Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 03 kedd, 20:22 

Szerintem egyáltalán nem sok az a skeleton. Különben is a hullának csupa ratyi lénye van. A lovason meg a lichen(amit az első körben mindig legyilkolnak) kívül egyedül a skeletonok használhatóak. Talán még a ghost dragon...
De ha mégis kitiltottátok a hullát, akkor szedjétek ki a necromancia skillt növelő artikat is. Látom a halott ember csizmája már ki van tiltva, de nem kell a vámpír köpenye sem, sőt a nyaklánc se...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 03 kedd, 21:35 

Csizu írta:
... és a pandora még earth magicet is adott a zöldnek...
1.2-es javítás:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_III.kor_1.2.rar

A kéknek nem? :D
Amúgy, akkor a köpeny+nyaklánc tényleg useless.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 03 kedd, 23:23 
Heroes Team

Az én verziómban a kék nem kapott basic earthöt, csak a zöld. Expert log járt mindkettőnek...

Várom még az észrevételeket, javítani valókat, mielőtt bárki elkezdi a meccsét. Holnap este az összegyűlt hibapontokat kijavítva kiteszem a köv. verziót (beleértve a necros artik kitiltását).

Szerintem pedig k**** sok akár 1000 csont is, pláne ha van mondjuk HP növelő artid. Persze ha erőteljes skillhátrányban vagy, akkor a csont erőssége is csökken, dehát a skillhátrány nem boritékolható, de a minimum 1000 csont az igen, és azzal simán lehet nyerni.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 7:02 

1 vial of blooddal már igen kemények,és ha nem is ütnek nagyot,a hp tömegek kibírják 1 darabig...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 12:03 

Hidd el, nagyot ütnek. 1 kupacot... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 12:12 

7 titán 120-asával dobálja le a skeletonokat kb egyenlő skillek mellett. (kb mindkét lovag 20/20 attck/def). Ha van a csontin antimagic, akkor semmi esélye mert nem éri utol az egységeket, ha meg varázsolnak rá gyorsítást, akkor az ellenfél mass slow-t nyom, vagy csak simán agyonveri 3 kör alatt. A hullák meg nem valami nagy varázslók, főleg ha galtheran az illető... Szóval az is lehet, hogy nyomsz valami durva spellt és mindenki meghal. Így aztán továbbra sem hiszek a csontik erejében, még akkor sem, ha egyszer nyertek már támadás kupát is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 13:41 

Tudod Dopli, az a baj a csontokkal, hogy túl sok mindenre kell figyelned ha ellene játszol...most ne vegyünk olyan eseteket hogy mi van ha ilyen spelled van és neki olyan nincsen, mert én buktam már Sorcy ellen 900+ csontvázzal csatát úgy hogy szóhoz sem jutottak a csontok, de Csizu is verte már el a Titánjaimat a csontjaival úgy, hogy nem sok esélyem volt...

Sok mindentől függenek ezek a dolgok, de egyet kijelenthetünk:

nincs még1 olyan faj, ahol a lvl 1 lény ennyire meghatározó szerepet kap és ha valaki jól játszik vele, akkor 3 hét alatt majd' 1000 db-ot össze lehet szedni belőle...
Ez pedig veszélyessé teszi, mert hiába nem hat rá a bless, akkora a sebzéstartománya ezen a szinten, hogy bármi megfekszik előtte, ha szóhoz jut...
Ráadásul ott van még a dread knight (legtöbb HP lvl6ként, és dupla sebzésre van esély), vampire lord, (aki életerőt szív és nem ütnek vissza neki)...

szóval nem egy elhanyagolható faj, főleg ezen a szinten...én pl gyűlölök necro ellen játszani, épp az ezer körüli csontok miatt, amik ha kapnak egy mass hastet akkor elég csúnya dolgokat tudnak művelni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 14:16 

dopli írta:
7 titán 120-asával dobálja le a skeletonokat kb egyenlő skillek mellett. (kb mindkét lovag 20/20 attck/def).

