályáról. Gurnissont csak a 4. héten láttam meg, ekkor 1 lépés híján nem értem el. Köv. körben megtámadott. Melodia 1-8-5-5; Gurnisson 12-3-2-3 volt talán. A végcsatában a több HP-m és a 3-4 morál, lucknak köszönhetően végül simán nyertem, az amúgy nehéznek tűnő végcsatát.

Random Map

Csizu(Fortress - Alkin) vs. Hellblood(Fortress - Tazar)

Az előző gameben elég ratyi hőssel kellett kínlódnom, most viszont egy talán mondható top hőst kaptam Alkin személyében. A túl odlalt sem kellett félteni tazart. Volt Serpent Fly Dwellem, valamint Hydra a 2. héten, viszonylag sok pénzzel, ami lehetővé tette, hogy a 3. - 4. hét körül áttörjek és elfoglaljam Hellblood várát. Kémeket küldtem ki, Tazart nem láttam sehol. Végül felbukkant a sivatagos terepen, ahol 45 unin és 32 gianten keresztül jöttem az ellenfélhez. A végcsatában Tazarnak 3 deffel volt többje (16) de a lénytöbbletem következtében az előző BB-n 3. helyen végzett Hellbloodnak semmi esélye nem volt. Említésre méltő a 170 körüli dragon fly-om, ami ugyen nem sebzett túl sokat Tazarba :) de lebontani sem lehetett, ott, akkor.

Legjobb 16 között

Giant War

Loga(Tower - Daremyth) vs. Csizu(Dungeon - Dace)

Számomra ez volt a 2. nap a BB-n, mert vasárnap rápihentem a versenyre (azaz ithon tanultam). De ehhez képest elég enervált és fáradt votlam, így nehezen ment a játék eleje. Nem figyeltem, hülyeségeket csináltam, de végzetes hibát nem követtem el. Nagy nehezen Dacenek bejött az earth magic (lvl 11-en), de a mino kingeket enélkül kellett legyakni. 3. hét végére megvolt az utopia (ami fullos volt), relikek meg a pandora, s mentem középre. Dace kapott archery skillt is, és ehhez jött a tengeren talált 15% és 10%-os archery növelő arti. 41-es attackja volt Dace-nak, ami a középen lévő utopiában kapott Titan's Gladiusnak is köszönhető. A végcsata Loga odlalán került "megrendezésre", ami elég kegyetlenre sikerült. Kaptam Recanter's-t, ami ha nincs, akkor sincs gond, de ez volt a biztos :) Felálltam mindennel középre, mass slow, majd kivégzés. Az 75%-ra feltupírozott archery skill iszonyatos volt. az 59 Archmage 1 lövéssel kiterült, a gremlinek szintén. A 41es attacknak is megvolt a hatása. A csata 2 körös volt, Dace nagyon brutális volt. Persze kellett ehhez a fullos utopia, valamint az archery skill.

Legjobb 8 között

Victory or Death

Csizu(Rampart - Mephala) vs. Teki(Castle - Gundula)

Ismét jó hőst kaptam, bár a túl oldalt Gundula személye nem adott okott örömre. Miután megláttam, h Recanter's van a monolithnál az oldalamon, elindultam az alvilágban a sátor felé. EZ meglett, artikat kiszedtem, Tekiét is, aki necro csizmát és helm of chaost könyvelt el a térfelén. A cartot kiszabadítottam, s láttam, h Gundula épp az utopiából jött. Mephala 17-20 att.-def. skillekkel rendelkezett, Gundula jobb volt, 22-24 körül. Középen kanna volt a carto mellett, pack gold őrízte. Nem szedtem ki, mert seregem nem maradt volna. Így ráálltam a monolithra és az expert log + kesztyű révén bejött a taktika, miszerint h besétálok Teki várába. Elkaptam egy utánpótlás csapatát is, amivel menekült, de sikerült megszednem. A hét 7. napján betámadott a várában engem, nem várta meg, míg hozom az új heti sereget (érthető módon). A csata nagyon szoros volt, Gundula 330as ice boltjai bontották, a nem éppen HP bajnok seregemet. Végig arra ügyeltem, hogy miközben leszedem az arkokat, legalább 1 goldot meg tudjak őrizni. Ez sikerült, míg Tekinek volt 15 körüli crusadere, 50-60 halberdier, meg néhány royal griff, a sarikkal repkedtem, míg a tornyok és az ice boltom bontotta seregét. A legvégén 1 goldom maradt talpon, 103 HPvel, így sikerült nyernem.

