Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 10 csüt., 12:30 
Heroes Team

Ahoy!

Ma reggel (még mielött elözö hsz-em meírtam) Mastino is bejelentkezett. Szal már két meccs majdnem fix! :lol: Azért esetleg még egy meccset bevállalok péntek estére, vagy szombatra... (Annál is inkább mert tapasztalataim szerint 3 lefixált meccsböl 1-2 szokott megvalósulni)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 15 kedd, 16:28 
Heroes Team

Heyho!

Lassan vége van sajna a hosszúhétvégének... :cry:
Sikerült három emberkével megbeszélnem egy-egy meccset. Arragondoltam írok pár sort beszámoló gyanánt.

Laca: Már a meccs elején elmondta, h neki ez még csak a 3. multi meccse, így igazából csak tanulás céljából szeretett volna velem jáccani. Ettől függetlenül derekasan helytállt, és bár a végső csatában nem igazán tudott gondot okozni, szerintem pár dologot még megtanul és kemény ellenféllel bővülhet az online-osok tábora. 8)

Bogpista: Vérbeli profiként állt hozzá a játékhoz, abszolút láccik az a számtalan meccs melyett ezideáig lejáccott. A hőseink kb. egyforma skillekkel ugrottak egymásnak. Ami mégis irányomba billentette el a csata mérlegét, azaz volt, hogy hoztam még plussz 12 főnixet a 12 blackdragon mellé, ill. az ő 13 Szürke Macija is mintha inkább azt csinálta volna amit én szeretnék... :lol: :lol:

Mastino: No kéremszépen tisztelettel. Legnagyobb sajnálatomra nem tudtuk lejáccani a meccset Mastinoval. Érdekes volt a vele való "találkozásom" az bizonyos. Kezdődött ott a dolog, hogy kb. másfél óráig :shock: próbálkoztunk azzal, hogy egyáltalán elindítsuk a gamet. Majd mikor végre sikerült (Zone-on keresztül... igen a meccs kedvéért még oda is regeltem magam :? ), két lejáccott nap után kifagytunk... No itt lett elegem... és megköszöntem a lehetőséget. :?
Azért, hogy kicsit az előzményekről is essék szó, elmondom, hogy Mastino barátunk, nem tudom mi okból kifolyólag, de egy picit "madárnak" nézett :? . Ui. elkezdte nekem sorolni a szabályokat. Először ő választott mapot, nevezetesen a Battlemaniát... majd írta, hogy no necro, no lvl 5 spell :shock: , no dupla vár húzás... Belementem, holott ekkor már biztosan tudtam, hogy ezen szabályok szükségesek az ő taktikájának biztonságos véghez viteléhez. Úgy gondoltam, hogy legfeljebb kikapok, de megismerem mit szeret ő jáccani, amiből talán még okulhatok is... Még azt is megtettem, hogy nem dungeont választottam, mely szintén erős ezen a pályán a portal miatt. Annyira felbosszantott az egész hercehurca, hogy elfelejtettem az első napon építkezni... :shock:
A kifagyás után beszélgettünk még picit. Amolyan sakkozó módon fejben lejáccotuk a meccset, ill. pár variációt. Kiderült, hogy a félbeszakadt meccset, ha csak Mastino is be nem néz vmit valsz. megnyerte volna, még akkor is, ha nem felejtek el építkezni. Tényleg nagyon jó kis taktikája van a hydrák győzelemre viteléhez. (ezt ahogy tudom már Adler és Paul is nagyon jól tudja :lol: ) Azonban nem kell megijjedni ez nem azt jelenti, hogy a fortress összeségében ne lenne multiban az egyik legrosszabb vár (VÉLEMÉNYEMSZERINT)... csak nagyon kiélezett helyzetben, meglepetésszerűen támadva, módosított szabályokkal, arra alkalmas pályán lehet vele eredményesen jáccani...
Mindenesetre Mastinonak GRATULA! Remélem eccer, össze tudunk hozni egy gamet bosszankodás nélkül. Azonban ott már nem lesz viccelődés :D ... normál szabályok, normál,v. random pályán... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 15 kedd, 17:31 

Hali!

