Üdv!
Csak par szot a Heroes5-röl. Elöljaroban annyit, hogy en direkt nem toltottem le semmilyen demot, betat, cetat vagy alfat. Meg akartam varni az eredeti jatekot. Persze a sreenshoot-kat nezegettem es olvasgattam nehany infot a kulonfele oldalakon. A kepek alapjan nagyon teteszett es meg akartam gyozodni rola sajat szemmel:)
Mar masfel eve Londonban esz a fene, szal amint volt egy kis szabad idom melo utan azonnal megvettem a game-t. Ez tegnap 23-an tortent meg. Mondanom se kell, hogy a collector's edition van eppen elottem:))
Egyszerüen fenomenalisat alkottak a sracok!! Gyonyoru tokban van az egesz, de ezt mar gondolom lattatok vagy sajat szemetekkel, vagy a neten. Nem akartam a szememnek hinni, amikor meglattam a Heroes2 cd-t is a heroes5 dvd mellett. Mindmaig ez volt a kedvencem:)
Szal a minimum gepigenyt eleg pontosan eltalaltak a leirasban sracok. Nekem ugyanis 1.8+ Athlonom van, 786M Rammal, es egy geforce3 Ti200-as kartyaval. A grafikai beallitast normalra tettem se antialiasing, se egyebet nem huztam fel es meg igyis neha igencsak belassul....
Azt hiszem fel kell kicsit turboznom kasznit, hogy normalisan tudjam elvezni a max. felbontast. Ugyanis a grafika sztem gyonyoru lett. A zene fantasztikus, nagyon hangulatos es valtozatos. Mondjuk eddig csak az elso campaign-t kezdtem el semmi egyebet, azt is normal fokozaton. Kis ido a betanulasra, aztan johet e megszokott impossible:)
A kamera mozgatast szokni kell, neha szokatlan es idobe telik megtalalni a megfelelo szoget, de nemzavaro.
A skill rendszeren a valtozatatasok nagyon teteszenek, otletes es sok az ujdonsag. Szokni kell. Mar latom elore, hogy par het mulva eles vita forumok fognak kerekedni, melyen iranyba es hogy es mikeppen lesz erdemes tapolni a hosoket. Es persze melyik lesz a legerosebb, legjobb. Mar alig varom
Masfel napnyi probalgatas utan, naygon teteszik a jatek es egyelore ugy tunik, melto utodja lesz a H3-nak!
Nagyon szep a terkep a es az Artbook is a Colletctor's setben. Sajna nincs szkennerem es digi fenykepezot is csak 1-2 het mulva veszek, de ha addig nem lesznek fennt az oldalon ezekrol kepek vagy mashol nemtudjatok meglesni oket akkor majd esteleg feltoltom valamilyen modon oket. Ha lehet.
By all az ujabb almatlan ejszakakat, munkahelyrol es sulibol valo keseseket, baratnovel, asszonnyal valo összeveszeseket okozo ujabb legenda megerkezett