Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 21 szomb., 21:05 

Ssth vs Titi 3:0
Fight for glory
Inferno (Pyre) vs Rampart (Ivor)

Jól haladtam Pyrével, mivel az exp log mellé jött rögtön az elején egy kesztyű is. Mondjuk ezen a mapon nem sokat számít, mert úgyse lehet átmenni hamar. A relikem +2 all cipő volt, míg Titinek a resist cipő, de végcsatára körülbelül egyenlő értékekkel érkeztünk.
Varázslat nem jött egyikünknek sem. Nálam counter strike, fire shield, slayer meg frenzy figyelt. Míg Titi Inferno meg Tp-vel büszkélkedett. Így inkább a 880-as ice boltjait sütögette. Én kicsit jobban figuráztam és még időben toltam el egy mass haste, majd anti-magic kombót az addig megmarad kb 55 horned demonomra. Ezzel a húzással sikerült nyernem, mert így a 11-es speedű demonok tarolni tudtak. Titi bukott 1 goldot, 4 war unit meg több elfet is a végcsatára. Így a hasonló skillek és varik mellett a demon horda (avagy horned demon, kinek hogy tetszik...) döntött.

Köszönöm a játékot, gratula az ellenfelemnek!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ssth 2012 júl. 22 vas., 13:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 21 szomb., 22:54 

Gratulálok Th-nak a győzelemhez :) A pályára nem volt a legjobb választás a rampart, mert a 3ik héten csak 4 dragonom volt, azzal meg nem lehet sokat variálni, ezért el is buktam 4 unicorn-t az archdevileknél, meg 1 goldot a blokkon. Meg buktam még a red-eknél is elfet, mert kaptak morált.
A sok bukás sajnos számított, és az anti-magices démonok megnyerték a végén Th-nak a partit. Köszi a játékot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 22 vas., 12:51 

Én ugyanabba a problémába ütköztem Aryval, mint mindenki más, vagyis elérni sem bírtam nem hogy játszani ellene

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 22 vas., 17:04 

Sziasztok,

Az alábbi eredmények lettek felírva:

Jou - Noname: 3-0
ARY - Embertervez: 0-3
Zsombor - Dave: 0-3

Ha az NG - Karesz meccsről éjfélig nem kapok eredményt, akkor mindkét fél 0 pontot kap, mivel nem jelentek meg. Ami még hiányzik az a Dreegar-Teki. Mivel Dreegar július15-ig jelezte, hogy nem lesz gépe, így augusztus 1-ig adok időt lejátszani a Titi és Teki ellen elmaradt meccseket.
A Csizu - Nimbus meccs folyamatban.

A Süni - Bogpista meccs is befejeződött. Süni 117-nél elbukta magát valami íjászoknál így idő előtt véget ért a parti...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 22 vas., 18:29 

NG-vel most toljuk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 22 vas., 18:55 
Heroes Team

Fight for Glory

Nimbus (Castle - Gurnisson) 2 - 1 Csizu (Rampart - Clancy)

Kénytelen voltam a kopasz ürgét alkalmazni, a resistje döntő tényező is lehetett volna, mint ahogy nem volt az. Az első napokban elfoglaltam a bányákat, mert számítottam a varázslatokra. Végül Clone, Counterstrike, Meteor Shower, Slayer és Water Elemental gazdagította a repertoárt. A +50% Slit gömb kellett a pontszerzéshez.

Amikor várat választottam erre a térképre, akkor a tower és a rampart között vacilláltam, a füves terep miatt döntöttem az utóbbi mellett. Sárkánnyal elég nehéz volt haladni, a 2*5 titánt 270-es ice bolttal és töltelék lényekkel is csak veszteségek árán tudtam legyőzni (-3 unicorn). Az AD ellen vettem +1 speed nyakéket, amelynek köszönhetően ujjgyakorlat volt csak a csata, ellenkező esetben lemészároltak volna.

