Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 13 pén., 16:25 

Nekem :)
Dreegar,kiváncsi lennék hogy versz le 30 marksmant 3 rocsal veszteség nélkül,hisz oda se érnek 1 kör alatt(haste nélkül persze).
A 1devilvs10 hidra pedig tényleg lehetséges,bár necces slow nélkül.Volt egyszer randomon 120 wightet nyírtam ki 1etlen devillel...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 13 pén., 17:17 

Na ja, de valahol mindenki meghúzza magának a határt, hogy minek nem megy már neki. Mert esetleg 1 órás csatából három igen hosszú kört eredményez, és napokig tartó meccsnél nincs unalmasabb...
Persze van olyan, hogy el lehet menni cigizni, fürödni, neadjisten bevásárolni néha az én köreim alatt is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 13 pén., 17:27 

Én sosem viszem túlzásba a köreimet,egyszer panaszkodtak még rá,de akkor is az ob-n az a csicska Warrior(már bocs de ha fél percnél több volt a köröm mindig pofázott).
Mindenesetre én nem mennék lots marksmannak 3 rocsal,profik igen,ez van. :) Bár néha vakmerő vagyok én is,majdnem bementem 4 greennel meg a többivel egy cyclops stockpileba jobb vari nélkül,ami később kiderült fullos volt a stockpile:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 13 pén., 19:38 

Üdv
Múlt héten nem tudtam játszani Copyval, ezen a héten pedig elérhető voltam szerda csütörtök és ma délután de nem láttam msn-en, írtam neki de egyelőre semmi válasz.
Ha ma nem jön össze, akkor nekem csak jövő hét végén lesz időm, mert biosz vizsgám lesz kedden.
Tehát halasztást kérnék ha lehet, ha ez nem lehetséges, akkor így jártam.

Bye
Süni

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 13 pén., 22:27 

Sziasztok! K2atival játszottam épp a meccsem, egyszercsak kiírta h pink left the game... el volt mentve valahol, és sztem nem ő lépett ki direkt. Mit tegyek? Van screen is. Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 13 pén., 22:44 

Hi
Lehet h elment a nete, msn-en keresd, vagy hamachi-n, hátha előkerül.
Max fél órát szoktam én ilyenkor várni, aztán pedig lelépek... :P

Valószínű h még játszik, a hangüzenetet észreveszi, más tippem nincs egyelőre :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 feb. 13 pén., 22:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 13 pén., 22:46 

Msnen online, de elfoglalt. Rezgetem, de nem válaszol.. :( Hamachin is írtam neki. Az nem lehet, hogy ő még játszik, és nem tűnt fel neki? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 0:04 

Warheart írta:
Msnen online, de elfoglalt. Rezgetem, de nem válaszol.. :( Hamachin is írtam neki. Az nem lehet, hogy ő még játszik, és nem tűnt fel neki? :D

Mindenképp őrizd meg az autosaved, hogy onnan tudjátok folytatni. Lehet hogy annyira rutintalan h nem evszi észre hogy géppel vagy helyettesítve. Jó lenne minél előbb észrevennie mert azért így előnyhöz jut azáltal hogy előre lejátszhatja 1x a dolgait...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 0:38 

Hát igen:) Elég bamba voltam még egy hónapot játszottam... Úgy kalapált a szívem, csak arra figyeltem, hogy tápolódjak, meg örültem, hogy Warheart nem jön át, meg mindenkit sikerül leütnöm, és csak hízok és hízok és Warheart még sehol....
Aztán szóltam neki játékban, hogy itt van-e, erre semmi válasz, kimentem és látom, hogy msn-en szólt....
Így utólag már értem, miért lépett olyan gyorsan a körében, és miért szállt partra nálam pár obsidian gargoyle+papa+master gremlin kombóval :)

Valóban előrehaladtam a játékkal... Kötsög Hamaci... mi az hogy, ledobott??? Msn-en meg nem hallottam, hogy rezegtet, csak a játék hangja ment.

Nem tudom mi lenne a fair?! Talán újrakezdeni... Lehet. Bár megbeszéltük, hogy egyikünk se néz bele a játékba, én már tudom kit hogyan üssek, mikor mit tudok elfoglalni...