Legjobb 4 között

Random balance

Karesz(Fortress - Styg) vs. Csizu(Fortress - Thorgrim)

Nem hittem volna, hogy eljutok idáig (pedig Jou mondta egész délután, h meglesz az). Thorgrimnek a játék végén örültem, az elején kevésbé. 1. héten már 3 váram volt, gyorsan haladtam, de a 40 körüli Lizarddal és 60 gnollal lehetett is. Az új területemen volt +4 pajzs éa +4 to all, valamint 2 cons (2+1 angellel) ami említésre méltó volt. A lávás terepen a tombban red dragon flametong. Jött earth is, így 3. héten 2 naga bank kifosztása után volt 3 chaosom. 4. héten elindultam a zöld monolithnál előző héten járt Karesz felé, ahonnan ő már lelépett. Mentem előre, Stygnek nem voltak magas attack, defense skilljei, mígy Thornak 16os defense volt expert armorerrel. Miután elértem Karesz várához, megütköztünk. Köszönhetően annak, h bukott lényeket karesz, nagyobb seregem volt. A magas defensemnek köszönhetően alig sebzett rajtam. Buktam 1 lizardot és 1 monarchot, miután nyomtam egy mass slowot, majd shieldet. Így jutottam el egészen a döntőig...

Döntő

Random balance

Csizu(Dungeon - Ajit) vs. Laca(Fortress - Bron)

Laca játékát jól ismerem, sokat szoktunk játszani. De hajnali 2-3 körül már sok baja van az embernek koncentrálás terén. Ajit + beholder dwell nagyon jó start volt. 1. héten mind2 váramban volt portal, így 64 beholderem volt 2. héten (ha jól számolom). Mint később kiderült, lacának Gorgon dwellje volt. A heti 36 beholdernek köszönhetően bizalommal tekintettem a jövőre. Ezt fokozta, h Ajit kapott archery skillt. Pénzem volt elég végig, igaz, h sárkányt nem húztam, talán nem is indokolt annyira ebben az esetben. Ajitnak bejött a végén az offense és armorer is, így valamikor a 4. héten megütköztünk Lacával. Nagy hátránya volt a kevés mana (17) és h a lgorgonok és wyvernek fejlesztettlenek voltak . lvl7et Laca sem húzott hozzám hasonlóan. Trogikon kívül mindenem fejlesztett volt, köztük a 122 evil eye is. A két hős értékei közel azonosak voltak, minimális volt az eltérés. Végül győzedelmeskedett a sok evil eye, bár mindannyian annak örültünk, hogy végeztünk s mehetónk haza aludni :) Laca jól nyomta, gratulálok neki, nagyon kellemes meglepetést okozott azzal, hogy döntőbe jutott. Egy döntőben pedig bármi lehet, pláne ilyen későn és fáradtan. Legközelebb talán ő nyer...

Gratulálok Ssth-nak, aki bebizonyította, hogy képes tartósan ott lenni a dobogón, mindig. Karesznak pedig azért, mert Adlert kétszer is legyőzte, s pozitív csalódás volt személye a legjobb 4 között.
A támadás versenyekben elért eredményeikért gratula mindenkinek, kiemelvén a h3 első 6 helyezettjét, az iszonyat szoros volt.

A 6. HBB is véget ért, köszönet még egyszer a fent említetteknek a szervezésben nyújtott munkájukért, s reméljük, h találkozunk ősszel is...

Üdv

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2007 máj. 01 kedd, 19:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 15:45 
Heroes Team

Még néhány szót szólnék.
Levko és Zomi Dudu nem jelent meg a versenyen, ami még nem is lenne probléma, de igazán jelezhették volna, hogy nem tudnak jönni...
Valaki ott hagyott a Csiliben egy kék színű pulóvert, ami keresi gazdáját :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 15:47 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 15:53 

Sziasztok!

