Teki1986
Egybe kellett rakni a wraith-eket 2*5-be, hogy a Lichek, őket támadják. Vártam a BK-val, amiért 2 darabot fizettem, utána teleportoltam a másik lich elé. Az érezte, hogy szégyen a futás, de most nem volt hasznos. A csontik a felső lich-et bevédték közben és neki ugrottak a BK-nak, ami csak karcolást szenvedett. Kapott egy slow-ot is, ami gond volt. jött a BK, lecsapta az egyik lich csapatot, amit pont elért és a csontik szabadon hagyták a bevédett lich-et. Azok leszedték
az egyik wraith sereget. Teleport lich-hez és lekaszaboltuk.
Még próbált egy olyat, hogy reanimálja, de a 13 db lich nem jött mégegyszer.
Teljes veszteség: 2 BK és 5 wraith
-----------------------------------
Titi
Kiki griffjei meghúzhatják magukat a gólemek mellett. Elsőre (talán ez lesz a legjobb

) 27 BK és 10 wraith potyogott el. Kedvenc pillanat az volt, amikor a gólem oda teleportált hozzám.
A geniek elég gyatrán játszottak. Egyik rátett a gólemre egy anti-magic-et, utána a hős a geniekre dobálta az áldást, haste-t, teleportot.
Ez még hagyján...
Második újra játszás nem ment túl jól. Jó volt az, hogy a gólemek a következőket kapták:
shield
bless
haste
counterstrike
luck (nem tudom a vari nevét >.< )
bloodlust
Nem is kellett több. 112 gólem élte túl a csatát... No komment
Teljes veszteség: 27 BK és 10 Wraith
-------------------------------
Warheart
A legviccesebb csata. Az kétségtelen
A nem idézett seregében a dragonfly-ok jelentették a legnagyobb problémát, mert sorra szedték
le a tölteléket. A BK kapta a slow-ot és aztán a következő körökben 64-es földeket idézgetett.
Összesen 256 darab föld elem üldözte a BK-t. Ha nem lett volna exp. vízem és teleportom, akkor nehéz lett volna a csata. A terep is előnyőmre szolgált, mert középen volt egy csontváz, amit kerülgetni kellett, így a BK-t oda teléztem egy föld elé és lecsaptam. A többi közeledett. Így ugráltunk egyikről a másikra, amíg el nem fogyott a mana és nem küldött egy villámot :/
Teljes veszteség: 8 BK és 10 Wraith
++++
Eddigi hp veszteségem:
ArchDruid : 13,96%
Bakos Zsolt: 13,96 %
Bobibubi: 16,20%
Doom3d: 4,69%
Dragon: 18,43%
Dreegar: 1,34%
Embertervez: 1,5%
HUNLorcs: 18,43%
Jou: 4%