Az utolsó ~45 percben osztott figyelmemnek és a nehezebb körülményeknek köszönhetően belassultam és mire Nimbi átjött összeszedtem ugyan mindent, de a könyvtárban még okosodott Gurni egy picit. De a meccset nem a könyvtár vagy az elvesztett 5 unicornom döntötte el, hanem az, hogy Gurni 148 elementált tudott idézni és volt chainje a 37-es powere mellé. Varázslókat megszégyenítő manőverekkel operált a két might hős, ahol az unicornjaimon landolt az első chain (ezért nem számított hogy mennyit bukok el), míg a meteorral az ágyú, crusader, championt triót fektettem el. Az ark elég nagyot ütött, így az volt a célom, hogy rámenjek az 1 pontra. Így amíg én meteorral bontottam az arkot és a griffet, Nimbi elementálokat idézett. Mire én is elkezdtem volna elementált idézni, a seregem elfogyott és maradt a pontszerzés, mint elérhető cél.

Clancy A:31 D:34 S:25 K:25
Gurnisson A:34 D:32 S:37 K:22

Nimbi relicje a Titán mellvért, az enyém a pénzeszsák (el se mentem érte). A fekete piacról vásárolt cuccoknak köszönhetően Clancy értékei szalonképesek voltak, de az 1580-as chain ellen tehetetlen voltam, a resist nem jött, így döntött a varázslat. Azzal kaptam ki, amivel Gurni ellen operálni lehetett volna. Az operáció félig sikeresnek mondható, ebben a leosztásban az 1 pont a maximum volt, amit ki tudtam hozni.

Köszönöm a partit és gratulálok! :) 2v2 során még találkozunk :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 22 vas., 19:23 

ssth írta:
Jól haladtam Pyrével, mivel az exp log mellé jött rögtön az elején egy kesztyű is. Mondjuk ezen a mapon nem sokat számít, mert úgyse lehet átmenni hamar.

Ne már... ha nem szerencsétlenkedek a droid lánccal átmegyek 1-3-3 -nál... Vagy az nem hamar a prémium csoportban...? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 22 vas., 19:30 
Heroes Team

Köszi a meccset, igen kemény csata volt. Csizu komolyan küzdött a Rampart vár okozta hátrányokkal, de végül szépen kikupálta a hősét. Én Gurnival meg az angyalokkal elég sokat csöveztem, nem igen volt mit ütni, csak le fel szaladgáltam, hátha végre összeszedi magát Csizu és végre csatázhatunk. :)

Volt jó néhány hibám is, pl. a föld mágiának meghagyott slotra, benéztem az expert eagle eye-t az eventből, no meg a fő csatánál egy alkalommal az angyalokkal ütöttem, ahelyett, hogy feltámasztottam volna vele a pacikat. Ez könnyen lehet, hogy 1 pontomba került, de hát ez van, kicsit nagy arcúan csatáztam, amit Csizu ügyesen ki is használt... Ja meg kétszer chaineltem, amit először a mindössze 8 db unicornba toltam, pedig lett volna arra érdemesebb célpont is, másodjára pedig majdnem ugyanannyi saját sereget bontottam vele, mint amennyit Csizutól. Persze a majd 150 elementál stackek végül könnyedén hozták a csatát, és végülis Csizu is megérdemelte azt a pontot! :)

Mindenképp találkozunk Csizu! :) Én azt remélem, hogy talán most Fortuna megtalál minket és egyoldalon harcolhatunk majd. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 22 vas., 23:27 

bogpista írta:
Ha az NG - Karesz meccsről éjfélig nem kapok eredményt, akkor mindkét fél 0 pontot kap, mivel nem jelentek meg.

Héhéhéééééé :) Pista, ott dekkoltam a GameRangeren 15 órától és 4-től lejátszottuk Karesszel, este 11 előtt ért véget vmivel, sikerült nyernem, élménybeszámoló holnap. (Azért húzódott el ennyire, mert az elején volt némi technikai malőr :s)

Edit elmélázott, milyen jó, hogy benézett ide.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 22 vas., 23:56 

Hát ez az Edit,csak a baj van vele :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 23 hétf., 1:51 

NG írta:
Héhéhéééééé :) Pista, ott dekkoltam a GameRangeren 15 órától és 4-től lejátszottuk Karesszel, este 11 előtt ért véget vmivel, sikerült nyernem, élménybeszámoló holnap. (Azért húzódott el ennyire, mert az elején volt némi technikai malőr :s)

A szabály az, hogy rám kell írni gamerangeren. Legfőképpen azért, mert nem ismerem mindenki nickjét, így a tiéteket sem. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 23 hétf., 9:06 

bogpista írta:
Sziasztok,

Ami még hiányzik az a Dreegar-Teki. Mivel Dreegar július15-ig jelezte, hogy nem lesz gépe, így augusztus 1-ig adok időt lejátszani a Titi és Teki ellen elmaradt meccseket.