Én is sajnálom, hogy nem tudtuk lejátszani a gamet, bár mikor az első indításnál üzengetett nekem mindenféle sprite hiányokat nem hittem benne, hogy el fog indulni. Ja random balance templaten messze nem lebecsülendő a fortresz... meg egyébként se :D
Egy kis pontosítás Paul és Adler a supreme ruler-en és necrótól kapott ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 15 kedd, 17:44 

Sziasztok!

Nimbi írta:
Bogpista: Vérbeli profiként állt hozzá a játékhoz, abszolút láccik az a számtalan meccs melyett ezideáig lejáccott. A hőseink kb. egyforma skillekkel ugrottak egymásnak. Ami mégis irányomba billentette el a csata mérlegét, azaz volt, hogy hoztam még plussz 12 főnixet a 12 blackdragon mellé, ill. az ő 13 Szürke Macija is mintha inkább azt csinálta volna amit én szeretnék...

Hát ja. Annyit hozzátennék, hogy amatőr módon nem néztem meg figyelmesen a mapot, amit választottunk, és nem a megfelelő várat választottam. Bár szeretek mindig más-más várakkal nyomulni. Illetve hiába tudott a főhősöm 3 mágiaosztályt expert szinten, annyira gyenge volt a varázslateloszlás, hogy még hastém se volt. Nimbus bácsi eme nagy hiányosságomat tökéletesen kihasználva az esély legkisebb szikráját sem hagyta a győzelmemre. Egy plusz pontom volt a meccsen, hogy én támadtam át :) Gratula néki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 9:10 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Végre van ADSL-em és tegnap regeltem magam a zone-ra is Vologya_mester névvel... :roll: Hétköznap esténként illetve hétvégén előre egyeztetett időpontban szívesen játszok bárkivel, aki kedvet érez egy kis Heroeshoz... :wink: És legalább gyakorolok kicsit a nyári V. Heroes táborra is... 8) Írjatok a vologya@heroes.hardwired.hu e-mail címemre, ha játszanátok velem! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 20 vas., 18:33 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

No vége az ADSL-em bekötése utáni első online csatámnak... NYERTEM! :shock: Sajnos nem úgy, ahogy gondoltam... :? Hourglasson játszottunk Karesszal és nagyon gyors akart lenni, betört középre és - az egyik artit Behemacik védték - sajnos bebukta a seregét és a főhősét... Ezért feladta! Megértem, rossz érzés lehetett! Sajnáltam nagyon! De a visszavágót majd lebeszéljük, az remélem jobban sül el! :D Jövő héten Bogpistával és Ssth-val is mérkőzöm, remélem sikeresen! Ha valaki kedvet kapott, akkor pörgessük fel az online életet az oldalon! :wink: Sajnos én heti 1-2 meccsnél többet nem tudok játszani (mert az asszony kitekeri a nyakam! :lol: ), de mindenkivel szívesen játszom, csak türelem! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 21 hétf., 11:10 

Vologya írta:
Ha valaki kedvet kapott, akkor pörgessük fel az online életet az oldalon! :wink: Sajnos én heti 1-2 meccsnél többet nem tudok játszani

Rendben, pörgessük fel :) Rajtam nem fog múlni. Jó lenne egyégként 1 új verseny, hátha kedvet kapnának mások is. Bár az előző verseny sajnos nem fejeződött be, de egész jól indult, rengeteg csata volt. Kell 1 kis lendület, hogy beinduljon a dolog. Ha esetleg nem megy, akkor marad a ToH + fungame, de az nem lenne túl jó...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 21 hétf., 19:48 

Hi!
Igen csak bebuktam a seregemet.
Vologya:azért nem kell sajnálni engem,nem is volt olyan rossz érzés.Legalább tanultam valamit,ellened is komolyan kell venni a dolgokat :wink: :lol:
De a viccet félre téve a sok offline verseny után veszem észre,hogy itt máskép kell játszani és kevés az hogy az ember gyors.Azért nem akartam vissza töltetni(hiába fun game),mert,ha élesbe megy,ott se lehet töltögetni.
Viszont az tényleg jó lenne ha az online élet felpezsdülne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 1:19 

Sziasztok!

