Sziasztok!
Kedves Ice!
Én írtam a nekró csapatról elmarasztaló véleményt, de ez nem magára a várra vonatkozik, mint inkább a párbaj módban kipróbálható csapatra! A neten játszható párbajban előre meghatározott számú egységet kapsz, és a hősödnek is előre meghatározott varázslatai és manapontja van. Tehát a párbaj csapatok közül az Inferno után a nekro a leggyengébb! Csak úgy emlékezetből leírom, hogy kinek mennyi egysége van:
Élőhalottak: 100 fejszés csontváz, 150 csontváz íjász, 60 sima szellem /tehát nem upg./, 60 vámpírlord, 20 arch lich, 15 "kaszás halál" és 8 szellemsárkány. A hősnek kb. 40 manapontja van, olyan varázslatottak mint az megvadítás /frenzy/ és a hipnotizálás /pupett master/ amivel át lehet venni az irányítást az ellenséges egységek felett, aztán van neki élőhalott feltámasztása is, és egy halom átok, valamint tisztító és erősítő varázslatok. A pupett master 12 manapontba kerül, így meggondolandó, mikor és kire alkalmazod, a frenzy esetenként kifizetődőbblévén csak 8 manába kerül.
És akkor itt a két legtáposabb vár:
Sylvan: 50 tünde lány, 20-30 war dancer, 120 hunter, 25 egyszarvú, 60 arch druid, 10 és 12 darabos ősi ent. Namost a hunter a duplalövésével minden ellenséges egységet le tud szedni, legyen az 20 paladin, 15 kaszás, raptor lovas, szóval bárkit. A druida villámot varázsol, de az alaptámadásával is közel olyan durva mint az íjász, és akkor ott az a probléma, hogy a 140-es életerejű fák miatt akik még helyben is marasztalnak, nem tudsz hozzájuk férni, ügyesebb játékosok ráadásul a két távolsági támadót az egyszarvú mellé rakják, így varázslat sem fogja őket, lévén az unikornisnak bődületes mágia ellenállása van!
Academy: 300 master gremlin, 150 vagy 200 sima vízköpő /gargoyle/ 150 acél gólem, 20 dzsinn, 60 ősi mágus, és 8 raksasa a durvábbik fajtából. A mágusnak kb. 150 manapontja van, az összes támadó mágiája megvan, viszont nincs átka és tisztító varázslata sem.
A nekrókkal a legnagyobb gond, hogy nagyon későn kerülnek sorra, a tündék addigra a legjobb egységeket kilőtték, a 60 db. vámpír lord ugyan másodikként léphet, de reménytelen vele elérni az ellenséghez, aztán meg kit ütnél meg vele, a fákat? Mivel sok egységük van, és későn kerülnek sorra, mind az ősmágus, mint az academys hős meteorzáporral akkora rendet vág közöttük, hogy nincs mivel lépjél!
Majd minden várat kipróbáltam a tündék /Sylvan/ ellen és academy-vel hajszál híján megvertem őket, de valóban legyőzni csak egyszer, a Dungeonnal sikerült. Ezt bevallom őszintén két dolognak köszönhettem. A legfontosabb ok, az ellenfél butasága, a fákat nem rakta a lövő lényei elé, így elérhetőek voltak. A másik ok, hogy a párbaj alapján a leggyorsabb lények a Dungeonban vannak, így mire léphetett volna a vérnővérekkel és a gyíklovasokkal leradíroztam az íjászt és a druidát, utána pedig a boszikkal /matriarch/ megátkoztam az egyszarvút és a fákat aztán támadó varázslatokkal bevégeztem a dolgot. Megjegyzem az ellenfél meg sem várta a végét, inkább kilépett... Gyáva!
Szóval kiegyensúlyozatlan a párbajban elérhető csapatok erőviszonya, csak ezt tettem szóvá, egyébként pedig én magam is academy és nekro szimpatizáns vagyok!
Persze ügyes húzásokkal, szerencsével és kicsit ügyetlenebb ellenfél miatt furcsa eredmények is kijöhetnek! A teljesség igénye nélkül néhány párbaj eredmény:
Academyvel győztem már szinte veszteség nélkül nekro, heaven és inferno ellen, kikaptam a Sylvantól.
Nekroval vagy háromszor győztem Heaven ellen, a Sylvantól és Academytől kikaptam.
Infernoval már nem tudom ki ellen voltam, de soha nem nyertem...

Hihetetlen mennyire gyengék!
Dungeonnal győztem Sylvan ellen, de vagy háromszor ki is kaptam, vesztettem Academy ellen is, ugyanis nagyon magas szintű mágia tükrözése van a varázslóknak, és az összezavarástól /confusion/ a láncvillámig, minden rajtam csapódott le, amit bevetettem...
Sylvannal nem játszom, az a gyávák csapata a párbajban, én játszani szeretek nem bosszankodni...
Szóval még nem próbáltam ki minden vártípust minden ellen, de egyelőre ez a benyomásom!
Ja, a legfontosabb! Gyertek játszani, Gabor30 néven vagyok fent, általában azon a csatornán, ahol a legtöbben vannak!