Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 23 kedd, 0:46 

HUNLorcs: Én XP-n játszom a demóval és semmi problémám nincs vele. Még a sokat emlegetett villódzás is elég jól elkerül :) Engem az érdekelne, hogy Win7-en is csak 1280x768 a legnagyobb felbontás? Mivel az eltorzítja az arányokat (nem szélesvásznú monitorom van), így 1024x768-ban játszom, ami nem nevezhető a mai világban valami egetverőnek.

Kmettil: A térképet lehet forgatni, de csak elég nehézkesen. Ha nyomod a CTRL gombot és hozzá a nyilakat. De sajnos így csak félig lehet megtekerni a képet és ahogy elengeded, visszaáll. Azonban csatánál ez teljesen jól működik, ott körbe lehet forgatni. A mostani sok 3D-s progi után nekem is hiányzik, hogy nem lehet egérrel forgatni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 23 kedd, 0:53 

Felho: Köszi a gyors választ. :) Remélhetőleg nekem se lesz problémám majd, bár sajna elég határeset a gépem a játék igényeit tekintve. :roll: Majd meglátjuk. :wink:

Igen, a körbeforgatásokat már én is megszoktam a H5-ben, mind a térképen, mind a várbelsőt illetően, úgyhogy ezek a 3D-s képek biztos nekem is hiányozni fognak. :( Őszintén szólva én örülnék ha ezen még lehetne csiszolni. Vagy macerás lenne? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 23 kedd, 1:14 

Idézet:
Kmettil: A térképet lehet forgatni, de csak elég nehézkesen. Ha nyomod a CTRL gombot és hozzá a nyilakat. De sajnos így csak félig lehet megtekerni a képet és ahogy elengeded, visszaáll. Azonban csatánál ez teljesen jól működik, ott körbe lehet forgatni. A mostani sok 3D-s progi után nekem is hiányzik, hogy nem lehet egérrel forgatni.

Köszönöm a tippet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 23 kedd, 14:20 

Képek a Gamescomról

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 23 kedd, 16:40 

Kmettil írta:
- Nem tetszik a nehézkes fejlődés. Rengeteg csatán vagyok túl és 4 óra játék után még mindig csak 6-os szintű a hősöm. :(

Ez Skirmish és Online módnál állítható, hogy milyen gyors legyen a fejlődés.
Idézet:
- Hiányolom az automatikus csata lehetőségét (lásd mint H3 WOG). Még a leggyengébb lények ellen is harcolni kell egy erős sereggel ha meg akarom kapni az XP-t. :?

Ő, izé :) Van Quick combat, amit gyorsan leszámol a gép, majd mikor kidobja az eredményt, akkor van lehetőség újra játszani manuál (azaz te játszhatod le, ha nem tetszika végeredmény. (options menüben bekapcsolható)
Van Autocombat, amikor a combat mapon az AI játszik helyetted, és bármikor visszaveheted az irányítást.
Idézet:
- Kicsinek találom az ablakokat bezáró bal felső sarokban lévő X-et.

+1
Idézet:
- Érdekesnek találom hogy a hősök magukban is szaladgálhatnak.

Ha ekkor támadják meg, automatikusan elbukik (persze ő nem támadhat más hősöket). +megszűnik az 1 lénnyel való szambázás, mindent odaathatsz másiknakl.
Idézet:
- H5 után furcsa, hogy nem lehet forgatni a mappot. No nem is mintha ez a dolog hiányozna. H5 alatt ez kifejezetten idegesített.

Egy riportban említették, hogy erre külön figyeltek, hogy ne kelljen rotálgatni, hanem a régi H1-4 módon játszhassunk, de mivel 3D, bedugtak egy funkciót, ami lehetővé teszi a rotálást, de nem sarkall az intenzív használatára (fentebb említették).
Idézet:
- Kevésnek találom a 4 fajta nyersanyagot. Ez a 4 fajta nyersanyag csökkenti a játék gazdasági stratégia részét (ellenben a H3-al).

Ezt majd az intenzív online játéktapasztalat dönti el. A pudin esete :D
Idézet:
- Csata után kapott XP mennyiségét egyenlőre nem tudom hova tenni. Annyi bizonyos hogy nem annyit ad mint az elpusztított lények össz HP-ja.