Örülök minden alkalomnak, amikor köztetek lehetek, és játszhatok, még akkor is, ha nem éppen sikerrel. De ez, visszatekintve, szinte mindig mellékes :lol:
Jól éreztem magam a versenyen, és ezért én is megköszönöm mindenki munkáját. Az új BB-szervezők jól vizsgáztak. A magam részéről csak reménykedem, hogy a következő megrendezéséhez is lesz elég lelkierejük. Szóval fiúk: CSAK ÍGY TOVÁBB! :wink:
Majd elfelejtettem: Gratulálok minden nyertesnek... és mindenkinek, aki ott volt.

Hali! GJodie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 15:58 

nem a monolithra gondoltam, pedig ilyen is volt, igaz annyira messze a váramtól, hogy én nem mentem el arra.
pl. a trading post itt felér egy főnyereménnyel, valakinek van, valakinek nincs, ez utóbbi szinte már el is vesztette a meccset, s ugyanez igaz a dwellekre is, ha ilyenek maradnak, akkor inkább maradjon minden.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 16:10 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 16:13 

Sziasztok!

Köszönet a sok izgalmas élménybeszámolóért. Én már csak egyvalamit hiányolok, egy eredményhirdetést. :D Az 1vs1 végeredménye világosan tükröződik a beszámolókból, azonban a támadásokról nincs meg minden infó, főleg a H5 támadásról nincs semmi eredmény, de a H3-at is csak sejtésem van ki nyerte. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 16:48 
Heroes Team

bogpista írta:
Sziasztok!

Köszönet a sok izgalmas élménybeszámolóért. Én már csak egyvalamit hiányolok, egy eredményhirdetést. :D Az 1vs1 végeredménye világosan tükröződik a beszámolókból, azonban a támadásokról nincs meg minden infó, főleg a H5 támadásról nincs semmi eredmény, de a H3-at is csak sejtésem van ki nyerte. :lol:

Sziasztok!

Gondolom ha kialusszák magukat a fiúk , kiírják a teljes eredménylistát, addig is gyorsjelentés a támadás helyezésekről:

H3 Támadás:

1. Hzsolt 28 pont
2. 2much4me 27 pont
3. Titi 27 pont
4. Sorceress 27 pont
5. Mugger 26 pont
6. Hellblood 26 pont

H5 Támadás:

1. Vologya 16 pont
2. Sorceress 15 pont
3. Jou 12 pont
4. Mugger 12 pont
5. Loga 11 pont
6. Titi 11 pont

Pontazonosság esetén egymás elleni eredmény s ha az sem, 3. meccs döntött.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: 6. BB
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 19:36 

Sziasztok!

És ami kimaradt:

1 vs 1

1. Csizu

2. Laca

3. Ssth

4. Karesz

5-8. Teki, Nimbus,Bozsó,Adler

9-14. Warlock,Sorceress,TyRon, Loga, Vologya, Teklberry

Mostmár remélem teljes az eredménylista!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 20:22 

Én is hazaértem, úgyhogy most jön az én történetem. :)

Csoportmeccsek:

Buri-Loga:

Örültem mikor meghallottam hogy Burinak ez az első versenye, mert őszintén szólva ritkán heroesozok, így kellett egy kis idő hogy belelendüljek. Strongholdot kaptam, 3. nap már megvolt a Behemaci, így a hős vidáman és gyorsan fejlődött, jóval gyorsabban, mint Buri hőse, aki az első 1-2 héten nem nagyon alakult. (Dungeonnal volt.) A pálya nyílt volt, így elhatároztam hogy jól megviccelem, és lerohanom. Nagyjából bejött a terv, a hősre gyorsan feldobtam 20+ attackot, a baj csak az volt, hogy a sereg kicsit megsínylette, volt hogy csak a Behemótok maradtak állva, azok viszont szerencsére mind. Mikor láttam hogy Buri elkezdte erősíteni a hősét, kivettem mindent a várból, és megtámadtam. Elfoglaltam az első várát, majd üldöztem a másodikig. Sajnos nem értem utól, így ki tudta venni az erősítést, és visszatámadott. Hiába volt azonban a több lény és mágia, a haste-tactic-recounter hármas felém billentette a mérleget.