Basszus, első játékomon kell ennek történni... nem igaz. Pedig igazi ősellenségek harca zajlik Tower vs. Dungeon.
:)
Na majd meglátjuk mi lesz.

Egy kérdés! Vannak a pályán ilyen relickek, amik több artifacktból tevődnek össze. Azokat felvehetem a hőssel ugye? Nyilván azért vannak ott... csak nehogy vmi olyat csináljak amit nem szabad.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 0:45 

k2ati írta:
Egy kérdés! Vannak a pályán ilyen relickek, amik több artifacktból tevődnek össze. Azokat felvehetem a hőssel ugye? Nyilván azért vannak ott... csak nehogy vmi olyat csináljak amit nem szabad.

Hogy hogy vannak olyan relicek??? Nem lehetnének, ha a SoD-s verziót indítottátok volna el, ami külön ki lett hangsúlyozva. :shock:
Ha jól rémlik Vologya és Dragon meccsén is volt ilyen. Pedig ők már nem ma kezdték és mégis... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 0:47 

Shit happens....
Elvileg 1 darabját tudjátok használni.
Ez főképpen azért szívás nektek, mert ha necroköpeny lesz, vagy hasonlók, annak az összes darabja egy szemét...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 0:52 

Na most mi van?! Azzal az 1.2-es verzióval játszunk amit nekünk raktak fel ide a fórumra, akiknek Completünk van. Warheart-nak is, nekem is Complete-ünk van.
Olyat vettem fel, hogy ilyen Conucoppia vagy mi, ott fent a jobb felső sarokban, Horde of NagaQuenn védte. Erre adott ilyet, hogy 4 nyersanyag körönként, vagy mit tudom én... Halál gagyi cucc. Betettem a seregbe és lett 3 vagy 4 ilyen lakat, oda meg nem tudtam pakolni más artifactot.
Most ekkor nem jó verizó van? Vagy mi a helyzet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 1:03 

vegyél fel msnen.
ikszdee@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 1:08 

Sziasztok!

OK 1. forduló
Map: Neverwinter

NG (Fortress - Alkin) - Bogpista (Rampart - Ivor)

Ivort választottam főhősnek. A fa és a kőbányát egyszerű lények védték, rá kellett menni a gembányára is az unikorn miatt. Jól is tettem, mert elszórva nem volt gem. A víz az enyém lett, de NG elég sok cuccot elszedett. A bányákat lövősök védték és cerberus, úgyhogy sokmindent nem ütöttem meg, csak a csizma előtti medusákat, akik megszabadítottak 2 elftől. Maradt 10 semmi gáz, csizmával hasítottam. 1.2.1.-nél akartam war unit, ezért several efreet-et is le akartam vadászni. Ez igen jól sikerült. Volt benne szultán, aki előrejött törpöt ütött, majd morálozott és gyilkolni kezdte az elfjeimet. Egy igen csúnyát káromkodtam ekkor. A végén 2 unival meg 2 fával jöttem ki. Buktam vagy 10 törpöt, 10elfet, 18 kentaurt. Remek zárása volt ez az első hétnek. De csak kinyögtem a war unit és meg is vettem mindet, így 6 war unim azért lett 121-re. Ezzel beütöttem a föld alatti bányákat, volt az egyik refuba minoking, ezek beáldozásával könnyedén lett második vár (Fortress), a másik refuba láss csodát war unit találtam! Hurrá, lett 8 belőle. Az aranybányámat sima wyvernek védték, legyaktam őket. NG aranya előtt efreet, ide hoztam azért kis aprólékot is, de ez is bezúzva 124 körül. Lementem a föld alá, elszedtem a quest artit a medusáktól, a boltjukat is kiszedtem, megnéztem mi van a föld alatti library előtt, hátha egy kis utánpótlással meglesz az is. De arkangyal volt, így csak a törpekincstár lett meg a szigeten. (mindkettő minimumos volt) Lett green, majd 131-nél figyelt még 1 green a refuba :) Ivor 4 greennel szakított fönt, a maradék bányákat 1 csöves befoglalta az unikkal. Előtte felderítettem, hogy giant védi NG relicjét a TC-t. Siettem elszedni, mert nem láttam az ő őrzőjét. Meg is lett, láttam akkor hogy arkangyal figyelt ott neki. Előtte volt library is, iami előtt war unik voltak. Megnéztem ad-e az university tacticot, de nem, így nem bántottam a red dragonokat a +2all előtt. Elfutottam a garrisonból, majd mentem az én relicem felé. (TG) Angyal előtte, de már Goldom volt, nyista ARK, mass slow és hent. A terv az volt, hogy megyek tovább arra. Gold dragon a másik block, de menni kellett. Itt az elfeket kivettem ne pusztuljon még több, de az 1 bónuszsárkányom oda lett és 1 uni is, meg jópár törp. Mentem NG felé full sereg, csak a törp és a kentaur nem volt fejlesztett. Nemsokkal a vára előtt kitámadt, de kevés pénze volt, így igen foghíjas volt a serege, ami nem okozott ellenállást és könnyed győzelem lett a vége. Kösz a meccset.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2009 feb. 14 szomb., 1:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 1:16 

