Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 211 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 07 vas., 18:03 

Hát,akkor a mostani partyról lekéstem... Sajnos.
Viszont lehet elmegyek szemlélődőnek,és megnézem,hogy is néz ez ki élőben. Mikorra érdemes menni nézelődni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 07 vas., 19:18 

Lord Lax-Lee írta:
Viszont lehet elmegyek szemlélődőnek,és megnézem,hogy is néz ez ki élőben. Mikorra érdemes menni nézelődni?

Nos, amennyiben úgy érzed, hogy legyőzhetetlen játékos vagy, tudok ajánlani egy lehetőséget : )
Mivel én csak Vologya nagylelkűségének köszönhetem a részvételemet, ha szeretnéd, lejátszhatjuk felváltva a meccseinket, ha a nevezési díj felét arányosan kifizeted neki (ugyanis nekem ugye megelőlegezte) .
A kupával amit nyerünk még nem tudom mit csinálunk, de majd eldöntjük a helyszínen :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: h5 támadás
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 07 vas., 19:31 

Sziasztok!

Bár nem néztem meg még mind a 10 lejátszandó meccsemet, már 4-nél azt tapasztaltam, hogy a csontik és az 1 szem vámpíruram mellé kaptam bónusz 94 vámpírurat... :D

Szívesen veszem ha ez a szervezők nagylelkű felajánlása, ezennel akkor elfogadom! :lol: 8)

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 07 vas., 21:55 
Heroes Team

lejavítottam a térképeket, köszönöm az észrevételt, azt h hogyan állítódott át, ne kérdezze senki :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 07 vas., 22:29 

Dreegar írta:
Lord Lax-Lee írta:

Nos, amennyiben úgy érzed, hogy legyőzhetetlen játékos vagy, tudok ajánlani egy lehetőséget : )
Mivel én csak Vologya nagylelkűségének köszönhetem a részvételemet, ha szeretnéd, lejátszhatjuk felváltva a meccseinket, ha a nevezési díj felét arányosan kifizeted neki (ugyanis nekem ugye megelőlegezte) .
A kupával amit nyerünk még nem tudom mit csinálunk, de majd eldöntjük a helyszínen :wink:

Nos,az ötlet tetszik. Szívesen benne vagyok egy kis játékban. Viszont ami egyenlőre nem tiszta: mindenki egy előre legyártott pályán fog játszani,amit előre kiismer,kitapasztal? Tehát az ellenfél reagálásain kívül semmi újjal nem fog találkozni a versenyző a versenyen?
Ez nem tiszta még,de most letöltöm a H3-as pályákat,és megsasolom milyen pályák is ezek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 08 hétf., 16:02 

Idézet:
Tehát az ellenfél reagálásain kívül semmi újjal nem fog találkozni a versenyző a versenyen?

Leszámítva a random faktorokat a pályán, amiből ált elég sok van, igen.

A közös meccsek a terv szerint úgy fognak kinézni, hogy felváltva játszunk, ha a döntőig ugyanannyi meccsünk volt akkor majd sorsolunk vagy nem tudom, és amíg az egyik játszik, főleg ha te, a másiknak (főleg ha én) benem fog állni a szája, és brilliáns tanácsaival támogatja a partnerét ^^ :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 08 hétf., 16:08 

Megint azt hiszed, hogy simán leversz mindenkit... :P
Pedig lehet, hogy egy NG-szintű játékos fog elintézni... :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 08 hétf., 16:27 

Süni írta:
Megint azt hiszed, hogy simán leversz mindenkit... :P
Pedig lehet, hogy egy NG-szintű játékos fog elintézni... :lol:

Lehet hogy úgy lesz, de azt majd a döntőben :D
Az utóbbi 3 BB-n amin voltam, döntőztem, kár lenne megszakítani ezt a remek sorozatot :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 08 hétf., 16:28 
Heroes Team

Édesmindegy, mit mond, Dreegar nemtud játszani, csak szaladgál ide oda a pályán, mint aki nagymenő, nekimegy mindennek, és keveset gondolkozik :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 08 hétf., 20:37 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Van valakinek színes nyomtatási lehetősége? A nyomtatáshoz Microsoft Publisher programra lenne szükség!!! Sajnos megszűnt a nyomtatási lehetőségem, ezért lenne szükségem a segítségre! Az oklevelek készen vannak, de vagy fekete-fehérben tudom kinyomtatni vagy el tudom küldeni e-mailben Mindenkinek, amennyiben senki sem tud segíteni... Ha tud valaki segíteni, kérem jelezze e-mailben, priviben vagy telefonon! Előre is köszönöm! Baráti üdv!

ui: Lord Lax-Lee: Kérlek küldd meg a telefonos elérhetőséged e-mailben! Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 08 hétf., 21:23 

Dreegar írta:
A közös meccsek a terv szerint úgy fognak kinézni, hogy felváltva játszunk, ha a döntőig ugyanannyi meccsünk volt akkor majd sorsolunk vagy nem tudom, és amíg az egyik játszik, főleg ha te, a másiknak (főleg ha én) benem fog állni a szája, és brilliáns tanácsaival támogatja a partnerét ^^ :D :D :D

