Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 12 csüt., 15:26 

Eddig senki :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 12 csüt., 22:18 

Üdv!
Conan:
Ha már tesztelted a TE verziót,pár tapasztalatot,az újdonságokról rövid leírást,változásokat a játékmenetben közzé tehetnél
Biztos sokan elolvasnák,sőt ha olyan meg is kedvelnék! :)
Legalább a többiek kedvéért :roll:
Pls
Bye
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 12 csüt., 23:25 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 11:08 

fenn voltam msn
nem játszottam heroes t

ps.
ezentul ezeket is le kell irni, minden nap, csak hog yirjak valamit a forumba???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 15:24 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 18:31 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 19:32 

Na most legondolkodtam hogy felszenvedjem én is :D
Nem rossz változások.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 19:41 

Sziasztok!

Hát elég szomorú vagyok, bár lehet, hogy ez így egy igazságosabb rendszer lett, de a régi favoritok körül 1 páran most kiesnek, ezt picit sajnálom. De megjegyzem, tényleg volt 1-2 kemény oldaluk (Thant, Alamar, Jeddite...) Ez picit szomorú.

A kasztokat jó ötletnek tartom, tetszenek a lehetőségek, de Conan igazat mondott, néhány kicsit ellett túlozva...

Az új lehetőségek (seregszétválasztás 1 klikkre...) jót tettek a játéknak, viszont van 1 eszméletlen nagy hátulütő a TE-ben (nem tudom, hogy ez állítható-e, ha igen akkor sorry :oops: ):

Az hogy bevezették a köridőt a csatába is, számomra nagyon szomorú, eddigis kiestem néha az átlag 4 percből, erre nem magyarázat az, hogy játsz gyorsabban, megvívtam max 6-7 csatát 1 kör alatt (jobb esetben), most meg kénytelen vagyok kapkodni csata alatt, hogy 1 körben csatázzak vagy 2x-3x, és még akkoris siessek?? Kössz ebből nem kérek...

Ez az én véleményem, nekem ez nem tetszik, mint nem túl profi gamernek ez elég nagy hátrány. De a többi változtatás tetszik. A spellek elhellyezése is, a guild rombolhatósága kicsit durva, de az se rossz ötlet. Conan, bár lehet hülye kérdés, de ha mondjuk van lvl 5-ös guildom és az egyes spelleket akarom cserélni (aka guild 1 rombolás), akkor mind az 5 guild rombolódik, vagy csak a level 1? Válaszod előre is köszönöm.

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 19:46 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 21:42 

Sziasztok!

Conan mester azt elfelejtette megemlíteni, hogy az animate dead és a resurrection nem véletlenül tűnt el a hősöktől. Sőt! a tornyokban sem lesz elérhető!!! Csak ha az adott kasztot (Healer -Wisdom, Mysticism, First aid) bitorlod + lvl7 ekkor megkapod automatikusan a varázskönyvedbe. Hogy innen megtanítható-e utána scholarral azt nemtudom. De több ilyen varázslat van, ami kasztfüggő lett, nincs a tornyokba. (view air, earth, vision, scuttle boat...) Tehát ha Jeddite akar magának resurrectet, akkor Healerré kell válnia. Ebből a szempontból Thant Mysticismje nem is túl nagy hátrány.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 14 szomb., 0:05 
Heroes Team

Ezek az apró dolgocskák olyan változtatások, amik újra átrendezik a dolgokat a treppen, attól függően, megint fix avagy randomról beszélünk! Most, hogy a tower kapott archery/Precisiós herót, a randomook királyává válhat, 50-70 gremós nyitással ez már eléggé erős dolog...

A hős rendszerek átszabásával 1-2 heró még vacakabb lett (Lord Haart, s csak a faji alapszkillt vették el azé, mert ne alkosson kasztot...), de jópár heró kiforottabbá vált azért (Végre lehet mit kezdeni Theo bácsi Magi Specével hatványozva...)

Szal új idők, új rendszerek, de azért jól ki kell tapasztalgatni a dolgokat, ezek az építgetek funkciók, meg átalakítom a talajt azért újabb érdekes kérdéseket vethet fel egy esetleges verseny keretére!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 14 szomb., 2:28 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 14 szomb., 11:45 
Heroes Team

ArchConan írta:
A tower eddig is a randomok királya volt, legalábbis hosszútávon mindenképp. A Mastino elleni vívott főcsatákban a tower nagyon ritkán vesztett. Ionát persze lehet tiltani főhősnek, bár Orrint eddig is megkaphatta véletlenül a tower első nap. Nem tudtam és nem is akartam még minden változást leírni, de pl a towerben felment a giant dwelling ára 7500-ra, szóval vannak negatív változások is a tower számára.

