Na, összegezném a várakat. Leginkább csak kinézet, mert csak hosszú-hoszzú játék után lehhet kiismerni gyengéit, erőségeit.

Azért 1-2 megjegyzés lesz.
Haven: Itt nagy újdonságra nem lehetett számítani, de sztem jól kihozták. A vár szép, bár elég hasonlóak az épületek. Pl. hiányolom a archery range-ről a céltáblát.

A zene jóra sikerült. Illik a várhoz. Sztem az ének is jó.
Lények: a megszokott egységek, nekem csak az angyal kinézetével volt 1 kis problémám, de kezdem megszokni, a többi tetszik.

Főleg a pap.
Inferno: A vár nagyon hangulatosra sikerül, a látvány nekem nagyon bejön. A zene elfogadható, de semmi extra.
Lények: Hát én már az első képek alapján tudtam, h nem fog tetszeni.

Bár már az arány fele-fele arányban oszlik meg. A Nightmare és a Succubus viszi a pálmát, az ördög még mindig nem tetszik.
Dungeon: Essünk neki... Ez a vár egész egyszerűen sz@r. Nincs mit szépíteni.

A vár kinézetre egy nagy 0. Nem hiszem el, h komolyan gondolták. Szinte az összes épület 1-1 lelógó cseppkő.

Mert egy pár még ok, de hogy a hidrának is meg a dragonnak is (meg még jópárnak...), az már sok. Az az érzésem, h csúnyán összedobták.

A zene meg illik a várhoz...
Lények: pfffff, kb így összegezhetném. Dark elf, dark elf hátán (na jó az egyik 1 dinó hátán

). Csak az egyik ló, a másik hárpia utánzat (tulajdonságra), varázsol stb... Áhhh....egyedül a hidra tetszik (kb-ra..)
Slyvan (vagy már Preserve?

): Nem vártam sokat a vártól, de nagyon megtetszett.

Pedig itt is túl sok az elf, de jobb kivitelben, és elosztásban.

Kinézet, vhogy megtetszett. Bár az a "Gold" dragon szúrja a szemem, de azt biztos javítják. A zene nagyon megdobja az amúgy sem rossz hangulatot. A "nagy fa" megoldás is tetszik, akárcsak az épületek. Még a végén kedvenc lesz.

Látványban biztos.
Academy: Hát nem rossz csak nem túl kreatív... Szép sorba jonnek az épületek, láncszrűen, majd egy kör alakul ki. A leggyengébb láncszem a Cloud Temple.

A zene elég jóra sikerül, bár kár, h a vége a menu zenéje.
Lények: Nekem szinte kivétel nélkül bejön. Még a Gargoyle is.

A Gremlint, és a Dzsint is kezdem szokni, nem olyan vészes, mint a képekből gondoltam. A többi tuti.
Necropolis: Nagyon jól néz ki, mind az épületek, mind a lények. Bár 1 kivétel akad, a már korábban már említett vámpír, sztem elég kiábrándító.

Denevért akarok, kard nélkül. Bár ez biztos nem változik.

Még 1 vmit nem értek, h 1 ghost miért "3", amikor láttam képen, azt hittem, h lesz értelme, h 2 van, de az animokból itélve semmi extra, simán lehetne 1... A zene közepes, de nem sikerült rosszul, bár 1 idő után már untam, h mindig áááááéééé-val kezdődik