Utóbbi szimpatikus megnyilvánulás ;)

egy NG-szintű játékostól meg az is kitelik, hogy megvédi címét ( :lol: 8) :twisted: ), de az is, hogy (látva a csoportbeosztást) tovább se jut

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 08 hétf., 22:08 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Van valakinek színes nyomtatási lehetősége? A nyomtatáshoz Microsoft Publisher programra lenne szükség!!! Sajnos megszűnt a nyomtatási lehetőségem, ezért lenne szükségem a segítségre! Az oklevelek készen vannak, de vagy fekete-fehérben tudom kinyomtatni vagy el tudom küldeni e-mailben Mindenkinek, amennyiben senki sem tud segíteni... Ha tud valaki segíteni, kérem jelezze e-mailben, priviben vagy telefonon! Előre is köszönöm! Baráti üdv!

ui: Lord Lax-Lee: Kérlek küldd meg a telefonos elérhetőséged e-mailben! Előre is köszönöm!

Done

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 08 hétf., 22:25 

Hello,

Van 1 kis gondom a mapokkal. Nagyon sajnáltátok a szellemeket tőlem és csak 1 db-ot adtatok. Egyedül unatkozik szegény, kellenének a többiek is... Ezenkívül a Robe of Sar-Issus helyett Sandro köpenyt kaptam. Részemről nem jó csere, kérném a másikat inkább. Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 09 kedd, 0:26 
Heroes Team

Már a délután megkaptad mind 2 hiányzó cuccodat, mi pedig nem sajnáltuk tőled, csak az editor nullázta ki a dolgaidat :( Hamarosan ki is kerülnek a javítottak, ha minden igaz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 09 kedd, 10:23 
Heroes Team

javított támadás térképek:
12HBB_H3tamadas_mappok.zip
12HBB_H5tamadas_mappok.zip

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: h5 támadás...
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 09 kedd, 11:43 

Üdv!

A Csili Műv.Központon belül, merre menjek majd? Milyen termet keressek?
És akkor a h5 támadás kezdődik reggel 8-kor, megjelenés f8-fele, vagy hogy szokott lenni?
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: h5 támadás...
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 09 kedd, 14:05 
Heroes Team

k2ati írta:
Üdv!

A Csili Műv.Központon belül, merre menjek majd? Milyen termet keressek?
És akkor a h5 támadás kezdődik reggel 8-kor, megjelenés f8-fele, vagy hogy szokott lenni?
Köszi!

Üdv Bátor Harcosok!

A FÉSZEK termet keresd... Vagy hívj fel mobilon és segítek a terem megtalálásában. Igen, a H5 támadás kezdődik először és a 8 órás kezdés is stimmel. Elég, ha 3/4 8-ra megérkezel. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 10 szer., 10:10 

És a H3 támadással mi a helyzet? Az sacc/kábé mikor kezdődik? Addig jól tudom, hogy Március 13, szombat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 10 szer., 12:04 
Heroes Team

Warheart írta:
És a H3 támadással mi a helyzet? Az sacc/kábé mikor kezdődik? Addig jól tudom, hogy Március 13, szombat?

Üdv Bátor Harcosok!

Igen, jól tudod, hogy március 13.-án szombaton lesznek a támadás versenyek... Ma akartam pont kiírni, hogy hogyan is tervezném a versenyek kezdeteit... Íme:

Március 13. (szombat):

H5 támadás kezdési ideje: 8:00 óra
H3 támadás várható kezdési ideje: 15-16 óra

Március 14. (vasárnap):

1vs1 torna csoportmeccsek kezdési ideje: 8:00 óra

Március 15. (hétfő):

1vs1 torna kiesési szakaszának kezdési ideje: 8:00 óra

Ha kérdés lenne még, keressetek bátran! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 10 szer., 19:55 
Heroes Team

Üdvözletem!

Nos, kaptam a nádpálcával, hogy miért nincsennek még elemezések, egyesek már csorgatják a nyálukat, stb. szóval most pótolom a dolgot. Sajnálatos módon nincs olyan sok szabadidőm mostanság mint kellene, ez a helyzet. Akkor nézzük mit is láthatunk 2010 / 1 LAN-ján.

Először H3-al kezdenék rendhagyó módon. Itt már korábban is leirtam, hogy meglepő a csapatok változatossága, kivételesen egész széles ötletek tárházát láthatjuk. Na kezdjük is! :)

Adler: A 3p mestere, serege a megszokott lazaságú, only fun sereg, ahogy nagy öregünk korábban fogalmazott: "Aki nem készült casterek ellen, az beszívta." Teljesen igaza van, 15 blekket nem sok idő leverni, deh aki lassú vagy nincs magic ellenállása, azt a mennykő fogja megverni.