A leölt lény száma*a lényért járó XP-vel (minden lénynek egyedi XP jár), a pontos értékeket nem tudom.
Idézet:
- Csata közben a sorrendet jelző csík nem frissül időben (pl ha megölök egy lényt nem rendezi újra a sorrendet, vagy ha gyorsítok egy lényt akkor sem mutatja az új sorra kerülési helyét). :?

Mert nem a H5-ös móka, hanem a H3 szerint müxik :)
Azaz a lényeid initiative pontja határozza meg a sorrendet, míg a gyorsaságuk a haladást a pályán. (azonos initiative esetén a támadónál az előny). A gyorsítás, az a következő körre érvényesül, nem az aktuálisban. (a következő kört a lenti portrékon látható homokóra mutatja). Ha pl. morált kapsz, a lényed a kör végén újra jön 50% mozgással és sebzéssel.
Idézet:
- A lények nagyon hasonlóak. Pl.: egyik csatában 7 fajta lény volt a csatamezőn ebből 5db lénynek 5 volt a mozgáspontja és 2db-nak meg 4. Hát nem túl változatosak az értékek :?

Így legalább bejön a morál skill fontossága, a gyorsító/lassító varázslatok hasznossága :)

Bocs, az adott körtől él mind az initiative és sebesség gyorsítása, csak az lehetett, hogy az adott körben már léptek azok az ellenfelek, akikkel szemben megnőtt az initiative tulajdonság, és ezért nem változott a sorrend, csak messzebb tudtál menni az adott körben. Kérdés, hogy a következő körben észrevetted e a sorrend változást (vagy kevés volt az initiative növelése).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 23 kedd, 21:05 

Véraláfutás írta:
Bocs, az adott körtől él mind az initiative és sebesség gyorsítása, csak az lehetett, hogy az adott körben már léptek azok az ellenfelek, akikkel szemben megnőtt az initiative tulajdonság, és ezért nem változott a sorrend, csak messzebb tudtál menni az adott körben. Kérdés, hogy a következő körben észrevetted e a sorrend változást (vagy kevés volt az initiative növelése).

Köszönöm a válaszokat. Hát igen. Egy elég komplex játék. Nem lehet 4 óra játék után megismerni mint egy COD5-öt, de ezt írtam is. Sok idő kell, hogy kitapasztalja az ember. Remélem sikeres lesz mert magyarok csinálják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 6:55 
Heroes Team

Lacikám, azt gondolom, hogy az már egy igen komoly eredmény a H6 részéről, hogy Téged előhúzott a barlangodból! 8) :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 13:35 

Üdvözlet mindenkinek!

Elszántam magam és kipróbáltam a demot. A főmenü maga megfogott, szép kidolgozás. A zenei témák is mindenhol bejöttek. Elkezdtem egy single playert játszani (sosem játszom tutorialt, mindig saját magam akarom megismerni a játékot :D). Kis időbe telt, mire rájöttem a menü kezelésére ^^ (rögtön kerestem, hogy hol lehet beállítani ki melyik várral legyen stb.)
Ami új volt nekem így hirtelen: ki lehet venni a játékosokat a pályáról, egy 3 személyest is játszhatnak ketten, stb. Akkor a fejlődést be lehet állítani.

El kezdtem a pályát Sanctuaryval. (japán fanatikus >.<) Áttanulmányoztam a skill rendszert, a hős adatait, tetszik az új skill-treen belül is a reputationos megoldás :)

Ami negatívum a szememben: a várkép eléggé eltér az eddigiektől (a H5 is új volt, de ez egészen más), szerintem lehetne kicsit "Heroesosabb". Ugyan ez vonatkozik a karakterlapra is. Valahogy nem tetszik, hogy csak egy ablakban felvillan és kész.

-- persze, senki nem szerethet mindent, elég a negativizálásból --

Összegezve egész jó kis játék lett a maga pozitívumaival és negatívumaival együtt :D
Ha értékelni kellene 5/4-et biztosan kapna, talán még 5/4.5 és adható részemről :D

Köszöntem!