Tekivel ma délután toljuk, Titi, neked mikor lenne jó?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dreegar 2012 júl. 23 hétf., 12:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 23 hétf., 11:48 

bogpista írta:
NG írta:

A szabály az, hogy rám kell írni gamerangeren. Legfőképpen azért, mert nem ismerem mindenki nickjét, így a tiéteket sem. :wink:

Bocsi :) csak láttalak online, én is az voltam, aztán nem tudtam, hogy ez szükséges :P nevem ugyanaz, de ezek szerint még nem voltam felvéve a "barik" között :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 23 hétf., 13:11 
Heroes Team

NG írta:
nevem ugyanaz, de ezek szerint még nem voltam felvéve a "barik" között :lol:

...nálam sem vagy NG. :oops: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 23 hétf., 21:59 

Nyert Dreegar! Teljesen esélytelen voltam, Tazar plusz recanter én meg benéztem mindent amit csak lehet. Fel se sorolom elég annyi hogy kiment a főhős a vízre majd amikor meglátta hogy 15 ark védi a kannát visszajött 1 hét alatt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 23 hétf., 22:07 

A kannát megkaphatod a felvilágban is, ha a shield of the dwarven lords artit felveszed(2x5 titán védi), majd beváltod a pajzsot(quest arti).
Az alvilági várakban meg nem kaphatsz chaint és meteort, de nyilván ezekről nem most kellene beszélni, hanem ob kezdete előtt... + pénzeszsák jöhet relikként, part of the game :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 23 hétf., 22:10 

Dreegar vs Teki 3:0
caste(tazar) vs inferno(marius)

A meccs előtt 10 perccel sikerült letölteni a heroest, sajnos a h3 lightert nem, aminek köszönhetően 3x is letelt az időm anélkül h a főnök belemelegedett volna a dolgokba. Első pár napban mászkáltam össze vissza, aztán úgy a 4. magasságában feltűnt h nagyon nincs mit csinálni, mivel a fő életcél a recanter volt. A mapot olyannyira átnéztem hogy az első héten nem is tudtam hogy van alvilág, valamint teki relicjére építettem a taktikám. Nagyon akartam az angyalt, meg néztem h tele van a map cuccal, ezért 4. nap nagy bevásárlás után maradt 2 fám és semmi más. Innentől viszont megindult a szekér, a pályakészítője mindig gondolt rám amikor kifogytam a pénzből, előbb a szigeten, később a titánok mögött. Mivel nemtudtam h van alvilág, a sorrend a library-sziget-3.vár-futás-pandora-kanna volt, a csövesek meg próbálták szinten tartani a lóvém, elég sikertelenül (1.2.7nél 30 goldon kívül semmim nem volt amikor a lovast megszültem). Végül 1.3.2nél kezdődött a bohózat:előbb a lánc utolsó herpja nem tudott lépni az időhiáy miatt, utána a főhős ragadt be pikásokkal. Végül 13.3on átmentem, néztem h alibrary nincs kiütve, de abban bízva hogy így megzavarhatom a droidláncot, inkább előre törtem. Kb az első hét óta nem láttam mariust, és másnap kiderült a dolog oka is, szégyellte magát, nem volt nála semmi (Teki behajózott de nem nézte hogy a vizi kannát is arkangyalok védik) így a 20adik szintű tazar 23-33 attack deffel kiradírozta a démoni sereget, 10 pikás bánta a dolgot. Mázlisan jöttek az artik, a relicem sárkánypáncél volt, meg jutott pajzs is, köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 23 hétf., 22:11 

Úgy emlékeztem hogy a quest arti helyett +4 allt kapsz nem kannát, nem éreztem logikusnak a map készítőit. Főcsatában 1 arti volt rajtam a +1 knowledge sisak, gondolhatjátok mennyi jó cuccom volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 24 kedd, 15:37 

Embertervez statja rosszul szerepel a táblázatban: egyszer sem kapott ki, mégis be van neki írva egy vereség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 júl. 24 kedd, 16:15 

Dreegar írta:
Embertervez statja rosszul szerepel a táblázatban: egyszer sem kapott ki, mégis be van neki írva egy vereség.

Kösz a visszajelzést, javítottam.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]