Dragon: Agyatlanságom határtalan, törtem kicsit a fejem mit is válasszak, a zombik tűntek jó megoldásnak. Kis támogatottság, egy dispell elleni védelem, 3 ghost dragon, pár védelmező spell... És mivel mindig megszivom a visszaütésekkel, most bekészültem ezellen counterstrike-al! :) Meglátjuk mire elég 10k tömör gyömör! ^^

Dreegar: Ha már zombi, legyen kövér alapon kapásból még 1 zombi csapat, csakhogy változatosak legyünk! :) Ez a sereg inkább a brutális előregázolásra és HP tömegre épitett, a mágikus támogatottságban nem igazán értettünk egyet, de az biztos, hogy a zombikat csipkedni fogják a támadóspellek rendesen! :) Egyébként jó ötletnek tartom, sokan vannak a fiúk, töményebb 15k gyönyör! ^^^^

HZsolt: Fiatal veteránunk egy régi serege reinkarnációját hivja életre a húzottszemű (japán / kinai) fallal ellátott grand elfeket. Gyorsak a fiúk, blesselve vannak és nincs távolsági levonásuk. Ez egy jó ötletet, két hibát leszámitva: Vannak mágusok és kevesen vannak a grandok, igy a sebzés redukálódik. De az ötlet nem rossz, csak kár, hogy drága a fal meg az artik! :)

Jou: Kreativ mesterem ezúttal is érdekeset mutat: Mire is képes 1,2k ice blast és 750 kenta? :) Ez a központi kérdés, szerintem elég jó lett ezen sereg, ahogy már megszokhattuk Joutól, lehet hogy fun célzattal mutatta be ezt, de szerintem egész jóra sikerült! Top 6-ra esélyes! Gyengéje: Mágiaimmunitás hiánya és talán az, hogy a kenták nem vmi erős harcosok jelen esetben.

Lord Shaba: Mr. Expert Fun serege Adler 2 valójában, csak immunitás nélkül :D Vicces ütközetük lesz annyi szent! :wink: Csabi szintén azokra veszélyes akik nem készültek magic ellen, illetve sárkányai kicsit gyengébbek mint Adler óriáshüllői. Sztem a végső rendszerezésben közel lesz egymáshoz kettejük serege, amit egyik behúz azt valszeg a másik is befogja! :D

Magix: Ennek a seregnek a láttán mondtam, hogy OH MY GOD! :shock: Furának tűnik nekem, bízás lesz a resistben erősen, meg az is fura, hogy nem lett haste véve, de valszeg akit megütnek a familiarok, azok le is fekszenek egyből. Ez megint fura, mert viszont sebzés vagy def növelő arti nem áll Magix mágus rendelkezésére... Na erre a seregre kíváncsi leszek, egyelőre megelőlegezném a top 6-ot neki is!

NG: HZsolt tökéletes seregellentéte: Fal az nix, de van sok elf, ami brutálisat sebez! Szép lenne az ötlet, csak pár fokkal lenne erősebb a fal! :( Továbbá hiányzik a dispell még és a magic resist. Hát ez az egész így mindenesetre elég érdekes lett... XD

rt: Naga. Favorit. Nagyot üt. Szétlesz lőve. Top 6. GG. ^^

Sorceress: Varázslónk ezúttal böhöm death stare-olós bikákat vonultat fel a BB állatfarmjára! A csorda keménynek tűnik annak ellenére, hogy nincs nagyon ellátva artifacttal, rápótol a spellarzenál, ami gondosan kilett találva viszont! :) Háth meglátjuk mire képes a főkolompos! :wink:

Teki1986: És mégegy black dragon mágus! :) Ez funny lesz, HP az nemsok van, sem sebzés, de a spellarzenál magáért beszél! :lol: Szórakoztató sereg az biztos, élvezet lesz ellene játszani! :)

Titi: A ghost dragon sereg might variánsa, erősek lesznek a sarik, de vajon eléggé? Tudvalévő a ghost dragon a leggyengébb lvl7-ek, de elég durván megvan emelve a statjuk, van egy fortune spell is :D ami elég funny lesz amikor működésbe lép! Ha pedig bejön a felezés... Na az fájni fog! Ez is vicces sereg, annyi szentségtelen! :)

Vologya: A naga királynők második divíziója, ezek is elég brutálisak lesznek, jól bevannak készülve mágikusan, top 3-ba mindenképpen ottlesznek a mutáns csajok szerintem! :wink:

Warheart: A necro hordából a vámpírok is képviseltetik magukat, elég jó létszámban, elég nagy sebzéssel, elég nagy speeddel! :o Tetszik az ötlet, egy top 6-ot ide is böknék, meglátjuk hogy használja ifjú harcosunk seregét! :)

Frechaut: Újjoncunk bár nem tud eljönni, azért szólok pár szót róla is: Serege meglehetősen keményre sikerült azt leszámitva, hogy egyszerű mint az 1x1, ott a gömb, ami sok mindenkit megszívatna, csakúgy mint a csorda szívóssága. Kár, hogy harcosunk nem lehet jelen, mert erre a seregre is NAGYON kíváncsi lennék! :( Grat egyébként, elsőre szép sereg! :wink:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 211 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]