Adler is azt hitte a táborban Dragon ellen, hogy majd így lesz és a Titán ledobálja. Nem így alakult. Nekem sikerült a táborban Boti 1100 csontját legyőzni, de ha van mass hastéja nem biztos hogy sikerült volna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 14:24 

Szerintem se jó hogy kitiltottuk a necrot ezen a pályán, de így alakult. Elég ha kivesszük a necro speckós hősöket és az animatet :) A csontvázaknál szerintem inkább az animate dead az erős. Hamar megvan, és nem kell hozzá magic. A főcsatában szerintem sok másik vár erősebb nála egyenlő skillek esetén. Tower, Castle, Inferno, Rampart szerintem simán felveszi vele a versenyt. De ez csak az én véleményem. Ugyanakkor az is igaz, hogyha összejön pár dolog (+hp, mass haste, +speed) akkor szinte verhetetlen. Ennyi erővel az inferno is nagyon erős, mert 3 vár van, és lesz egy csomó démonom, ugyanott vagyunk...

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 14:51 

Nem ertek egyet azokkal, akik szerint a nekronak ezen a palyan szerepet kellene kapnia.
Egyreszt annyi zseton van a palyan, hogy vidaman tudsz dupla varat huzni, ami ismet csonti termelo.
Egy nem nekros speckos hossel 4.hetre pedig 1500+ csontnak azert lennie kell. Ezen a szinten levo jatekosoknak...
Ami focsataban azert nem utolso tenyezo, legalabb 7hp darabja, es stb...

Lehetett volna kombozni is, infernot bevallalod erre a palyara, gyujtod a demonokat, es az abandoned mine-t nekros heroval veszed ki :)

Remek a palya nekro nelkul is, orulnek ha egyaltalan jatszhatnek rajta Dreegar tesojaval :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 15:11 

Süni írta:
Remek a palya nekro nelkul is, orulnek ha egyaltalan jatszhatnek rajta Dreegar tesojaval :)

Nemsokára ez is kiderül. :) De nagy esélyed van rá.
Egyébként meg lehet csontit gyűjteni, csak eszméletlen nagy mák kell hozzá. Ha a scholar necromancy skillt ad :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 18:11 
Heroes Team

Nekem kb. fél éve lassan a necro viszi az 1. helyet a várak listáján. Egész egyszerűen egy M-es nem túl closed mappon (lásd: Side by Side, Hajótöröttek amelyik 2 mappon van élményem) egy jó játékos kezében szinte verhetetlen. Ha meg hosszútávú a mapp, akkor meg pont azért, tonnányi csontváz + animate + mass haste meg még a fene tudja mi jön össze mellé és akkor is foghatod a fejed...
Lehet, hogy a necro lvl 7-e nem olyan erős, mint a többi fajnak, de a lvl1-je se olyan gyenge mint másnak! :) Okos használattal úgy vélem a necro a legerősebb vár.

Üdv! Dragon

Ui: Persze ez egy általánosan kiegyensúlyozott játék, ahol a várak közel egyenlőek, így a necrot is lehet verni, csak ahhoz tudás + mák kell... :wink:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 19:18 

dopli írta:
7 titán 120-asával dobálja le a skeletonokat kb egyenlő skillek mellett.

7 titán, ez jó :lol:
Én nem is tudom mikor láttam 7 titánt egyben. Asszem kb 2 éve nem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 20:11 
Heroes Team

Th az h minden héten bebukod a fél sereged az 1 dolog, más lehet nem teszi meg :P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 22:05 

Akkor én már nem is mondok semmit... Jou megteszi helyettem is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 22:24 
Heroes Team

1.3-as verzió:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_III.kor_1.3.rar

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 23:18 

Makos Suni ismet lecsapott, eleg gyenge jatekkal sikerult hoznom a partit, Pista ha pontosabb eselyem egyenlo a 0-val.
Majd irok beszamolot, egyelore megyek aludni, komas vagyok :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04 szer., 23:53 

kis észrevétel: 12:21-nél a szörny csak hostile :)

másik: a kéknek miért csak földútja van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05 csüt., 0:37 

Sziasztok!