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 14:49 

Üdv!
Kipróbáltam a demót és azt tapasztaltam, hogy bár csata közben megvan stabilan 60 fps, viszont ez a szám a térképen mászkálva 20-25-30 körülire esik vissza. Nyilván ez nem egy akciójáték, de azért egy HD 5770 videókártyával, 4GB memóriával és Intel E8400-as procival kicsit többet várna az ember. Szerintetek várható még érdemi teljesítmény optimalizáció a végleges megjelenésig, vagy jobb ha megbarátkozom a helyzettel? Amúgy a játék első ránézésre kifejezetten tetszik, leszámítva a bugokat.
Köszi a választ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: HEroes 6 Demo
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 15:30 

Sziasztok!

Feltelepítettem a H6 demo változatát, viszont akadozik. Nálatok is vagy csak nálam? Windows 7-em van.

A választ előre is köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 15:36 

Nimbus írta:
Lacikám, azt gondolom, hogy az már egy igen komoly eredmény a H6 részéről, hogy Téged előhúzott a barlangodból! 8) :lol:

Szia Nimbus,

Valóban. Ez hatalmas eredmény :D. Tényleg nagyon régen jártam erre, de jó látni hogy vannak még aktív régi motorosok is errefele :). Mentségemre legyen mondva, hogy a Heroes 3 a mai napig a kedvenc játékom. Sose törlöm a HDD-ről. A legjobb benne hogy a Windowsok jönnek, elavulnak, majd mennek. Windows-ok össze is omolhatnak a gépemen, de a Heroes 3 akkor is túléli! Egyszerűen nem kell a játékot telepíteni csak elindítani és megy. Évek óta ott figyel a D:\ meghajtómon bomba biztos fix pontként. Időnként előveszem és jót játszok vele és nosztalgiázom. A H4 és H5 csalódás volt. Már sok jót sajnos nem vártam a körökre osztott stratégiai játékok piacán. Ennek a H6-nak biztos adok még esélyt és fogok még a demóval játszani. Van annyira bonyolult szerencsére, hogy egyhamar nem lehet kiismerni és elhamarkodott vélemény nem akarnék mondani róla. Viszont nagyon várom a Heroes 3 VCMI projektének a befejezését. Remélem a lengyel srácok véghez viszik a csodát és új életet tudnak a Heroes 3-ba lehelni. Csodás lenne egy olyan heroes 3 ahol mondjuk 15 vár van többszáz féle lénnyel és egy csomó új tereptárgyal. A ami világ nagyon a grafika fele megy el, pedig nemfeltétlen az kell a jó játékhoz, hanem egy olyan belső tartalom ami megfogja az embert és nem ereszti el többet. Azért mert olyan zseniálisan meg van csinálva és mert végtelen sokszor újrajátszható. A változatosság gyönyörködtet. Nekem egy tökéletes Heroeshez nem kellene más mint egy moddolható H3 + új tartalmak, sok lény, vár és tereptárgy ami szinesíti a játékot. Nekem már a H3 grafikája is nagyon szép volt. Aranyos lényekkel, kellemes zenével. Engem a játék gazdasági, taktikai és stratégiai része fogott meg leginkább ami egy bájos grafikával volt társítva. Szerintem egy Heroesban ez az alap. Ennek kell jól működnie. Egy szép grafika csak hab a tortán. Csak szép grafika miatt senki nem fog egy játékkal játszani sokáig. A taktika részhez egy jól eltalált harcrendszer kell. A stratégiai rész meg annál jobb, minél több lehetőség közül lehet választani. Ehhez sok tartalom kell. A jó gazdasági részhez meg szerintem sok nyersanyag megléte lenne az ideális. Nem győzöm hangsúlyozni. A változatosság az ami gyönyörködtet. Lehet nagyon régimódi lennék?

Üdv minden bátor Heroes fannak.

Orin írta:
Sziasztok!

Feltelepítettem a H6 demo változatát, viszont akadozik. Nálatok is vagy csak nálam? Windows 7-em van.

Szia,

Én nem tapasztaltam eddig akadozást magában a játékban, ellenben Windowsba ki és belépésnél és 1x magában a játékban sok töltögetést azt igen. Viszont, ha betöltött a játék akkor utána kifogástalanul ment. Grafikai hibával (textúra hiba) sem találkoztam eddig a kb 6 óra játék alatt.