Most attól, hogy +2500 lóvé a költsége az óriás még azért mindig olcsóbb lvl 7 marad...

Lord haartnál meg nem azt mondtam, hogy vesztett vele, sőt, randomon pl 1 kincs lehet már ő, hisz +1 lvl és máris + 550 gold per dáj !

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 14 szomb., 14:13 

.

A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 14 szomb., 14:29 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 14 szomb., 22:53 

ArchConan! :d Egy átkot se ismerek :shock: :shock:,de sohasem késő tanulni! :twisted: :twisted: Ennyi változtatás után talán tényleg nemcsak a szerencsén fog majd múlni ki nyer,(vagy ki tudja jobban használni a bugokat 8, sorry nem lehetett kihagyni) mert azért a roeban a beszámolók 80 százalékaban az van , hogy ki volt mákosabb:)
A nagy sereg fenntartásáért fizetni kell lol, akik ezt kitalálták sokat warcraftozhattak... Remélem ki lehet kapcsolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 12:57 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 13:52 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 14:05 
Heroes Team

Sziasztok!

Játszottam Sünivel egy Random balancet, native style-al. Vártam, hogy írjon beszámolót, de valami rejtélyes okból ezúttal elmaradt :shock:

Random Balance

Csizu(Rampart - Ivor) vs. Süni(Stronghold - Gurnisson)

Először játszottam randomon native-ot, fixen se sokat, kb 2-3 partit. Szóval rutinom ebben a műfajban nem sok volt, és a többi hős hiánya meglátszott a játékomon. A leszűkült lehetőségek nem kedveztek nekem, és lassú is voltam. De a lots pegasi nem állította meg Ivort a 2. hét elején, így meglett a 3. vár hamar, majd az egyik középső Necro vár is középen a harmadik hét közepén. Ezután viszont következett egy hét tökölés, mert sokáig tartott 4 hőssel a sereget visszahozni, és 1 kén hiányzott a MG 3-hoz. 4. héten ígyis lett gold, és vertem be a ghostokat, a kapu másik oldalán lots green állt. Süni Gurnissonja ekkor bóklászott erre, s végzetes hibát követett el, amikor látta hogy bekukucskálok a kapun, de nem támadom be, ott maradt a kaputól 4-5 hexára ancientekkel és thunderekkel. Nem is kellett több, bevertem a greeneket (köztük 5 gold) és megtámadtam Gurnit. Magasabb szintű "svéd" barbár tehetetlen volt a túlerővel szemben, és nem ért semmit a minimális skillfölénye. Ezzel a hibával végül simán nyertem. Kösz a meccset Süni.

Lacával is gameltünk egyet, íme a részletek:

Random Jebuscross2

Csizu(Stronghold - Mephala) vs. Laca(Rampart - Alagar)

Régen játszottam Jebuson, gondoltam egyet s megnéztük Lacával, mit is tud :) Laca jobb területtel startolt, 2 utopia saját zónájában, közel a várhoz. Nekem 1 utopiám volt. 1-4-1nél betörtem középre, de semmi használható nem volt. Elvileg relicek és utopiák foglalnának itt helyet, de ezúttal nem így volt. Mephala minden jó skillt megkapott, offenset kivéve. Elutasítottam az earth magicet a tactic javára, ami később kulcsfontosságú volt. Ugyanis a black marketben megvásárolt bilincs és boots (volt expert log) nyakonöntve expert airrel + view air, kinéztem, hogy Laca nem messze áll a főhősével valahol a sivatag bejárata előtt - feltehetőleg. Utopiái sokkal jobbak voltak, TG-t, Kannát kapott, míg én tűzkönyvet és feket gömböt. Így 2-szer akkora értékekkel bírt Alagar. Egyetlen esélyem - ha már így alakult - hogy elkapom a hősét. Laca figyelmetlen volt, és hozzásegített ehhez. Bevertem a Throng Cyclopsot, előre küldtem egy droidot, s láttam, hogy a lots giant blokk alatt áll Alagar several golddal és pack war unival. Nem is kellett több, Mephala előrement, beverte a blokkot és megcsapta Alagart. Menekülni nem tudott, goldra ment a blind, expert waterrel sem bírta feloldani, köszönhetően a nála levő dispel immunis gömbnek. Így az egyetlen esélyt megragadva sikerült nyernem. Köszönöm a gemet Laca, ezt a templatet asszem hanyagoljuk...

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 14:22 
Heroes Team

A jövő héten szivesen játszanék egy-két h3 game-t? Ha vki úgy gondolja, priváton, vagy msn-en megtalál.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]