Üdv Bátor Harcosok!
bogpista, ssth: Természetesen a jól bevált random hero kezdés lesz 1vs1-ben, ez kimaradt a szabályokból, lehet, hogy azért, mert annyira egyértelműnek tűnt...
Mugger, Nimbus: Nem vagyok ellene semmi változtatásnak, ha az a szervezhetőséget és a lebonyolítást nem veszélyezteti, sőt javítja!

A 3 fős döntőbizottság felállítása alap, a játékosok a helyszínen megszavazzák, hogy kik leszek a döntnökök, mint tavaly. Ha a többség benne van, akkor lehet a H3 támadásban 2 csoportot csinálni. Erről kérem mindenki, aki olvassa szavazzon! (július 20-ig!) Viszont így is minimum 7 óra a csoportkör, úgyhogy én csupán a legjobb 5-5 főt juttatnám tovább (figyelembe véve a 10 díjazottat) és a továbbjutott 10 fő játszana a helyezésekért (ez még alaphangon 4,5 óra), a többieket pedig az addig megszerzett pontok alapján állítanám sorrendbe, tehát nem lenne alsóházi rájátszás...

Így lenne elég idő a H5 támadás hosszú meccseire is és aki pedig nem jut tovább H3 támadásban és nem érdekelt a H5 támadásban sem, azok ha van kedvük fun gamek alapján játszhatnák le a többiekkel a meccseiket...

Mit gondoltok?

(Azért nem támogatnám az eredeti felvetést a 7-8 csoportonkénti továbbjutóról és az alsóházi küzdelmekről, mert alaphangon a csoportmeccsek 7 óra, majd szintén 7 óra minimum a végjáték, szóval minimum 14 óránál tartunk és ennél csak több lehet, szóval ha ezt alkalmaznánk, szerintem ugyanott lennénk, mintha mindenki játszana mindenkivel... És akkor még a H5 támadás meccseket le sem játszottuk... Ha valaki nem ért velem egyet, az javasoljon jobbat!)
A lucky, unlucky kapcsán a táborban nem szokott gond lenni, én ott a helyszínen minden résztvevőtől kérek egy-egy szavazatot és mindenki szavazata 1 pontot ér, itt nincs olyan kesze-kusza pontozás, mint a BB-ken.
Jou: A H3 és a H5 támadás versenyek lebonyolítására 1,5 nap áll rendelkezésre, pénteken 14-15 órától már lehet a H5 gameket nyomni (persze ehhez az kell, hogy mindenki ott legyen, aki játszik!!!), de nem hiszem, hogy hajnalig végeznénk vele, ezért szombaton 20 órától folytatnánk a H5 támadást, tehát a H3 támadásra reggel 7-20 óráig van időkeret, ami sajnos többet nem tesz lehetővé...

Bár ha a H5 támadás résztvevők benne vannak, hogy pénteken minden meccset lejátsszunk, akkor szombatra már csak a H3 támadás marad és akkor lehet játszani mindenkinek mindenki ellen...

Ha belegondolok, 7 nappal kezdtük a Heroes Táborokat, most meg már a 10 nap is kevés!
A sorsolást a szavazás lezárultát követően (persze, ha megszavazzátok)Mugger Bátyóval megejtem még a csapatok beérkezése előtt, hogy a különböző táblázatokat legyen időm leszerkeszteni. Aztán, ha minden észrevétel bejött a szabályzatokkal kapcsolatban, mindent lejavítok benne és kirakjuk a javított változatot is ide a fórumba. Remélem így Mindenkinek megfelelő!
Baráti üdv!