Titi-Loga:

Erről sajnos nem sokat tudok írni. Nagy várakozásokkal álltam a meccs előtt, mert bár elvártam Tititől hogy megver, mégis igazán nagy izgalom lett volna vele életemben először játszani. Sajnos nem jött össze. Csalódás volt így nyerni. :( Szívből sajnálom, és remélem hogy legközelebb lesz rá alkalom.

Karesz-Loga:

Nagyon kiegyenlített meccs volt, a végső csatán is ez látszott. Fortresst kaptam, amit annyira nem szeretek, mert nem vagyok vele gyakorlott. Buktam is pár lényt, még hidrát is, de egész jó tárgyakat sikerült összeharácsolni, így a végcsatára a hős 43-as defence-el villogott. A csata is szép kiegyenlített volt, Karesz inferno csapata ugyan egy kicsit nagyobb volt, de az én hősőmnek voltak jobb értékei, és a recounter cloak is felém billenthette volna a mérleget. Nem tette. Rosszul használtam ki a tactic skillemet, így végül Karesz villámai felé billentették a mérleget, és a megmaradt töredék seregei villámokkal megtámogatva végül kinyírták a sarokba szorított, mégis hősiesen védekező 70 lizardman-t. :) Ettől függetlenül ez volt az a meccs, amit a legjobban élveztem az egész versenyen, leszámítva a H5 támadásokat.

Csizu-Loga:

Na, ez mészárlás volt a javából. Csizunak dungeon, nekem tower. Ettől függetlenül én végig reménykedtem, bár hősnek nem jött jobb egy szerencsétlen mágusnál, aki még mutatóba sem kapott attackot vagy defence-et, azért voltak szerencsés dolgaim. Kaptam levegő gömböt, fekete gömböt sárkányfű gyanánt, vízkönyvet, és golden bow-t, és ha azt vesszük hogy a hősnek bazinagy power, expert air és water magic jutott, akkor talán nem is oktalanul bíztam. Sajnos sok lényt buktam fejlődés közben, mindent arkangyalok és sárkányok őriztek, és hiába volt expert haste, mindig rámsóztak egyet mielőtt elmondhattam volna. Csizu átjött, elfoglalta az egyik váram, és megbeszéltük, hogy akkor harcolunk. Ekkor már nem nagyon reménykedtem, láttam hogy a 41-es attackja csúnya dolgokat fog művelni az én gyengécske 16-os def-emmel, de még utolsó reményként hittem a water elemental idézésben. Végül is nem derült ki, hogy expert szinten és 30 fölötti powerrel mennyit idézett volna a hős, hála Csizu recounter cloak-jának. Nem mintha attól nyertem volna, de azért jól esett volna legalább egy durva mágiát elnyomni. Így mindössze le tudtam villámozni 7 sárkányt, de azt is már csak az után, hogy mass slow-val és tacticcal Csizu szabályosan kivégezte a seregem 3/4-ét. Ha jól emlékszem, a titán vissza tudott ütni, a többi nem annyira. Csúnya vereség volt, azt hiszem az eddigi legrusnyább amit valaha is elszenvedtem. Annyi baj legyen, vígasztal a tudat hogy a bajnoktól kaptam ki. 8)

Ez úton gratulálok neked Csizu, szép volt! :wink:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Loga 2007 máj. 01 kedd, 23:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 20:54 

Sziasztok!

