Bug ügyben nem értem világosan mit szedett fel Jou, amit nem lehetett volna. A kristályt adó köpenyről van szó? Azt a piros is kb ugyanannyi idő alatt fel tudja venni harc nélkül. Egy másik quest arti ingyenes (Bowstring of Unicorn Maze), egy harmadik viszont megint nem (Vial of Lifeblood) szóval nem egyértelmű a helyzet, hogy kellett volna-e érte harconia!
Másrészről ellenem szedhetné fel ezeket a küldetés artikat ingyen bárki és be is válthatná azokat. Örülnék neki, ha ezzel szórakozna, mert addigra már rég nyernék

. Az az igazság, hogy Jou a 4. héten(!!) jutott el az ominózus Stonghold várhoz, amit Imperátor akár első héten is elfoglalhatott volna, szóval ezt nem lehet felróni Jounak.
Egyébként vannak ennél durvább hibák (a bug szó szerintem nem jó ide) a többi pályákon. Itt egy lista, amit már régebben jeleztem Adler felé és ő már kijavította őket Draconis Wasteland kivételével, de azért beírom ide is nehogy félreértések származzanak ebből is:
Land of Giants: Minden várban van castle + minden dwelling húzva, kivéve a 68, 28-as rampart várban. Asszem ez javítva lett már, csak még nem került fel a honlapra. (Remélem Easy Rider olvassa...)
Monolith Barrons: Minden vár előtt egy upgrade-olt lvl7 áll kivéve a rampart vár előtt 44, 126-nál (ott nincs szám beütve a gold dragonnak!).
Moulder: A lvl7 egységek beállhatnak a hill fort előtt. Mivel mindkét oldalon beállhatnak ez így lehet, hogy jól van. Viszont az alvilágban az biztos nem jól van, hogy a kék oldalán a lvl7 44, 48-nál Savage, 29, 39-nél a piros oldalán pedig Aggressive.
Black Swamp: A kék kiszedheti az alvilágban lévő quest artit (62, 11) HARC nélkül. 61,21-nél és és 69, 19-nél a kék oldalán lévő lvl5 és lvl6
agressive a piros oldalán a hasonló lények mind Savage.
Bracada: 44, 95-nél a szikla blokkolja a 3. fortress várhoz vezető utat. Így a kék csak a lvl7-eknél tud áttörni és csak 2 egyforma vára lesz, míg a pirosnak alapból 3 egyforma vára van.
Eelcoast: Christian ballistáját ki kellene szedni a hátizsákból és átrakni a helyére, a War machine slotba. Szintén van egy archer dwelling (4, 31) amire a kék nem tud rálépni.
Erathia Major: 96,7-nél a beholder dwellingből nem szedhető ki a lény.
A legutolsó javítás pedig (ha jól értesültem Avleen) történt, ahol ki van szedve a szikla tengerről, így az ellenfelet vízen is meg lehet támadni.
Sorcinak is volt olyan pályája (Elyisan Fields), ahol kicsente a csizmát 10 Black Dragon háta mögül. Az is elég durván volt megoldva, de javítva lett.
Felvette az összes artit amit a teleportokon keresztül van, anélkül hogy megölte volna a védöket plusz ásvány! Miután bebukta a főhősét kényelmesebbre vettem a gamet, mert elméletileg a második héten semmit nem tudott épiteni egységei meghaltak, nem számoltam hogy a refugee egy 1v7 szintu szörnyeket dobál neki, ami nem lett volna gond ha nincs nála annyi tárgy! Nem az volt a gond, hogy beváltotta a tárgyakat 1 aranysárkány nem túl sok meg 1 ancient behemot! Igazából ezért ne is kommentáld, amit nem tudsz, mert a téma már le van zárva!