Nekem működött a Hot Seat-es mód. Gondolom ez ugyanaz, mint amit RQX belinkelt... És most már Hot Seat-ben is működik a mentés, ezek szerint csak az elsőt rontotta el.
Na, akkor jön a listám...
-Demilich-nek nincs sebzés-animációja, széttárja a kezét, majd pár mp-ig semmi...
- green/gold dragon (ami nem is aranyszínű...) direkt így támad?

Vmi fekete szösz jön ki és kész...
- Most látom, h nem írtam fel a következő épület nevét, de a mentés még megvan.

Szal a Preservenél van olyan épület, ami nincs jelölve a cityplanben.

A "feketelistás" épület upgrade-je.
- Amikor hőssel a várba akarsz lépni, néha nem jelzi külön képpel, hanem az alap "vár" képpel, mikor csak külön akarsz a várba benézni. Ez nekem pont a legelső játékomnál jött elő, és le lettem ugatva, h teljesen érthető, hogy kell...

Pedig bug volt.
- Ha a fel/lejáró útba esik, de nem az a végállomás (pl. nekem úgy volt, h a feljáró mellett volt, egy kincsesláda, de útba esett a feljáró), akkor is felmegy, és meg is áll a játék, folyamatos homokóra lesz.

Csak az ALT+F4 segít...
- Gondolom a kövi videókari hiba...A tűzeffektek eltűnnek harc közben (Nightmare, Demon stb...), néha visszajön, de aztán megint elmegy...
- Az egyik teleportnál rossz helyre vitt a kamera.

A hős a megfelelő helyen volt.
- Enpowered varázslatok nem működnek (bár nem mndet probáltam). Vhol semmi, vhol van anim, de hatás nincs.
- Unearthed graves rossz kép.
- Great mausoleum nincs kép.
- Dragon tombstone megépíthető a dragon graveyard előtt.
- Cityplan-ben nem lehet megépíteni a dragon graveyard-ot, pedig minden adott. (szürke)
- Dreaded crypt-re a várban nem lehet kattintani.
- Necromancer anplifyer+expert necromancy skill

100%-os csonti...multiban biztos szeretik...
- Vámpír

Elég csak a nevét leírni.

Alap fut, de átfut mindenen.

Elég kiábrándító. Bár a képek alapján már sejtettem, h nem fog tetszeni (kard). Semmi denevérré alakulás, vérszívás...Bár ez csak egy megjegyzés, nem bug, ugyse változtatnak ezen.
- Bone dragon meghalásnál csak szimplán eltűnik...
És akkor egy kis beszámoló az elementálokról... Vaaaaz, nagyon sz@rok, már elnézést...

Idegesítő hangok, szörnyű kinézet.

Nézzük sorba:
Earth elemental: úgy néz ki, mint egy 21. századi robot kőben.

NAGYON lassan megy, de télleg. semmi extra.
Water elemetal: Folyós izéke, rossz megvalósításban. Frost ring+Ice bolt varázslat.
Fire elemental: Ez sem nyerte el a tetszésemet. Bár a lövése nem rossz.
Air elemental: kinézetre nem is rossz, de ennek a legidegesítőbb a hangja.
Na, kb ennyi, jöhet a kövi vár.