Nemrég fejeződött be a gaménk Vologyával. Én nyertem kis szerencsével. Homokórán játszottunk ő Rampart+Mephala én Tower + Neela. Ez volt az első Toweres próbálkozásom. Nemhiába nem a legjobban preferált vár multiban, mert iszonyatosan költséges. Szerencsére a Hourglass nyersanyagban jó közepesen ellátott pálya, így nem akadt el az építkezés. Szerncsém volt, hogy dupla várat adott, így az idő kicsit nekem dolgozott. Mivel mindkettőnknek SoD volt, így sajnos bejöttek a kombó artifaktok, amik csökkentették mindkettőnk morálját :D A végső csatában az döntött a javamra, hogy jobb varázslataim voltak (resurrect). Elég kemény volt így is a game, mert Mephala 33-as defencével elég nhezen volt sebezhető :roll: (az én hősömé 22 volt) A viszavágó valószínűleg majd máshogy alakul...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 12:09 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Itt is megragadnám az alkalmat, hogy gratuláljak Bogpistának a legyőzésemhez! A két azonos vár, valamint a jobb varázslatok a javára döntöttek, de volt egy kis bug a mappon, ami megakadályozta, hogy fel tudjak szedni középen pár dolgot ill. a fősereg nélkül tudjak kicsit körülnézni... :? Már 1,5 héttel előbb benn voltam középen, mint Bogpista, de végülis nem ez döntött... A varázstornyaimban Sorrow, Slayer, Fire Shield és Meteor Shower volt (5. szintet már nem tudtam felhúzni, nem volt nyersanyagom...), de 12-es powerral ez nem művel csodát... :( Sőt Haste sem volt 3 várban! :? Itt azért már sok minden eldőlt... :( És ez a Sod dolog sem nagyon tetszett, mert a relic artifactokra mind combot adott és még az utopiában is! Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy Bogpistának is... :) Legközelebb csak H3 ROE 1.4 szigorúan, mert a SOD kicsit tönkrevágja a játékot... Nem tudja valaki, ha H3 ROE 1.4 és SOD 3.2 is fenn van, akkor miért a SOD-ot indítja a zone? :? A visszavágóra nagyon készülök, mert nagyon szoros volt a végcsata, amíg a 2 titánból ismét 7 nem lett... :roll: Mégegyszer gratula Bogpista, egyenlő ellenfél voltál! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 12:36 

Vologya írta:
Legközelebb csak H3 ROE 1.4 szigorúan, mert a SOD kicsit tönkrevágja a játékot... Nem tudja valaki, ha H3 ROE 1.4 és SOD 3.2 is fenn van, akkor miért a SOD-ot indítja a zone? :? A visszavágóra nagyon készülök, mert nagyon szoros volt a végcsata, amíg a 2 titánból ismét 7 nem lett... :roll: Mégegyszer gratula Bogpista, egyenlő ellenfél voltál!

Hali!

Tegnap mindkettőnknek sod volt fent ez okozta a galibát. Ilyen esetekre én átkonvertáltam pár pályát sodos verzióra, ill. vannak kimondott sodra készült multipályák is. Nekem nincs RoE-m, csak SoD, így én nem tudok ezen variálni... Örülök, hogy egyenlő ellenfélnek tartasz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 23 szer., 13:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Ha csak SOD van fenn, ez is orvosolható, csak a random relic artifactokat kell fixre beállítani igazságosan! :wink: Majd a következő meccsnél megoldjuk! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 25 pén., 19:56 