Üdv:
LacUS

Véraláfutás írta:
Ő, izé :D Van Quick combat, amit gyorsan leszámol a gép, majd mikor kidobja az eredményt, akkor van lehetőség újra játszani manuál (azaz te játszhatod le, ha nem tetszika végeredmény. (options menüben bekapcsolható)
Van Autocombat, amikor a combat mapon az AI játszik helyetted, és bármikor visszaveheted az irányítást.

Köszi az ötletet. Kipróbáltam. Faja a quick combat és a forgatást is kipróbáltam. Jól működik. Szerintem ez sokkal jobb megoldás mint anno a H5-ben volt. Kicsit nehézkesebb az igaz, de nem is kell annyit forgatni a térképet hogy lássak valamit. Szóval meggyőzött a megvalósítás. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: HEroes 6 Demo
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 15:51 

Kmettil írta:
Orin írta:
Sziasztok!

Szia,

Én nem tapasztaltam eddig akadozást magában a játékban, ellenben Windowsba ki és belépésnél és 1x magában a játékban sok töltögetést azt igen. Viszont, ha betöltött a játék akkor utána kifogástalanul ment. Grafikai hibával (textúra hiba) sem találkoztam eddig a kb 6 óra játék alatt.

Üdv:
LacUS

Köszi a válszt :)
Megpróbálom újra letölteni és telepíteni, hátha akkor megy majd :)

Üdv: Orin

Szerk.:

Hát, nem tudom. Most erről a tárhelyről szedtem le, de még mindig nem megy rendesen, pedig minden feltételnek megfelel a gépem :S Olyan, mint ha az adatok lassan érkeznének, ha a képernyőt el akarom mozdítani, hogy mást lássak, pár secet kell várnom:( nem folyamatos, inkább csak képekben megy a játék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 20:18 

Orin írta:
Hát, nem tudom. Most erről a tárhelyről szedtem le, de még mindig nem megy rendesen, pedig minden feltételnek megfelel a gépem :S Olyan, mint ha az adatok lassan érkeznének, ha a képernyőt el akarom mozdítani, hogy mást lássak, pár secet kell várnom:( nem folyamatos, inkább csak képekben megy a játék.

Szia,

Esetleg nem fut valami a háttérben a gépeden? Vírusirtó, vagy valami nagy erőforrást igénylő alkalmazás? Egyébként milyen a konfigod? Milyen beállításokban futtatod a játékot?

Üdv:
LacUS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 21:03 

Intel Core i3, 2,4 GHz Notebook
Video: NVidia Geforce 310M
4 Gbyte
Win7 Pro
Directx 9.0c

A játékot úgy futtatom jelenleg ahogy fel lett telepítve. Kb. minden High. A képfelbontás is maxon van.

Semmi nem fut a háttérben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 21:55 

Orin írta:
Intel Core i3, 2,4 GHz Notebook
Video: NVidia Geforce 310M
4 Gbyte
Win7 Pro
Directx 9.0c

A játékot úgy futtatom jelenleg ahogy fel lett telepítve. Kb. minden High. A képfelbontás is maxon van.

Semmi nem fut a háttérben.

El kell, hogy keserítselek, de a graf kártyád teljesítménye kb. az alsó kategóriában csücsül. A high beállításokat vedd vissza, és nem fog akadozni a játék. A lenti linken látod a teljesítmény táblázatban a 208. helyen. (és láthatod, hogy kb. milyen desktop kártyák teljesítményét közelíti meg - sajnos nem repülőgép :( ):
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
Itt utalás a teljesítményre:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-315M.41529.0.html

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 24 szer., 22:22 

Rendben, köszönöm :)
Most már legalább a csata jól működik.
Holnap felrakom a nagygépre amin XPvan. Remélem azon jobban megy majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 26 pén., 17:38 

Kész lett végül a Black Hole interjú az Echelon blogján.

http://echelon.web4.hu/cikk/blackhole-interju

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 27 szomb., 8:15 

Amúgy a H6 csak eredeti windows 7-en fog futni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 27 szomb., 10:10 

Fut az XP-n is és mindenen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 27 szomb., 12:18 

Úgy értem hogy hivatalos tehát nem csak úgy havertól kapott cd-ről telepített

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]