Írok pár szót a tegnapi meccseimről:

16 között:

Erők csatája
Sorceress (Castle - Pyre) vs Laca (Stronghold - Krellion)

Mivel tavaly Sorci ejtett ki kicsit tartottam ettől a meccstől. Jobb híján Krellionba helyeztem bizalmam, mint később kiderült nagyon jól döntöttem.
A váram mellett kesztyű volt, a tengeren a 3. napon csizmát leltem! :) A döntő szerintem mégis a a váram melletti witch hut volt! Ez a fa estates skillt tanított, melyet a főhős kivételével minden hősöm megtanult, páran még tovább is tudták fejleszteni, mindezek mellett két droidom is volt +350 arany speckóval. Ez a játék elején azt jelentette, hogy majd dupla annyiból tudtam gazdálkodni mint Sorci! :)
Első héten Krellion tarolta a felső részt, igaz pár apróbb egységet buktam. Jött exp pathfindig, majd logsitic, így lazán a középső sivatagos részre rohantam, ahol is doridokat irtottam, majd a középen lévő várat is bevettem. Ekkor vettem észre a közelben ólálkodó Pyre-t. Hoztam a várből sereget, majd 1-2-6-nál gyorsan elkaptam ellenfelem. Sorci nem számított rá, hogy elérem... Több lényem volt, jobbak voltak az értékeim is, és pénze se volt a futásra.
Így jót tudtam lazítani a Bozso elleni meccs előtt! :P (1,5 órát...)

8 között:

Random
Bozso (Stronghold - Jabarkas) vs Laca (Fortress - Wystan)

Az elején sokat vacilláltam a hősön, végül is Wystanba fektettem bizalmam. A sok lizardnak köszönhetően gyorsan kiirtottam a területem, majd az obeliskek sugallatára délre indultam. Miután azt a részt is kipucoltam egyértelművé vált számomra, hogy a grál nem ott, hanem Bozsonál van. Közben Bozso jól haladhatott, nem látszott rajta az idegesség... :P
Mivel a sivatagi blokkom egy csomó cyclops king volt újfent északra vettem az irányt a havas terület felé. Ezzel a résszel csak az időmet vesztegettem, igaz elég sok xp-t szereztem. A déli területről átláttam a sivataghoz kapcsolódó lávás részre, így láttam, hogy van ott pár dragon fly hive. Mivel nem ruháztam be hidrára kezdtem félni Bozsotól. Cyclops kingek ide vagy oda mennem kellett, hisz már lassan letelt az első hónap.
Fogtam a teljes seregem, majd megtámadtam a veszélyes blokkot. 64 db volt. Annak rendje és módja szerint alaposan le is szedtek. Buktam mintegy 80+ gnollt, 50+ flyt, 2 wyvernt, asszem. Ezután viszont beköszöntött a kánaán. Fly hive fosztás következett, a meccs kezdett a Warlock ellenihez hasonlítani. :) Heves imádkozásba kezdtem, hogy Bozso ne tűnjön fel időnek előtte, majd a második legkeményebb csatámat is megvívtam a mintegy 95 db zealot ellenében. Akik szintén szivesen bontották a sergem. :(
Igaz ezután már a paradicsomban jártam. :) Mindenfelé dragon fly hiveok hivogató szava hallatszott. :) Bozso érezte vesztét és főcsatát szeretett volna kierőszakolni. :D Ám én legnagyobb szerencsémre nem árultam el hollétem. A meccsre kiszabott idő végéig hiveokat fosztottam, így egy híjján mind meg is lett! Bizakodva indultam a főcsata helyszínére.
Mint kiderült kellett is a sok wyvern. Bozso alaposan megszedte őket, de nem bírt a durva lénytöbbletemmel!

4 között:

The Great Marsh
Ssth (Fortress - Neela) vs Laca (Fortress - Gerwulf)

