Cervantes-nek:
Nem hiszem, mert amennyire az eddigi interjúkat olvastam, továbbra is a mágikus 7-es számban gondolkodnak lények területén, szóval nyugi, nem tartom valószínűnek, hogy 3 lénnyel nyomuljon 1-1 vár. Hogy belső építményben hogy lesz megoldva, azt nem tudom, külsőnél szinte biztos, hogy kategóriákhoz lesznek kötve, nagyjából úgy, mint a H5ben a military post.
Az 5 nép piszok kevés, ebben kb. minden rajongói fórumon hatalmas az egyetértés.
Luck kérdés:
H5ben a harcrendszer sajátosságai miatt szvsz a létező legerősebb képesség lett a szerencse. Ahogy noname is írta, a dupla sebzés és a bless között ég és föld a különbség az előbbi javára, és ezt az initbar nagyon kihozta. Az persze nem feltétlenül szerencsés, hogy így gondolkodnak, mert ez tényleg egy bless varázslat (ha megmarad, és jó lenne azért, ha valamilyen, legjobb lenne, ha kb. változatlan formában megmaradna)
Azt, hogy a morál és a luck mikor üt be jó lenne befolyásolni, de sajnos nem tudok jobb ötletet, mint ez a fél-randomos megoldás (ha tudod előre, hogy az ötödik támadás unlucky lesz, akkor háromszor meggondolod, hogy ki fogja megtenni, a la befoglaló paraszt esete a négyzeten) Ha bárki tud jobbat, az szerintem szóljon Tekinek, ő majd valahogy eljuttatja a Black Hole-os arcokhoz
A H4es luck és morál sokkal realisztikusabb szerintem, csak sokkal kevésbé látványos (előbbi legalábbis biztos)
Amennyire hallottam, a harcrendszerben vissza fognak nyúlni a H3 gyökereihez, aminek itt a fórumon biztos sokan örülnek...
Ki is jön?
... én annyira nem. Átfutottam a manualt néhányszor mire tényleg felfogtam, hogy az init meg az ATB mi és hogyan működik H5ben, és meg lehet érteni. Szerintem. Egy másik dolog, és ebben igazat adok Nimbusnak, hogy több nagyságrenddel bonyolultabb, mint a H3ban (kell hozzá egy jó adag elvetemültség, az fix) Viszont szerintem sokkal több variálási lehetőséget a játékban (pl. a destro magic imádott speckóival), még ha nem is könnyen áttekinthető.
Ui. Még szerencse, hogy párom most vett egy szép adag ragtapaszt, ha Gyömrő felé járok és valami magas, szemüveges pasassal akadok össze, szükségem lesz rá, azt hiszem