OK 2. forduló

Coast to Coast

Bogpista (Stronghold - Gurnisson) - Süni (Stronghold - Crag Hack)

Mivel 100%-ra biztos voltam benne, hogy Süni is Strongholddal lesz, azért nyavajogtam a hófolt miatt. Az ő felén lévő rough marhára zavarhatta. Na de mindegy. Gurnira szavaztam végül, mert a ballisztájával jól aprít az elején. Kezdésként meg is jelent 15 goblin társaságában. A másik örömhír Piquedram volt, aki az ivóban lebzselt 5 gargoyléval. Az aranybánya előtt démonok, annak a fele horned, de csak apróbb bukás. Az arti a bánya előtt nekróköpeny. Nagyon szerethetnek odafent, hogy így elkényeztetnek. A 4. napig kb úgy ment minden ahogy azt elterveztem. Az ötödik nap 3 hősöm volt alul, 1 a csónakba, hogy megoldja a kötelezőt. Nagyon tetszett az abandoned mine, gondoltam jól beverem. 1 maci, 3 madár 3X1 goblin meg egy ballista Dessa vezérletével. Sajnáltam Gurnitól a mozgáspontot, pedig nem volt messze onnét. Aztán nem jött össze. a 182 trottyos legyőzött. Ennyit még nem is láttam benne, most szerencsém volt megtapasztalni. bukott Dessa mindennel. Én meg ott álltam az ötödik nap és nem volt semmim. A maradék két napban nem is csináltam semmit, csak a Gurni által előre kinyitott bányéákat befoglaltam azt end turn. Még jó hogy volt annyi nyersi, hogy a castle meglett. Itt buktam el a meccset. A második héten próbáltam menteni a menthetetlent, Aislinnt kiküldtem bálnavadászatra, majdnem sikerült is, mert Süni volt olyan bátor, hogy 3 maci meg goblinok társaságában hajókázott. De észrevett és inkább visszament a partra. Én szedegedtem a kardot, páncélt, meg a pajzsot is az egyik kis szigetről. Gurni alul elhozta 1 medvével + a nyílvetővel a tombbot, jutalma a Dragon wing tabard lett. A feketepiacról vettem 1 +1AD gyűrűt, meg később 1 bilincset 50 kénért. A lvl3-as arti a Goldenbow volt Wyvernek mögött, őket nem mertem bántani az 1 macival (lehet ez hiba volt). Később volt még egy eszméletlen húzásom, mikor 5 Thundert buktam a Medusa Storéba, mert csak a madarakat vittem azt az meg fullos volt. Volt 3 lénynövelő artim (loins, torso és arms), de a nagy lénybukásaimat nem bírta kompenzálni. Én mentem át a hidrákon, át a libraryn, és 2 lépés híja volt hogy elkapjam krekket bilinccsel. De nem, így visszavonulót fújt és összeszedte a lényeit.

A csata:

Gurnisson: 23 12 12 13 lvl13 130 mana
6 szürke, 17 TB, 57 OrcChief, 72 farkaslovas, 125 hob. 2X1 hob + balliszta
-
Crag Hack 16 15 4 5 lvl13 43 mana
7 szürke 21 TB, 6 küki, 49 OC, 87 raider, 180 hob. 4 wyvern

Nyomasztó túlerő, sajna air csak a végén jött be, így mindkettőnknél mass slow, ő az íjászaival erősen rombolt a golden bow miatt. A villámom csak 310-et ütött, ami kevésnek bizonyult, mert Süni manája pont elég volt hogy kijátszon, és hastékkal meg jókor jött morálokkal leverjen. Gratula.
Elbalfékeskedtem. Ez mostanában szokásommá vált.
Sok sikert a továbbiakban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05 csüt., 20:26 

észrevétel: amennyiben olyan gyorsan áttörök, hogy a másik még a kapumat se verte le, akkor ki lehet venni az egységeket... Ez szabályos?
Mert hát 30 level 6 unit azért elég erős ahhoz, hogy legyen helye a csapataim között...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]