ma éjféltől a zone on leszek,ha valaki még nem álmos 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 27 vas., 21:28 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Megvolt Bogpistával a visszavágó. :D Az eredmény 1-1... :D Nagyon jó kis meccs volt, némi szerencsével. Bogpista Necro, én Dungeon. Ő Galtran, én Makelith... Bogpista: 38 ATT.(!) 20 DEF. 22 POW. 24 KNOW. Én 21 ATT. 25 DEF. 35 POW. 24 KNOW. Én nyomtam a Chain Ligtningokat, Bogpista pedig az Animate Dead-ot. Hihetetlen kemény volt, ha ütött, de a varázserőm hatékonyabbnak bizonyult, NYERTEM! Bár ott volt neki a villám elleni nyaklánc, de elfelejtette feltenni... :? Szerencsémre! :roll: Viszont ha beérek a várba (+1-2 nap, akkor Fire elemental idézés) Expert Fire magic-kel, valószínűleg akkor is nyerek... :wink: Bár még a Berserk varázslat is nálam volt... :D Jó kis party volt, gratulálok Bogpistának ismét egyenlő ellenfél volt! Remélem még sok online csatát játszhatok vele! Köszi Bogpista! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 27 vas., 22:15 

Sziasztok!

Nos igen... :) Gratulálok Vologyának. Utólag megnéztem, a villám elleni nyakék nem a hősömnél volt, hanem ey olyan helyen amit nem vettem fel, Szóval nem volt nálam(resistance nyaklánc volt helyette, ami sz..rt se csinált) A 2000-et sebező Chain lightning elég demoralizáló volt, amikor a 9 ghost dragon hamuvá vált az elektromos kisülés következtében. :( Egyébként Elementál idézésem nekem volt, csak Air volt szegény, ami ugye kajázza a chain lightningot. Ha esetleg Earth lett volna... (ami immunis rá) és anti magic varázslatom se volt. Sajnos a game az első varázslatnál eldőlt, de azért sikerült jó hosszúra nyújtanom... Én is remélem, hogy jópár partit tudunk majd még jáccani :) Adlerrel is volt egy elkezdett partink tegnap késő este, amit sajnos félbe kellett hagynunk, mert én fél2 tájban már elég hullafáradt voltam... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 30 szer., 10:44 

Idézet:
"Vologya"]Üdv Bátor Harcosok!

:( Sőt Haste sem volt 3 várban! :? Itt azért már sok minden eldőlt... :(

Csak a pontosság kedvéért a Hourglasson (tudtommal az a Homokora) van slow meg haste shrine mind a két oldalon. A sima Hourglass az tényleg bugos ezért csinálták meg a Hg2 meg a 3-t bár az már szinte teljesen más map.
Amúgy néha én is fogok játszani online meccseket ha lessz kivel, bár általában a Bf1942 miatt kevés idő marad a heroesra .
Üdv,
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 31 csüt., 22:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

No megvolt a 4. online meccsem... :D Győzelem - Vereség 2-2... :? Sajnos kockáztattam és 2 várat próbáltam húzni, bár nem ezen múlott, hanem megint a varázslatokon... :( Rampart mellett 2 Strongholdot kaptam. Ssth pedig Dungeonnal volt, mellette Inferno, Necro... Neki bejött az implo, nekem semmi... :? Már megint... :evil: Bár igaz volt Meteor Showerem, de nem volt elég. A hőseink egyformák voltak, neki több attack, nekem több defense. Power, Knowledge kb. egyforma... De a varázslat megint döntött... No majd megpróbálok jövő héten visszavágni! :wink: Gratulálok Ssth-nak! Ő is egyenlő ellenfél volt! Baráti üdv,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2005 ápr. 09 szomb., 22:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 01 pén., 9:23 

melyik héten történt a nagy csata?

ez lényeges dolog a hg-n:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 01 pén., 12:58 

Hello Adler!

A csata a harmadik héten történt. Annak is a legvégén.

Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]