k2ati írta:
Na most mi van?! Azzal az 1.2-es verzióval játszunk amit nekünk raktak fel ide a fórumra, akiknek Completünk van. Warheart-nak is, nekem is Complete-ünk van.
Olyat vettem fel, hogy ilyen Conucoppia vagy mi, ott fent a jobb felső sarokban, Horde of NagaQuenn védte. Erre adott ilyet, hogy 4 nyersanyag körönként, vagy mit tudom én... Halál gagyi cucc. Betettem a seregbe és lett 3 vagy 4 ilyen lakat, oda meg nem tudtam pakolni más artifactot.

Most néztem meg, az ide kirakott 1.2-es SoD-os verzió nem jó :!: :!: :!: Ugyan az van benne, mint a RoE-sba. Az 1.1 még jó volt, az 1.2 nem. Ezért volt akkor kombó relic nálatok. Megkérném Csizut, hogy cserélje ki a jó verziósra. Akinek kell hamarabb, annak elküldhetem mailba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 1:45 

Köszi Pista előre is. Sztem Warhearttal újra lejtászuk, immáron a jó pályán. k2ati@freemail.hu a címem. Ha elküldöd, megköszönöm!
Szép nyerés volt.... 1.2.4 körül aranybénya foglalás.... Becarok... Gratula!
üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 10:08 
Heroes Team

bogpista írta:
k2ati írta:

Most néztem meg, az ide kirakott 1.2-es SoD-os verzió nem jó :!: :!: :!: Ugyan az van benne, mint a RoE-sba. Az 1.1 még jó volt, az 1.2 nem. Ezért volt akkor kombó relic nálatok. Megkérném Csizut, hogy cserélje ki a jó verziósra. Akinek kell hamarabb, annak elküldhetem mailba.

Na akkor ez volt a hiba, magam is a nyakam tettem volna rá, hogy a SoD verziót töltöttem le Vologya ellen, ezért néztem, hogy kerülnek oda Combo Relicek!? :? :shock: Mellesleg a mi meccsünkön egy relicet szedtem ki átmenet előtt, ami a légiós szobra volt... No comment ez a használhatatlan vacak kategória... :shock:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 13:06 

k2ati írta:
üdv

és ha tudnád mire képes Petrus...ő már első héten beverte volna... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 13:22 

Bozso84 írta:
k2ati írta:
üdv

és ha tudnád mire képes Petrus...ő már első héten beverte volna... :lol:

Belehetne. Gondolkodtam rajta egyébként, lehetett volna olyan várat+hőst választani amivel lehetséges lenne. Egy Shakti, vagy Galthran be tudta volna verni. 150 trottyos beüti. Petrus ütött egyébként utópiát is első héten Desert Waron! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 14 szomb., 14:46 

k2ati írta:
Dreegar! Nagyon-nagyon köszönöm, szerintem az összes új-kezdő nevében mondhatom! Ilyenekre gondoltam, amiket leírtál! Újra és újra megdöbbenek :)
Köszi az infókat előre is, meg utólag is, meg mindenhogy! Nekem legalábbis nagyon sokat jelent, hogy foglalkoztok a "kicsikkel" is :)
Így tovább!

a leghasznosabb meg az lenne, kinek mennyire fér bele, hogy ellátogasson egy Budapest Bajnokságra (akár játékosként is) és megfigyelje a történéseket, ellesse a trükköket

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]