Ssth örök mumusom. Ismét sikerült összefutnom vele, szerencsére most a 4 között. A mapot nem ismertem, de azt láttam, hogy mocsaras, fortressnek kedvező map. Szerencsére nekem is jött forti. :P
A hősválasztékom elég vacak volt, míg Ssth-nak Neela jött. A kezdőterepet végigvertem, majd kintebb merészkedtem, amit kint láttam végképp elkeserített. Mindenütt vámpír lordok álltak őrt! Ahol nem ott medusa queen, grand elf várt! A hőssel együtt ez már sok volt, visszamentem a váramba, pihentettem Gerwulfot egy kört, kicsit átnéztem a belátott területet, és átgondoltam mit kéne csinálni. Th ellen egy kört elvacakolni így luxusnak tűnhet, nekem pont ez kellett, hogy gatyába rázzam és kicsit összeszedjem magam. A BB-n először éreztem azt, hogy fortuna nem áll mellettem. Szerencsére okos játékkal és bizakodással sikerült a túloldaltól magam felé fordítani Fortuna asszony orcáját! :)
Nem messze megláttam a csizmát, pár gyengébb arti jött a vízről, meg a várból kihozva minden lényt, támadást indítottam a tárgyat védő 25 greater basilisk ellen. Nálam 1 hidra, 3 gorgon, 4 basilisk, 13 lizard, 20+ gnoll, meg 2*1 gargi állt, támogatásként volt egy nyílvetőm és egy +2 def pajzsom. Rég nem éreztem csatánál ekkora izgalmat! :)
A csata végére vállt nyilvánvalóvá számomra, hogy a vizen talált +2 spell duration gyűrű milyen jól is jött az 1-es spell powerem és az egyetlen elnyomható slowomhoz! :)
Végül is buktam a gargikat, bikákat, 3 basilsiket, de meglett. Innentől kezdve optimistává váltam, elkezdtem végigtarolni a pályát! Ssth a második héten figyelmetlenségből elbukott 3 hidrát! Itt jött meg igazán a kedvem a játéhoz! :) A refugee kétszer is gnollt adott! Húztam mage guildot a második várban (meteor, town portal, ice bolt) lett vízgömböm, expert earth. Szépen kiszedtem mindent a mapról, Gerwulf nagyon jól fejlődött. A végén meglett a minimumos utópia is, +4/+4 sárkány sisak, föld gömb :)
Ekkor főcsatához kellett menünk, mert letelt az idő, Ssth tört is át a blokkon. Összecsaptunk. Egyszer kapott 1 db hidrát a refugeeban, így csak 2 hidra minusszal jött a főcsatára, Gerwulf értékei valamivel jobbak voltak, ám a 20. szint miatt Neelának dupla armorere volt. Thnál a gnollok helyett egy gold dragon vette át.
Neela meteorral kezdett, amire a stilusos válasz meteor volt! :) Az övé 560-at sebzett, az enyém 862-t :)
A csata egész jól ment, Th hősiesen küzdött, de nekem volt még a tarsolyomban exp haste is. Némi lénytöbbletem is volt, mert hidrák nélkül ő végigszenvedte a 2. hetet. Jó game volt, szerencsével nyertem!

Döntő:

Random
Csizu (Dungeon - Ajit) vs Laca (Fortress - Bron)

Az elején azt hiszem a színválasztásnál el is döntöttem a játékot! :)
Bron nagyon jól jött az elején, 7 basilisket hozott, mellyel egész jól haladtam, igaz pénzben nem dúskáltam, gorgon dwellt foglaltam, zsákutcában töltöttem elég sokat, hibáztam is párszor, de a késői gamehez mérten azt hiszem ez nem meglepő.
Mint kiderült Csizu evil eye dwellt talált, így a két dungeonnal a háta mögött rengeteg szemre tett szert. Mivel már csak szenvedés volt a vége összefutottunk a közelben egy csatára. Csizu jól csatázott, nem csak a 120 körüli szem döntött. GRATULÁLOK NEKI A GYŐZELEMHEZ!!!
Végig bajnoknak megfelelően játszott, és míg én rengeteget hibáztam ő a fáradtság ellenére végig hideg fejjel, okosan játszott!

Köszönöm a jó meccseket, a kiváló hangulatot és a remek szervezést! Nem gondoltam volna, hogy a 2. helyig jutok, nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményemmel! :) És nem utolsó sorban nagyon boldog vagyok, hogy egy méretes "gyíkot" én hozhattam haza! :)
Remélem ősszel folytatódik a BB! (ha igen, én ott leszek)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 21:07 

Azért meglátszik kitudta megszórítani a bajnokot. Csak 107 hp mekkore pech. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 01 kedd, 21:59 
Heroes Team

Sziasztok!

Azt kérném a BB-n támadásban és/vagy H3 1v1-ben részt vettektől, hogy LUCKY és UNLUCKY díjra aki eddig nem tette meg, szavazzon emailben - kenshero@citromail.hu - vagy priviben nekem. A szavazás e hét pénteki 24:00-ig tart. Másnap eredményhirdetés, díjátadást később részletezzük :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 0:09 

Hellotok!

Igyekeztünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy jól sikerüljön a BB. Reméljük valamennyire sikerült ezt elérni :)

Én nagyon jól éreztem magam a 3 nap alatt és köszönet mindenkinek aki segített. Muggernak és Vologyának a hálózatért és a rengeteg tanácsért, Jounak a H3ésH5 támadás eredményeinek vezetéséért, Karesznak a sörért :) és még sorolhatnám tovább az emberkéket.

Én örülök a harmadik helynek. Az egyetlen vereségem is Laca ellen volt, ahol is benéztem az egyik artifakt védőit, emiatt bebuktam a seregemet és egy hétig azon gondolkoztam beüssem-e a several sima basiliskust, mert soknak tűnt... Aztán pedig a föld gömb mindent eldöntött. (a tópiám minimumos volt és adott egy fekete gömböt :S )
Nimbus és Karesz is feladta ellenem, amit sajnálok de benne van a játékban.
Amin viszont biztos változtatni kellenne majd az a meccsek eloszlása. Az utolsó meccsre a 4 résztvevő (és az áldozat Jou :) ) mind hulla fáradt volt és elég szörnyű meccsek születtek...

RT-nek elfelejtettük átadni a H5poszterét. Valamint Levkonak is, aki nem jelent meg. Kérném őket hogyha igényt tartanak nyereményükre, akkor jelezzék nekem, Csizunak vagy Titinek hogy hogy tudjuk eljuttatni nekik.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 2:18 

Amit Ssth mond abban nagy igazság van...

Én hétfőn csak 2 meccset játszottam, mindkettő 4,5 óráig tartott és a Laca elleni meccs végére már teljesen kész voltam, így ha tovább jutottam volna akkor sem tudtam volna kiállni, mert már a rosszullét kerülgetett...
A szombati 3 meccset azért bírtam jobban mert a Teki elleni meccs kivételével a többi viszonylag hamar véget ért, 2 óra alatt letudtuk és így tudtam pihenni.
Képzelem hogy hétfőn este a legjobb 4 milyen állapotban vágott neki az elődöntőnek...pláne a döntőnek a két résztvevő...

szóval erre valamit tényleg ki kell találni

De nagyon király volt minden! Nagy élmény volt számomra!

köszi mégegyszer mindent!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 6:43 
Heroes Team

Korábbi BBken a 2 perces körök és gyors mapok sem voltak véletlenül használva. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 6:52 

Sziasztok

Adler:
Idézet:
szvsz a random mappok katasztrofálisak voltak, bárki is ellőnőrizte vagy sem, ha igen, akkor elárulhatná, hogy mit ellenőrzött....nem sorolnám a hibákat, de akkor jobb, ha ott helyben kreálunk.

Légyszi sorold fel konkrétan a hibákat, hogy lehessen tanulni belőlük. Kössz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 7:00 
Heroes Team

Sziasztok!

Sajnos jelen lebonyolítási (3 napos) rendszer nem kínál jobb megoldást. :( Ez a támadásokra is vonatkozik, az 1 vs 1 elődöntőiben és a támadásokban is érdekelt emberkék, - Ssth kivételéve - feladták a meccseiket, holott akár meglepetést is okozhattak volna (annak akiket legyőznek biztosan! :) ). Szóval a jó megoldás a verseny 4 napossá bővítése lenne, de az egyrészt megdrágítaná a versenyt (a Csili bérleti díja a bevételek legnagyobb részét elviszi), másrészt igen kevés a 4 napos ünnep, amikor le lehetne bonyolítani. :) :) :)

Esetleg ha 2 hétvégés lenne (egyik hétvége - selejtezők, másik hétvége nyolcaddöntők elődöntők, döntők + támadás...... Így mindenre jutna idő s elkerülnénk a feladáshegyeket is a támadásokban. Jelzem ez anyagilag és szervezésileg is nehezebb, mint a mostani. De persze én nem szeretném más szerszámával a csalánt verni, csak egy ötlet! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]